Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By жњ
Kuburim sa svojima vec neko duze vreme! Da kazem odmah da zivim sa njima, placaju mi faks i izdrzavaju me. Pre tri godine sam se autovala, ali mi je zbog toga ispalo nevidjeno sranje! Strasno su se nervirali, gledali me kao da sam sa druge planete, cesto bili vrlo neprijatni i jako tuzni. Mislila sam da ce se vremenom priviknuti na novu situaciju i prihvatiti me kao sto je to bio slucaj sa mnogima koje znam, ali to se jednostavno nije desilo! Nisu upalili ni sati razgovora i edukacije. Neke ljude jednostavno ne mozes nikako promeniti i shvatila sam da sam napravila veliku gresku! Rezultat svega je bio da mi se majka i bukvalno razbolela, ali je na svu srecu, na kraju sve ispalo dobro. Oni su stvarno mnogo dobri ljudi i ja ih stvarno jako puno volim i postujem! Bedak mi sto je sve tako ispalo!

Vec dve godine tvrdim da sam strejt (situacija "rekla pa porekla"), a ono sto se desilo vise ni ne spominjemo. Trebalo je vremena da nam se opet "unormali" odnos i vec neko duze vreme mogu reci da sam bas zadovoljna, mada sam i svesna da me vise nikad nece posmatrati kao pre. Sada me svaki dan pitaju kada cu naci decka i kada cu se udati. Rodbina i njihove kolege sa posla to sve naravno, jos vise potpaljuju. Kada izadjem - haos! Nekada su me okretali po celu noc, medjutim kad su shvatili da telefon ni ne gledam, prestali su. Zato krece talas sumnje svaki put kad se vratim kuci. Stvarno je ruzan osecaj kada izlazim u grad, a ne kazem im s kim idem da se vidim. Jako mi je zao sto ih ne mogu upoznati sa svojim prijateljima jer bi bili mirniji kada bi videli da provodim vreme sa stvarno finim ljudima. Rezultat svega je da mi niko ne dolazi kuci vec dve i po godine. Za te dve dve godine nisam nigde ni izasla van kuce na dva dana! Sto je najgore od svega, poceli su umisljati i za neke moje strejt prijatelje da su gay (iako sam sad opet strejt?!), tako da sada svuda vide pedere, a ako ne vide pedere, onda vide narkomane. Konstantno preturanje po stvarima da ne spominjem. Svi mi imamo neke privatne male stvari koje nam znace a pri tom nisu za roditeljske oci. Cak sam i frizuru promenila da se ne bi nervirali. Zato se ja osecam kao baba devojka svaki put kad se pogledam u ogledalo, al nema veze.

Kako preziveti tih - jos godinu dana do zavrsetka faksa a pritom sacuvati sebe i njihove nerve?

Mnogo je ruzan osecaj kada se sa 24 osecas kao zatocenik sopstvene sobe. Ovo je vec visa kategorija zdranja zivaca. Ne zelim da provedem ostatak zivota na "F" odeljenju u palmoticevoj mada sam na dobrom putu.
By Admit
Ko te ter'o da se autujes? Sad ?uti i trpi. Godinu dana nije dug period. (misim ako si izdrzala 3).
By жњ
Originally posted by Admit
Ko te ter'o da se autujes? Sad ?uti i trpi. Godinu dana nije dug period. (misim ako si izdrzala 3).

heheh ljubav honey :doh:

znas.. ono sto dodje pa ode, a onda shvatis da nicemu korisnom nije ni sluzilo :P
Korisnikov avatar
By unic0rn
A jbg, udaljavaj se polako psihicki a onda i fizicki. U protivnom ces ti poludeti, a bitnije da ti ne poludis nego oni.
By жњ
Originally posted by unic0rn
A jbg, udaljavaj se polako psihicki a onda i fizicki. U protivnom ces ti poludeti, a bitnije da ti ne poludis nego oni.

za to udaljavanje si u pravu. jako sam vezana za njih..
Korisnikov avatar
By KiWi
Ja sam siguran da se moji ne bi ophodili prema meni isto kada bih se autovao zato ?utim i trpim ... Ako na tren zanemarmim da su homofobi (Ona vrsta: ''Nemam ništa protiv pedera, ako nije u mom dvorištu...''), nervira me što ih i najmenja promena izbaci iz takta.. Bar 10 puta sam pitao da li su me usvojili jer pored fizi?ke sli?nosti nemam nikakvih dodirnih ta?aka sa njima ...

