Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By dimitriades
...kada ekstremno homofobicna sestra koju puno volis izjavi "da se u srbiji pojavilo puno pedera i kako nije ni bila svesna da ih toliko ima"; kada ti homofobicni brat kaze kako "jedva ceka novu gej paradu za koju je spremio bejzbol palicu i cuva je ispod kreveta samo za tu priliku"; kada homofobicna majka sa gadjenjem gleda na bila sta sto ima veze sa homoseksualizmom i kaze da su to sve boleski ljudi i kako je "njihovim roditeljima najveca kazna sto imaju sina pedera"; kada ti drugi brat kaze kako je u autobusu opalio samar nekom decku zato sto je posumnjao da je mali peder...

upravo sam opisao svoju porodicu i familiju. najgore od svega je to sto su to mozda i najbitnije osobe u mom zivotu. da mi je majka malo stabilnija i otvorenija licnost i da nije vec prezivela jedan infarkt, mozda bih i rekao da sam peder.

za sada je vazno da sam cist pred sobom i da se ne kajem zbog toga sto volim muskarce. znam ja sta je dobro.
Korisnikov avatar
By KiWi
Gledaj na to ovako (kao ja). Oni su ti porodica, sa njima nikada ne?eš imati seksualne kontakte pa samim tim nema potrebe da ih obaveštavaš o svojoj seksualnoj orijentaciji (moja porodica+familija nije baš toliko homofobi?na kao tvoja, ali jesu homofobi?ni.. ve?a je psovka re?i nekom da je peder nego da mu opsuješ majku /re?i moga strica/) ... tako ja sebe tešim ... na njihovu homofobiju gledaj kao na stanje koje možeš da promeniš pravilnom taktikom... (dotle sam ja stigao, sad još samo da smislim taktiku)
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by dimitriades
upravo sam opisao svoju porodicu i familiju.
Upravo cu ti dati savet iako ga nisi trazio: BEZI STO DALJE!

Previse je to homofobije na jednom mestu, a tebe to ocigledno pogadja.

"Verujte mi - ja osecam njegovu lepotu!"
(Andrea Bocceli, o Marsovom dupetu)
http://www.andreabocelli.com/
Korisnikov avatar
By Rei
Kiwi

Gledaj na to ovako (kao ja). Oni su ti porodica, sa njima nikada ne?eš imati seksualne kontakte pa samim tim nema potrebe da ih obaveštavaš o svojoj seksualnoj orijentaciji
Pa necesh ni sa svojom najboljom drugaricom nikada imati sexualne kontakte, ali cesh ipak imati potrebu da joj iskazhesh svoje emocije?

Slazhem se sa Marsom, li nije bash tako lako pobeci... Zato sam se ja malo distancirao od svoje porodice :( . Nisu toliko homofobichni, ali ipak jesu... Danas mi je sestrichina vrisnula kada je na TV videla da se neki pevach farba jer ima sede...

dimitriades, mislim da je kod toliko homofobichne porodice reshenje jedino - osamostaljivanje. Sorry. Pokushaj to da ostvarish.
By Borees
nadji posao i decka, iznajmi stan a porodicu vidjaj samo praznicima i porodicnim okupljanjima. ne bi bilo lose da imas drugaricu koja ce ti emotivno pomoci da predjes iz jedne faze u drugu
Korisnikov avatar
By dimitriades
nasao sam posao i zaradjujem dovoljno da bih iznajmio stan ali mama kaze da bi jako tesko podnela da se ja odvojim. iako se zna, cuti se o tome da mene voli vise od mladjeg brata. stalno me podseca da je proslo dosta vremena od kako sam bez devojke.

najboljoj drugarici sam rekao pre vise od godinu dana. znali smo sve jedno o drugom i zato sam odlucio da prekinem sa cutanjem i rekao sam joj na sred knez mihajlove. prijalo mi je sto sa nekim mogu da razgovaram o tome. zna i moja bivsa devojka i ona je potpuno ok i podrzava me (jednom smo cak i smekali tipove zajedno). problem su porodica i familija.

decka ne znam gde da trazim. jedini gej muskarac kojeg poznajem sam ja.
Korisnikov avatar
By Njuskalo
nasao sam posao i zaradjujem dovoljno da bih iznajmio stan ali mama kaze da bi jako tesko podnela da se ja odvojim.
Cuj, ovo je problem vecine roditelja koji ne zele ili ne mogu da prihvate da su im deca odrasla i da treba da imaju svoj zivot. Ako se oni budu pitali, ti nikada neces biti spreman da se odvojis od njih.

