Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Mr.Ja
Paaaaaaaaaa u Srbiji mi jedino smeta to sto moja Mama nece da zna nista o mom privatnom zivotu, tipa da li sam zaljubljen, ko je on, cime se bavi i slicno... Toliko puta mi dodje da joj sve ispricam, a onda se setim njenog pogleda kada mora da slusa nesto o tome, i vise mi ne deluje kao dobra ideja...
Originally posted by DiogeniusMalo teze cemo ih odjebati, bar na ovim prostorima. Jer, na ovim prostorima najvaznija je porodica:Originally posted by Mr.Ja
Paaaaaaaaaa u Srbiji mi jedino smeta to sto moja Mama nece da zna nista o mom privatnom zivotu, tipa da li sam zaljubljen, ko je on, cime se bavi i slicno... Toliko puta mi dodje da joj sve ispricam, a onda se setim njenog pogleda kada mora da slusa nesto o tome, i vise mi ne deluje kao dobra ideja...
Upravo!
Kako da ustanovimo sebe kada nas najblizi sprechavaju u tome.
Na kraju ostaje da ih odjebemo jer nas chine da se osecamo josh loshije nego se vec osecamo.![]()
Originally posted by ...Ahm...Originally posted by DiogeniusMalo teze cemo ih odjebati, bar na ovim prostorima. JER:Originally posted by Mr.Ja
Upravo!
Kako da ustanovimo sebe kada nas najblizi sprechavaju u tome.
Na kraju ostaje da ih odjebemo jer nas chine da se osecamo josh loshije nego se vec osecamo.![]()
http://www.politika.co.yu/cyr/tekst.asp ... 5&r=40.htm
Originally posted by M M and INisam Isidora Bjelica, tako da ne mogu da je izdam. A da bi je ti kupila. mora prvo biti izdata...Originally posted by ivanazuhHajde napishi...obecavam da cu je kupiti
Mogao bih knjigu napisati...![]()
![]()
Originally posted by trampOvo mi je omiljeni deo. Obozavam kada mi ovde pederi i lezbace nabijaju osecaj srama zato sto sam ja peder. A onda kad im se suprotstavim i kazem im da se ne stidim samog sebe, oni se brane recenicom - ma ni ne treba da se stidis, vec zato moras sve tako javno? (ha?) Dobro. Od sad cu da volim samog sebe i nikad vise necu izaci iz svoje sobe. Mislim daj.
na Balkanu: pa raznih isprepadanih queer osoba kojima sam ja strava i uzas sa svojom nasavglastinom ...
Originally posted by ivanazuhSa majkom uopshte nisam imao problema, jer nije bila malogradjanka. Otac me je (opet) pitao jel imam dechka, sa str8 prijateljima sam u fazonu da se zajebavam na rachun toga (juche se ortakinja ladno prodrala na Zelenjaku, outovavshi me pred milion ljudi lol), sestra zna, ali sa njom ne pricham oko toga jer je pravoslavni mudzahedin.
Mogao bih knjigu napisati...![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!