Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Egon
... suprotnog pola.

tj. da li se nekad nashao u situaciji da je doshlo i to vreme u vezi da spomene i tu pojedinost o vashem zhivotu, kao na primer da volite rani romantizam, a da mrzite fudbal, pivo, kikiriki i masne viceve,
i da volite kuvanje, ples, toskanska vina
i eto ... volite isti pol.

ja sam proveo skoro 4 godine u vezi sa devojkom i nisam mogao da zucnem.

znao sam da bi to dosta uticalo na samu vezu.

sad nema problema tih obzirom
da sam sa mushkarcem u vezi ( and rolling)
koji hvala bogu kapira ( mada sam i upoznao par izrichito gay mushkaraca koji nikad ne bi bili sa bisexualcem, jer smatraju da su "licimerni" i "perfidni" i da bi chim zagusti brzhe-bolje otrchali za nekom suknjom i tako tih par paklenih stereotipija pokupljenih sa ko zna kakvih ostrashcjenih foruma)
da sam u vezi sa osobom, a ne sa polom ...

no ... bash me neshto zaintrigirala ova tema ...
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ja sam se skoro autovala decku...bilo je ok...on zeli da nastavimo dalje, aja samo zelim da ga sutnem...ja sam djubre, al jbg...
Korisnikov avatar
By Egon
kapiram da je zhenskom polu lakshe (donekle) da izusti tako neshto,
ako uzmemo u obzir da su str8 tipovi toboze "tolerantniji" prema tome
ili jednostavno ne bi uzeli ozbiljno tu tvrdnju ...

ali ne znam kako stoje stvari "sa druge strane ogledala"
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by Zaljubljena
Ja sam se skoro autovala decku...bilo je ok...on zeli da nastavimo dalje, aja samo zelim da ga sutnem...ja sam djubre, al jbg...
ima ta fora da to ispada kao nesto sa chim ne mogu da se nose

i da je mogucje da se napravi jedan veliki jaz izmedju ...
Korisnikov avatar
By Egon
a da si ( hipotetichki) str8 i da ti to kazhe dechko
nakon nekog vremena zabavljanja ?

jel bi grickao mali crv sumnje?
By polarlicht4.1
Sad ćeš umreti od smeha kada budeš pročitao ono što sledi ako se setiš onog razgovora od, čini mi se, sinoć.

Tako se ja pre par godinica dao na istraživanje polimorfnosti želje i jedna cura natrčala na mene ni krivog ni dužnog. Sutradan (koliko se sećam) ja njoj lepo kažem kako stoje stvari i bila je sasvim Ok sa tim. Mislim da je čak i znala od ranije, neko joj rekao, šta li. Uglavnom, od toga svega ne beše ništa - čudo koje je trajalo bukvalno tri dana - jer je bila nedovoljno queer da bi mi duže držala pažnju a čitav taj str8terski način života i razmišljanja mi je savršeno stran.
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Ja sam se autovao poslednjoj devojci sa kojom sam bio.
Posle nekih godinu dana veze uspeo sam to, uz njenu pomoc, da prevalim preko usana. Kako?
Nekoliko meseci pre toga ona me je prevarila i ostala sa tim tipom u vezi nekih nedelju dana(i tada raskinula samnom), dok sam je svakodnevno molio da se pomirimo. Jedne veceri dok smo pricali(bio sam pijan), pitala je kako mogu da predjem preko toga. Rekao sam da postoji jedna stvar koju sam krio od nje i da zbog te stvari uvek cu sve da joj prastam. Pokusavala je da izvuce od mene sta je to ali ja sam tvrdoglavo cutao. Kasnije je to zaboravila. Pomirili smo se i veza je krenula svojim uzlaznim tokom kako to obicno biva posle pomirenja kada se dvoje mladih vole.
Onda jedne veceri se setila da postoji nesto sto krijem i navalila da joj kazem. I tako sam joj ja ispricao svoju tajnu. Bila je zatecena, malo je zaplakala, onda je bila u neverici. Te veceri sam je smirio i otisao kuci nekoliko dana kasnije mi je rekla da me voli bas takvog kakav jesam i da kada malo bolje razmisli mozda nasa veza i ne bi trajala toliko dugo da nije bilo toga, tj. ogromnog razumevanja zenskog mozga :lol: .
Veza je nastavila kako treba, ali kasnije zbog nekih drugih problema raskinuli smo...
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by polarlicht4.1
Sad ćeš umreti od smeha kada budeš pročitao ono što sledi ako se setiš onog razgovora od, čini mi se, sinoć.