Ja sam izlecio svoje probleme sa varenjem tako sto sam se odselio, toliko su mi skakali po zivcima.

Uostalom, cini mi se da je tvoj izbor da ostanes i da se grizes ili da se odselis i da gradis dalje svoj zivot. Glasam sa iseljavanje!
Korisnikov avatar
By spliff
...kada ekstremno homofobicna sestra koju puno volis izjavi "da se u srbiji pojavilo puno pedera i kako nije ni bila svesna da ih toliko ima"; kada ti homofobicni brat kaze kako "jedva ceka novu gej paradu za koju je spremio bejzbol palicu i cuva je ispod kreveta samo za tu priliku"; kada homofobicna majka sa gadjenjem gleda na bila sta sto ima veze sa homoseksualizmom i kaze da su to sve boleski ljudi i kako je "njihovim roditeljima najveca kazna sto imaju sina pedera"; kada ti drugi brat kaze kako je u autobusu opalio samar nekom decku zato sto je posumnjao da je mali peder...

upravo sam opisao svoju porodicu i familiju. najgore od svega je to sto su to mozda i najbitnije osobe u mom zivotu. da mi je majka malo stabilnija i otvorenija licnost i da nije vec prezivela jedan infarkt, mozda bih i rekao da sam peder.
mozzda si i ti malo odgovoran za takve njihove stavove. mozzda bi, kad bi znali da im je sin/brat peder, promenili svoje homofobichne stavove. mozzda bi lakshe shvatili da biti peder ne znachi biti bolestan... svojim ccutanjem samo hranish njihovu homofobiju
By Ulix
Srecom moja sestra nije homofobicna.
Roditelji nisu ako pedera vide na TV-u. Kako bi reagovali kad bi saznali za mene, :neznam: :uplasen:

Nemoj da dozvolis da te pogadja njihova homofobija. Znas da nisu u pravu, pokusaj da im objasnis. Ako ne ide, pusti ih i skloniu se. Neke Drine uvek ostaju krive.
Korisnikov avatar
By tramp
slazem se sa spliffom - samo sto sam ja iduci tom logikom prestala da govorim sa ocem jer je on ostao homofobican nakon mog autiranja mada se ja nadam da ce za koju godinu promeniti stav - treba im vremena da svare u sebi ono sto godinama gaje ali ja vise volim da sa njim ne govorim nego da se pretvaram
Korisnikov avatar
By waterlily
Ja se slazem sa vec predlozenom opcijom "osamostaljivanje", a ne tebi je da odlucis da li ti je bitniji tvoj sopstveni mir ili cinjenica da je tvoja majka vezana za tebe i da joj ne bi bilo lako da se odselis.

Osim toga, jasno ti je da ostankom kod kuce samo odlazes trenutak odseljavanja? Posto vec imas uslova da odes, prelomi to i idi.
By Gost
Da doðe mi da vrisnem.
Actually ja i vrisnem od muke
s vremena na vreme. Pomaže.
Korisnikov avatar
By colorado
hm... kontam sta pricas o svojoj majci. i moja je takva. I bas zato sto nisam mogao da podnesem tu njenu posesivnost sam joj i rekao da sam gej. inace se nikad ne bi slozila s mojom idejom da se ja sto pre preselim za ameriku, budem ono sto jesam i nadjem svoj mir.
a ako te voli kao sto kazes, nikada se ona nece tebe odreci. moze samo nesto da se natripuje kako je ona lose odigrala ulogu majke, a u tom slucaju cete oboje morati da budete jako stripljivi i da puno razgovarate.

Srecno tebi bilo, i ako pozelis nekad da pricas o tome, posalji u2u. :)
Korisnikov avatar
By Zibro
a cale ???? nisi ga spomenuo
Korisnikov avatar
By tramp
off topic koji se sastojao od kritikovanja postavljaca teme uz upotrebu neprijatnog jezika poslat u DyR

tramp mod Coming Outa
Korisnikov avatar
By *deni*
Deset puta sam do sada naleteo na ovu temu i deset puta sam uspeo da se uzdrzim, ali jedanaesti put ne mogu...

