Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By tramp
Zasto postoji netrpeljivost izmedju onih koji su out i onih koji nisu? Malo, malo pa negde naleti neko pljuvanje ili na one koji se "javno eksponiraju" ili na one koji "se kriju u rupi." Mozda se meni doduse sve to samo cini ... ali zato su tu ostali da me razuvere :sweet:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
ljubomora, zavid, za sada mi je samo to na pameti,
ali volem kada su drugi ljubomorni, volem kada mi zavide, volem, da me mrze, to mi daje snagu :klux:
Korisnikov avatar
By unic0rn
hm, nisam to primetio...

to mozda oni koji su heteronormativni do te mere da podrzavaju 'tezu o 4 zida'...

No mislim da je veci problem taj sto ljudi beze od outovanih ljudi ko djavo od krsta...
Korisnikov avatar
By Draco
Ma nema to veze generalno sa autovanoscu. Samo oni koji se medijski eksponiraju imaju tu 'cast' da budu pljuvani. Jbg, ko im je kriv sto su skontali kako da profitiraju od toga sa kim dele krevet.

A ja?!?! Sto mene niko ne hejtkluje kad se borim za brzi ulazak u EU tako sto se ljubim i svasta nesto sa devojkom po Beogradu?! :rida: Diskriminacija!

:hejt:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Draco
Jbg, ko im je kriv sto su skontali kako da profitiraju od toga sa kim dele krevet.
? :shock:

ahem, da :)
Korisnikov avatar
By Loni
Oni koji su uot su mnogo normalniji i mnogo manje kompleksirani, ali na žalost kod nas je biti deklasiran kao gej na poslu ili familiji skoro nemoguce jer je diskriminacija ogromna.

Ja razumem da neko krije od strejt okruženja da je gej, ali ima i onih koji kriju i od gej okruženja. Pre 6-7 godina smuvao sam Novosadjanina u gej klubu, (tada je to bila jedna rupa zvana ,,Farma''), koji je rekao da je on skoro poptuno strejt, ali ga eto tako zanima nocni život u Beogradu (pa je prešao 90 km, da bi došao do jedne rupe). Posle par vidjanja sa mnom, raskinuli smo naše ,,intimno prijateljstvo'' i on mi je rekao da ne smem nikome da kažem za njegovo ime, cak ni gejevima u Beogradu, kao da bi to nekome nešto znacilo.

Vrhunac gej kompleksa je sledeci:

1 - Treba poznavati što manje gejeva, po mogucstvu nikog. Najidealnije je ako krešeš ribe, pa ti neki gej uhvati slucajan pogled u gradskom prevozu.

2- Ne treba izlaziti na gej mesta (diskoteke, žurke, plaže, chat)

3. Ne treba nikog znati.

I šta izvlacim iz ovih postulata krajnje neautovanih: - Da se treba stideti sebe! Da se treba stideti sebi slicnih i da ti ih treba izbegavati!

Sacuvaj me bože od tih ,,van scene''.
Korisnikov avatar
By Pitomi oblak
Originally posted by PauLi

1 - Treba poznavati što manje gejeva, po mogucstvu nikog. Najidealnije je ako krešeš ribe, pa ti neki gej uhvati slucajan pogled u gradskom prevozu.

3. Ne treba nikog znati.

I šta izvlacim iz ovih postulata krajnje neautovanih: - Da se treba stideti sebe! Da se treba stideti sebi slicnih i da ti ih treba izbegavati!

Joj sto volem kad mi lik koji trazi Ok lika, definise to kao ovo gore :) he he he ala padne rasprava Slika
Korisnikov avatar
By tramp
:smeh:

onda moras mnogo da koristis gradski prevoz
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
dobra tema, tramp, a i unic0rn je rekao po meni možda najbitniju ?injenicu - koliko postoji to neko izbegavanje outovanih. evo ja jesam out i iskreno grozim se ljudi o kojima piše PauLi iz razloga što se osetim li?no napadnutim a sve zbog nekog svog "izbora"! (koji put ta pri?a o "izboru"?!) i onda raðe izbegavam te ljude iz raznih "?oškova", nego da trpim soljenje pameti i razna licemerna moralisanja...
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Originally posted by PauLi
Oni koji su uot su mnogo normalniji i mnogo manje kompleksirani, ali na žalost kod nas je biti deklasiran kao gej na poslu ili familiji skoro nemoguce jer je diskriminacija ogromna.

