Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By metrios
Evo, do pre par minuta sam postavljao svojekakve upite "gospodinu Google-u" ne li bih pronašao kakav savet, neko slično iskustvo ovom mom, sada već okončanom.
Dole naznačeno nije nikakva ljubavna priča, ali je priča o tome kako ume da nas iznenadi, da nas samo na trenutak opeče i toj jednom varnicom zapali ceo, papirno satkan, dug put, izgrađen vremenom.
Elem, evo moje priče:
Došao sam s posla jednog dana, čuo da je već neka pijanka i veselje po stanu. Ulazim i ja, sklon pivu, svakako, kad tamo, pored standardne ekipe, poznatih lica, sedeo je još jedan dečko, meni do tada nepoznat.
Bio sam se smestio pored njega, počeli priču o n temama, maltene se izdvojili iz one mase ljudi i samo komunicirali međusono.
Kako već to ide u današnje vreme, usledela su pitanja poput "Imaš fejbuk?", "Dodaj me" i slično...i, onda, bukvalno od tog dana nije prošao dan, ma ni sat, da se nismo dopisivali u nedogled, ponekad, znali smo, upredo pisati na fejsbuku, a istovremeno razmenjivati sms poruke putem telefona. Nije potrebno da akcentujem sam sadržaj razmenjenih poruka, smatram da je dovoljno naznačiti da su sve poruke umele da dostižu toliko karaktera da, ponekad, i prst je znao da zaboli od skrolovanja miša kroz novopristiglu poruku...i, same teme nisu imale limita - o životu, detinjstvu, ljubavi...
A, onda, nije nam trebalo puno vremena, krenuli smo da završavamo poruke razmenjivavši poljupce, srca...pa onda, reklo bi se gradacijski, poruke "kitili" ekspicitnim sadržajem (cyber sexom, da ga nazovem i tako)...i, znali smo, kao, maltene, neki default signature, postaviti na kraju par smajlija ne li bi to bio dovoljan indikator i aludiralo na to kao da je to sve samo u šali.
I, ta saga se nastavlja...to su sa toliko ljubavi satkani romani, zavođenja...i sami smajliji na završetku poruka su nestajali, ali ostajali poljupci, priče "šta bi ko kome radio"...
I, konačno, trebao je opet da dođe za Beograd, posle nekih 3, 4 meseca. Uzbuđenju nema kraja, poruke, countdown timer-i koji odbrojavaju minute do našeg viđenja...i, dođe i taj dan.
Bez dileme, jedan od lepših dana koje pamtim...bar onaj prvi deo dana...uživali smo u druženju, ispijanju piva, prepričavanju anegdota, smehu...a, potom, otišli i u moj stan.
Stigavši, raskomotili bi se na onaj kauč, ja bih krenuo da ga masiram, mazim...i tako nekih pola sata, da bi na kraju krenuli na spavanje.
I, izgledalo je da bi sve bilo u redu da je ostalo na tome...ali, vreme ne ide unazad, nit' se može iz svoje kože...u pola noći otišao sam u njegovu sobu, krenuo da mu se ulizujem, poljubio u vrat...
On je planuo, sav iznerviran, povišenog tona, upalio je svetlo i, videlo se, na ivici nerava da me udari, ošamari, opsuje...Pokupio je samo svoje stvari, ne davši mi ni da dođem do reči, i otišao.
Poslednje što se oglasilo bila je poruka u tri, četiri reči gde, maltene sarkastično, mi se "zahvaljuje" za sve što sam mu priredio.
I, tajac, tišina. Obrisao me iz virtuelnog života, fejsbuka, predpostavljam i moj broj...i, eto, ta jedna sekunda bila je dovoljno jaka da pregazi svo vreme iza te sekunde, gde smo uživali u svom prijateljstu, kleli se da ćemo biti uvek tu jedan za drugog, neponovljivi prijatelji....
Iz svega gore navedenog, pitam vas, koji se bar do negde prepoznajete u naznačenog, šta mi je činiti? Kako preboleti? Lažirati sebe da vreme leči sebe, ili da krenem lečiti sebe nekako, a ne gubiti vreme?

Hvala unapred.
By alexandermagic
Šunjanje i uvlačenje u kokošinjac pod okriljem noći nikad nikom nije donijelo ništa dobro. Jao pardon, pogrEših temu.

