Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Nisam imala bas neko iskustvo sa momcima, sa nekoliko njih sam izlazila, a samo sa jednim sam imala sex koji je bio uzasan, jednom sam bila i zaljubljena, ali platonski.. Onda se u mojoj 21. godini pojavila ONA. Bile smo zajedno nekoliko meseci, koliko mi je bilo super toliko sam se i bojala svojih osecanja jer se nista slicno ranije nije desilo, mada jesam razmisljala o tome, ali jednostavno nisam sebi dozvoljavala da verujem da sam sposobna da budem sa devojkom. U nju sam se zaljubila i niko se nije ponasao prema meni kao ona, obozavala sam da se ljubimo, da razgovaramo, da budemo zajedno. Proslo je 2 godine otkako nismo zajedno, od tada nikog nisam ni pogledala, a kamoli nesto vise, zapravo ne svidjaju mi se ni muskarci ni zene... Ne znam gde sam uopste.. Kako to da saznam? Da li neko moze nesto da zakljuci, neko iskusniji pa da mi otvori oci?
By RuznaGlupaZla
Pojma nemam :lizalica:

Zašto ti je važno da znaš jesi li ili nisi?
Korisnikov avatar
By Delete
Koliko imas godina? Mislim da ce vreme pokazati sta si, nema potrebe da zuris da saznas. Mozda se ispostavi da si aseksualna, a to, pak, i nije tako lose. :)
Korisnikov avatar
By Srklet
lezba si. rijesi se internalizirane homofobije.
By lezornot
mislim da sam se u velikoj meri resila homofobije :) bitno mi je da znam jer je jako tesko kad ne znas ko si i sta zelis, nikako da bih sebi zalepila etiketu, to mi nije cilj. samo se nadam da nisam aseksualna... :(
Korisnikov avatar
By jenny
Saznaćeš vremenom.
A verovatno si lez ili bi...

A zašto dve godine nisi nikog pogledala? Još je voliš?
Korisnikov avatar
By Shmi
Ajd da se ja jednom oglasim ozbiljno na nekoj temi. Daklem,posle moje prve devojke i moje prve ljubavi sam bila solo 6 godina. Nijednu nisam pogledala,(tipove tek nisam gledala,niti ikada bila s njima). Mislila sam da sam (naknadno saznah za naziv tog stanja) asexualna. Tako da jesam je tih 6 godina volela(i dalje je imam u srcu),kako je vreme prolazilo shvatih da zivot ide dalje i da moram dalje. Naravno ima toga da sam prvo mislila da sam jedina lezbejka na celoj planeti,da sam samu sebe ubedjivala jedno vreme da zaista radim nesto jako pogresno i nemoralno... da moram da budem solo i da zivim sa tim jer to ne valja to sto osecam u sebi. E onda mi drugarica rekla da ne lupam gluposti i da nisam jedina koja voli zene i da moram da krenem u potragu sa istomisljenicama i tako dosla ovde pa upoznala razne ljude... imala par vezica i tako. Istina je da sam uvek primecivala zene a tipove i ne bas.

p.s. Ne znam jel uopste pomogla moja prica... ali eto nisi jedina koja je prosla kroz to.
By lezornot
Uf, pa na kraju se ruzno sve zavrsilo, jako puno sam patila, pa sam tugu lecila hranom, pala sam u depresiju, jako sam se ugojila, a samopouzdanje na nuli, tako da dugo vremena nisam ni imala potrebu ni za kakvom vrstom bliskosti, a u poslednje vreme se ta potreba povratila, samo sto sad nemam ideju kako da se vratim u tu celu pricu, zaboravila sam i kako izgleda uopste razgovarati sa nekim, flertovati, a kamoli nesto vise... :( i na sve to nisam sigurna ni da li bih htela muskarca ili devojku... pffff...

