Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By vila
Koliko vam je u odrastanju bilo važno da se priklonite nekoj formalnoj ili neformalnoj LGBT grupi kako bi zadovoljili neke svoje motive (pripadanje, samoaktualizacija, ljubav....)?
Korisnikov avatar
By Galadriel
ja nisam znala u odrastanju da to postoji, tako da nisam imala potrebu da se priklonim bilo čemu. samo me je frustriralo što su se u negativnom kontekstu tumačila moja "muška" interesovanja i "muški" maniri i ponašanje
U procesu samospoznaje, sazrevanja i generalno nekog trazenja sebe mi je bilo jako bitno prvenstveno zbog osecaja prihvacenosti.
Kasnije sam to prevazisao.
Pripadnost, na koju ti mislis (ako sam lepo razumeo), mi sve vise stvara osecaj nekog geta pa sam se vremenom malkice distancirao i oslabio veze. Doduse, osecaj je i dalje tu samo sam sada mnogo manje iskljuciv po pitanju pripadnosti i necemu drugom.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
koliko sam ja skontao, ti pitas koliko je (bilo) bitno imati gej prijatelje?

pa, bitno je koliko i imati nekoga ko ce moci da te vise razume i sa kim ces moci bolje da komuniciras (sto se tice lgbt tematike). meni jeste, posebno zato sto bih bio klozet-diskrecija-NIKOOMEEEEENIREeEEEC vrsta pedera kada ne bih imao gej prijatelje, pa makar oni bili samo online.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Relativno skoro sam stekao gej prijatelje, a inače nemam neki osećaj da pripadam ikakvoj 'gej zajednici'. Kontam da mi je to otežalo proces samospoznaje, i samoprihvatanja, i outovanja itd., ali božemoj, bilo pa prošlo, sve je super sad. :)
Svaka ptica svome jatu letu i svako se češe tamo gde ga svrbi. Tako da - da. Osećam privrženost po stepenu i vrstama sličnosti i zajedničkim interesima sa delovima te zajednice. Ako nam je interes i želja da zajedno kreiramo, delamo, stvaramo - onda ćemo to da radimo, ako nam je interes da se jebemo - onda ćemo da se jebemo, ako nam je interes da se sprdamo i zabavljamo - to ćemo da radimo itd.
Jedino nemam strpljenja za tzv. '' mučene duše '', koje vole da troše vreme na kuknjavu, samosažaljenje i beskrajne, jalove razgovore. To izbegavam sa indignacijom.
Korisnikov avatar
By Mars
Nimalo mi nije bilo važno.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
LOL, da, na romeu moz da nadjes nesto ako si nefem, ok, diskretan, xxl, imas gajbu, nisi na sceni itd. ofc ima ok ljudi ali moras da kopas kroz govna da bi dosao do njih.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Sve svoje dosadašnje momke sam našao na GS Oglasima i Romeu.
Zato više i ne odlazim tamo.

Osim ako mi se ne jebe, razume se, to se može naći tamo.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Blago tebi, Anhe, ja čekam da mi se tako nešto desi :lol:
za mlade osobe koje su u nedoumici, nije uopce ´lose, ne da pripadaju nekoj zajednici ako ne zele ili osicaju da je to previse za nji ,ali da ipak uvide kroz neko privremeno druzenje u toj fazi zivota srecuci se sa ljudima koji zele da budu sa sebi slicnima , da nisu sami na ovome svitu, . mislin da bi mnogi mladi koji prolaze kroz depresije, jer se osicaju drugacije i zive sa griznjom savijesti lakse podnjelo taj dio zivota i kasnije izraslo u formiranu, sritnu i zadovoljnu osobu po tom pitanju .
Korisnikov avatar
By Coryn Cral
Well, i pored toga sto nisam bas tolikooo :D mator, u ranoj mladosti nisam ni znao da postoji "gay zajednica"(sto i jeste istina buduci da je bila toliko mala pre celog ovog "zlog interneta"), zapravo, ceo zivot sam se vodio onom "da svi vole muskarce dok se ne dokaze suprotno". A onda je nastao ovaj forum, pa zurke, pa blablabla...i tako je zapravo gay zajednica dobila na masovnosti....Ali da, uvek sam se osecao jaku pripadnost svojoj zajednici, i pored toga sto cesto imam osecaj da ona ne deli ista osecanja..:lol:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2623024#p2623024]*deni* napisao:[/url]
Jedino nemam strpljenja za tzv. '' mučene duše '', koje vole da troše vreme na kuknjavu, samosažaljenje i beskrajne, jalove razgovore. To izbegavam sa indignacijom.
Pa nesto nisam primetio da si bezala tokom nase diskusije od mojeg nezadovoljstva i pesimizma apropo gay zajednice ...:P
Korisnikov avatar
By antibiotic
Pa nezadovoljstvo i pesimizam je nesto sto stvara osecaj pripadnosti u gay zajednici :awesome:
vila napisao:vama muskima je lakse, vi imate romeo.
Pa da, ful nam je lakše. Gomila njih su klozetaši, traže msn kako bi se pokazali na njemu sa svojom slikom na jednu mili sekundu (ta slika je jedna mutna koja je snimana sa udaljenosti od 500 metara), pa onda oni sa pet profila koji sakupljaju tuđe slike, pa onda opet klozetaši, pa onda time wasteri, pa oni cock teaseri pa onda time wasteri i cock teaseri itd.

OT: Nemam pojma, nikada nisam osjećao pripadnost u bilo kakvoj zajednici a kamoli LGBT. Prije mi to nije bila nikakva važnost, sada još manje. :crna ofca:
Ja kada sam bio tnejdzer tada je bilo doba da moram da pripadam nekoj grupi ljudi tj takvim stereotipima i nije lgbt zajednica,danas drugacije razmisljam,svi mi jednaki i svi smo mi od krvi i mesa,grupe ne postoje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!