OnT: Ne treba biti rahmetli Sulejman, pardom Solomun, pa znati da će te vrijeme iscijeliti. I neka nova raspoloživa kita. :)

U međuvremenu, možeš se svjesno zatrpati raznoraznim aktivnostima, da bi manje razmišljao o tome što ti se dogodilo. Plačipičkarenje ti neće pomoći. :kafa:
Korisnikov avatar
By Madonna
nemoj nikad ući u vezu s nekim. never ever. jer ako se posvađate postoji šansa da ćeš izvršiti samoubistvo :nazalost:

(what is this, i don't even..)

kako preboleti odnos od dan i po... kucanja 4 meseca doduše... nije to mala stvar. čak su i smajliji nestali
that's just
By metrios
Pozdrav svima,
Hvala na raznovrsnim savetima.
Svestan sam da moram sebe okupirati nečim, ali, evo, već sam na poslu i biću tu bar još sedam sati, ali, ono, misli trenutno upravljaju sa mnom umesto obrtno.
Nismo ni bili u vezi, bili samo prijatelji...šta više, nikad nisam imao vezu sa muškarcem, a u njemu sam video da možda mogu da se oproam sa njim.
Korisnikov avatar
By Madonna
to da nikad nisi bio sa muškarcem se da zaključiti iz prvog posta. kada budeš imao hrabrosti da se suočiš sa sobom i svojim željama, i preduzmeš nešto po tom pitanju(upoznaš gej ljude, uđeš u te strašne krugove i konačno budeš s muškarcem/cima) onda više nećeš imati takve probleme, shvatićeš koliko su besmisleni i biće te sramota.

treba nam ''prva pomoć'' subforum
Korisnikov avatar
By ROYAL
A da nam novajlija nije malo omašio podforum, a?

On: Prebolećeš.
Korisnikov avatar
By Blady
Treba otvoriti jednu posebnu temu za novajlije

Npr; "Kako preziveti raskid, kako ostati u dobrim odnosima posle raskida, kako da saznam da li mi je uciteljica gay, kako da privucem zgodnog konobara, kako da.... "
By Kragi
Ono sto je MDNA rekao :hail:

p.s.

a ocekivao sam happy end dok sam citao. skenj!
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2437376#p2437376]metrios napisao:[/url]... ponekad, znali smo, upredo pisati na fejsbuku, a istovremeno razmenjivati sms poruke putem telefona....
E, za početak, ovo mi je potpuno nejasno. Zašto ste istovremeno četovali na fejsibuku i slali jedan drugom sms poruke ? Zašto to što ste pisali i slali putem sms-a niste jednostavno takođe poslali u poruci na fejsbuku, kad je već bio u toku vrući fejsbuk čet ?
Korisnikov avatar
By Mage
Problem u komunikaciji ocigledno. Takodje pocetnicka greska. I meni se nesto slicno desilo kada sam se prvi put zaljubio u decka. Mislio sam da je obostrano i taman kad sam hteo da mu kazem kako se osecam, on mi izjavi kako su homoseksualci bolesni i kako je to na istom nivou sa nekrofilijom :lood: U trenutku mi se zgadio i momentalno sam ga preboleo :lol:

Ja inace mislim da muskarci, kao i zene, traze tu neku bliskost i neznost sa istim polom, ali ne u seksualnom smislu. Samo sto drustvo od muskarca ocekuje da se ponasa na odredjen nacin: npr ne pokazuje emocije i ne razmenjuje neznosti sa istim polom (kao sto recimo to devojke rade). I onda kad se nadje u kombinaciji sa gay tipom (a da ne zna da je gay), mnogo se lakse otvara i razmenjuje neznost (u odredjenim granicama jel), sto gay tip interpretira kao seksualnu privlacnost (svi mi vidimo ono sto zelimo jel). I eto ti katastrofe na pomolu :D

Dakle, iskrenost (outovanje) ti je uvek najbolji savet.
Korisnikov avatar
By blenta
kako bi bilo kulj da je drugi momak samo_u_snu
nesto kao forumska mala nevesta haha

elem metrioshe
taj momak tvoj il je strejt* ili ormarusa
u oba slucaja nemate perspektivu vrednu truda

*ima strejt momaka koji se ponasaju tako kako bi pokazali bliskost i ako nisi strejt i krene da ti znaci vise nego njemu ume da bude napor
imao sam prilike jako puno puta to videti dok sam bio pomocni trener,gde je hvatanje za kite prolazilo uz smeh a hvatanje za ruku sa polomljenim nosevima

enivej,
nadji ti sebi nekog momka drugog
da imas s kim da pricas bez zadrske
da idete u klub
da provodite vreme zajedno

i da ti pokaze da ima mnogo tipova napolju
koji bi mogli biti tvoj momak
bez tog dodatnog gubljenja vremena na igranje u pesku
i (gospode) dopisivanje sa smajlijima
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!