Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By sharaci
Slučajno sam provalio da se pojavio novi sajt sa seksualnom tematikom, http://www.sexinfo4you.rs" target="_blank
Deluje mi dosta dobar, ima raznih tema uključujući nešto malo o homo populaciji.
Mogli bi da pogledate sajt i da im možda svi zajedno pošaljemo po neki zahtev, na forumu, ili preko forme na sajtu da postave još više tekstova o LGBT populaciji. Izgleda da je dosta posećen pa bi to mogla da bude dobra ideja...
:vijaca:
Korisnikov avatar
By sharaci
Još nešto...
Deluje mi da je uredništvo sajta dosta otvoreno i da iskreno guraju priču o sigurnom seksu i o skidanju tabua na priče o seksualnosti u društvu...
Korisnikov avatar
By blenta
pa si se toliko obradovao oko glupog sajta
da si se registrovao danas da nam samo to kazes?

ozbiljnije bi bilo da si rekao da si dosao da reklamiras sajt
i da nas pitas sta nam se svidja i sta nam je bezveze
i sta bi trebalo promeniti da nam se svidja vise
Korisnikov avatar
By RetributioN
Ma fina količina informacija o seksu, mada ima rupa i može još da se poboljša.

I ovo :radosnice: >>Ukoliko se odlučite da klistir radite sami, nabavite kućni komplet i pažvljivo proučite uputstvo za upotrebu! Budite veoma oprezni jer je rektalno tkivo izuzetno delikatno, u suprotnom, “dupe može biti u procepu”.<<
Korisnikov avatar
By sharaci
Ja ovaj forum pratim već par godina, nisam bio aktivan ali ga pratim...
Sa dosta ljudi i komuniciram, družim se...Mislim da je je dobra stvar širiti priču, a ti možeš da misliš šta hoćeš.
To je jedini razlog zbog koga sam se prjavio na forum, generalno smatram da mi ovako nešto nije neophodno da budem zadovoljan sa svojim životom...
A do sajta sam došao tako što mi pola kolega i koleginica na poslu priča o tome pa sam pogledao o čemu se radi i deluje mi ok.
Ti ako misliš da sam došao da se bavim reklamom, bavi se drugim stvarima i nemoj ni da otvoriš sajt...
Ja baš mislim da je ova nedelja pravi trenutak kada svi treba da budu aktivni i da pomognu... ti budi nervozan, isfrustriran i radi šta misliš da treba, i ono što misliš da je ispravno

pozdrav
Korisnikov avatar
By blenta
sto neko rece sto volim kad PR-ovi sto formalni, sto neformalni
ne umeju da komuniciraju

ali brate kad uzmu da si kopaju raku
sve otimajuci ti lopatu iz ruku

:shtap:

ajd da ti ne objasnjavam koliko si tupav i zarad cega
idem biti isfrustriran
a ti nam reci jos malo o sajtu i koliko je kul
a da nije reklama nego ono, bas je do jaja sajt
prosto pokrece na akciju
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2575606#p2575606]sharaci napisao:[/url]Ja ovaj forum pratim već par godina, nisam bio aktivan ali ga pratim...
Sa dosta ljudi i komuniciram, družim se...Mislim da je je dobra stvar širiti priču, a ti možeš da misliš šta hoćeš.
To je jedini razlog zbog koga sam se prjavio na forum, generalno smatram da mi ovako nešto nije neophodno da budem zadovoljan sa svojim životom...
A do sajta sam došao tako što mi pola kolega i koleginica na poslu priča o tome pa sam pogledao o čemu se radi i deluje mi ok.
Ti ako misliš da sam došao da se bavim reklamom, bavi se drugim stvarima i nemoj ni da otvoriš sajt...
Ja baš mislim da je ova nedelja pravi trenutak kada svi treba da budu aktivni i da pomognu... ti budi nervozan, isfrustriran i radi šta misliš da treba, i ono što misliš da je ispravno

pozdrav

Slika

(Nisam mogao naći onu rozlu sa ostrogom, pa saam iskoristio ovu, koliko se sećam, Danteovu. :lol: )
Korisnikov avatar
By sharaci
@BLENTA

