- 03 Okt 2011, 21:22
Veliki pozdrav svima. Kao sto vidite, novi sam odje, pa je red da se i na pocetku predstavim- ja sam momak od 23 godine iz Crne Gore, i kao sto i naslov kaze, napokon outovan 
Vec nekih mjesec-dva citam vase postove, i zaista ste mi svi jako simpaticni i zelim da vam se zahvalim sto ste pomogli da sve ovo sto bolje prebrodim
tako odlucih da 1.oktobar bude taj moj dan: posjedah majku, tatu i brata u dnevnu sobu i dadoh im pismo.... i eto- prezivjeh
salim se,svi su bili ( a i dalje su) totalno sokirani, cini mi se da su dehidrirali od tolikog silnog placa, kojeg ( za moje veliko cudo) sa moje strane nije bilo ni na vidiku...nego sam se cak malo sprdao sa njima
najvise me iznenadila majkina reakcija koja je pala u depresiju od prekjuce, place, kuka, ne jede,kaze da je njen zivot to vece zavrsen,...
cak govori i kako je to nemoguce kod mene, kako ne pokazujem gay znake
kako ce se to kod mene promijenit, pa cak i da je internet kriv
a inace se radi o fakultetski obrazovanoj zeni, koja je samo tako nacitana i koja je pokazivala zaista gay-friendly razmisljanja...ali ispade tako...
tako da imam i jedno pitanje za vas: koliko obicno traje ta depra kod roditelja posle ovakve stvari? nadam se ne mnogo, jer je jako, jako volim, i njena podrska bi mi puno znacila...
eto, sorry sto se ovoliko raspisah, al mi nesto doslo

Vec nekih mjesec-dva citam vase postove, i zaista ste mi svi jako simpaticni i zelim da vam se zahvalim sto ste pomogli da sve ovo sto bolje prebrodim

tako odlucih da 1.oktobar bude taj moj dan: posjedah majku, tatu i brata u dnevnu sobu i dadoh im pismo.... i eto- prezivjeh

tako da imam i jedno pitanje za vas: koliko obicno traje ta depra kod roditelja posle ovakve stvari? nadam se ne mnogo, jer je jako, jako volim, i njena podrska bi mi puno znacila...
eto, sorry sto se ovoliko raspisah, al mi nesto doslo