Prosto me naziv ove teme mami da potsetim diskutante na stihove:

"Gde si, gde si, dodje mi da vrisnem
dusa je puna tebe.... "

Salu na stranu, uz svo uvazavanje ozbiljnosti ove teme, ipak vam savetujem da ne primate previse k srcu bas svaku rec koju ljudi izgovore, pa makar to bili i vasi najrodjeniji. I oni su samo ljudi, a Bog je ljudima dao jezik, izmedju ostalog, i da pomocu njega pricaju.
Ne rasipajte energiju za dzabe, jer ljudi ce uvek pricati ono sto hoce, a sta u glavi misle, to niko ne zna, pa cak ni oni sami.

:vatroslava:
Korisnikov avatar
By M M and I
nasao sam posao i zaradjujem dovoljno da bih iznajmio stan ali mama kaze da bi jako tesko podnela da se ja odvojim. iako se zna, cuti se o tome da mene voli vise od mladjeg brata. stalno me podseca da je proslo dosta vremena od kako sam bez devojke.
Ovo je ipak nesto za sta si i sam kriv. To sto bi ona jako tesko podnela da se ti odvojis (ako vec imas uslove za to) je sigurno tesko za tebe, ali moraces da biras. MOraces da biras izmedju toga da stalno vodis racuna o zeljama i volji tvoje majke, o tome kako bi ona podnela ovo ili ono - i toga sta ti zelis i kako zelis da izgleda tvoj zivot.

Ni moja majka nije bila nimalo srecna ni zadovoljna kad sa se ja odselio (tad jos nije znala da sam gay) - ali nije joj preosatajlo nista drugo nego da se na to navikne.

A iz tvog opisa situacije u tvojoj porodici sigurno ti nije lako...Zato bih ti savetovao da bezis sto pre glavom bez obzira...ako zelis da sacuvas tvoje vlastito mentalno zdravlje. Takvo okruzenje nije zdravo za jednog mladog pedera...
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Mars
upravo sam opisao svoju porodicu i familiju.
Upravo cu ti dati savet iako ga nisi trazio: BEZI STO DALJE!

Previse je to homofobije na jednom mestu, a tebe to ocigledno pogadja.

"Verujte mi - ja osecam njegovu lepotu!"
(Andrea Bocceli, o Marsovom dupetu)
http://www.andreabocelli.com/

Jag instämmer! = I agree! 100%
Korisnikov avatar
By Zenica_boy
Vise sam se umorio od silnog vristanja,volio bih da im mogu objasniti cjelokupnu situaciju,da me shvate,ali imam osjecaj da sam se i u medjuvremenu umorio od silnog pokusavanja da doprem do njih,ko hoce nek prihvati ko nece dovidjenja:jezik:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
meni je barem lako, sve homofobichne osobe su izletele voljno ili nevoljno iz mog zivota i to kroz prozor, smatram da je sve u organizaciji, i navodjenju drugih da postupaju "slobodnom voljom" bash onako kako Vi zelite...
By Slovenka
brat mi je extremno homofobican, keva sumnja da sam gay, ali cuti, ponekad samo nesto nabaci tipa: ''KOJI BOLESNICI'' i gleda u mene!!!!!!!! uz to sam i punija, sve me to jako nervira!!!!!!!!! zasluzujemo bolje....... ZAR NE??????????
Korisnikov avatar
By dimitriades
Originally posted by Zibro
a cale ???? nisi ga spomenuo
on ne igra tako bitnu ulogu u mom zivotu. uvek je okupiran poslom i drugim stvarima. najbolja drugarica (apsolv. psihologije) mi je objasnila da je to jedan od mogucih uzroka moje pederastije (mislim na povecano ucesce majke u podizanju uz istovremen izostanak ocevog vaspitanja).

