Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Posto smatram da je ovo veoma bitan trenutak u mom zivotu, moram ga podeliti sa nekim, a to jedino mogu ovde :)

Videla sam se sa najboljim drugom juce, i posle 10 minuta razgovora ja nisam bila u 'zoni', razmisljala sam o drugim stvarima i on je to primetio. Pitao me je da mu kazem sta nije u redu, sta me muci. Naravno, ja prestavljena, ni da kazem ni da cutim. Posle 10 minuta smisljanja (i drhtavice) ipak skupim hrabrost da mu kazem.
Prvo sto mi je rekao je da je u blagom soku i da mi dam 5 minuta da se sabere. Ljudi, najduzih 5 minuta u mom zivotu. Noge vise nemam, zeludac takodje, a srce hoce da iskoci. Onda mi je rekao sledece:
"Slusaj, ja tebe volim. Ti si moja drugarica i to ces uvek da budes bez obzira na to koga volis. Znao sam uvek da si na neki nacin drugacija, samo nisam znao kako. I ne znam kako si ikad mogla da pomislis da cu te odbaciti, zbog bilo cega. Sve sto osecas je normalno i ti to ne mozes da promenis i ja cu te prihvatiti takvu kakva si. I da, volim te."
Suze nisam mogla da zaustavim, ni zagrljaje :) Ne znam da li sam vise bila sokirana ili srecna. Mozda oba :D
Elem, danas mi je jos rekao da cemo naredni put kad izadjemo da zajedno merkamo devojke :kokice:
Veoma mi je drago sto sam mu rekla, i sto sam izabrala njega jer ga znam ceo moj zivot i obozavam ga. Takodje mi je neverovatno lakse kad neko zna :)
Sve u svemu, prvo outovanje je odlicno proslo, bolje od ocekivanog :) Hvala i ljudima na ovom forumu na divnim pricama i savetima koji su stvarno pomogli :tapse:
By Kragi
Lepo, narocito sto to prvo iskustvo nije negativno pa ce samim tim uticati ohrabrujuce na tebe.
Cestitke. Uzivaj. :)
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Super je sto je proslo sve kako treba! :)
Za to prvo autovanje se uvek najvise iscimamo (psihicki), a sve posle toga je lakse i lakse. (Uvek postoje izuzeci)
Samo tako nastavi! :)

A sledeci put kad izadjes sa drugom, bice ti fino. :awesome: (jos ako ti se pogodi, kao kod mene, da neke iste stvari volite - bice super :awesome: )
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Hvala svima, beskrajno :)

Over the rainbow, vec znam da volimo iste stvari, pogotovu kod devojaka :D
Korisnikov avatar
By *deni*
malo obeshrabruje to sto se procesi outovanja i dalje odigravaju uz dramske scene tipa odsecanje nogu, stanje shoka i sl. ali donekle moze da utesi cinjenica da mladi vole melodrame. tako da je sve ok.
Korisnikov avatar
By Delete
Bravo! :up:
Sad samo nastavi tako, ali pokusaj bez drame, spontano i ovlas da spomenes svoju razlicitost. Em je manje stresno, em mozes, nakon lose reakcije da kazes da si se salila.
Srecno!
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2628731#p2628731]AndrieExilia napisao:[/url]Over the rainbow, vec znam da volimo iste stvari, pogotovu kod devojaka :D
E to je onda pun pogodak. :lol:

@Deni, za prva 2-3 moja autovanja uvek sam bila ja ta koja je u sebi "dramila" jer sam ocekivala ne znam ni ja kakvu reakciju, a na kraju bi autovanje proslo bez ikakve reakcije jer bi rekli nesto tipa "suncan je dan" - nesto sto je sasvim ok i na sta su ljudi prestali da reaguju. Valjda je to vise frka sta ce reci neki najdrazi ljudi, dok jos ne naucimo da su svi zamenljvi.
By Kragi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2628734#p2628734]*deni* napisao:[/url]malo obeshrabruje to sto se procesi outovanja i dalje odigravaju uz dramske scene tipa odsecanje nogu, stanje shoka i sl. ali donekle moze da utesi cinjenica da mladi vole melodrame. tako da je sve ok.
Ali ohrabruje to sto je sa 23 godine dosla na ovaj forum i bez puno ubedjivanja oko toga da je to 'privatna stvar' i da tako 'unosi nemir u druge' otvorila ovakvu temu. Negde je morala da pocne a samopouzdanje ce vec doci samo od sebe (ovakvin i slicnim iskustvima) :peace:
Korisnikov avatar
By Galadriel
dajte bre ljudi, ja imam 28 godina i otkinem se kad treba da se autujem u srbiji. autovanje je stresno i nema tu nista obeshrabrujuce sto je nekom prvi aut bio takav. sto bi rekao srklet, da nije stresno tj. da za to ne treba petlje svi bi se autovali
Korisnikov avatar
By ultraviolet
samo rokaj, curo :up:

napisala sam post
obrisala sam post
ne mogu da se živciram
Korisnikov avatar
By *deni*
dobro,dobro.nema potrebe da vilenite i da me vredjate. pickaste osobe sa pederasticnim facama kao sto sam ja su silom postojanja svoga spontano outovane oduvek pa je zato verovatno i iznenadjenje pri verbalnom outovanju znacajno manje u odnosu na ono koje izazove outovanje diskretnih strejtluking end ekting next door pedera i leca.
Korisnikov avatar
By Srklet
s obzirom na to koliko ljudi NIJE aut, čini mi se deplasiranim prigovarati onima koji se autaju što to ne čine bez nervoze i sl. sve dok autanje ne prelazi u nekakav freakshow tipa 'bolestan sam, sveti savo spasi me, priključite mi struju na jaja', i'm fine with it. ^^
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Opet, hvala svima na podrsci :)

Sto se tice drame, veruj mi, da sam mogla bila bih skroz opustena, go with the flow, bila bih ali nisam imala kontrolu nad sobom :) Ipak, pozitivno iskustvo, mozda sledeci put budem opustenija ;)

ANHEDONIE, postavicu pricu na sajtu ;)
Korisnikov avatar
By Delete
Kad prvi put ovako dobro prodje, drugi se ubrzo planira. ;)
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
^
Tako sam i ja mislila, pa su od prvog autovanja barem jos tri osobe saznale u roku od nedelju dana. :lol:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
:sweet:

podsetila si me na moje autovanje mom najboljem drugu. tvoj drug i moj drug su slično reagovali :D i zaista, posle smo zajedno šmekali neke tamo curice :D to su pravi prijatelji :yes:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Čestitke i sve najbolje, nastavi! :)

samo, kad smo već kod autovanja (hetero) muškarcima, eh kada bi više njih isto ovako postupilo i reklo "....Znao sam uvek da si na neki nacin drugaciji....., ali ti si moj drug i ostaćeš to, ja te poštujem ...." i za autovanog mu/im gej/bi muškarca.....
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2629507#p2629507]Vel boy napisao:[/url]Čestitke i sve najbolje, nastavi! :)

samo, kad smo već kod autovanja (hetero) muškarcima, eh kada bi više njih isto ovako postupilo i reklo "....Znao sam uvek da si na neki nacin drugaciji....., ali ti si moj drug i ostaćeš to, ja te poštujem ...." i za autovanog mu/im gej/bi muškarca.....
Na zalost, jeste tako... mozda lakse to prihvataju kada su devojke u pitanju, svi znamo 'momacki san' :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!