Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

http://laudato.hr/Duhovnost/Svjedocanst ... prema.aspx" target="_blank

Ispovijest katolika koji osjeća privlačnost prema istom spolu

Hvala Bogu koji nam je dao Crkvu, a po njoj meni treću opciju zahvaljujući kojoj mi se ne čini da ću potonuti na dno u vlastitoj požudi ili pretvoriti se osobu koju neprestano iznutra razara ta požuda. Izabrao sam put čistoće. Izabrao sam put istinske ljubavi i seksualne samokontrole.

Je li mi lako? Nije.

jadan čovjek :sniff:
Korisnikov avatar
By Madonna
meni ja jasno ovo u potpunosti, jer i mene nekad žudnja ubija, tako da - so long suckers, im off to church!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
By *deni*
Put čistoće ? U Crkvi ?
Ja mislim da je ovaj ciničan i bezobrazan do krajnjih granica. Prilepivši se za Crkvu, očekuje da će maksimalno moći da realizuje tu '' razarajuću požudu '', a ovom '' ispovešću '' se ruga i sebi i svima.
Korisnikov avatar
By 2kune
nema druge nego ići u pustinju... jedino pustinja blagoslivlja podvižnike... :opatica:
doduše, ovdje nije u pitanju realna osoba već obična popovska priča... ne da ne postoje ovakve osobe, samo im spolnost nije više glavna preokupacija pa nikada ne bi ni napisali ovakvo nešto... zanimaju ih molitve, meditacije, duhovni podvig... sve ono što crkvu već odavno ne zanima...
Korisnikov avatar
By Horcrux
Zaista tuzno iz vise razloga. Tuzno je da nas drustvo od detinjstva usovljava crno-belom slikom "dobra i zla" tj. sta je dobro, a sta ne. Za to je delimicno kriva i crkva koja se svesna svog uticaja i funkcionise svojevoljno i nemilosrdno. Kada ljudi ne mogu da razmisljaju svojom glavom, vec bezuslovno prihvataju nametnutno misljenje, veoma je tesko probiti taj zacarani krug koji cirkulise iz generacije u generaciju.

Srecom, sve je vise ljudi koji umeju da razmisljaju svojom glavom i odbijaju da ih bilo ko kontrolise, ali mnogi su jos u zamci kao i decko iz ove price. Zaista ga zalim, ali kada nema snage u sebi da se izbori sa problemima i laze sam sebe, ne zasluzuje nista bolje. Ziveti ceo zivot u zabludi je jadno i tuzno.
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2650971#p2650971]Maximillion Pegasus napisao:[/url]Zaista tuzno iz vise razloga. Tuzno je da nas drustvo od detinjstva usovljava crno-belom slikom "dobra i zla" tj. sta je dobro, a sta ne. Za to je delimicno kriva i crkva koja se svesna svog uticaja i funkcionise svojevoljno i nemilosrdno. Kada ljudi ne mogu da razmisljaju svojom glavom, vec bezuslovno prihvataju nametnutno misljenje, veoma je tesko probiti taj zacarani krug koji cirkulise iz generacije u generaciju.

Srecom, sve je vise ljudi koji umeju da razmisljaju svojom glavom i odbijaju da ih bilo ko kontrolise, ali mnogi su jos u zamci kao i decko iz ove price. Zaista ga zalim, ali kada nema snage u sebi da se izbori sa problemima i laze sam sebe, ne zasluzuje nista bolje. Ziveti ceo zivot u zabludi je jadno i tuzno.
Ja bih rekao da je za sve kriv covek
bilo da je u pitanju crkva kao institucija ili neka druga covekova tvorevina.Ljudi naprosto vole preki sud, pa i da zale jer im to daje osecaj da su iznad onoga koga zale, da su oni nekako uspeli sami a taj sto nije ni ne treba, treba ga dodatno muciti.
Teskoca je sagledati zasto je nesto tako kako je, da bi se razumeo put eto tog momka koji nije ni malo lak.
Pravi izazov je pomoci mu.
Mi eto trazimo ili ne trazimo razumevanje za nas od onih koji nisu kao mi koji mozda ni ne mogu to razumeti a opet nemamo strpljenje za recimo ovog momka.
Ljudi svaki covek ima svoju pricu, najmanje sto mozemo sto bi trebala biti mozda i nada duznost je da pricu saslusamo i ako ne mozemo pomoci povucemo se da bi dali prostora onima koji mogu.
Kada gledam vjernike koji su odmalena tako odrasli, meni je u sustini jasno zasto izabiru celibat kao opciju... Prvo, stvar je odgoja i svih zivotnih principa... Ovaj gay bi dobro isao pod ruku sa drugim gay vjernikom koja ima iste zivotne principe i zivjeli bi u dobrom braku sa vjerom u Boga koji nam predstavlja nadu, svjetlost u mraku. Noo kako LGBT cesto nudi ateizam kao odgovor, jednoj gay vjerskoj osobi u glavi se javi klik da je to grjesan zivot, s tim da moramo shvatiti da sve duhovne osobe zele ipak vise od sexa za jednu noc tako da zaključuju da je ipak onaj drugi put bolji, isoravniji i ugodnije se osjecaju sami sa sobom.Vrlo je tesko kad se dvije osobe ne razumiju u svjetonazorima i koliko god se to nekome cini banalno, zapravo je bitno.
Korisnikov avatar
By 2kune
ona serija o mormonskim dečkima koje starješine 'odgajaju'? :trep:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!