3. Of course, there’s coming out to your parents.
pa jesam par puta pomenula, no nemamo baš neki blizak kontakt da bi se ikakva detaljnija i ozbiljnija priča vodila o tome. ili bilo čemu drugom.
4. And your grandparents.
ni sa njima.
5. And your siblings.
ni sa njima.
8. And then to your friends’ parents when they start asking personal questions.
e njima obavezno

šalim se ni sa njima.
10. And your Tumblr followers.
nemam to
12. When it’s time to get a date for prom.
ekšli, bila sam drugarici par za maturu, jer smo znale da ćemo obe po običaju kasniti, pa da ne zavlačimo bilo koga drugog

ne znam da li se računa
13. And your coworkers every time you start a new job, and you start chatting about relationships around the watercooler.
kad je rad u pitanju onda se radi, ne tračara se sa kolegama.
14. Every time you’re looking for a new apartment and have to explain that your partner is not your “roommate.”
nisam bila u situaciji niti ću skoro niti bi me bilo briga da objašnjavam. ako tražim apartman plaćam apartman, a ne prihvatanje mog privatnog života.
15. When you meet your new roommates.
isto.
19. Every time you see a new doctor.
retko idem kod lekara, a i ovako idem oko konkretnih stvari, tako da nije bilo potrebe.
21. Every time little kids ask you why you’re kissing your partner.
ne ljubim se pred decom
22. And every time a child asks why you don’t have a boy/girlfriend.
niti pričam sa decom o tome, šta sam ja, imaju roditelje pa neka se oni muče time
23. Every time you get new neighbors.
zabole me za komšije
25. Every time you start a new semester in college and face classes full of strangers that you’ll be sharing personal information with.
i za kolege
26. And when you have to talk to your professors one-on-one.
i za profesore
27. When you run into exes.
a tek za bivše
28. Every time one of your parents introduces you to a new friend or significant other.
.......počinje već da me nervira ovo
29. Your teammates.
................................
30. When waiters aren’t sure if they should split the check for you and your partner.
AJDE SAD I CVETU U BAŠTI TREBA DA KAŽEM BOLI ME KURAC
31. When your hair stylist starts making small talk.
heh ne kažem odmah da sam psihopata i da već posle druge upućene rečenice imam želju da ubijem osobu koja mi je uputila i kako su baš lepe te makaze na stolu
32. When you see your former bosses.
ne postoji ali isto bi me zabolelo i za njih
33. Every time someone makes a gay joke in your presence.
ja prva to radim, humor je humor, a ako je osoba kreten to je već nešto drugo.
34. Any time someone asks if you want kids, and you have to explain that it’s complicated for you.
a pazi ti I HAVE to explain. aha boli me kurac da bilo šta bilo kome objašnjavam
35. On that note, when you’re applying to adopt.
/
36. And every single time anyone asks you if you have a boyfriend or girlfriend.
šta ih bole kurac.
dakle eto od svega toga samo još 35. bih ispunila ako bi se odlučila na to.
sve ovo ostalo će maltene ostati isto celog života.