Ja nisam nikakav formalan ni neformalan PR, ne bavim se nikakvim marketingom niti me to zanima.
Normalno i kulturno sam rekao svoju ideju, i ja se stvarno izvinjavam što je to bio moj prvi post :kingkong:
Ti si taj koji je ničim izazvan krenuo đonom na moju dobru nameru, a to je stvar koja me direktno vređa. Ja ne volim, i to nisam ja, da komuniciram na način kako sam tebi odgovorio, ali jednostavno sam bio izazvan... Vređa me kada neko dobru nameru nipodoštava, i u ovom i u svakom drugom slučaju....
Više na ovu temu neću pisati, ako mislite da treba da pogledate sajt, pogledajte ga, ako mislite da nešto treba da sugerišete, sugerišite sami, ja sam svoje predloge urednicima poslao...

Pozdrav
Korisnikov avatar
By RetributioN
^
jeste, prvo u leksikon da se upišeš, onda horoskop i moa fotka ;) a ne ovim neredom budibogsnama
Korisnikov avatar
By gossip
o homseksualnosti apsolutno ne pise nista...pise o biseksualnost i aseksualnosti

i koriste izraz seksualno opredeljenje...kao da je seksualna orijentacija stvar izbora...

sta znam okej je...ali trebalo bi jos dosta da se poradi na njemu
Korisnikov avatar
By source
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2575601#p2575601]blenta napisao:[/url]pa si se toliko obradovao oko glupog sajta
da si se registrovao danas da nam samo to kazes?

ozbiljnije bi bilo da si rekao da si dosao da reklamiras sajt
i da nas pitas sta nam se svidja i sta nam je bezveze
i sta bi trebalo promeniti da nam se svidja vise

Kolicina negativne energije kojom ti covece zracis, srazmerna je kolicini radijacije u reaktoru.. Ponasas se kao da si osnovao forum i sad mozes da hejtujes sve redom. Sta je lose decko uradio ako se registrovao i danas/juce/pre_5_dana i objavio temu o sajtu, bilo koje vrste.. Je l' to razlog da vredjas decka?? A btw, prodajes se po forumu da si mi neki prepametni batica... pa kad si toliko prepametan.. onda iskuliras ono za sta smatras da ce te iznervirati/isfrustrirati... A nadam se da ovaj post hoce... hejteru!

P.S. Sajtic je kul.
Korisnikov avatar
By blenta
kamo lepe srece
makar da vas ozracim malko
...pre velikog praska
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2575614#p2575614]sharaci napisao:[/url]@BLENTA

Ja nisam nikakav formalan ni neformalan PR, ne bavim se nikakvim marketingom niti me to zanima.
Normalno i kulturno sam rekao svoju ideju, i ja se stvarno izvinjavam što je to bio moj prvi post :kingkong:
Ti si taj koji je ničim izazvan krenuo đonom na moju dobru nameru, a to je stvar koja me direktno vređa. Ja ne volim, i to nisam ja, da komuniciram na način kako sam tebi odgovorio, ali jednostavno sam bio izazvan... Vređa me kada neko dobru nameru nipodoštava, i u ovom i u svakom drugom slučaju....
Više na ovu temu neću pisati, ako mislite da treba da pogledate sajt, pogledajte ga, ako mislite da nešto treba da sugerišete, sugerišite sami, ja sam svoje predloge urednicima poslao...

Pozdrav

:up:
Korisnikov avatar
By source
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2575927#p2575927]Jheronim van Aken napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2575723#p2575723]source napisao:[/url]malena

hehe, blenta je nizak, pa ga zoveš malenim, hehe, dobra uvreda, ima baš da se naljuti ^^
heh
baš si ga spustio, niko se toga ne bi setio.

evo ti za to orden sertifikovane princes ozane prvog reda
mmmm nije mi palo na pamet da je nizak kad sam to pisao... a i ne koristim se tim podlim stvarima... podjebavati nekoga na osnovu fizičkog izgleda is not my thing... isto kao da nekome ko ima malo više kg kaže DEBELI da bi ga uvredio.. bzvz..

ali ako će da se vređa na to.. nisam mu ja kriv što ima komplekse... :lija:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!