Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Vel boy
nešto ovako sam se ja bio zacopao s mojih 14 godina u dva mlada (19-20 god.) Holanđanina turiste u vozu iz Mostara za Sarajevo, u julu mesecu 90e. pričali i ja i sestra s njima malo na engleskom malo na francuskom, bila mi prva ekstenzivnija konverzaciona delatnost :D s stranim turistima jedan na jedan oko u oko. oni su rekli da se vraćaju za Mostar pa kad se putovanje završilo te se i ja vratih, stalno sam mislio da ću ih ili bar jednog od njih sresti negde u gradu. još u vozu smo si razmenili adrese (ali, njihovu holandsku, ne turist. apartmansku u Mostaru) i dopisivali se par godina nakon....

anyway, slažem se da je barnijev post ovde pristojno fin. ume i on ponekad, kad HOĆE, da napiše i nešto okej, samo nažalost ne u nečemu što ima veze s politikom i gej aktivizmom.
Korisnikov avatar
By Vel boy
@Still, .. :roll: to je tako priiistojno reći nekom koga ne znaš - auuuu što si ti mator..... ma, divota..... :bravissimo:
ali zato ja izgledam više od 10 godina mlađi :D

i, molim, ne širite off sada o meni. :odbij:
Ma nisi ti zaljubljen.Ja mislio da jesam ko zna koliko puta,al uvek zbog X y Y pricina gubim taj feeling,sto znaci da je u pitanju samo jaca fizicka i psihicka atrakcija,a ljubav je nesto mnogo kompleksnije od toga :)

Dakle,ukoliko ne ispadne nista...Sigurno neces umreti od ljubavi :)

Savet?Nemoj insistirati,cim osecas da nije bas zainteresovan,let it go... :)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
svasta kakvi saveti. nemoj nista gusiti i potiskivati, let it burn :love:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!