Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By spliff
stalno chitam na romeu o gay krugovima, i bitisanju van istih... uglavnom se pominju u istoj rechenici gde se pominje i (pozeljna) diskrecija

naime, voleo bih da mi neko objasni o kakvim se to krugovima radi?

neshto ovako? :puzzle:

Slika

molio bih struchnjake da odgovore
kada kazem struchnjaci, mislim na one koji pishu takve bedastoce, da ne kazem klozetirane (macho) tetke

hvala unapred

ps
ako sam pogreshio folder, zamolio bih moderatore da reaguju
By Speculum Columbae
Gej krugovi su tačka A na kružnici k (nezadovoljstvo sobom i automržnja), uvek jednako udaljena od centra B (prihvatanje sebe kao takvog), bolno mesto mnogih koji se nikada ne pomere odatle, ne shvatajući da geometrija funkcioniše i bez njih.
Korisnikov avatar
By *deni*
Jedna tetka provincijalka je objasnjavala da se drzi u diskreciji i van krugova - " zato sto nece da ljudi upiru prstom u nju ." :roll: Pa,maco,koliko si smeshna i komichna,upirace prstom u tebe u svakom sluchaju,to ti ne gine.
Korisnikov avatar
By Sunce
Cmarni kolutici?

Pa ono - izlaze deca u gej klubove, pa je tim ormarusama krivo.

Nikad necu zaboraviti izlaske u ex Lotosu. Kao ekskurzija je bila - ucenici sa foruma dosli da se zabave, a pored njih i drugi decaci i devojcice.
Korisnikov avatar
By *deni*
Grozno je videti sta sve ljudi sebi i drugima rade u ime primitivizma, neosvescenosti, uskogrudosti, dvostrukog morala.. Sve je tabu. Tabu je prikazati lice i glavu, tabu je prihvatanje sopstvene prirode, za koju se ocajnicki trazi kalup u hetero sistemu,uz ono bedno opravdanje: " Isti sam kao normalni,a seksualnost je i tako privatna stvar" :bljak: , tabu je bez predrasuda i odgovorno govoriti o zdravlju,rizicima i zdravstvenoj situaciji...Pa se pitam o cemu ti "diskretni " ljudi " van krugova " uopste razmisljaju i pricaju,kraj toliko dugacke liste zabranjenih tema ?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!