OnTopic: Da sam na tvom mestu, uzeo bih neku knjigu o jogi, zanimao bih se sa samorelaksacijom i pustio rodbinu da šizi ... godinu dana proðe brže nego što misliš ... meni se ?ini da sam ju?e imao 18... a gle me sad...
Korisnikov avatar
By unic0rn
vidi se iz poruke...

malo je tragicno kada moras da dodjesh u situaciju 'oni ili ja'...

ja sam odlucio da sebi napravim 'uslovnu nezavisnost' u kuci pre par godina da ne bih morao da se autujem jer kad budem bice ista ta situacija.

ovako znaju nacelno gde idem i kad se vracam, nema zivkanja, kontrole, preturanja.. mir...
Korisnikov avatar
By ::fy::
Draga prijateljice amnesia (kažem "prijateljice" iako se ne poznajemo li?no, ali imam utisak da se znamo 100 godina),

?itaju?i tvoj jako tužan post, bar 10 puta sam pomislio da se radi o meni i problemima koje ja imam sa mojim ocem. U stvari, problem je skoro u potpunosti identi?an a razlikuje se u tome što moji "samo" sumnjaju da sam gay (dakle, nisam se "zvani?no" autovao).

eLeM, ja takoðe živim sa mojima i takoðe mi oni pla?aju faks a pošto nisam zaposlen oni mi daju pare i za trošak. Pre tri meseca sam po prvi put u životu po?eo da izlazim sa de?kom i moji su ubrzo po?eli da sumnjaju u mene. Budu?i da mi je otac vojno lice i samim tim jako strog i konzervativan, odlu?io je da ispita po svaku cenu šta se to dešava samnom pa sam ja u 22 godine (gle ?uda) po?eo ?esto da izlazim. U svakom slu?aju, saznao je da sam po?eo da se viðam sa de?kom i imali smo više "ozbiljnih" razgovora gde sam ja pokušao da mu objasnim neke stvari, tj. edukujem ga. Na žalost, to nije imalo nikakvog efekta i zapretio mi je pre nedelju-dve da ?e me, budem li nastvao da izlazim i viðam se sa tim "govnima", prekinuti da mi pla?a fakultet i daje džeparac, a ako ne ispunim taj zahtev kao i još neke koje je postavio, mogu slobodno da napustim ku?u.

U svakom slu?aju, kada više nisam znao šta mi je ?initi i kada sam zapao u veliku depresiju (i samo moj Paki zna kako mu je bilo u tom periodu zbog mene), odlu?io sam da potražim stru?ni savet od psihologa! I tako sam ju?e bio na razgovoru u studentskoj poliklinici kod psihološkinje Miroslave (jako prijatna žena, naravno gay friendly). Zaklju?ak razgovora koji je trajao oko sat vremena, bio je da sa tipom ?oveka kakav je moj otac (a verovatno i tvoj) ne može biti nekog ve?eg kompromisa i da se radi o ultra-homofobi?nom ?oveku. Zbog toga, ona je predložila da odredim sebi prioritete u životu. Ako je moj prioritet da završim tu IV godinu fakulteta, a jeste, onda moram doneti odluke koje ?e biti u skladu sa tim ciljem, tj. moram izdržati još tih godinu dana suživota sa mojima. Ali za to vreme ne treba sedeti skrštenih ruku, nego se pripremati za budu?i samostalni život, te mi je preporu?ila da za po?etak naðem posao i makar delimi?no postanem nezavisan. E a onda kada doðe i taj dan - završetak moga fakulteta i kada više ne budem morao da trpim kritike i teror oca zbog finansiranja mog školovanja, jednostavno da kažem "doviðenja, dragi moji roditelji" i otpo?nem potpuno samostalan život (u svakom smislu te re?i)! Dakle, u slede?ih godinu-godinu i po dana treba raditi na postepenom osamostaljivanju i "pripremi terena". Takoðe mi je rekla, da ?e sigurno do?i dan kada ?e moj otac shvatiti da je grešio i kada ?e se setiti da ima sina, ali tada ?e naravno biti kasno za sve jer ?u ja živeti potpuno novim životom, daleko od njegovog uticaja!

