Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
iliti bitak i ništavilo topic ^^

odnosno, shvatio sam jednu zanimljivu stvar - što si više emancipiran od (auto)homofobije i heteropatrijarhata, to se smanjuje broj ljudi koji te može razumjeti i s kojima se možeš povezati.

recimo, nedavno naletih na jednog pedera koji za biti gej govori 'biti dio klana'. kakav jebeni klan, tko uopce tako govori?! sretoh i jednoga koji misli da sa strejt ljudima vodi, citiram, strejt razgovore. koji kurac su strejt razgovori?! pročitah i nevjerojatno cmizdravu ispovijed pedera koji ne smije otici na sprovod partnerovog oca jer je ormarusa. wtf?! bio sam na dejtu s tipom koji je tek u drugoj polovici dvadesetih skuzio da je gej. pa sta je radio dotad?!

enivej, uopce vise nisam u stanju ozbiljno reagirati na takve ljude, njihove emocije i price, a nije mi ni bas nesto zabavno ili smijesno, nego samo konstatiram posvemasnje otudjenje u odnosu na njihove svjetove - u kojima se ne kaze peder ili gej nego 'u klanu', 'na liniji' ili stavec, u kojima ne mozes otici biti uz partnera kad mu je tesko, u kojemu se na jedan nacin prica s gej a na drugi nacin sa strejt ljudima. potencijal za bilo kakvu ljudsku povezanost nestaje vec na tom nivou, ja jednostavno ne kuzim te zivote, te ljude, te stavove. (nije ni da oni kuze mene :lol: )

enivej. sta vi kazete? :)
By Sixto
Sve manje imam strpljenja za osobe koje imaju trip da ih neko ne cuje na ulici, koje se boje da posalju 'facu lica', koje paranoisu ako imas gay prijatelje i slicno... Nekad sam se upinjao da nesto objasnim... Sada samo pritisnem krstic u uglu gornjem desnom.
Korisnikov avatar
By Madonna
složio bih se iako sam i sam ''pokleknuo'' pod uticajem heteropatrijarhata u nekim aspektima života
Korisnikov avatar
By blenta
ergo, ne kuzim ih niti se trudim jer nismo na istim razinama
(nesto kao povezivanje sr/hr scene tema) - oni imaju svoje probleme i price, ja imam svoje
nemamo specijalno mnogo dodirnih tacaka, sem da zalegnemo katkad s momcima

i to mi je sasvim okej.

mali offic glede strejt razgovora i propalih dejtova. ja sam jednom upoznao lika koji mi je na rastanku rekao 'sportski poz'
od muke sam se odbauljao par koraka i seo na stepenice da reassesujem svoj celokupni zivot, sopstvenu ulogu u ekosistemu i pitanje kuda sam se to zaputio
Korisnikov avatar
By Zvonki
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2609666#p2609666]blenta napisao:[/url]ergo, ne kuzim ih niti se trudim jer nismo na istim razinama
(nesto kao povezivanje sr/hr scene tema) - oni imaju svoje probleme i price, ja imam svoje
nemamo specijalno mnogo dodirnih tacaka, sem da zalegnemo katkad s momcima

i to mi je sasvim okej.

mali offic glede strejt razgovora i propalih dejtova. ja sam jednom upoznao lika koji mi je na rastanku rekao 'sportski poz'
od muke sam se odbauljao par koraka i seo na stepenice da reassesujem svoj celokupni zivot, sopstvenu ulogu u ekosistemu i pitanje kuda sam se to zaputio
Oukeeeej,ovaj dogadaj mi je davno jos pricao jedan lik na dejtu WTF??
Korisnikov avatar
By blenta
ja sam iskusni mizantrop
takve mi promene nimalo ne smetaju :)
Korisnikov avatar
By *deni*
'' Sportski pozdrav ''. :radosnice:
Ja bih se smejao kao lud.
To i vama savetujem, da ne pokušavate da razumete, kao što vidim da više i ne pokušavate, još manje da se živcirate, a ne treba da pokušavate ništa ni da objašnjavate, naročito ne magarcima od preko trideset godina. Ali, ni mlađima. Jednostavno, oni tako žele da rezonuju i svako je postao takav kakav jeste zato što je tako hteo i oko tih bitnih pitanja nema namjere da se menja, iako će često uvažiti tuđe argumente protivno svojih, ali će nastaviti po svome u praksi. Tako na to gledam. Ni mene niko nije specijalno edukovao, objašnjavao mi, usadio mi u glavu sistem kakav imam. Samog sam sebe vaspitavao ( što bi rekao jedan moj poznanik - Rom, inače vrlo ponosan na svoje neobično fine manire ). ' Samog sam sebe vaspitavao '. Znači, ovi nevaspitani su sami odgovorni što su nevaspitani. :yes:
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2609659#p2609659]Srklet napisao:[/url] bio sam na dejtu s tipom koji je tek u drugoj polovici dvadesetih skuzio da je gej. pa sta je radio dotad?!

enivej. sta vi kazete? :)
Kažem da kapiram sve što oš da kažeš al imam primedbu na ovo - tu ne vidim problem - seksualnost je fluidna a i neki ljudi su na neobjašnjiv način isto tako i često nesvesni sopstvene seksualnosti.

