Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By ::fy::
Zašto volite osobu za koju tvrdite da vam je dečko/devojka?.
.
.
.
Koji su to osnovni (univerzalni?) razlozi zbog kojih ste odlučili da budete baš sa tom osobom? .
.
.
.
Ako tvrdite da volite nekoga, kako onda to da vam se u istom trenutku može svideti neka druga osoba?
Korisnikov avatar
By ::fy::
zato što je inteligentan, lep, prija mi u svakom pogledu, dobro se sporazumevamo..jednostavno lepo mi je sa njim u svakom trenutku...

i pri izboru prijatelja i pri izboru partnera trudim se da vereme provodim sa osobom sa kojom se manje/više savršeno razumem, sa kojom mogu o svemu da pričam, kome mogu sve da kažem (i šta mi smeta i šta mi prija), ko me ne vređa ili ponižava već poštuje i ceni kao ravnopravnog...

NIKADA mi se to do sada nije desilo - ne mogu da razumem situaciju u kojoj volim svog dečka, a u isto vreme ista osećanja imam i prema nekome trećem...to je po meni ne moguće...
Korisnikov avatar
By tramp
posto sam nadrkana evo ti odgovora za danas (vratim se u boljem raspolozenju):
ko ti rece da ga/ju volim?
moji razlozi ne mogu biti univerzalni
stvar ukusa
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by tramp
posto sam nadrkana evo ti odgovora za danas (vratim se u boljem raspolozenju):
ko ti rece da ga/ju volim?
moji razlozi ne mogu biti univerzalni
stvar ukusa
:smeh: :kiss:

Ja obicno ne znam odgovor na ovakva pitanja. :lol:
Korisnikov avatar
By Val
Zašto volite osobu za koju tvrdite da vam je dečko/devojka?.<--- E to pitaj moje drugo JA.

Koji su to osnovni (univerzalni?) razlozi zbog kojih ste odlučili da budete baš sa tom osobom? .<---Razlozi jesu, ali univerzalni nisu! Dakle...obozavam njen mozak, sharmantna je, ima tako sjatke oke pa kad me pogleda...:topi.se:...i josh mnooooogo stvari.

Ako tvrdite da volite nekoga, kako onda to da vam se u istom trenutku moze svideti neka druga osoba<--- Ne moze! :nope:
By Ulix
Ne znam da odgovorim ni na jedno od gore postavljenih pitanja.

Znam, doduse, posve sigurno, da nemam nikakve univerzalne razloge da volim ili ne volim nekog.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
verujem u svoja osecanja isljucivo ako ne mogu da udjem u trag njihovim razlozima....dok god su mi neobjasjiva, sigurna su!! cim nadjem "zasto", ja ga mahinalno iskasapim i toga ne bude nista.... i to je kod mene univerzalni mehanizam...ne odnosi se samo na veze
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
-Zašto volite osobu za koju tvrdite da vam je dečko/devojka?.

Ne tvrdim ni za koga da mi je decko/devojka. Ja to osetim dusom zene.

-Koji su to osnovni (univerzalni?) razlozi zbog kojih ste odlučili da budete baš sa tom osobom? .

Splet okolnosti, najcesce.

-Ako tvrdite da volite nekoga, kako onda to da vam se u istom trenutku može svideti neka druga osoba?

Zato sto sam pripadnica prokletog ljudskog semena.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Ima u mome srcu dovoljno ljubavi i za ljude i bogove, i za zvezde nebeske, za prstenje na mojim rukama i cigaretu na mojim usnama. IStina je da volim sve, zbog toga shto jeste, i ne zbog zemaljskih atributa vec zbog sushtine. Moja je volja, da li cu tu ljubav pokazati ili sakriti.
Proshlo je vreme kada sam tipove birao, po % zabave koje mogu uneti u moj zivot.
Sada trazim neshto vishe, i ponovo moja je volja hocu li mu to ikada pokazati i da li cu mu svoju ljubav otkriti.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by hlaefdige
verujem u svoja osecanja isljucivo ako ne mogu da udjem u trag njihovim razlozima....dok god su mi neobjasjiva, sigurna su!!
Isto :sigh:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by ForeverYoung
Zašto volite osobu za koju tvrdite da vam je dečko/devojka?
Nikada nisam znala da odgovorim na to pitanje kad mi ga bilo ko postavi. Ljubav nema razlog. Ona se jednostavno oseća.
Koji su to osnovni (univerzalni?) razlozi zbog kojih ste odlučili da budete baš sa tom osobom?
Zato što sam se zaljubila na prvi pogled. Pa iskulirala. Pa sam se onda zaljubila na drugi pogled (koji je u odnosu na prvi bio posle 100 godina) i opet, pokušala da iskuliram, al' mi neki đavo nije dao mira.

