Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Pomozite! Zaljubio sam se u dečka koji je svima deklarirao svoju homoseksualnost. On se nimalo ne stidi toga što je gej i o tome može otvoreno pričati. Još gore, poznaje i neke aktiviste, a i redovito odlazi na onu Paradu gdje nas sve one nakaze i egzibicionisti sramote i izazivaju kontraefekt. Ma čak mu i roditelji znaju da je homo, ja ne znam kako se samo usudio da ih tako razočara i povrijedi jer svi znamo da je naša dužnost do kraja služiti roditeljima i u svemu im se pokoravati. Ne znam kako da mu pomognem, on jest divan dečko ali uopće ne laže - kao svaki normalan i pristojan homoseksualac - o tome što jest, a ja mu lijepo kažem da će vidjeti šta ga sve čeka ako samo nastavi. Ipak je ovo Balkan!
Još mi je strašnije kad vidim da ima najboljeg frenda koji je sav kao neka žena, feminiziran je grozno, kao da nije muško! Pa ako sam homoseksualac onda volim muške! I on s tim frendom hoda zajedno na ulici, pa svi i za njega mogu pomisliti da je homoseksualac. A kad sjednemo u kafić on nikad ne spušta glas dok koristi riječi poput 'gej' i ja stvarno ne znam šta više da radim.
Jako ga volim ali on je izvan kontrole sa tim svojim otvorenim ponašanjem. Povrh svega, stalno spominje nekakvu ravnopravnost kao da mi ikada možemo biti ravnopravni jer činjenica je da nešto nije u redu s time, da nije to baš do kraja prirodno. Mene su tako učili od malena i ja nemam namjeru mijenjati mišljenje jer je ispravno sve što su mi drugi ljudi ikad rekli o homoseksualnosti. On to naziva autohomofobijom i uvijek kad netko mrzi homoseksualce kaže da su ti ljudi homofobi, kao da oni nemaju pravo da nas mrze kad smo bolesni.

Uglavnom, šta da radim? Kako da mu objasnim da nije normalno da se on smatra normalnim?! Previše ga volim da bih mogao gledati da nije u ormaru, gdje je tako ugodno, mračno, toplo i lijepo.

P.S.
Studiram medicinu.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Phajde da se skupimo svi i da objasnimo čoveku da se vrati nazad u closet
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
jao bože lika :roll:

podseti me na nekog lika sa kojim sam se dopisivao juče. sasvim nepozvan (o susretu nismo pričali ni zere):

ne znam kad ce to biti. da kazem pravo, meni ne bilo nesto ugodno da se nadjem s tobom, kontam da bi ljudi upirali prstom, zbog slika i to... ne radi mi se to

ta poruka je bila namenjena meni? oO

pa da. kako tebi nije glupo da ti pripisu to da si peder?

ko da mi pripise da sam peder?

zamisli scenario: ako su slike tvoje... peder vidi tvoje slike ovdje, kaze najboljojoj drugarici, a ona cijelom gradu i malo pomalo ti vise nisi korvin vec the peder... ako nisu tvoje slike i ovo je samo ilustracija to je druga stvar

i to sve ode do banje luke?

bitno je da ću postati THE peder :lol:

''

biću poznataaaaaaaaaa :peva:
najgore kod takvih autohomofobnih ludjaka je ta ambivalentna fiksacija. s jedne strane su fascinirani nekime tko je aut, a s druge zgrozeni, a s trece im se jasno demonstrira da su oni za to nesposobni. pa te zele i ljubiti i ubiti i biti ti.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ono što ja ne razumem lično jeste to, kako oni misle da se informacije uopšte šire? Zar njima nije jasno da autovanje mene zbog slika na Romeu automatski autuje tu osobu? Ako si autohomofob, pa budi barem malo pametan barem.
Korisnikov avatar
By bern
nailazio sam na likove koji su prekidali razgovor nakon moje izjave da ima ljudi koji znaju da sam gay (većinom "biseksualci"). a bilo je i onih koji su ućutali nakon mog hvaljenja začetaka lgtb aktivizma u cg ("mene vala nije briga šta ko radi, ne znam što će im to, ne podržavam ih").