I da, na kraju je dodala da je velika prednost što u ovim teškim trenucima imam nekoga uz sebe ko ?e me podržati i razumeti i naravno pomo?i u granicama njegove mogu?nosti!
By just!N
ForeverYoung - :up:

Zaista ne znam sta drugo moze da se uradi... ?? Srecno... :meda: :mazi:
By жњ
@Kiwi, vidis ta ideja sa meditacijom nije nimalo losa ;) hvala :kiss:

@ForeverYoung, ma na istom smo.. znaci haos. I ja sam isla kod psihologa i to kod dva razlicita. Prvo sam isla sa svojima u savetovaliste za porodicu i brak, zena je bila jako razumna, izlozila sam svoje stanoviste, oni svoje.. i kad je krenula da raspetljava klupko moji su culi neke stvari koje im se nisu svidele i sledece srede kad smo opet trebali ici zajedno, mene je tog jutra sacekalo na stolu 40e (koliko kosta sat) , a moji su mi saopstili da je bolje da sebi kupim nesto za tu lovu, nego da slusamo kojekakve budale.

Drugi put sam htela kod psihologa sama, jer sam skontala da sam dosla do momenta pucanja i zamolila sam mamu da nadje nekog iskusnog. Ona mi je nasla vezu za vrlo iskusnog, i ni manje ni vise, nego neuropsihijatra. Matori je penzos i drzi privatnu praksu u nekoj kucici. "Cekaonica" i "ordinacija" su odvojene kristalno providnim tankim staklom i od njegovog radnog stola do fotelje u cekaonici, nema vise od pet metara i fotelja gleda pravo u sto. Tamo me odveo sin mamine prijatiljice koji me cekao "ispred". Kad mi je dekica rekao da izlozim problem ja sam ga vise puta pitala da li ce se odgovor cuti kroz staklo, a on je negirao i uveravao me da slobodno kazem (mada moze opusteno i da se cita sa usana), jer nisam htela da "diskreditujem" svoje pred sinom nasih porodicnih prijatelja. Delovao je malkice iznenadjeno. Rekla sam mu da sam lezbejka i da mi je zbog nekih stvari takva i takva situacija kuci i da me to dovodi do ludila. Njegov odgovor se sastojao od sledeceg "Znas, neces osecati potrebu za zenama ceo zivot. Nastupice period menopauze koji obicno nastupa kada dodjes u pedesete i tada ce se 'sokovi' smiriti..." i sve vreme je ceskao desnu obrvu dok mu se perut hvatala za staklo naocara. Mozes li zamisliti moj ocaj u tom momentu? Dosla sam da mi neko pomogne ili bar da me utesi, a on mi saopstava da ce sve biti okej kad budem napunila pet banki! EEEj covece, a sta ja da radim ostalih trideset godina?? Ko zna.. Palo mi je na pamet da mozda nije pripadnik one stare garde koja je "lecila homoseksualce" elektroshokovima. A najgore sam se osecala kad sam dosla kuci a moji su mi postavili pitanje da li sam dobila neke lekove i kao da se ne stidim zbog toga.. ma... valjda misle da je biti gay jednako biti mentalno poremecen.
Korisnikov avatar
By ::fy::
@ amnesia

Nisi smela da dopustiš da ideš kod psihijatra, jer tvoji problemi i nisu za njega! Ne znam ni kako te je primio (verovatno zato što je privatnik, pa extra novac ne može da smeta) ...
Jako mi je žao, znam kako bih se ja ose?ao da mi "stru?no" lice tako nešto kaže ... trebala si odmah da izaðeš napolje.

U svakom slu?aju, postavi sebi cilj (a to je napuštanje takve sredine) i uvek se rukovodi tim ciljem (u slede?ih godinu dana) ...a ide i leto i mo?i?eš manje vremena da provodih u ku?i. Po?ni i da radiš kako bi se spremila za samostalni život (a i bi?eš manje sa svojima u ku?i)! Želim ti puno uspeha, jer i ja imam isti problem...

P.S. Nemam ništa protiv da se upoznamo, ako ti želiš, pa da se lepo ispri?amo kao ljudi ... znam koliko je meni pomoglo što sam mogao da pri?am sa osobama koje su imale sli?ne probleme!