@shmizllica - prepoznajem se u tvojoj prici, mada se nadam da ja necu patiti jos 4 godine, mada mi prijatelji kazu da, ako ovako nastavim, produzice se to do srednjih godina... samo se nadam da nisu u pravu... hahah... pa naravno da je jos volim, pretpostavljam da je vecina devojaka imala slicno iskustvo sa prvom, to se tesko preboli, govorila mi je stvari koje sam oduvek htela da cujem i ponasala se prema meni kao niko do tad, znam da je i ona mene volela..
Korisnikov avatar
By Shmi
Ah,cuj i kod mene se izuzetno jako ruzno zavrsilo. Bez obzira na to vremenom su se te nase stvari rascistile i kod mene u glavi se drugacije postavile stvari koje su se desile. Takodje se gojim kada sam u depresiji. :smilegrin: Razumem te potpuno kada kazes da nisi imala nikakve potrebe,takodje.

Moj savet na celu pricu ali najiskrenije je da samo otvoris oci kada izlazis,snimaj sve oko sebe tipa ili devojku nije bitno. Neko od njih ce da ti bude "wow" kao pojava,a onda ces prepoznati jel to zensko ili musko. :) Nemoj samo previse da razmisljas,samo se opusti.
By lezornot
wow shmizllice kako se dobro razumemo ti i ja :) upravo to i pokusavam, ali nema te pojave, nista od toga... valjda sad samo treba biti optimista, ha?
cmok za tebe :)
Korisnikov avatar
By Shmi
Yap kontamo se. :)

Ne,nema nista od toga da budes optimista nego na sto vise razna mesta izlazi i sto vise batali price sa drustvom nego cetvore oci otvori i gledaj. :)

:kiss:
Korisnikov avatar
By jenny
Ne znam za većinu, ali i moje prvo iskustvo je bilo traumatično...tako nešto slično kako si ti opisala.. i ja sam bila debelaaaa :lol:

Isto sam bila skenjana i mislila sam da mi se niko neće nikad svideti posle i da neću moći voleti opet... tj. znala sam ja racionalno da hoću, onako kao logičnu činjenicu, ali emotivno stvarno nisam mogla pojmiti tako nešto.
I dugo sam bila nesposobna da uopšte primetim druge..

Kod mene se nije završilo ružno, kod mene je završilo pre nego što je i počelo...a moglo bi da traje ko zna do kad, da nisam nekako uspela da presečem... a bolelo jeeeeee, bolelo je brate, do kostiju :(

Što neko negde reče: ja svoje uspomene i sve to sa njom što je bilo ne bih prodala nikad ni za milione, ali ne bih dala ni novčić da se to sve ponovi.

I sad kad se sretenemo, bude napeto...i neke emocije postoje i dalje i verovatno će postojati uvek, jer je bila moja prva ljubav, jer sam volela prvi put, čisto, iskreno, potpuno i naivno...

Ali vremenom sam počela polako da primećujem druge ljude..i zamisli tek osećaj kad primetiš da ti se neko ponovo svideo i da bi tu tvoju mogao da zaseni bez nekog naročitog truda. :eureka:
Kao da si rodio opet :)

Pa sad, muško ili žensko, ne opterećuj se previše time.. u suštini nije ni bitno...
Samo nemoj da sediš kući, nego počni da izlaziš i da se družiš sa ljudima...pa desiće se nešto.. nekad.. :)
Korisnikov avatar
By Blady
Lezili si ti :kingkong: .... samo polako.... pocni da razmisljas malo...
By lezornot
O da, srela sam je letos, posle toga tri dana nisam ustajala iz kreveta.. Bilo je veoma... hm, pa u najmanju ruku cudno... Napeto i uzasno, zapravo... A pre mesec dana sam je srela sa novom devojkom... Pa ti vidi...

Black Lady, mislis? :blenta:
Korisnikov avatar
By Winter
Gospojice kad smršate , javite mi se......verovatno mogu da vam pomognem :mag:
Korisnikov avatar
By Winter
Ako ne izlazis, ako ne kontaktiras sa ljudima, zivotinjama , biljkama....ondak nema sanse da ces znati sta ti pase il ne pase.....sve je jako lako...idi skini te kile koje si nabila u dupe i ostatke tvojeg mladjahnog tela...pa se daj u svet, kreci se medj ljudima....pricaj....smej se...

