- 28 Jan 2008, 02:28
... suprotnog pola.
tj. da li se nekad nashao u situaciji da je doshlo i to vreme u vezi da spomene i tu pojedinost o vashem zhivotu, kao na primer da volite rani romantizam, a da mrzite fudbal, pivo, kikiriki i masne viceve,
i da volite kuvanje, ples, toskanska vina
i eto ... volite isti pol.
ja sam proveo skoro 4 godine u vezi sa devojkom i nisam mogao da zucnem.
znao sam da bi to dosta uticalo na samu vezu.
sad nema problema tih obzirom
da sam sa mushkarcem u vezi ( and rolling)
koji hvala bogu kapira ( mada sam i upoznao par izrichito gay mushkaraca koji nikad ne bi bili sa bisexualcem, jer smatraju da su "licimerni" i "perfidni" i da bi chim zagusti brzhe-bolje otrchali za nekom suknjom i tako tih par paklenih stereotipija pokupljenih sa ko zna kakvih ostrashcjenih foruma)
da sam u vezi sa osobom, a ne sa polom ...
no ... bash me neshto zaintrigirala ova tema ...
tj. da li se nekad nashao u situaciji da je doshlo i to vreme u vezi da spomene i tu pojedinost o vashem zhivotu, kao na primer da volite rani romantizam, a da mrzite fudbal, pivo, kikiriki i masne viceve,
i da volite kuvanje, ples, toskanska vina
i eto ... volite isti pol.
ja sam proveo skoro 4 godine u vezi sa devojkom i nisam mogao da zucnem.
znao sam da bi to dosta uticalo na samu vezu.
sad nema problema tih obzirom
da sam sa mushkarcem u vezi ( and rolling)
koji hvala bogu kapira ( mada sam i upoznao par izrichito gay mushkaraca koji nikad ne bi bili sa bisexualcem, jer smatraju da su "licimerni" i "perfidni" i da bi chim zagusti brzhe-bolje otrchali za nekom suknjom i tako tih par paklenih stereotipija pokupljenih sa ko zna kakvih ostrashcjenih foruma)
da sam u vezi sa osobom, a ne sa polom ...
no ... bash me neshto zaintrigirala ova tema ...