Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ovako... vec duze vrijeme poznajem jednu curu, i strasno mi je sraga...ima par mjeseci kako sam upoznao i njenog decka,i poceli smo svi troje ativno da se srecemo i druzimo... zadnjih mjesec dana smo skupa svaku noc, zezamo se, gledamo filmove, pusimo ganju i pravimo loode koktele..

strasno bih zelio da im se autujem, obojema, ali me je strah kako ce da reaguju..
dodatni problem je i to sto je decko jaaaako sladak, i na svakoj zurci ga startuju tipovi,na sta moja drugarica pizdi..
meni licno je on super, ali mi je drag kao drug, i nista vise, zaista..

sta da radim?
Korisnikov avatar
By Deksi
Pa ako zaista zelis da se autujes uradi to....probaj prvo drugarici...onako kroz razgovor da provuci nesto ali obavezno pazi da bude pravi trenutak!:peace:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
hvala.
mada, prvi put mi se desava ovakav problem, inace mi nije frka da se autujem dragim ljudima... samo me je strah da ce onda nastati problem, i da ce mozda u meni vidjeti prijetnju po svoga decka:lood:
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by Unique
hvala.
mada, prvi put mi se desava ovakav problem, inace mi nije frka da se autujem dragim ljudima... samo me je strah da ce onda nastati problem, i da ce mozda u meni vidjeti prijetnju po svoga decka:lood:
Pa kazi da imas vec decka ili da ti se svidja neki lik i nema frke....:cuddle:
Korisnikov avatar
By Tezej /bez Arijadne/
Juce sam napisao kolosalni odgovor, ali $%#@%^# Firefox se zaglavio i morao sam sve da restartujem.

Znaci, mozes da se outujes, ali ti stvarno treba diplomatskog takta i pomalo glume.
S jedne strane, mozes prvo solo da popricas s njim, jer kako sam ukapirao lik nije homofob (nisi spominjao da lomi vilice likovima koji ga startuju). Kljucno je da kazes: "TI MI SE SVIDJAS KAO DRUG I SAMO KAO DRUG I<ime devojke> MI SE SVIDJA I JA HOCU DA SE DRUZIM S VAMA. NEMAM NIKAKVE SEKSUALNE PRETENZIJE NI NA TEBE NI NA <ime devojke> I NE PADA MI NA PAMET DA SE STAVIM IZMEDJU VAS DVOJE." Ovo moras da kazes gledajuci ga pravo PRAVO!!! u oci. Trepci sto manje i nemoj da se nasmejes.

S druge strane, ako izostavis nju iz loopa, mislice da imas nesto da krijes. Zato mozes ili da se dogovoris s njim da bude tvoj advokat (mada to stavlja njega u delikatnu situaciju koju ona moze da protumaci kao afekciju) pre nego sto se sastanes s njima dvoje zajedno ILI da ponovis celu predstavu od gore, samo ces sad naizmenicno gledati u oci (ocni kontakt je od apsolutne vaznosti) i tekst ce biti:
"VI MI SE OBOJE SVIDJATE SAMO KAO DRUGARI I JA HOCU DA SE DRUZIM S VAMA JER MI ODGOVARATE KAO OSOBE. NEMAM NIKAKVE SEKSUALNE PRETENZIJE NI NA JEDNO OD VAS, A OBOJE VAS SKROZ GOTIVIM KAO PRIJATELJE."
Trudi se da sto cesce ponavljas "samo kao prijatelj" "super ste likovi",... moraju da steknu utisak da ih seksualno ne ugrozavas i da si iskren. To se postize ponavljanjem i jakim isticanjem kljucnih reci, sintagmi i recenica.
Kad ovo budes govorio, bolje bi ti bilo da je to istina i da stvarno nemas nikakva seksualna osecanja prema njemu- ako imas procitace te i bices prezren kao manipulator i seksualni predator.