:kiss:
By жњ
Originally posted by ForeverYoung
@ amnesia
P.S. Nemam ništa protiv da se upoznamo, ako ti želiš, pa da se lepo ispri?amo kao ljudi ... znam koliko je meni pomoglo što sam mogao da pri?am sa osobama koje su imale sli?ne probleme!

kontam da smo mogli i danas na protesu :lol:

extra, zaboscemo jedan skoriji vikend :friends:

Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by amnesia
Originally posted by ForeverYoung
@ amnesia

kontam da smo mogli i danas na protesu :lol:

extra, zaboscemo jedan skoriji vikend :friends:

Pa mogli ste ... Ja danas udavih ljude oko sebe (pa i ForeverYoung-a) kukanjem zbog svog propusta što te nisam kontaktirao makar preko u2u da se izdogovaramo i vidimo danas tamo... (i za spliff-a sam zaboravio, a on se zainat mom propustu slikao sa ?edom i sad mi pravi zazubice :lol: ). Al' ok, bi?e prilike... Samo se ti dogovori sa mojom sre?icom i idemo negde da sr?emo fuka... :namig2: :kiss: :bye:
Korisnikov avatar
By radoznala
Pa iskuliraj jos malo kad si vec toliko. Kad bi iz revolta otisla sada bilo bi ti nevidjeno tesko, masa komplikacija, zakocila bi i fax koji ti je valjda prioritet.
Pogledaj ovako: sta da zivis u, lupam, Uzicu ili nekom drugom manjem gradu u Srbiji i jos sve to? Zesca nesloboda i skucenost.
Sacekaj pravi trenutak.
Ja ne zivim sa svojima zbog iste situacije, ali drugih razloga, sad mi se cini da je mozda kljucan uzrok isti. Nebitno, uglavnom bice ti tesko i da odes, bar je meni bilo, proradi ponos ili ko zna sta pa im nikada neces reci da ti je tesko itd.
Ma polako
By жњ
I to stalno brecanje.. uhhh..

uvek mi naglo upadaju u sobu, a monitor se vidi odmah sa vrata! vec sam ogluvela na desno uvo, jer slusalicu stavljam samo na tu stranu kako bi ih mogla cuti kad udju. A boli me i vrat kada okrenem glavu na levu stranu jer kontam da se tako trznem bar dvadesetak puta na dan.

Sinoc sam pokrenula ovu temu jer sam kuci zatekla izvrnut orman i sve papire, knjige i diskove nasla napolju. O onome sto je videla dovoljno govori ikonica belog andjela koju sam nasla utaknutu u tastaturu. Sve u ime pospremanja, iako sam bar par milion puta imala razgovor na temu "ne-pospremanja" moje sobe.
Korisnikov avatar
By Tweety
to sto tvoji roditelji rade je cist fasizam! pa, jebote, velika je razlika biti ok sa roditeljima sa jedne strane i sa druge, dozvoliti im da te zlostavljaju! pokazi im makar malo zube! ja jesam i upalilo je!
Korisnikov avatar
By Paki

uvek mi naglo upadaju u sobu, a monitor se vidi odmah sa vrata! vec sam ogluvela na desno uvo, jer slusalicu stavljam samo na tu stranu kako bi ih mogla cuti kad udju. A boli me i vrat kada okrenem glavu na levu stranu jer kontam da se tako trznem bar dvadesetak puta na dan.

Sinoc sam pokrenula ovu temu jer sam kuci zatekla izvrnut orman i sve papire, knjige i diskove nasla napolju. O onome sto je videla dovoljno govori ikonica belog andjela koju sam nasla utaknutu u tastaturu. Sve u ime pospremanja, iako sam bar par milion puta imala razgovor na temu "ne-pospremanja" moje sobe.
:vatrica: Zna?i, mnogo sam se iznervirao sad! :kletva:

