Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By denbo
Veliki pozdrav svima. Kao sto vidite, novi sam odje, pa je red da se i na pocetku predstavim- ja sam momak od 23 godine iz Crne Gore, i kao sto i naslov kaze, napokon outovan :klap:
Vec nekih mjesec-dva citam vase postove, i zaista ste mi svi jako simpaticni i zelim da vam se zahvalim sto ste pomogli da sve ovo sto bolje prebrodim :)
tako odlucih da 1.oktobar bude taj moj dan: posjedah majku, tatu i brata u dnevnu sobu i dadoh im pismo.... i eto- prezivjeh :grin: salim se,svi su bili ( a i dalje su) totalno sokirani, cini mi se da su dehidrirali od tolikog silnog placa, kojeg ( za moje veliko cudo) sa moje strane nije bilo ni na vidiku...nego sam se cak malo sprdao sa njima :D najvise me iznenadila majkina reakcija koja je pala u depresiju od prekjuce, place, kuka, ne jede,kaze da je njen zivot to vece zavrsen,... :rida: cak govori i kako je to nemoguce kod mene, kako ne pokazujem gay znake :lol: kako ce se to kod mene promijenit, pa cak i da je internet kriv :lol: a inace se radi o fakultetski obrazovanoj zeni, koja je samo tako nacitana i koja je pokazivala zaista gay-friendly razmisljanja...ali ispade tako...
tako da imam i jedno pitanje za vas: koliko obicno traje ta depra kod roditelja posle ovakve stvari? nadam se ne mnogo, jer je jako, jako volim, i njena podrska bi mi puno znacila...
eto, sorry sto se ovoliko raspisah, al mi nesto doslo :D
By Kragi
Bravo! Samo napred!
Eto, i nekim ljudima ovde je drago da sva pisanja na tu temu nisu uzaludna i lupetanja u prazno.
Korisnikov avatar
By Srklet
moja mama je lijecnica i imala je bas takvu reakciju. ( :roll: )
ocekuj jos nekoliko mjeseci drame i 'mi hijo, mi hijo' vriske. :D

no, prodje. :party: vazno je da razgovarate, pa i da se svadjate, samo nikako da cijelu stvar pokrije tisina i da se svi prave da se nista nije desilo. roditelji uvijek pomisle na najgore moguce stereotipe, kad im demistificiras pederluk, kad upoznaju tvoje gej prijatelje, vide da je to sve nista posebno. normalno, sto bi se reklo. :D

enivej ove godine je mama cak i htjela doci na prajd, ali se nije poklopilo da moze.
Korisnikov avatar
By *deni*
Odlično je to što plaču ( manje će da pišaju ), prebiraju i mozgaju koga i šta da optuže za tvoju homoseksualnost ( kriv je internet ) i što se teše da je to prolazna faza, jer to znači da te vole i da ne razmišljaju o opciji da te isteraju iz kuće i odreknu te se, što je opcija sa kojom se, na žalost, i dalje suočava veliki broj pedera i lezbejki.
By Kragi
Ono sto je popeye rekao ...
Ovo je samo prvi (bitan) korak ne i zavrsen posao.
Korisnikov avatar
By denbo
E hvala puno... ma ne da nisu uzaludna vasa pisanja nego naprotiv- da mi nije bilo njih....uh.... :D
drago mi je da cujem da su i drugi imali slicna iskustva, i da ce to ipak brzo biti proslost...
Ma svi su mi rekli da me i dalje vole (a o izbacivanju, na svu srecu, nema govora), ali mi je ipak zao da ih gledam tako utucene :no: mada u zadnje vrijeme praktikujem razmisljanje da sam sam sebi ipak na prvom mjestu...ma jednom se zivi :D
Korisnikov avatar
By denbo
Kragi napisao:Ono sto je popeye rekao ...
Ovo je samo prvi (bitan) korak ne i zavrsen posao.
znam, svjestan sam toga...ali mi se cini da mi je ovo bio najtei dio...
iako su me zamolili da nikome o ovome ne pricam za sad( jer kao nije ovo sredina za te stvari, pa kad odem u inostranstvo), nemam namjeru da ih poslusam...ovih dana cu da kazem najboljem drustvu, i onda cu bit miran ( bar za neko vrijme) jer me za ostale nije mnogo briga :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Hys.
Svaka cast na hrabrosti, i reakcija tvojih roditelja uopste nije najgora moguca-deni je to lepo opisao.

