- 21 Sep 2005, 10:12
Hebiga, ja nekako sedim na 2 stolice, autovana sam siroj ekipi, pola grada zna, a porodica i kolege s faxa, kao, ne znaju, e sad je problem sto buraz i ja imamo dobrim delom istu ekipu, koleginice sa faxa se mahom druze sa nekim ljuima koji bi mogli da znaju, cale izlazi na mesta gde sam vidjena flagranti sa devojkom i tako to... Malo nezgodno, ali bih svejedno radije da to ljudi cuju od nekog drugog nego od mene. Ja sam se ionako autovala nekolicini prijatelja i pustila da se procuje. U sustini ne smatram da je bitno s kim spavam, osim ako si tip koji se nameracio da me muva, ili cica kojoj sam zapala za oko... Prosto moja seksualnost ne utice na veci deo mog zivota, niti treba da utice i ponasam se shodno tome.
Anyway, razumem i jednu i drugu stranu, i one koji su morali da se outuju posto poto, i one koji cuce u mrklom mraku. I ja bih se verovatno steknula u misiju rupu da imam 17 godina i roditelje koji bi me sutnuli s gajbe i prijetelje koji bi mi okrenuli ledja, s druge strane bila bih potpuno outovana negde na zapadu, gde ljudi nisu tako zatucani da mi zagorcavaju zivot zbog necega sto nema nikakve veze sa njima i najmanje ih se ne tice.
To outovani verovatno pljuckaju neautovane zbog frustre koja je posledica svakodnevnog suocavanja sa budalama koje im zagorcavaju zivot zbog toga sto su gay, mozda nekim delom zale za komforom neautovanosti pred nekim ljudima, ovi iz ormana hejtaju zbog frustre nedostatka slobode ili ceka vec. U svakom slucaju nema vece veze sa suparnickim taborom, nego sa licnom frustrcijom.