...... Ikonica ostavljena na tastaturi ........ :doh: .....
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Slušaj, koliko god da si vezana za roditelje moraš prihvatiti ?injenicu da sa njima više ne možeš imati normalan odnos i da se stvari ne?e vratiti na staro. Dovela si sebe u situaciju da si na ivici nervnog sloma. Roditelje takoðe. Ne?e te prihvatiti kao lezbejku a ti se ne možeš promeniti. Prva prilika koja ti se ukaže za udaljavanje (fizi?ko) iz ku?e treba oberu?ke da prihvatiš. U suprotnom si gotova. Nije mi jasno kako si izdržala takvu torturu svo ovo vreme i na tome ti se divim. To samo pokazuje da si izuzetno jaka osoba. ?ini mi se da je vreme da misliš malo na sebe. Sa roditeljima si pokušala sve što si mogla. Ne žele da znaju. Zna?i završi tu pri?u. Tweety je u pravu. Pokaži im zube. Reci im da te ostave na miru. Reci im da su te oni takvu rodili, da nisi ništa "birala". Otac koji ne kapira da nisi infantilna. Svali su krivicu na njih. Iako svi mi znamo da tu zapravo nema ni?ije krivice, tvoji roditelji moraju nekog da okrive. Druga?ije ne znaju i ?ini mi se da nisu sposobni da nau?e. Sa nekim ljudima jednostavno nema zajedni?kog života, bez obzira što su ti rod roðeni.
Korisnikov avatar
By sofia
Ja sam mnogo drcnija kad je u pitanju moja sloboda i na tvom mestu branila bih svoj nacin zivota i po cenu da malo prikocim sa faxom...
Kontam da volis i postujes svoje roditelje,ali glavna odlika pravog roditelja je bezuslovna ljubav prema detetu...
Moj ti je savet pokupi pinkle i idi da zivis svoj zivot onako kako ti hoces!!!
Korisnikov avatar
By hlaefdige
do sada ti je jasno da je pitanje vremena kada ces morati da ih ostavis iza sebe...i to na sve moguce nacine.....u svojoj okolini imam drugaricu sa jako slicnim problemom....sta vise MNOGO vecim ali na isti nacin............i, da! psihijatar uopste nije losa ideja, ali samo ukoliko mislis da ti moze pomoci oko licnih kriza.....ako te zanima ja znam za bar dvojicu jako dobrih koji rade sa mojim drugaricama i veoma objektivno gledaju na tu situaciju (deklarisu se kao NE GEJ psihijatri, a u svrhu odvajanja od nove mode iskljucivo gej psihijatara).....
....to je sto se tice prakticne strane.......

...s druge strane, imas moju pordsku i razumevanje...to stvarno nikom ne treba da se desava.....
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
Posto treba da iskuliras jos godinu dana tu torturu, bitno je da sacuvas zdravlje, tako da baci se na neku jogu ili bilo koju fizicku aktivnost (ali jogu preporucujem) i ako/kad si uznemirena radi neke tehnike za opustanje i sl... osecaces se bolje, stabilnije, kuliraces ih i lakse ces docekati trenutak kad treba da odes.. ako se do tad nesto ne promeni ;)
Korisnikov avatar
By HARP
Znate kako, nemojte da mislite da time sto cete zavrsiti fax da cete resiti svoju egzistenciju sto se tice nezavisnosti. Mnogi su jos uvek sa roditeljima jer nisu nasli adekvatno placen posao i sa diplomom, znate kako se sada to resava...
Znaci zavrsetak faxa nije kraj, to je tek pocetak, tek tada dolazi borba za poziciju u drustvu. Ono sto je tada bitno je podrska tih istih roditelja i prijatelja. Celog zivota se borimo da budemo prihvaceni, u ovom svetu pogotovo...
Gde god sam dosao kao nov na posao morao sam da se adaptiram, dokazem u svemu i da budem prihvacen od strane kolega, a to je isto i u porodici. Ti najbolje poznajes svoje roditelje od bilo koga i najbolje znas kako sa njima mozes izaci na kraj. To sto znaju za tebe moze biti olaksavajuca okolnost isto toliko kao i otezavajuca. Obicno svi oni povezuju to sa necim losim, kao sto kazes i sa losim drustvom. Ja sam npr. ostavio svoje roditelje, oni nisu hteli da me salju na fax, dobio sam uslov da mogu ukoliko se sam finansiram, sto je bilo nemoguce. Izabrao sam da radim. Usavrsavao sam se za profesiju na poslu, boreci se za svoj status, roditelji su me samo posmatrali, kritikovali i analizirali moj uspeh ili neuspeh, nisu mogli da pomognu. Znam da zivot u ovoj zemlji jeste tezak za studenta ili za nekog ko je samostalan zbog same ekonomske situacije, ali sam bio srecan i zadovoljavao se malim stvarima.
Eto, pocni da cenis male lepe stvari u zivotu, trazi samo lepo u svemu sto se desava. Svi smo zdravi i pametni i nista nam ne fali. Jeste da vecina od nas ide preko trnja do srece, ali takav nam je put. Data nam je vrlina da mozemo da spoznamo prave vrednosti u zivotu bolje nego ostali...
Oformi svoj neki mali svet u kome ces naci svoj mir, srecu i planiraj sve temeljno za buducnost.
Ljubav jeste period kada smo nekontrolisani i ne biramo sredstva da se zrtvujemo, cak po cenu da budemo izlozeni opasnostima. Znas kakav je tetreb ptica za vreme udvaranja, mozes da mu pridjes i ubijes ga, a da te i ne primeti u vidokrugu...
Svi u mladosti pravimo gluposti, za koju godinu smejaces se svemu tome. Pred tobom je lepa buducnost, treba tome da se radujes. Znam da volis da se druzis i izadjes kao i svi mi, ali zadji u sustinu razmisljanja roditelja, stavi se na njihovo mesto, znas ishod njihove reakcije, delaj onako kako bi bilo najpogodnije za njih, a najbolje za tebe trenutno. Kombinuj. Ti si bolja od njih, jer si mladja, informisanija, naprednija. Oni imaju samo moc autoriteta i finansija to je sve. Njihovo si dete i nemaju kud, koliko god da prave scene, to je samo odraz njihovog nezadovoljstva. Vreme njihovog pomirenja sa tim nece biti kratko. Tu moras ti da istrajes.
Nije stvar u sitnim resenjima trenutne situacije. Treba planirati unapred, takticki delovati.
Verujem da si sposobna za to kao i vecina nas. Ipak svi mi vodimo dvostruki zivot i bolje hvatamo signale ljudi oko nas. Adaptirati se i indirektno adaptirati ljude oko sebe.
Mogao bih da pisem do sutra ovako, ali toliko za sada, nadam se da me razumete...
Korisnikov avatar
By M M and I

