Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By scout_finch
ne znam, ja sam to mojoj devojci strogo zabranila.
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2536832#p2536832]gossipboy8989 napisao:[/url]desava se cesto da osoba u dugogodisnjoj vezi posle nekog vremena pocne da se oseca neprivlacnom...i onda krene da flertuje sa strane cisto da uveri samu sebe da je i dalje privlacna...

Pa da.

Onda to, za svaki slučaj, ovako rešiš:

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2537398#p2537398]scout_finch napisao:[/url]ne znam, ja sam to mojoj devojci strogo zabranila.
I mirna Bačka.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
flert je u red. ako se dodiruju telima to nije u redu.
ali pošto se ne dodiruju telima onda je u redu.
flert sa bivšima je malo bezobrazan. u suštini.
zašto su smajlići flert? i to još retardirani smajlići? možda je lik glupav pa mu je neophodno smajlićima staviti do znanja da se druga strana šali.
ovo je jedno glupo pitanje.
By Aven
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2536818#p2536818]Loren napisao:[/url]
Da li je taj FLERT normalan? Ili ustvari iza toga stoji skrivena želja da se, ukoliko se okolnosti poklope, opet između njih javi nešto više?
Ne znam. *agnostik*

"Normalno" sve više postaje subjektivna kategorija. :D

Meni je, recimo, normalno da se, kad sam u vezi, ponašam s drugima kao da je partnerica cijelo vrijeme uz mene. Ili drugim riječima, ne radim ništa što ne bih radila i pred njom.
Ako to ne mogu, onda ta osoba nije netko s kim bih trebala biti u vezi.
Korisnikov avatar
By ScorpioMilos
Posle svog iskustva (5-ogodišnja veza) mogu reći da flert nije pretnja nečemu ozbiljnom. Sam sam flertovao okolo, čak i pred drugom polovinom, ponekad odlazio i par koraka dalje, čak i do samog upoznavanja/razmene brojeva/tajnog dopisivanja, ali prevara nije bilo. Jednostavno, neka sila mi nije dala da to uradim, pa i kad me ta osoba baš privuče, i uvek sam - u najboljem slučaju - samo "hotario". Zato ni drugoj osobi nisam zamerao na flertovima, iako ih nije puno bilo.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ti k'o da si bio na izdržavanju petogodišnje kazne zatvora, a ne u petogodišnjoj vezi, budibogsnama.
Korisnikov avatar
By ScorpioMilos
:) Kakva kazna Deni, bilo mi je lepo, da nije i da se nisam osećao voljeno, verovatno bih lako prešao tu barijeru i prevario.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!