Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Mudolog
Insistiranje moje porodice na cutanju o mojoj privatnosti ugurava me u neurozu dvostrukog zivot i presecanju shirih familijarnih odnosa.
Njihovo odbijanje da instituishu i akredituju mojeg partnera i gej prijatelje i prijateljice kao chlanove porodice indirektno urushava moje verovanje u mogucnosti gej zivota, samim tim remeti moj integritet.

Najvishe me boli to shto moj otac vidi moje opredeljenje kao oblik dekadentnog praznjenja, a nikako kao zivljenje koje ukljuchuje emocije i investiranje.

Kako neko prijateljstvo ili veza propadnu, susrecem se sa njihovim komentarom: "lepo smo ti rekli da tu necesh naci srecu i stabilnost".

Sve mi je jasnije da cu morati da se udaljim od njih, ne bih li postigao pouzdanje koje mi oni isisavaju chim im se pruzi prilika. :seronjo:

Poslednje shto sam chuo od oca je da 'da je znao kakav cu porasti triput bi razmislio...'
Pokushao sam da mu objasnim da moja priroda ima veze sa njim rekavshi da je 'mlitavo jebao pa je mlitavo i napravio'.

Siroti starac, kakve uvrede mora da slusha.

I tako iz dana u dan.
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Beži dalje otuda. Nezavisnost je teška s jedne strane, ali s druge - pruža mnogo više duhovnog mira. Verujem da se zbog takvog mira vredi žrtvovati.
Korisnikov avatar
By tramp
na Balkanu: od davljenja svaki put "a kako , a zasto , a otkud, a zar ti nisi imala nekog decka ranije" ili meni omiljeno pitanje "a sta ce ti to?" pa preko oca koji se ljuti jer eto on je sad u nezgodnoj situaciji pa majke koja podrzava ali povremeno kuka, pa raznih isprepadanih queer osoba kojima sam ja strava i uzas sa svojom nasavglastinom ... i tako ...

u USA: uglavnom manje ili vise agresivni verbalni napadi, par pretnji....

nikad mi nije receno direktno "ovo ne moze jer si lezba" ali mi se znalo desiti par puta da se bas oseti prikriveno u vecini slucajeva stize od strane zena, nekako mi tipovi uglavnom ne veruju da sam lezbejka - valjda imaju neku sliku u glavi u koju se ja ne uklapam :nezna:
Korisnikov avatar
By queeria
Mene smaraju pitanja, kako, zasto, ko koga itd...
A ono sto me dovodi do ludila je "joj bas steta, a tako si sladak" ili "ti si ok, ali su pederi bolesni"... Tada postaje verbalno agresivan i izbegavam takve ljude i do znanja im dajem da ih mrzim...
Korisnikov avatar
By tramp
jao da meni pre neki dan tip rece "you look to good to be like that" :smeh:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by ivanazuh
Mogao bih knjigu napisati... :zastava:
Hajde napishi...obecavam da cu je kupiti :zastava:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
dosta toge gore nabrojanog, mada me najviše smara ignorisanje ?itavog dela moje li?nosti. na sre?u, u najbližoj porodici su se stvari odavno sredile, no ja i dalje veoma nerado idem (?itaj: potpuno izbegavam) sva porodi?na okupljanja. s obzirom da sam skroz out, u svom rodnom gradu sam uopšte slabo "na ulici" i jedva ?ekam da se odselim odavde. za sada nisam imao DOS problema (denyal of service) :smilegrin: , no to verovatno ima veze i sa mojim komunikološkim veštinama. :trep:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Paaaaaaaaaa u Srbiji mi jedino smeta to sto moja Mama nece da zna nista o mom privatnom zivotu, tipa da li sam zaljubljen, ko je on, cime se bavi i slicno... Toliko puta mi dodje da joj sve ispricam, a onda se setim njenog pogleda kada mora da slusa nesto o tome, i vise mi ne deluje kao dobra ideja...
A sada kada sam u UK, svi znaju za mene, i nikome ne smeta... Mozda se cak i bolje odnose prema meni :love: :eu:
svet...
Korisnikov avatar
By spliff
nikada nisam imao problema te vrste... :wink2: :pivce:
By Mudolog
Originally posted by Mr.Ja
Paaaaaaaaaa u Srbiji mi jedino smeta to sto moja Mama nece da zna nista o mom privatnom zivotu, tipa da li sam zaljubljen, ko je on, cime se bavi i slicno... Toliko puta mi dodje da joj sve ispricam, a onda se setim njenog pogleda kada mora da slusa nesto o tome, i vise mi ne deluje kao dobra ideja...