Mislim, ovaj a da malo promenis raspored u sobi pa postavis kompjuter na mesto sa kog ces videti kad ti ulaze u sobu a oni istovremeno nece videti sta se nalazi na ekranu...??????? barem ces imati malo bolji strateski polozaj dok si jos tu...
To sa ikonicom je cisto jebanje u mozak...to je strasno... :testerica:
By Bombina
oj amnesijo koliko sam citala tvoju situaciji i ja sam nekad imala
verovatno tvoji nemogu da shvate i jer je tesko i mozda su ostarili
al nisu mladi i moji su je ostarili
ja se dalje borim zivot,upravo sam isla kod pshiloga sve je okay,znam da je moji nemogu da idu ,plase se i brine se'
kad moras pazit da ne upadnes u losem drustvu ,moras biras sebe koju ti odgvara dobrom drustvo
vodi racuna amnezijo
ja sam nasla sebe i nasla sam dobrih al ne vecina, rekla sam svima i ostalim forumasima i da ne mesa i mojim prjateljima i da ostave na mene miru
nemogu upoznati nove ljude nazalost..samo curu i iskusna sam i okay sam,znam kako rade ,svima je tesko
prezivet se o strahu,mada ko je u pravu tvoji ili ti
ja sam pre dve god sam imala veliki problema,sad je bolje ispravila sam gresku i da ne muce
sad imam pamet ,eto savladala sam se
amnezijo budi ponosna i moras trpis i cuti,slusaj svoje i nesvadjaj tvojima,i moras imat pamet i kreni savladaj
za mene jako tesko i oni nemogu da prihvate
Korisnikov avatar
By jenny
ma da,ti sad sta god radila-na isto ti dodje....
otprilike i da nadjes decka ne bi ti verovali!
vrlo jadno sa njihove strane,pa ne postuju te uopste,a tebi svaka cast kako si izdrzala do sad! i ja mislim da bi trebala malo da im pokazes zube,cini mi se da sto se vise trudis da smiris situaciju,to oni vise kontaju da imaju prava da se ponasaju tako!!! a to sto rade je obicno izivljavanje i jebanje u mozak....... :sekirica:
ma iznervirah se sad.... :flaming:
i znam i ja super psihologa,ma oni mogu da ti daju najbolji savet...
Korisnikov avatar
By zboO
ljubav te je naterala....?? Odlichan vic!! Ako je za ljubav potrebno uvaliti se u govna do grla i plivati u njima dugooo dugoooo, onda ja sebi ne zelim ljubav ni sada ni u buduce....NEKA HVALA!!! I gde je ljubav sada? Cveta li???