Tako se ja pre par godinica dao na istraživanje polimorfnosti želje i jedna cura natrčala na mene ni krivog ni dužnog. Sutradan (koliko se sećam) ja njoj lepo kažem kako stoje stvari i bila je sasvim Ok sa tim. Mislim da je čak i znala od ranije, neko joj rekao, šta li. Uglavnom, od toga svega ne beše ništa - čudo koje je trajalo bukvalno tri dana - jer je bila nedovoljno queer da bi mi duže držala pažnju a čitav taj str8terski način života i razmišljanja mi je savršeno stran.

tja ... a ja zapeo da ti nadjem zhenu :nokti:
Korisnikov avatar
By bakalar
hm, zeznuto je kada kazete bivsoj devojci ...

tada tripuje da je nikada niste ni voleli, pa i odbija Vasu homoseksualnost ...
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by abcd
hm, zeznuto je kada kazete bivsoj devojci ...
HA! .. i tu dolazimo do sushtine .... :)

ne znam da li se usudjem da izvedem taj chin, to me jaaaako kopka
... ali mi je jako primamljiva ideja.
By polarlicht4.1
Originally posted by Egon
:odbij:

Ne znam ja ko sa dečkom "muva ribe"... :kesa:
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by polarlicht4.1
:odbij:

Ne znam ja ko sa dečkom "muva ribe"... :kesa:

pa kad nisi mashtovit ....

:canttouchthis:

to mozhe biti jako zabavno ....
By polarlicht4.1
A šta ću sirota kad mi BEEEP iz pameti ne izbija. Morala je mašta da postrada. :vrcka:
Korisnikov avatar
By blenta
desilo mi se, za vreme intimnih momenata- sluchajno
i obilo mi se o glavu - bukvalno

:roll:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam za mog partnera znala od pocetka posto sam ga upoznala u "Smajliju". :lol: Svejedno, nekad je bilo tesko naci frekvenciju koja nam oboma odgovara, ali mislim da smo je vremenom pronasli. U svakom slucaju, odnos nam je atipican, nekad vristimo od smeha kako bi izgledalo da neka osoba sa strane cuje nase razgovore.

Sto se bivse devojke tice nisam sigurna da to treba da uradis... ustvari sve zavisi da li ste i koliko sada bliski. U mojoj bivsoj vezi ja sam zbog mnogo razloga sumnjala da je taj moj bivsi biseksualan, cak mozda i gay. Ali sva moja nastojanja da o tome razgovaram nisu urodila plodom, sem nesto indirektno. To je jedan od razloga sto sam otisla, ne muskarci, oni mi ne bi smetali tada kao sto mi ne smetaju ni sada, nego laz. Ja ne mogu da zivim u lazi. I uopste ne bih volela da dodje sada da mi otvara dusu. To zbog toga jer je on bio moja velika ljubav i trebalo mi je mnogo snage da odem i da prezivim. Kada nije mogao da bude iskren tada, sada vise nema svrhe...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
vecina ljudi sa kojima se upoznajem, a narocito oni sa kojima sa stupala u blize kontakte, znaju za moju biseksualnost... narocito oni sa kojima sam bila bliska.. tako im djem sansu da pobegnu na vreme! ha!
By Paris
moji bivsi momci mi tek tada ne bi dali mira :lol:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
HaHa! Tak vam i treba kada ste biseksualni. :giggle:
Korisnikov avatar
By colorado
Ako to riba kaze tipu - tip je ili u fazonu "u jeee... imacu grupnjak s dve ribe!!!", ili "ma nema veze. jebi se sa zenama koliko hoces dokle god se ne jebes s drguim tipom".
Nisam cuo za slucajeve kada tip to kaze ribi. Ne druzim se s muskarcima. haha
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
a da si ( hipotetichki) str8 i da ti to kazhe dechko
nakon nekog vremena zabavljanja ?

jel bi grickao mali crv sumnje?

Ja mislim da meni to ne bi smetalo.....mozda bih sumnjala u njegovu ljubav....hm...pa ne znam saad... :hmm:
Korisnikov avatar
By ns.happy
kao na primer da volite rani romantizam, a da mrzite fudbal, pivo, kikiriki i masne viceve,

koje predrasude... :doh:
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by ns.happy
kao na primer da volite rani romantizam, a da mrzite fudbal, pivo, kikiriki i masne viceve,

koje predrasude... :doh:

govorim u svoje ime ....
Korisnikov avatar
By ns.happy
verujem ja da ti to sve radis i volis, ali vecina gay ljudi nije takva.
Korisnikov avatar
By ns.happy
e da, gde si nasao toskanska vina? ja sam gledao u ns u onom fensi podrumu u zeleznickoj ali nemaju neki izbor...
Korisnikov avatar
By Egon
aha ... imas na obilicevom vencu jednu radnju (u BGu mislim) ...

