- 21 Okt 2012, 16:29
Planiram da se outujem starijem komšiji. Ima 59 godina, radio i živeo u Norveškoj dug period, vratio se pre desetak godina, oduvek sam ga "snimao" ali smo se tek nedavno upoznali, na njegovu inicijativu...Jednom prilikom me je uhvatio za ruku od nazad kad sam bio ispred njegovog kluba i okrenuo prema sebi da mi pokaže gde mogu sesti, uvek kad me vidi od momenta upoznavanja vidim da su mu zenice širom raširene i da se stalno smeška...Nedavno je bio u bolnici, imao je problema sa srcem, na kraju je operisan i sad je ok. Ja sam mu poslao poruku podrške još dok nije znao šta će biti, saznao sam da je jako emotivno reagovao na nju, posle toga me je i zvao. Preko njegove žene koja često priča sa mojom kevom sam čuo da me jako gotivi i da sam mu jako drag...Bilo je tu još signala, sitnih uglavnom, ali dosta. Sa tom ženom sada nije iz ljubavi, ni ona sa njim, znam da ne spavaju zajedno...Planiram da mu se outujem kad se još malo više zbližimo, ali mi je problem što se moja keva druži sa njegovom ženom, tj. idu zajedno u šetnje. Vidim da je on usvojio dosta vrednosti iz norveškog društva i deluje mi da ne bi nikome odao moju tajnu, ne bojim se njegove reakcije, nego samo toga da će reći nekome ako nije za to, pre svega ženi, a to je neka naša alapača i u roku od odmah bi znali svi da joj kaže...Dakle, ima li neko neki savet?