- 27 Maj 2016, 02:31
Pozdrav ljudi, evo pala mi tava na glavu pa mi nadoslo da pitam strucni gej tribunal ovdje o jednom omomku tj dilemi da li je gej. Prvo da kazem, da gej sam (sok i nevjerica, nije za osobe slabog srca) i naravno kao svaka dvorska luda na ovom tamnom vilajetu od svijeta, imam omiljeni kafic gdje se druzim sa prijateljima i kafendisem. Zanimljivo u mom zivotu je ovih mjesec dana, jer mi je "usao" u zivot jedan momak koji je krenuo nedavno dolaziti u taj isti kafic koji ja redovno obilazim ali da ne mlatim praznom slamom, prvi put kada sam ga vidio ostavio me bez daha. Toliko mi je zgodan bio i seksi da umalo se nisam srusio na pod ko punjac od telefona... Nije on naravno foto model Giorgioo Armani ali za moj ukus presavrsen. Samo da kazem odmah, u pitanju je neka vrsta emotivne privlacnosti prema njemu (nije onaj nocni francuz sto pojedes pa ti se jede jos). I tako taj prvi dan kada sam ga vidio, samo sam ga gledao i nisam mogao skinut oci sa njega i slijedecih dana sam to jednostavno gurnuo to pod tepih (ko baba kad usisava kucu) i dozivio jedno prijatno iznenadjenje nakon sedmicu dana. Sjeo ja fino ko penzioner i pijem kafu sa prijateljicom kad on udje i sjednu stol pored nas i mene zmarci kroz tijelo prosli ko ferari. Ja malo oko na njega kad bogte on uzvrati pogled i ja se uplasio haha. Opet ja pogleda i on nista i onda nakon neke 3 minute ja vidim on mene potajno gleda pa u telefon pa opet i to je meni toliko u tom trenutku bilo simpaticno. I meni sad scenariji prolaze kroz glavu i od 10 glasova u glavi 5 govori DA, GEJ JE, SVIDJAS MU SE a drugih 5 NE BUDI LUD, DOBICES SLJIVU NA LICU haha. I tako jos jednu sedmicu kasnije, ja primjetim on dodje na kafu sam i gleda mene i ja njega i vidim da mu to ne smeta i cak je koji sitni osmijeh mi uputio, Nea sta brala, ja se bas ponadao da ce ovo mozda biti prvi momak sa kim cu se upoznati pa mozda imati neku vezu ili nesto (svet je lep kada sanjamo), i prije 6 dana ja vidim njega sa nekom djevojkom sjedi i odma sam znao da mu je to djevojka. To me jako pogodilo i moram priznati da sam plakao jer znate i sami da u velikoj usamljenosti neka nada dosta rastrgne covjeka. Ali nije to kraj price, zbog toga sam i otvorio ovu temu. Dok je sjedio sa njom, on me je opet gledao onim svojim divnim ocima, dok je ona njega cmakala i skakala ko neka bijesna lisica. Ona ga grli a on pogled promijenio u onaj tipa "zelim te" sto me potreslo na neki nacin. I tako je se to mijenjalo, dodje sam pa diskretno gleda me ili dodje sa njom pa me gleda. Znam mu ime jer je isao u moju srednju skolu, i toliko bi volio neki kontakt da ostvarimo jer je jako dobar momak, nije iskvaren i odise pozitivnom energijom plus slazemo se u horoskopu. Sada bi pitao vas, da li mislite da sam to ja samo umislio ili mi moj "radar" ispravan? Da li je okej se uopste upoznati sa osobom znajuci da mi se uzasno svidja? Da li je ta djevojka samo paravan ili je straight ? Navali ja sa pitanjima... Hvala unaprijed ko god ovo procita i dadne mi bilo kakav savjet kako bi postupio kroz vrijeme. Oprostite na eseju ![:cvetduga:](./images/smilies/rainbow.gif)
![:cvetduga:](./images/smilies/rainbow.gif)