Upravo!

Kako da ustanovimo sebe kada nas najblizi sprechavaju u tome.

Na kraju ostaje da ih odjebemo jer nas chine da se osecamo josh loshije nego se vec osecamo.:sarana:
Korisnikov avatar
By ...
Originally posted by Diogenius

Upravo!

Na kraju ostaje da ih odjebemo jer nas chine da se osecamo josh loshije nego se vec osecamo. :sarana:
Malo teze cemo ih odjebati, bar na ovim prostorima. Jer, na ovim prostorima najvaznija je porodica:

http://www.politika.co.yu/cyr/tekst.asp ... 5&r=40.htm
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Originally posted by ...
Originally posted by Diogenius

Upravo!

Na kraju ostaje da ih odjebemo jer nas chine da se osecamo josh loshije nego se vec osecamo. :sarana:
Malo teze cemo ih odjebati, bar na ovim prostorima. JER:

http://www.politika.co.yu/cyr/tekst.asp ... 5&r=40.htm
Ahm... :) Aj prevedi...

kodovski bla- bla obrisan od strane tramp, 27-05-06
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Originally posted by M M and I
Hajde napishi...obecavam da cu je kupiti :zastava:
Nisam Isidora Bjelica, tako da ne mogu da je izdam. A da bi je ti kupila. mora prvo biti izdata...

Malo izmenjen citat: "Teško je biti peder u Srbiji!"
Da dodam: Lako je biti I. Bjelica kad mi je muž kreten i za recenziju on umesto mene traži preveliku kintu. :)
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Izgleda je link vec obrisan... :(
Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by tramp
na Balkanu: pa raznih isprepadanih queer osoba kojima sam ja strava i uzas sa svojom nasavglastinom ...
Ovo mi je omiljeni deo. Obozavam kada mi ovde pederi i lezbace nabijaju osecaj srama zato sto sam ja peder. A onda kad im se suprotstavim i kazem im da se ne stidim samog sebe, oni se brane recenicom - ma ni ne treba da se stidis, vec zato moras sve tako javno? (ha?) Dobro. Od sad cu da volim samog sebe i nikad vise necu izaci iz svoje sobe. Mislim daj.
Korisnikov avatar
By Sutekh
Sa majkom uopshte nisam imao problema, jer nije bila malogradjanka. Otac me je (opet) pitao jel imam dechka, sa str8 prijateljima sam u fazonu da se zajebavam na rachun toga (juche se ortakinja ladno prodrala na Zelenjaku, outovavshi me pred milion ljudi lol), sestra zna, ali sa njom ne pricham oko toga jer je pravoslavni mudzahedin.

Uostalom, pretpostavljam da ljudi ovako reaguju na moju seksualnu orijentaciju zato shto se ne uklapam u shablone.
By Çâðê_DUP
Evo, recicu, mada ne volim da na ovakav nacin korespondiram sa svojim mukama (pre revoltom i besom)

Tip se lozio na mene i saznao je od jedne kvaziurbane alapace s provincijske tarabe da sam ja lezbejka (ista ona koja je svog decka gadjala krvavim uloscima i vristala: sisaj moju krv pizdo! :lol: nije losa ideja :smug:

Mi ih poznajemo trideset godina (tj moji ih znaju, ja sam ih prvi put videla u zivotu, ali ja i ne pratim bas mnogo kretanje svoje familije) i oni su jako pobozni, narocito njegova majka koja "nosi bogorodicu". Upali su nam u dvoriste, on je izvadio pistolj, kezio mi se i kovitlao ocima i mahao pistoljem, a onda dizao majicu gore-dole da ja vidim da on ima pistolj i jos ... nesto (ili je bilo obrnuto, nesto sam i blokirala ....), nakon cega nam je direktno zapretio smrcu, a naravno kad je moja baba koja je jako bolesna izasla i kad se i na nju ostrvio, ja kao "glavno musko u kuci" kazem mu da o'ladi ili cu da zovem miliciju (kakva glupost), nakon cega on mene pesnicom udari snazno u celo i ja sam se zateturala ....