Jesi li siguran da ne gajis nikakva osecanja prema njemu?
Korisnikov avatar
By Zoe
Uradi isto onako kako si i sa drugim prijateljima.............ako osecas potrebu da nekome to kazes, ti kazi bez obzira na posledice...........a mozes da razmisljas i da mozda nekog ne zanima sta ti radis u krevetu, mislim stvarno.......pa ni oni tebi ne pricaju o svojim preferencama! :zid:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
iz tvog pitanja mi deluje da zapravo tražiš ohrabrenje, jer si prilično siguran da ti to želiš i da ćeš to i uraditi. lično, ne vidim mnogo dobrih razloga zbog čega bi se neko krio pred svojim prijateljima. ipak, svaka situacija je specifična za sebe, pa jedino ti možeš da daš odgovor na svoje pitanje. ne može ti niko sa foruma reći "outuj se" ili "nemoj" i da onda to šatro radiš na odgovornost nekog forumaša. siguran sam da i sam shvataš koliko je naivno takvo razmišljanje.
Korisnikov avatar
By Adenim
Devojcice bananom satkana, pa iz aviona se vidi da si curica. Sto bi krila nesto ocigledno. Reci and don't worry:sweet:
Korisnikov avatar
By beodecko
Nisam od onih koji imaju obicaj bas mnogo cesto da se outuju, tako da mozda nisam prava osoba da delim savete, ali...
Ako ti deluju ok, kao osobe koje nisu homofobi (a to je bar lako ispitati, provuci par puta temu u razgovoru), vec si pola problema resio. E onda stoji pitanje da li su spremni da vole gay ljude samo na tv-u ili im ne smeta ni ako gay osoba jede za istim stolom sa njima... Upoznao sam mnogo tih kojima je skroz cool ako im je komsija gay, ali sve dok ovaj ne udje sa njima u lift... Da ne poverujes... Ima raznih ljudi.
Na to pitanje, nazalost, neces moci da znas odgovor pre nego sto im kazes. A to je vec stvar rizika.
Ja obicno sebi postavim sledece pitanje:
Da li mi je bitnije da zna sa kim spavam i u koga se zaljubljujem, pa makar to znacilo i da vise necemo kontaktirati; ili mi je vaznije da bude samonom u svakom trenutku, prihvata sve moje ostale osobine, a moja seksulanost bude nesto sto cu preskakati da pominjem...
Sa razlicitim ljudima dolazio sam do razlicitih resenja.
Samo jedna preporuka - uvek je laksa outovati se na pocetku prijateljstva/poznanstva, jer ako te neko i odjebe tada, lakse ces preboleti nego ako ste godinama "prijatelji".
Ja sam se outovao nekim sporednim likovima, ali dvoje najboljih prijatelja, koji su mi kao brat i sestra i dalje nisu upuceni u situaciju... Jebiga. Nemam hrabrosti.
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
:shake: Zapocni nku temu po pitanju homoseksualnosti,pa vidi kakvi su im stavovi.ako vidis da postoji mogucnost da se stvori distanca izmedju vas ako bi im rekao onda bolje nemoj.
ali u svakom slucaju pokusaj da im se outjes i da te skapiraju...
:shake:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
tnx everybody, ali ta je prica vec zavrsena, samo mi se nije bas pricalo o tome....

situacija je sledeca:

sjedimo, pijemo koktele koje sami pravimo(citaj: trpamo alkohola nemilice:)) i u jednom momentu ja skontam da je ta nasa bliskost dostigla vrhunac, te im kazem:

"ljudi, ja sam gay..."

on - "ne, ti si pijan"

" ne, ozbiljan sam... zelim to da podijelim sa vama, jer ste mi vremenom postali neizmjerno dragi. zelim da vas dvoje znate sve o meni, pa i to. pritom, to je JEDINI razlog zasto vam to govorim. upoznao sam ovih dana nekoga ko mi se jako dopada, i volio bih da ga upoznam i sa vama, s obzirom na to da ste mi jako dobri prijatelji....eto, to je to, rekao sam...(e, tu za tog novog sam slagao, jer sam morao nekako da u par rijeci iskljucim mogucnost da mi se on svidja. mada sam naslutio, jer se ubrzo potom desilo da sam upoznao nekog sa kim se sad svakodnevno gledaju po gradu, ali to je vec druga prica)

ona - "ja stvarno nemam pojma sta se desava sa svijetom oko nas. svi momci su postali pederi" ovo je rekla posle par minuta tisine, koja je meni izgledala kao vjecnost. bila je vise nego ozbiljna, ali se nasmijala kad je vidjela moju uzasnutu facu."mislim, ti si stvarno jedna predivna osoba, i ne mogu da shvatim da je neko kao ti peder"

tu me je porazila, jer nisam mogao da vjerujem da cura koju sam toliko cijenio, i kontao da je jedna od najinteligentnijih djevojaka koje znam, govori nesto slicno...