Po merdevinama mašte
u mladost hrabro se popni.
Tamo te čeka ona
lepa, al' lukava duga

I živi!
Sasvim živi!
Ne grickaj kao miš dane.
Široko žvači vazduh,
Prestiži vetar i ptice.
....
Zato živi, al sasvim!
I ja sam živeo tako,
Za pola veka samo
stoleća sam obišao.
:mag: :mag:
Korisnikov avatar
By Winter
znaci, pitalica....mama jesam li ja lezba ili sam str8...ne sine, ti si musko :lol: .....kako sam ja shvatila, tvoje veze sa muskarcima su bile u tom nekom dobu adolescencije...pa do starije punoletnice...i onda si srela curu, u koju si se zaljubila, koju si zavolela.....i posle nekog vremena to je puklo...bu hu hu hu...pa si ti bila povredjena, i rekla kako niko nikad nece biti sto je ona bila...bu hu hu hu.....i kako nikada niko vise nece tebe povrediti....bu hu hu hu....pa si pocela da jedes i jedes njam, njam, njam....i sad si dosla ovde da pitas sta si....koja glupost....kako bre da bilo ko od nas zna jesi ti lezba, bisex, str8, asex...qrac, palac.....to samo ti mosh znati....elem, tebi se niko ne svidja, jel tako....logicno, jerbo nikog ne znas.....prosta racunica...poznas 5 ljudi, niko ti se ne svidja....poznas 10, niko....ako poznas 50, sanse su da ti se neko bar prividno svidi......i tako dalje sa brojkama.......
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Winter
znaci, pitalica....mama jesam li ja lezba ili sam str8...ne sine, ti si musko :lol: .....kako sam ja shvatila, tvoje veze sa muskarcima su bile u tom nekom dobu adolescencije...pa do starije punoletnice...i onda si srela curu, u koju si se zaljubila, koju si zavolela.....i posle nekog vremena to je puklo...bu hu hu hu...pa si ti bila povredjena, i rekla kako niko nikad nece biti sto je ona bila...bu hu hu hu.....i kako nikada niko vise nece tebe povrediti....bu hu hu hu....pa si pocela da jedes i jedes njam, njam, njam....i sad si dosla ovde da pitas sta si....koja glupost....kako bre da bilo ko od nas zna jesi ti lezba, bisex, str8, asex...qrac, palac.....to samo ti mosh znati....elem, tebi se niko ne svidja, jel tako....logicno, jerbo nikog ne znas.....prosta racunica...poznas 5 ljudi, niko ti se ne svidja....poznas 10, niko....ako poznas 50, sanse su da ti se neko bar prividno svidi......i tako dalje sa brojkama.......
I like your huband. :pervert:
By lezornot
uf sto volim vas ljude koji tako pojednostavljujete stvari, bas vam zavidim..
Korisnikov avatar
By Winter
ama zenska glavo, kakvo pojednostavljivanje......
evo par pitanja:

1. privlace li te muskarci?
2.ako da, na koji nacin..fizicki ili umno?
3.privlace li te zene?
4. ako da, ...fizicki ili umno?

i kraj price...ja mislim da tebe brine to sto ti se ne svidja niko...a ti bi curu.....pa polako bre...stani u red :adiktusha:
Korisnikov avatar
By Winter
ne nego si ti ha ha ha :zid: , sa tako pametnim pitanjem 'recite mi jesam li lezba ? '....lakse bi ti rekli os dobit na lotu :napitak:
By Swanheart
sedi na flashu, ako ti se ne svidi, lez si
msm, zaboga pitanja :doh:

kako mozes da pitas nekog ( a jos manje na ovom forumu ) da li si lez ili ne
i sta, sad ti svi mi kazemo da si lezbejka ti bi bila samo sa zenama, ili da negiramo to, ti bi bila samo sa muskarcima.
Kada ce ljudi shvatiti da ne moze neko drugi da odgovori na neka pitanja umesto njih :snupi:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!