True story.

edit to add

Imala sam sreće da nisam imala takve dejtove. Možda jednom, 2001.
By Kragi
A je l' to malo autohomofobicno?
Kako covek moze da bude nesvestan toga sta ga pali kada konkretno pricamo o polovima u svojoj 25oj god. recimo? Kontam da moze da potiskuje ali tesko da tad moze da shvati da mu se odjednom digo na tipa sto se ranije sta - nikako nije desavalo?
I koliko to ide u prilog homofobicnoj teoriji da se gay postaje a ne radja (i svim tim sranjima generalno)?
/just asking
By barni
ali sve to sto si napisao Popaje potvrdjuje ovaj forum
i te klanove i sta znam sta si sve napisao
pederi su mnogo pogani ljudi, mnogo
jako je malo onih sa kojima se mozes opustiti
sve to usiljeno i usoljeno
kada si i sam takav to ne primecujes
kada nisi takav to vidis

jednostavno

mada moze se objasniti i kao sto si ti objasnio
al kao sto rekoh, pederi su pogani
Korisnikov avatar
By *deni*
Pederi su, barni, pre svega Srbi, pa sad ti vidi zašto su pogani.
Korisnikov avatar
By Neutron
Jeste, pederi su zli sodomiti. #ne
Kako iko funkcioniše u tvojoj blizini, to mi je totalna misterija.
Korisnikov avatar
By Madonna
pa tako sto je okruzen istima, on je vecina. i ovijusli ga mnogo boli sto je peder ^^
Pazi molim te, ’sportski poz’... :radosnice:

Da sam to nekad čuo vjerojatno bi čak i mene paralizirao sa tim, pa ne bih stigao ni da ga vaspitno umlatim.

Inače, navikao sam da postoji minoran broj osoba sa kojima sam na, barem, sličnim valnim duljinama, a i ne uklapam se ni u jedno opće pravilo, ni gay ni str8, niti želim biti dio stada. Ovog ili onog.

U tvom uvodnom postu su svi odgovori.
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2609696#p2609696]*deni* napisao:[/url]Pederi su, barni, pre svega Srbi, pa sad ti vidi zašto su pogani.
poganih ima svugde, i na prvom i na poslednjem spratu i sa ove i sa one strane ulice ima ih i na forumu
poganih ima i u crkvi i u politici, i vernika i nevernika i tih sto su skakali za krst
ovo je jedna od gomila tema gde se na forumu oni pakuju u sareni papir
mislim,
znas kada bi mi palo na pamet da dokazujem da sam kvalitetniji covek od onoga za koga sam uvideo da je losiji od mene, nikada.

nije problem meni biti drugaciji, eto recimo ti si drugaciji od mene ali ja te zaista gotivim... ti nisi pogan covek
ustane covek nekada na pogresnu nogu ali i dalje ima obe

previse se na ovom forumu barata sa terminima
zabraniti, suditi, glupaci, idioti, srusiti, zapaliti, vredjanje, prostakluk, psovke...

takvi upiru prste u one slicne njima, pogane
a teme im pocinju sa mi emancipovani...
Korisnikov avatar
By *deni*
To da, to se slažem. Sve je manje nas, dobrih ljudi. A valjda je to tako oduvek bilo, hoću reći - deficit nas dobrih nije ekskluzivitet samo ovog doba i samo ovih prostora.
Naročito su mi ' cakani ' oni grlati ' antifašisti ', koji se od fašista razlikuju samo po tvrdnji da su antifašisti i po tome što se dušebrižno zgražavaju nad govorima i delima mržnje, a u suštini ne vole nikog, osim sebe. Poražavajuće. :down:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
"pederi su pogani" nema veze sa vezom sa "postoje pogani pederi".
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Logička dedukcija.
Pederi su mnogo pogani ljudi, mnogo.
Barni je peder.
Zaklučak je da je i barni mnogo pogan, jelte....

Barni, nije lepo sve stavljati u isti koš....
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa, barni se, koliko znam, ne izjašnjava kao peder, osim na ovom forumu, a i na njemu se izjašnjava pod virtuelnim nickom barni, dakle, nije peder. Tako barem tvrdi.
Korisnikov avatar
By *deni*
Zapravo, ne znam ni da li tvrdi da nije. Možda samo ćuti.
Korisnikov avatar
By Katengl
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2609859#p2609859]Noctis Lucis Caelum napisao:[/url]Logička dedukcija.
Pederi su mnogo pogani ljudi, mnogo.
Barni je peder.
Zaklučak je da je i barni mnogo pogan, jelte....

Barni, nije lepo sve stavljati u isti koš....
Ovo bi u udzbenicima iz logike trebalo da stoji kao primer toga da se ponekad uprkos jednoj pogresnoj premisi ipak moze slucajno doci do ispravnog zakljucka...
Korisnikov avatar
By bern
pa, skrlet, mislim sa si samo skrenuo pažnju na jedan "aksiom". ljudi se najbolje razumiju ako je njihov stepen homofofije isti :awesome:

u to ime: dajte, ljudi, neće još jedna tema da bude o barnijevim mentalnim procesima...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!