Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By york
Malo mi je neprijatno sada da pisem o ovome, ali moram kad tad. Ja sam nov u svemu ovome i treba mi pomoc oko problema koji ne znam da resim u potpunosti.
Imam partnera i sa njim sam pasivan, ali ja ne znam kako skroz da se "klistiram", prija mi kada sam pasivan, ali ne mogu da se opustim nikada jer se tripujem da ce krenuti "ono" napolje, iako se "ispraznim", osetim da ima jos. Hteo sam da probam ricinus, ali ne znam kako deluje i da li je dobro to koristiti...moze pomoc? Hvala unapred.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
pa cek, jel se "klistiras" ili klistiras? :nerd: u svakom slucaju, ja sam imao iste takve tripove i onda sam rekao "aaa fuck it, ako se userem usracu se" i nisam se usrao nego se opustio :oskar:
Korisnikov avatar
By RetributioN
Rokni kasiku, eventualno dve, u sok i popi naiskap. Ne preporucujem setenje van dometa kupatila naredna 24 casa.
:psiholog:

Dobro nam dosao. :)
Korisnikov avatar
By Laerem
Obrati pozornost na prehranu, ne jedi previše hranu koja izaziva meku stolicu, i prije seksa, gurni si prst u šupak i čeprkaj malo da vidiš ima li kakvih iznenađenja. Ako to radiš, nema potrebe za klistiranjem. Također, pričaj s partnerom o tome - to je jedino što te može riješiti svih napetosti. Jer fekalije prije ili kasnije promoče kroz smiješan veo tajnosti kojim ljudi prekrivaju svoje organsko zaleđe.

Uostalom, kao pederu, život će ti biti strašno kompliciran ako se ne možeš suočiti s malo govna. Ono... očistiš i ideš dalje. What's the big deal?
Korisnikov avatar
By blenta
nije to nista strasno nit sramota za pitati.
dobro dosao na forum.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
keywords kad se pomene klistiranje koje mi prvo padnu na um:

krmenadle
zaprska
dupeupishavanje
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!