Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
trenutno sam single i to mi jako jako prija
ne trazim nista ozb sada

nisam do sada imao neku preterano dugu vezu(u svakoj vezi tezim da ona potraje sto duze,medjutim u vecini slucajeva druga polovina je bila ta koja je bila toliko problematicna da to nije moglo da se savlada,pa sam na kraju bio prinudjen da taj odnos prekinem,ne kazem da nekada i ja nisam bio taj koji je pravio prepreke,ali u vecini slucajeva druga polovina je ta koja je bila razlog raskida,sto bi lily allen rekla "it's not me,it's you")

da li cu imati dugu vezu? verujem da hocu kada se pojavi prava osoba,dotle se uopste ne cimam oko toga

generalno sam promenljiv po pitanju veza & sexa

nekad sam strong independent black woman who enjoys occasional hook ups :D a nekad sam lonely and in need of a boyfriend

samo me treba uhvatiti u pravom momentu :D
By Aven
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2126034#p2126034]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]moje pitanje je da li ste vi svesni razloga zasto ste ustvari single ili zasto vam veze ne traju dugo?
Ovo što sam imala do sada nije trajalo duže od dvije godine iz jednostavnog razloga - istekao nam je "rok trajanja", a nisam tip osobe koji može nešto navlačiti, potiskivati i uljepšavati realno stanje.

Što sam starija sve sam više sigurna u to da su šanse za imati cjeloživotnu vezu, dakle, onu u kojoj će partneri biti dugoročno kompatibilni i sretni jedno s drugim, jednake dobitku na lotu.

U većini ostalih odnosa su ljudi jedno za drugo tek neko određeno vrijeme (par mjeseci ili godina) dok im se putevi i preferencije ne počnu razilaziti, a karakterna nekompatibilnost sve više dolaziti do izražaja. Tada je najbolje za oboje da se zahvale jedno drugom na svemu što su naučili zajedno i lijepo pozdrave.

Nažalost, najviše je onih koji forsiraju ostati zajedno, pa se trude na sve mile načine, navlače krepanu mačku, a više jednostavno ne ide. Neki od njih se panično boje samoće i solo statusa, neki su lijeni za prolaziti opet sve od početka, a neki jednostavno postanu ravnodušni prema svemu. Jedino čemu vodi taj "trud" su dvije nesretne jedinke. :/

Nda, imam vrlo optimističnu sliku svijeta i romantično-seksualnih međuljudskih odnosa. :D
By Kragi
Moje veze su trajale dugo a single sam zato sto mi to nije nikakav prioritet u zivotu trenutno niti se na bilo koji nacin trudim da upoznam nekoga zarad promene relationship statusa.
Razlog tome je izvesna resocijalizacija koja je ucinila da se osetim voljenim, neusamljenim i ispunjenim te od partnera osim povremenog sexa ne ocekujem nista atm. Voleti sebe i svoj zivot je takodje za mene skroz novo poglavlje pa mi se u ovom trenutku jednostavno ne da da tu ljubav usmeravam ka bilo kom drugom. :D
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2623679#p2623679]Kragi napisao:[/url] Voleti sebe i svoj zivot je takodje za mene skroz novo poglavlje pa mi se u ovom trenutku jednostavno ne da da tu ljubav usmeravam ka bilo kom drugom. :D
ovo je malo oftopik, i samo povod za razmisljanje

Nikad nisam osetila da sebe ne volim. Nikad nisam osetila potrebu da govorim da sebe volim, ko sto ljudi imaju obicaj - i nikad nisam ni razmisljala mnogo o tome, nekako je to given. Naravno da volim sebe. Zato kad mi se desilo da se ne osecam ok u svojoj kozi relativno skoro i da se sebi ne svidjam sasvim skroz sam bila potpuno zbunjena i sve bliske sam pitala sta je to a oni me gledali koji ti krc to je normalno.

Meni nije.

I, recimo, nikad nisam osetila da to sto volim nekog 2 oduzima od moje lagodnosti sopstvom i ljubavi prema sebi (koja je toliko prirodna da mislim da je ovo prvi put da je artikulisem, kao vazduh koji disem).

Mozda mi je zato toliko prirodno i lako da budem poliamorna?

Ne znam.

Ali, znam da ljubav prema sebi ne treba mesati sa narcisoidnoscu.

"Nalakcena na sebe znam da nisam sama"
Nisam imala nesto preterano duge veze, znam sta nije stimalo u prethodnim i tako to.
Solo sam i ne zelim to da menjam neko duze vreme. Odgovara mi ovako i ne zelim za kratko vreme ponovo da dolazim do nekih neprijatnih situacija. :)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
danas je godinu dana od kako sam ponovo singl,
ne računajući jedan petnaestodnevni pokušaj pokušaja

Ne prija mi više. A, istovremeno, mislim da bi čak i korisno bilo da još neko vreme budem one single lady.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!