ne znam sta VISHE da ti kazem na ovu temu....MNOOOGO te volim i poshtujem i ti to znash....ali sama si sebe uvalila u sranje i to zbog chega,zbog koga?? Zbog devojke...daj molim te, devojke dodju i prodju, a ti si tu pa si tu....cuti i trpi...sta josh godinu dana??....sta cesh posle, gde cesh...pashce ti stan sa neba...dobicesh odmah posao sa extra platom....daj uozbilji se....nije u pitanju samo godinu dana....mozes dobiti i na lotou, i sve sebi obezbediti u narednih mesec dana, ali to nece promeniti situaciju sa tvojima....i ti to znash....odrasla si osoba, pochni da prichas ozbiljno sa tvojima....bez onog "da mama, hocu mama....naravno mama"....pochni polako...ali ozbiljnim tonom...pa laganice...ne mozesh vise sebe lagati...ako vec mislh da nastavish sa lazima da si str8...ti lepo dovedi na gajbu tipa, pojebi se sa njim ali u vreme kada ce tvoji uleteti i reshila si problem....(za njih cesh biti str8 sigurno).

mnogo hejtujem znam....ali znash da ja tako mislim...jeb ga!!

By High Maintenance
Bas sam se iznervirao i bilo mi je tesko dok sam citao uvodni post...Iako si delimicno i sama kriva za situaciju jer nisi procenila da tvoji jednostavno to nece primiti kako si ti ocekivala,zao mi je sto sve to prozivljavas...iz tog razloga i nemam nameru da se outujem mojima iako ne zivim sa njima...mada ni sam nikada ne bih dozvolio da se neko ponasa tako prema meni...a tebi svaka cast kada si i ovako dugo prezivljavala tu torturu...

mislim da bi definitivno trebala da promenis svoj stav prema njima,da pokusas da manje mislis na celu situaciju jer je u tom slucaju mnogo teze...da ce za godinu dana svi tvoji problemi nestati...verovatno i nece,jer sa diplomom u rukama nista jos nije gotovo...i zato je najbolje da vec sada pokusas da menjas stvari sa njima tako sto neces dozvoliti da te maltretiraju....u svakom slucaju zelim ti srecu...
By жњ
Hvala vam svima na podrsci.

Ponekad mi je stvarno tesko pa sam morala da otvorim dusu. Najgore u svemu je sto ja uvek osecam potrebu da im se pravdam ma sta ucinila. Fora je i u tome sto kod nas u kuci nema dranja, psovanja, vikanja i lupanja, nego se sve onako precutno odigrava, sa X-ray pogledom i onim teskim osecanjem preko srca od koga vam pada mrak na oci. Jos godinu dana, ali stvarno, sta posle.. Mislim da ce mi jednako tesko biti odseliti se isto kao sto mi je tesko da ponekad izdejstvujem izlazak iz kuce plus jos verovatno hiljadu puta gore jer ce tu uvek biti recenica "Bilo bi nam lakse da znamo da odlazis sa nekim momkom". Ali, mislim i da su vec sami svesni situacije iako sam porekla sto sam prvobitno priznala. Samo tesko prihvataju i nadaju se do poslednjeg momenta. Zato ne mogu biti gruba ni prema njima, jer znam da iza svega sto rade ipak stoje dobre namere.

jebiga
Korisnikov avatar
By colorado
Draga, stvarno nie potrebno imati fenomenalnu platu da bi se odvojila od svojih. Neces mozda moci da budes sama u garsonjeri, ali sta fali ok cimerima. Retko na svetu moze da priusti da kupi stan sa 22 godine, pa opet zive odvojeno od roditelja. Tako mozes i ti. Sto naravno ne znaci, da bi trebalo da pustis roditelje da te kinje jos godinu dana. Ostrije malo to! ljubim te.
By Bombina
draga amnezijo ,ja sam odlucila da odvojima mojima ..nadji cu cimerku nasih godina da ne budete same
i ja ne bih sama i mora imat nekoga
ja moram da cutim sebe, kad oni vicu na mene i sta cu
samo sestrom svadjam sta ja da radim
jebi ga
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!