Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Slika
JEDAN je Amerikanac prije četiri godine došao na vrlo "zanimljivu" ideju. Naime Timothy Kurek imao je prijateljicu koja je svojoj obitelji priznala svoje homoseksualne sklonosti, no oni su je se nakon toga odlučili odreći. Timothy je cijelo vrijeme bio uz nju i pomagao joj da se suoči s tim, ali ona je bila neutješna.

"Osjećao sam se kao da me netko udario. Plakala je na mojim rukama i umjesto da joj pružim podršku, razmišljao sam kako da je preobratim", rekao je Timothy. Nakon toga, shvativši koliki je homofob, Timothy je odlučio da će se pokušati staviti u njihovu kožu i na godinu dana postati "fiktivni homoseksualac", prenosi Huffington Post.

"Svima sam rekao da sam gay. Obitelji, prijateljima, poznanicima. Znao sam da moram razumjeti kako je to i započeo sociološki eksperiment", objasnio je. Timothy je dobio posao u gay kafiću, izlazio je u gay barove, čak se priključio i gay softball ligi, iako se identificira kao čisti kršćanin. Jedini koji su znali za njegov pothvat bili su teta, blizak prijatelj i gay prijatelj koji je glumio da mu je dečko.

Tvrdi da je nakon objave, čak 95 posto njegovih prijatelja prestalo razgovarati s njim, a eksperiment je najteže podnijela njegova majka. U svoj je dnevnik napisala kako bi radije da je od liječnika saznala da boluje od raka nego da ima sina koji je gay. Na kraju je ipak izašao "iz ormara" i svojoj obitelji priznao da ipak nije gay. O svom je iskustvu odlučio napisati i knjigu koja bi trebala biti objavljena ovog mjeseca.

index.hr
Korisnikov avatar
By antibiotic
Ovo je prenosio B92, ali nisam provalio zbog cega je "homofob" (ili bio), sem sto je poremeceno religiozan...

Naravno da ce 95% "prijatelja" da prekine kontakt sa njim, kada se druzi sa vernicima.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ma ne, nije on to uradio zato što je želeo da ga primi u guzu pod izgovorom... meni deluje kao peder, mada je to možda samo posledica tih godinu dana "protivvoljnog" primanja u guzu.
Kjurek smatra da iskustvo koje je u knjizi opisao treba evangelističkoj zajednici da pokaže da i homoseksualci mogu biti iskreni vernici, koji zaslužuju jednaka prava, ali i da gej populaciji pokaže da većina konzervativnih hrišćana nisu verski fanatici zadojeni mržnjom, za razliku od glasne manjine koja na sebe privlači preteranu pažnju javnosti.

http://www.gay-serbia.com/konzervativni ... dana-5303/" target="_blank
Korisnikov avatar
By Mars
Ajde bas da ne dovodim SVE u sumnju...jos manje da je decko gay (zeljan kurca, bla, bla...)

Mene slucaj dojmio.

Onako. Andrezidovski.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!