takodje ... ima na pochetku Njegosheve ulice slichna radnja ( ima i odlichnih argentinskih i chileanskih i to ne skuplje od 600 dinara)

a i odlichna ponuda na partizanovom stadionu .... pa ima neki mali trzni centar tu ...

i u golsvortijevoj ulici ...

pa kad si u BGu ti napravi ekskurziju .... :kuvar:
Korisnikov avatar
By istok
Ja sam imao 2 veze sa devojkama.
Prva je bila cisto exprerimentalne prirode (u fazonu, da vidim mogu li ja to uopste). Devojka je svakako bila semi-nimfo, pa je stoga bila idealna. Treci dan od naseg "smuvavanja" mi je izjavila da je ona bisex i da je imala 2 veze sa devojkama. Pitala me je da li to meni smeta? Naravno, rekao sam da mi ne smeta ni trun. U tom trenutku sam se i ja mislio da li da kazem za sebe? I nisam. Prvo, jer nisam imao hrabrosti jer je mogla da kaze mojima koji su ziveli jako blizu. Drugo, sex koji se ispostavio kao fantastican, bi sigurno zamro ili se nekako promenio. Ostadosmo tako, ja i ona god i po dana u toj iskljucivo sexualnoj vezi. Iako se osecam kao gay, moram da kazem da sam u tom sexu jako uzivao i cak postavio sexualni rekord tj. jedan dan sam imao 11 puta sex sa njom. To nisam nikad sa muskarcem doziveo.
Druga devojka je i pre nego sto smo se upoznali znala za mene. Kad smo se konacno sreli face to face, nesto je zaiskrilo. Ja sam nju "muvao" tako kako nikad nikog nisam. Zaista sam se zaljubio. Bilo je neckanja par dana kod nje i pristala je da udjemo u "vezu". Ja nikada nisam pronasao ljudsko bice s kojim sam se poklapao kao sa njom. Voleo sam je. Za par meseci su krenula pitanja : "A, jesi li me sad poljubio da bi taj ili ta video? Da bi bio drustveno prihvacen?" ; "A, kada budes imao sex sa muskarcima, hoces li mi pricati?" itd, itd.
Sve do jedne veceri u Bejsmentu, kada me je pitala (ja balio tamo na nekog tipa):"Kada bi ti neko ponudio strastven sex sa njim ili sa mnom koga bi izabrao?" i ja sam tu iskreno odgovorio. Tada smo zvanicno raskinuli. Ja to nikad nisam preboleo i stalno motam po glavi da li je trebalo da slazem. Bio sam iskren, jer smo nas dvoje sex vec imali, a taj tip je bio cisto jako fizicki privlacan i iz tog razloga sam rekao da bih izabrao sex sa njim.
Tako da ja glasam za to da zenama muskarci ne treba da se out-uju nikako. Sem, naravno, ako postoji neki dogovor na samom pocetku.
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
hm,

moja partnerka je od prvog dana znala da ja nisam
musko... istina da sam tada izgledala spolja tako,
ali je znala da mi je mozak razvijen i jeste zenski..
Dakle ta vrsta outovanja je bila na samom pocetku veze..

Sto se tice operacije prilagodjenja i hormonalne terapije
i priznavanja da sam lezbejka... to je doslo kasnije...

I to je bilo ono tesko...

Imale smo od uvek lezbejski odnos, osim sto je ona po nekada
na moje uzasavanje trazila i ono drugo... a ja sam ispunjavala..
tako smo i dobile dete..

Prosle godine, u martu, moje odlagaje problema je doseglo
vrhunac, svi mehanizmi, svi nacini da to sprecim su jednostavno
nestali.. nisu vise funkcionisali... i izasla sam iz ljusture...

Sad sam, ajde da kazem na pola puta.. operacija mi je za
mesec dana, hormonski sam dobila grudi, struk, kozu...
lice..

Prosle godine smo prosle svasta, i to je bila najgora godina
u mom zivotu... Savladavanje jedne velike prepreke i od
stane nje i od strane mene..

Sada smo izasle na cistinu.. i mnogo nam je bolje..

Mozda ona i jeste str8, ali me voli... i ja nju volim..

I nadam se da cemo nastaviti da zivimo dalje zajedno,
a imamo velike realne sanse za to...
Istina je da je to malo tesko u ovom drustvu...
ali imamo snage da se borimo sa tim..

Dakle.. to je bilo moje sekundarno outovanje...
posle 10 godina veze..
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Jednoj devojci sam na pocetku veze rekao da sam biseksualan, nije mi poverovala pa nisam vise ni pominjao :neznam:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!