- 13 Nov 2005, 23:44
...kada ekstremno homofobicna sestra koju puno volis izjavi "da se u srbiji pojavilo puno pedera i kako nije ni bila svesna da ih toliko ima"; kada ti homofobicni brat kaze kako "jedva ceka novu gej paradu za koju je spremio bejzbol palicu i cuva je ispod kreveta samo za tu priliku"; kada homofobicna majka sa gadjenjem gleda na bila sta sto ima veze sa homoseksualizmom i kaze da su to sve boleski ljudi i kako je "njihovim roditeljima najveca kazna sto imaju sina pedera"; kada ti drugi brat kaze kako je u autobusu opalio samar nekom decku zato sto je posumnjao da je mali peder...
upravo sam opisao svoju porodicu i familiju. najgore od svega je to sto su to mozda i najbitnije osobe u mom zivotu. da mi je majka malo stabilnija i otvorenija licnost i da nije vec prezivela jedan infarkt, mozda bih i rekao da sam peder.
za sada je vazno da sam cist pred sobom i da se ne kajem zbog toga sto volim muskarce. znam ja sta je dobro.
upravo sam opisao svoju porodicu i familiju. najgore od svega je to sto su to mozda i najbitnije osobe u mom zivotu. da mi je majka malo stabilnija i otvorenija licnost i da nije vec prezivela jedan infarkt, mozda bih i rekao da sam peder.
za sada je vazno da sam cist pred sobom i da se ne kajem zbog toga sto volim muskarce. znam ja sta je dobro.