Ja razumem da neko krije od strejt okruženja da je gej, ali ima i onih koji kriju i od gej okruženja. Pre 6-7 godina smuvao sam Novosadjanina u gej klubu, (tada je to bila jedna rupa zvana ,,Farma''), koji je rekao da je on skoro poptuno strejt, ali ga eto tako zanima nocni život u Beogradu (pa je prešao 90 km, da bi došao do jedne rupe). Posle par vidjanja sa mnom, raskinuli smo naše ,,intimno prijateljstvo'' i on mi je rekao da ne smem nikome da kažem za njegovo ime, cak ni gejevima u Beogradu, kao da bi to nekome nešto znacilo.

Vrhunac gej kompleksa je sledeci:

3. Ne treba nikog znati.

Pazi kad se slazem.

Ja nisam out pred svojim hetero okruzenjem, ali zivim svoj zivot za sebe i jesam out pred gomilom gej/bi osoba. Nije me blam da odem u gej klub ili gej plazu ili kruzing mesto ili u kafic sa nekim gej osobama jer je to deo mene. I kad naletim na nekog tako isprepadanog, prosto popizdim. Meni je dovoljno da me ne outujes po okolini i sve je OK.
Korisnikov avatar
By EYA
ne heytujem neoutovane, samo ih hrabrim da nacine prvi korak jer sakrivajuci se sami sebi otezavaju zivot :yes:
By argentum_inf
uvek sam za outovanje,lakse je nego skrivanje..bar znas na cemu si i ko je stvarno ostati uz tebe
Korisnikov avatar
By elastica
Ufff,dobra tema.Outovana sam ali ne potpuno,moji roditelji ne znaju,zna iskljucivo moja snaja koja me totalno prihvata i ponekad krije,kad je potrebno.Izlazim u strejt i gay kafice,idem na gay zurke,posecujem sve sto je pod priznakom gay.A ta netrpeljivost koju si pomenula tramp je mozda zbog ljubomore neoutovanih,jer outovani imaju vecu slobodu kretanja (da je nazovem),ali imaju i vecu mogucnost da budu diskriminisani na bilo koji nacin.Za mene je najvaznije da si outovan prema sebi,da sebi priznas da si ono sto jesi (gay,les,bi),a strejt okolina ne mora da zna,ipak to je iskljucivo tvoje "medjunozje" i mozes da radis shta god zelish.
Korisnikov avatar
By m..
Hebiga, ja nekako sedim na 2 stolice, autovana sam siroj ekipi, pola grada zna, a porodica i kolege s faxa, kao, ne znaju, e sad je problem sto buraz i ja imamo dobrim delom istu ekipu, koleginice sa faxa se mahom druze sa nekim ljuima koji bi mogli da znaju, cale izlazi na mesta gde sam vidjena flagranti sa devojkom i tako to... Malo nezgodno, ali bih svejedno radije da to ljudi cuju od nekog drugog nego od mene. Ja sam se ionako autovala nekolicini prijatelja i pustila da se procuje. U sustini ne smatram da je bitno s kim spavam, osim ako si tip koji se nameracio da me muva, ili cica kojoj sam zapala za oko... Prosto moja seksualnost ne utice na veci deo mog zivota, niti treba da utice i ponasam se shodno tome.

Anyway, razumem i jednu i drugu stranu, i one koji su morali da se outuju posto poto, i one koji cuce u mrklom mraku. I ja bih se verovatno steknula u misiju rupu da imam 17 godina i roditelje koji bi me sutnuli s gajbe i prijetelje koji bi mi okrenuli ledja, s druge strane bila bih potpuno outovana negde na zapadu, gde ljudi nisu tako zatucani da mi zagorcavaju zivot zbog necega sto nema nikakve veze sa njima i najmanje ih se ne tice.

To outovani verovatno pljuckaju neautovane zbog frustre koja je posledica svakodnevnog suocavanja sa budalama koje im zagorcavaju zivot zbog toga sto su gay, mozda nekim delom zale za komforom neautovanosti pred nekim ljudima, ovi iz ormana hejtaju zbog frustre nedostatka slobode ili ceka vec. U svakom slucaju nema vece veze sa suparnickim taborom, nego sa licnom frustrcijom.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!