"shvaticu ako ne zelite da se druzite sa mnom vise, mada bi mi to veoma tesko palo..." skapirao sam da cu zaplakati, pa sam stao, jer bi sa svakom sledecom rijecju iz mene provalila bujica..

"pa ja ne znam zaista na sta bi to druzenje licilo..." nemam pojma sta je time htjela da kaze, ali nije nastavila.

on - "nista, vidjecemo se... idemo I.."

i to je to... jedno prijateljstvo je otislo preko vrata, kao da nikada nije ni ulazilo...kad bolje razmislim, skontam da i nije, ali to ne pomaze da se osjetim bolje.. Pri izlasku, on mi je namignuo..
ja sam ostao kuci, i dokrajcio ostatak alkohola..

posle 2 dana mi je stigla poruka, nesto kao u fazonu "ti si ipak ok, odlucili smo da zelimo da nastavimo da se druzimo" ali ja nisam odgovarao..

eto, slucaj zatvoren, kao i ovaj topic.
ja samo znam da cu ubuduce vise razmisljati prije nego se nekom outujem, jer su ovo dvoje izgledali vise nego otvoreno, ali jbg...
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Delete
Nemoj da se outujes!
Sta sam ja vec rekla?! Zao mi je sto ti se to dogodilo :nazalost: zivot ide dalje...neki ljudi jednostavno nisu dovoljno dobri da bi bili u nasem drustvu, i na to gledaj an taj nacin. :kiss:
Korisnikov avatar
By Delete
Znam da nije, ali buduci da sam ti to rekla na osnovu licnog iskustva, znam kako si se osecao i kako se osecas, mada isto tako znam da ni to nije za utehu...ali ako ce ti pomoci da ih "neko" saceka iza ugla...mogu ja vrlo lako da se preorijantisem na ijekavicu :)
By Çâðê_DUP
Reci im opusteno:kada:
Korisnikov avatar
By Delete
:lol:

ti si nenormalna!

zato te i volim:blush:

Znam da ce Jugoslovenka biti ljubomorna, ali volim i ja tebe :love:
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
bas sam puno razmiljao o tvojoj temi....i moram priznati da je jako dobro jebeno pitanje...
Necu ti biti od pomoci posto ni ja ne znam sta bi radio...a nalazim se u jednoj od takvih situacija...malo je drugacija ali je sustina ista....da ili ne...:astral2:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
E sad, ja bih se svakome autovala pa i da dozivim ovo shto si ti. Ti si ono shto jesi bre! Ko ne moze to da prihvati tj. da vidi u tebi osobu umesto pedera i ne treba da ti bude prijatelj.
By pčelica

posle 2 dana mi je stigla poruka, nesto kao u fazonu "ti si ipak ok, odlucili smo da zelimo da nastavimo da se druzimo" ali ja nisam odgovarao..

Ja bih na ovo odgovorila:
"Znate, ja sad moram da stavim na
papir, da vidim dal' i dalje želim ono od pre.
Sve najbolje! Zdravo!".
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Ipak je to bio sok za njih...neopavdavam ih,ali nije lako primiti tu informaciju....kako mi ne shvatamo kako oni ne razumeju tako i oni ne shvataju da smo mi u stvari osobe po svemu sudeci totalno normalne...
Mozda si trebao razgovarati jos sa njima...iako mislim da bi meni to tesko palo,uradio bi tako....
Moje misljenje....ali tvoja odluka...
Korisnikov avatar
By M M and I
Uradis kako mislis da treba (ne samo u ovom slucaju, vec i inache)...Sam snosis posledice... bilo pozitivne bilo negativne. Tako to ide...Zasto uopste postavljas takva pitanja kad znas i sam da ces na kraju uciniti onako kako ti mislis da treba (sto je, naravno, potpuno normalno).

Pocinjes da smaras sa takvim pitanjima i iznosenjem detalja tvoje intime...pocinje da lici na spansku seriju...:cekam:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!