Ukoliko nisam indiskretna, kako je muski deo porodice reagovao?

Jako mi je drago zbog tebe i sto kazes da ti je ovaj forum na neki nacin pomogao.

Sve najbolje :kiss: !
By Glasnik
Jao, što meni drago kad pročitam nešto ovako. :D

Dakle, čestitam! :zastava:

Reakcije tvojih roditelja su sasvim slične onim koje sam i ja imao, a ja sam im se autovao početkom januara. Majka je najviše dramila, nije htela da razgovara sa mnom, pila lekove za smirenje, ali se posle par dana 'oporavila'. Otac je mnogo bolje, u mom slučaju, prihvatio stvar i danas možemo da pričamo o mom gej društvu, gej kafićima i sl. :D Ali majka je i dalje 'teška na rečima' kad se pokrene ova tema. Inače, sasvim normalno komuniciramo. Al eto, trebaće joj još vremena da se 'dozove pameti'.

Anyways, dobrodošao na forum i šaraj po temama - ima za svakog po nešto. :)
Korisnikov avatar
By HalfJack
denbo napisao:koliko obicno traje ta depra kod roditelja posle ovakve stvari? nadam se ne mnogo, jer je jako, jako volim, i njena podrska bi mi puno znacila...
A ovisi neki pederi su mi pričali da je to durenje s majčine strane znalo trajati godinama. Kod moga tate pa nije bilo durenja, niti ničega. Zapravo je bio poprilično miran i to me zbunilo. :lol:

Podržava me i ne radi scene. Tako da je sve prošlo okej. :)
Korisnikov avatar
By constantine
sve zavisi od osobe do osobe sto se tice prihvatanja
cestitke

off: sad ide kacenje slike u Moja fotka :lol: salim se
By sncbgd
ja sam se mojima outovao sa 30god kad sam bio finansijski nezavistan i imao sopstveni stan
otac je samo cutao, majka je pokusavala da "razume" ali nije mogla
trajalo je 3 meseca i od tada nikad spomenuto nije mada sam im neke momke dovodio na upoznavanje
Korisnikov avatar
By denbo
[quote="Hys."]
Ukoliko nisam indiskretna, kako je muski deo porodice reagovao?

A od brata sam se jako iznenadio (pozitivno)- uvjek je bio homofob, ne preveliki, ali ipak... a sad je poceo da place, glio me i rekao kako ce me i dalje voljeti i kako bi za mene ubio,ako treba :smilegrin: ali da mu je jako tesko da to prihvati ( mada mislim da hoce jako brzo) :grin:
a tata- drzao se za glavu, a majka kaze da je cijelu noc plakao i da ga takvog nije nikad vidjela.ali on ne progovaraoko ovoga...mada je takva osoba koja ne voli da prica kad postoji neki problem ( mada ovo nevidim kao tako nesto)...ali mislim da ce i on brzo sve ovo da svari :grin:
Korisnikov avatar
By denbo
E i hvala svima na dobrodoslici- bas ste super :D
cackao sam ovaj forum i ranije, posebno ovaj dio, ali od sad cu i aktivno da ucestvujem :D
btw, evo vec danas zna jos jedna osoba mimo familje- i prihvatila je to extra ( mada je ta osoba po svemu drugacija od drugih :D ) nadam se i da ce tako proci i sa ostalima :)
Korisnikov avatar
By _liplock
Cestitam! :D

Zelim da ti sada pocne najbolji period zivota! :D
Korisnikov avatar
By denbo
evo da dopunim moj raport :D
ovih dana su za mene saznale jos 4 osobe (2 druga i 2 druge :grin: ), i prihvatili su to super...tako da sam bas zadovoljan :smilegrin:
btw, na moje veliko iznenadjenje i moji kuci napreduju- tata i brat su ovo potpuno svarili ,a i majka je puno bolja u odnosu na prve dane, cak su prosla cijela 2 dana da nije plakala kad pocne ovu pricu :smilegrin:
bas sam happy :lol:
Korisnikov avatar
By bothways
Pa lepo, ako se ti kul osecas i ako mislis da sve ispada dobro... :up:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!