ne bi mu bilo svejedno ali bi on prisebnije reagovao od majke.
Korisnikov avatar
By Tweety
Originally posted by Slovenka
brat mi je extremno homofobican, keva sumnja da sam gay, ali cuti, ponekad samo nesto nabaci tipa: ''KOJI BOLESNICI'' i gleda u mene!!!!!!!! uz to sam i punija, sve me to jako nervira!!!!!!!!! zasluzujemo bolje....... ZAR NE??????????
samo jedan veliki :gric: za drugaricu!
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=389216#p389216]dimitriades napisao:[/url]...kada ekstremno homofobicna sestra koju puno volis izjavi "da se u srbiji pojavilo puno pedera i kako nije ni bila svesna da ih toliko ima"; kada ti homofobicni brat kaze kako "jedva ceka novu gej paradu za koju je spremio bejzbol palicu i cuva je ispod kreveta samo za tu priliku"; kada homofobicna majka sa gadjenjem gleda na bila sta sto ima veze sa homoseksualizmom i kaze da su to sve boleski ljudi i kako je "njihovim roditeljima najveca kazna sto imaju sina pedera"; kada ti drugi brat kaze kako je u autobusu opalio samar nekom decku zato sto je posumnjao da je mali peder...

za sada je vazno da sam cist pred sobom i da se ne kajem zbog toga sto volim muskarce. znam ja sta je dobro.

Jeste malo stariji post, ali odgovoriću na njega.
Jebote, čovek je u potpunosti opisao moju situaciju iz tinejdžerskog perioda. :lol:
Moji su prosipali tolike baljezgarije, ne znajući da im je u kući jedan peder :smeh:. Isto su imali stav: "Jadni roditelji koji imaju pedera za sina!".
Čak mi je ćale jednom tad rekao: "Bolje ćerka kurva, nego sin peder!". Strašno.
Tad sam se dosta udaljio od njih, dosta smo distancirani (iako oni ništa do sada nisu saznali), imam dosta ratoboran stav prema njima, jer sam video da ne razmišljaju ni ič!! :sw: :lukavi: :tuc: :kletva:
Interesuje me, ako je autor ovog posta i dalje tu, a ovaj post je dosta star, šta se dogodilo dalje u njegovom slučaju, da li je rekao svojima, i kako su oni to prihvatili, ako jeste???
'Fala unapred!!! :shake:
Korisnikov avatar
By bern
moj je gledajući izvještaj o prajdu rekao, kroz ciničan osmjeh "nisu to pederi, nisu to ni ljudi". nekako mislim da se šalio, one seljoberske hetero pošalice. nadam se.

(ne zna, btw)
Korisnikov avatar
By Dark Walker
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2428279#p2428279]bern napisao:[/url]moj je gledajući izvještaj o prajdu rekao, kroz ciničan osmjeh "nisu to pederi, nisu to ni ljudi". nekako mislim da se šalio, one seljoberske hetero pošalice. nadam se.

(ne zna, btw)
Moj ćale je gledajući izveštaj o paradi rekao: "Oni su bolesni, ne bi trebalo iz kuće da izlaze, a ako počnu da se razmeću time što su pederčine, odma' to prebiti i poslati na psihijatriju!". Mrtav ozbiljan. Da bi na kraju dodao: "To su greške prirode, treba ih prevaspitati!" Ne'am reči. :trt:
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2428279#p2428279]bern napisao:[/url]moj je gledajući izvještaj o prajdu rekao, kroz ciničan osmjeh "nisu to pederi, nisu to ni ljudi". nekako mislim da se šalio, one seljoberske hetero pošalice. nadam se.

(ne zna, btw)
To je sindrom ogorčenih sredovečenih ljudi na Balkanu. Moj tata ima takve komentare za bukvalno sve što vidi na TV-u, bez obzira da li se radi o pederima, Albancima, Srbima, arhitekturi, političarima ili domaćim životinjama. Ali mi je lepo čovek objasnio jednom: "mene sve nervira dok ne razmislim o tome, a kako postajem matoriji mrzi me o bilo čemu da razmišljam". Ali moj tata ume da oceni kad me stvarno iznervira i onda jako brzo spusti loptu i ja vidim da mu je baš žao što je toliko lupetao. :)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Kada ti sestra izvrsi samoubistvo (neuspesno, imala je srece) nakon sto si joj rekao, kada ti preti da ce ubiti tebe i tvog decka, kada keva kaze da necu dobiti ni dinar u njenom testamentu (to je bilo pre godinu dana, a sada je ona ta koja ce izgleda ostati bez nasledstva), kada ti je cale autohomofob, kad ti sestra kaze da ce platiti nekog da te na silu odvede na elektroshokove, itd. Ima takvih stvari kolko hoces, moja porodica je prepuna. Trenutno im smeta moja profilna na fejsu, al ko im jebe mater :awesome: u svakom slucaju mi je drago sto znaju, draze mi je ovo nego neko foliranje i sranja.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!