Moj osnovni razlog za smuvavanje sa nekom osobom je taj što sam se zaljubila i što me to drži.
Ako tvrdite da volite nekoga, kako onda to da vam se u istom trenutku može svideti neka druga osoba?
Ovo ne mogu da objasnim... Ali pokušaću... Moram biti zaljubljena i moram da volim - siguracije za to da mi se neće svideti niko drugi. Jednostavno, biću slepa za druge osobe. Čak mi je bitnija ta zaljubljenost nego ljubav... Ako volim, a nisam zaljubljena u istu osobu... To ustvari znači da bih uradila sve za nju, ali postoji nešto što mi strašno smeta i čini da počnem da je "izbegavam". Prestanem da želim da se ljubimo, da vodimo ljubav... Neko bi rekao da je to kraj. Možda, ali ne mora da znači. Jer mi se jako često dešavalo to da se zaljubim ponovo. Nekad taj period odljubljenosti traje pola dana, a nekad mnogo duže. Naravno, što duže traje to je veća šansa da će neko drugi upasti u moje misli za to vreme... Međutim, čak i kad mi se neko drugi svidi, uspem da iskuliram to, da me prođe (i to veoma brzo), samo... Moram da kažem. Osobi sa kojom sam. Smatram da je to fer. A to onda pokrene gomilu nekih sranja... Jbg, kad ne mogu ništa da prećutim.

Mislim da se svakome desi da mu se svidi neko dok nekoga ima (i voli), pa makar to bio dečko na autobuskoj stanici (što traje dok ne dođe bus i možda još nekih 10 minuta), ali je poenta u tome da se ništa ne uradi povodom toga (tj. da se dotična osoba ne startuje). Samokontrola... (Njojzi hvala!)
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Kada bih znala zasto volim,onda to ne bi bila ljubav,jer za ljubav ne postoje razlozi.

Razlog zbog kog sam bas sam tom osobom je vrlo jednostavan-osecam tu osobu,i pored te osobe sam slobodna u pravom smislu te reci.

Ako mi se dopadne neko treci,peti...Onda to nije ljubav.I to je dokaz da nikad nije ni bila.
By SUNNY B
Originally posted by ForeverYoung
.
.
.
Koji su to osnovni (univerzalni?) razlozi zbog kojih ste odlučili da budete baš sa tom osobom? .
.
.
.

1. nikada nisam uspela sebi da dam odgovor na to pitanje u sumnjam da cu ikada moci...

2. divne,predivne,plave i hladne oci...

3. ovoga puta mi se jos nijedna nije svidela...
Korisnikov avatar
By coka
1.- 2. Volim je i sa njom sam jer me ispunjava u svakom smislu
3. U pocetku sam umela da pogledam i druge ali sada vidim samo nju :lezkiss:
Korisnikov avatar
By V25
Zašto volite?

.zbog njegovih karakternih osobina
.zbog toga kako se ophodi prema meni
.zbog razumevanja

.prija mi makar da ga gledam...razgovor ponekad nije potreban(iako sa njim temama nikad kraja)
.zbog njegovog "blistavog uma" i "velikog srca"... :) ))))))
.zbog toga sto vreme provedeno sa njim u bilo kojoj situaciji ne bih menjao ni za sta na svetu...

Moze se dogoditi da me neko privuce(samo fizicki) na 5 minuta i tu se sve zavrsava...Jednostavno jako se vezem za osobu u koju sam zaljubljen i prosto nesvesno zanemarim sve ostale muskarce koji su u mojoj neposrednoj blizini...
Korisnikov avatar
By Sky123
Zar prvobitno pitanje nije trebalo da bude: Zasto (ne) volite?
Korisnikov avatar
By Adenim
Jesi mi drag, ali FY...
Oh, glupog li pitanja...
Korisnikov avatar
By Deksi
pa ako sam s nekim sigurno mi se nesto dopada kod njega,i to volim....a u kontekstu zasto sam zaljubljen....nisam zaljubljen....nikada...:no:
Korisnikov avatar
By 2kune
sorry dušo, to pitanje svak rješava sam za sebe... nema prepisivanja... :njanjanja:
posjednik je idealne polovice idealne polovice stana od 60tak kvadrata... :alexis:
kada toliko dugo proučavaš valentinovskokatoličkopravoslavnu moralistiku ne možeš više ni jednu osobu da voliš a nekmoli dvije... :opatica:

odi dušo u život i probaj pa ćeš znati... :maji:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!