Nisam mu uzvratila jer sam stalno mislila na tacku br 5 za dobijanje vize za odlazak iz ove prdekane (ne smete biti osudjivani, ne sme se voditi krivicni postupak protiv vas ....), samo sam okrenula policiju, on je doveo laznog svedoka i izvukao se. (mada je inspektor zainteresovan i jos istrazuje)

Dok je odlazio siktao je: jebem ti mater lezbejsku, na sta sam mu ja onako blazena udarcem dovikivala: pedercino! :lol:

Da sam krenula da mu uzvracam, iako je jak kao bik, ja kad poludim, ja poludim, znam da bih ga ubila i to njegovim pistoljem. Zato sam iskulirala. A i zbog mojih, pomalo.
By Çâðê_DUP
p.s ja sam inace autovana samo svojoj porodici, jer su u mojoj familiji sve neki umetnici, slikari, arhitekte, muzicari, samo sam ja jedini izrod-knjizevnik. A znate kako je to sa umetnicima .... :slika:

Van porodice, ne vidim razloga da pricam o svom intimnom zivotu, tako da sam ja nekako i IN i AUT :lol:
Korisnikov avatar
By donquijote
Za moju seksualnu opredeljenost znaju moji roditelji, par bliskih prijatelja i jedna koleginica s posla koja mi je i dobra drugarica. To su i jedine osobe do kojih mi je stalo i s njima nisam nikada imao problema. Što se ostalih ti?e, mislim de neki ljudi iz moje okoline sumnjaju, pošto povremeno ?ujem neke podsmešljive komentare, ali pravo da vam kažem nije me briga, jer ve?ina njih nije dostojna da briše ni jedan par od mojih 30 pari cipela.
Korisnikov avatar
By Andre87
Prolazim kao zgoljavi decko ako me dokumenta ne odaju..prosle godine kupovao sam brijac i prodavacica me je provalila i pruzila mi kremu za depilaciju umesto brijaca,bio sam sa majkom...a u takvoj kombinaciji me uvek provale hm...onda ja izadjem iz radnje a moja majka u nadi kupi kremu
Otkad sam pustio bradu,lakse se uklapam..naravno stari poznanici su problem...nekima je drago sto mi znaju slabu tacku,makar malu moc imaju u rukama...zato se trudim da ne mesam staro i novo drustvo,bar dok me novi ne upoznaju kao coveka...a onda najcesce kazu.."ma ti si za mene Andrej pa kako god ti se neki obracali "
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Nekako kapiram da kad si bisex imas manje problema nego kad si iskljucivo homosexualno orjentisan. Uostalom, nikad mi nije bilo jasno zasto se neki outuju ljudima za koje znaju da su konzervativnih shvatanja. To uglavnom dovede do neprlika.
Ja nisam nikad do sad imala nekih problema, ali, kao sto rekoh, mislim da je to vise zbog bisex orjentacije. :nokti:
Korisnikov avatar
By Val
Ja tih problema vishe nemam. Imala sam ih pre 15 godina i to sa svojom porodicom. 2 godine su varili i na kraju svarili. :avion:
By Kragi
U principu bih imao verovatno kada bi bas svako na ulici znao da sam gay, ovako sam se svega par puta susreo sa istom i to u kombinaciji: ja u gay drustvu vs. nepoznate face .... no, nikada nista frapantno.

Sto se porodice tice, sto uze, sto sire ne.
Ne znam da li mi i sta iza ledja prica sestra moje tetke ili komsinica cije dete mi je friend na faceu ili drug iz srednje (lupam) ali sumnjam da bi imali muda da mi bilo sta 'prigovore' direktno.
Neki ne bi podneli moje neprisustvo u njihovom zuvotu a drugi pak moju narav u takvim situacijama eventualno :gitara:
By alexandermagic
Više ne, al' to je povezano s cElim nizom faktora koje mi se ne da objašnjavat'.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
nisam nikad imao. verujem da cu tek da imam. ko zna.
Korisnikov avatar
By Blady
Ja sam poluautovana, ako se to isto racuna.
I nemam nikakav problem :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!