blagodarim na dozvoli da kao neautovani gay udjenem porukicu na temi vašoj :lepeza:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2377669#p2377669]Popeye napisao:[/url] Previše ga volim da bih mogao gledati da nije u ormaru, gdje je tako ugodno, mračno, toplo i lijepo.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2377701#p2377701]hlaefdige napisao:[/url]mislim da se zajebava.
i
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2377691#p2377691]Ulix napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2377682#p2377682]Popeye napisao:[/url]
pa te zele i ljubiti i ubiti i biti ti.
Kako lepa igra rečima. :trep: :kosa:
Korisnikov avatar
By V25
Naslućujem ko je su akteri iz priče, dečko u kog je osoba zaljubljena i drug :)
By Glasnik
Ne znam kako ovo da komentarišem. :lol:
By macedonianlesbian
Pa ja sam se malo pronasla u ovaj tekst kad sam bila 6ti razred i mi je poceo pubertet i meni se pojavile te silne osecaje za isti pol i nisam znala sta se desava tu, dali ce to da traje uvjek, jako sam se isplasila jer svi su pricali lose o tome i sam htela da promenim to. Ali sam pricala sa profesorica od mene na ta tema, na kurs angliski neko je spomenuo Riki Martin, da se autirao (ili je bilo rec o neko drug, nije bitno) i ja sam rekla da se to treba ubiti da ne sme tako da srami svojoj porodicom da se trebalo leciti i sl stvare, a na to moja gay friendly : Macedonianlezbian zasto sad tako, niko ne zasluzuje to i svako zasluzuje da zivi svoj zivot kako on hoce, on nije rekao niko i nije napravio niko gay samo se autirao i to moze da pomogne drugi ljudi koji su gay ali misle da su jedini i da je to bolest, a nije. Nije lepo da tako pricas, mozda imas neki friend da je gay i ako pricas tako bice depresivan zato sto ga svi izbacivaju. Imam jas friend zivi sad u Amerika i je srecan i ima muz ali se u pubertet puno izmacio. Da sam imala hrabrost, ja bi joj rekla ispred svima da sam ja jedna od tih ljudi koji misle da su bolesni. I jos uvjek nemam hrabrost da to kazem, da se autiram njom i da joj kazem hvala sto mi je promenila percepcija o meni... jer znam da jedan dan cu imati normalan zivot kao lezbejka, nema da bude sve tako crno kako sto je i sad...
Korisnikov avatar
By Kiborg
A što je tekst postpisan sa "studiram medicinu"?
Korisnikov avatar
By deran
kao "odgovor" na drugu temu,gde je akter (valjda) student medEcine... :D
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2377669#p2377669]Srklet napisao:[/url]

kao da oni nemaju pravo da nas mrze kad smo bolesni.

Kako da mu objasnim da nije normalno da se on smatra normalnim?!

P.S.
Studiram medicinu.
:qqlele:
citiram bivsu:"lakse bih podnela da me prevaris sa tipom nego sa devojkom. Ako bi me prevario sa devojkom, ja bih se zapitala sta ona to ima sto ja nemam. Ovako, s njim ne mogu da se poredim. Znala bih da ste obojica BOLESNI i ponosno bih otisla..."
zaboravih da napomenem, takodje student medicine..
:qqlele:
i ja je ponosno ostavio ubrzo posle te izjave :smeh:
Korisnikov avatar
By ilija f
Pre 5 dana je lik samo bio "Za tebe znaju neki ljudi? Pa ja ne smem s tobom u grad, šta ako me vide sa tobom i prošire da sam peder. Ništa lično".. A do tad sve najnormalnije, bez ikakvih naznaka autohmofobije, šta više.

Ne znam kako vi prepoznajete autohomofobiju, ali meni se od toga u poslednje vreme baš peglira, a ne mogu uvek da prepoznam na početku. Dosta njih nije u fazonu 'bolesnici smo', ali na kraju se svede na "pa kako da se vidimo tad, iskrslo mi da odem u Pančevo" ili "OMG za tebe neko zna :O", tako da se ja uvek najedem njihovih autohomofobnih govana..

p.s. I ovaj studira medicinu xD
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2521277#p2521277]ilija f napisao:
Ne znam kako vi prepoznajete autohomofobiju
ja prepoznajem savrseno, ko geigerov brojac radijaciju. ^^
svakom autohomofobu koji mi se pokusa pribliziti odmah dam do znanja da odjebe zauvijek.
tako da se ja uvek najedem njihovih autohomofobnih govana..
bez razloga.
onaj tko nije autohomofoban je uvijek u poziciji moci u odnosu onoga tko jest. onaj tko je aut je uvijek u poziciji moci u odnosu na onoga tko nije.
lijepo uzmi ta njihova autohomofobna govna i nabij im ih nazad u facu i niz grlo, da se guse njima dok ne crknu u svojoj jadosti i poremecenosti.

p.s. I ovaj studira medicinu xD
^^
Korisnikov avatar
By gossip
i moja naj ortakinja studira medicinu i apsolutno nema takve stavove...ona tvrdi kako je 90% posto ljudi na faxu gay :lol:
elem...ako ti toliko volis tog tvog druga kao sto tvrdis onda neces pokusavati da ga izmenis nego ces mu biti podrska...ja apsolutno ne vidim nista lose u tome sto on radi
Korisnikov avatar
By Kiborg
Medicinu izgleda studiraju žene i pederi :D
I zaluta poneki str8 :lol:
A autohomofobije ima za izvoz...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!