Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By tramp
Gledam nesto teme u ovom folderu i ne vidim opste savete za one koji planiraju da se outiraju. Znam da su saveti stavljani po raznim temama ali mozda da ih skupimo u jednoj? Mozda nekom i pomogne :)
Dakle stavite jedan koristan savet za outovanje.

1- ako se outiras roditeljima a sa njima zivis pripremi otstupnicu, i ako mislis da ih znas nije zgorega imati nekoga kod koga mozes da odes da prespavas u slucaju da te izbace iz kuce ili postanu neprijatni pod uticajem soka
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
e, al ti je savet. ja sad ne bih imao pojma šta si ti meni tu rekla i šta bih u stvari (po tebi) trebao da radim. ina?e, ima odli?an vodi? o coming outu na naslovnoj strani. pogledaj linkove sa leve strane pri dnu.
Korisnikov avatar
By tramp
ima ljudi koji preskoce prvu stranu i dodju samo na forum

osim toga kako ima milion raznih dozivljaja ... zasto ih ne podeliti
ono sta te sve moze pogoditi kad krenes da obavestavas narod :)

otstupnica - ima roditelja koji na autovanje kazu ajde sad mars napolje iz kuce pa je zgodno ako imas prijatelja kod koga mozes otici ako te isteraju :)
Korisnikov avatar
By vivaldi
ma ja mislim da je out tipa "mama, tata, ja sam gay" najveci shok koji roditelji mogu da dozive... zapravo mislim da se tako nikome ne treba outirati... mislim da je bolje reci da si u vezi sa jednom devojkom (za devojke) ili deckom(za dechake). od reakcije sagovornika ce zavisiti dalji tok razgovora... ako ima izgleda da bude gay-friendly, bar u buducnosti, mozda se moze nastaviti u pravcu "ja sam gay"... a ako je totalno homofobicno (tj. ako shvatite da se pogresnoj osobi outujete), onda uvek postoji sansa da se kaze da je to samo trenutno i da ce verovatno proci, jer su zapravo vas oduvek interesovali pripadnici/e suprotnog pola
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
mislim da ima tema o iskustvima coming outa, pa da se ne ponavljamo. a i ne volim "savete", jer znaš sigurno i sama kako ljudi vole da budu pametni iako je jako teško davati savete "na slepo". u svakom slu?aju, podržavam tvoju akciju uz malu dozu rezerve. :)

sviða mi se ovo što je vivaldi napisala, o tome kako konstrukcija re?enice može da uti?e. mada npr. ja nikad ne bih nekome predložio da kaže da je to trenutno, jer time ?ini sebi medveðu uslugu. a druga stvar što time potkrepljuje ?injenicu da je homoseksualnost prolazna - što je notorna glupost.

iz mog nekog iskustva mogu re?i da treba celoj pri?i pri?i sa velikom dozom rezerve i ogromnom koli?inom strpljenja. a takoðe, kad se ve? odlu?iš na takav korak (što je po meni ODLI?NO!) :klap: jako je bitno istrajati u iskrenosti i neodustajati od prvobitne namere.
Korisnikov avatar
By vivaldi
Originally posted by the1whowished
-Budite pametni.Postupno i promisljeno, deco moja draga.
hehehe the1... :deda:
Korisnikov avatar
By *deni*
Jednostavno - kazi, ako to zaista zelis.
Ako ti kazu da izadjes iz kuce, jednostavno to odbij sa obrazlozenjem da nemas gde drugde da zivis i da zaista moras da ostanes, mada nerado i predlozi im da ti kupe stan, pa se necete vidjati.
:sweet:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by vivaldi
Originally posted by the1whowished
-Budite pametni.Postupno i promisljeno, deco moja draga.
hehehe the1... :deda:
E vala je :deda: .
:)
Jos jedan savet: slusajte druge.
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by 2Q2Bstr8
e, al ti je savet. ja sad ne bih imao pojma šta si ti meni tu rekla i šta bih u stvari (po tebi) trebao da radim. ina?e, ima odli?an vodi? o coming outu na naslovnoj strani. pogledaj linkove sa leve strane pri dnu.
sad sam bas gledala coming-out stranu i koliko vidim sve je vezano za coming out gay i bi muskaraca

jel' ima nesto vezano za lezbejke i bi zene pa ja to ne vidim (vrlo moguce) ili stvarno nema?
Korisnikov avatar
By tramp
da li postoji savetovaliste za gay muskarce u beogradu?
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by deni
Jednostavno - kazi, ako to zaista zelis.
Ako ti kazu da izadjes iz kuce, jednostavno to odbij sa obrazlozenjem da nemas gde drugde da zivis i da zaista moras da ostanes, mada nerado i predlozi im da ti kupe stan, pa se necete vidjati.
:sweet:
a jel treba da im kazem i koliko kvadrata zelim??? :rool:
Korisnikov avatar
By tramp
po mogucnosti i namestaj :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne, stvarno, mislim ne mozete dozvoljavati da vas sutira ko kako stigne.
Molim vas, kakve su to price o izbacivanju iz kuce?!?!
Nije dosta sto je generacija kojoj pripadaju nasi roditelji kriva za ovu bedu u kojoj zivimo, nego sad jos treba da nas izbacuju iz kuca i stanova, koje su, uzgred, gradili i kupovali u vreme drustvene svojine. Posto je drustveno i svacije i nicije, to znaci da je i nase, pa prema tome - na pretnje izbacivanjem na ulicu, samo se kaze "Kupite mi stan, pa cu otici, a ako necete, onda SIKTER !"
Korisnikov avatar
By ciceron
Joj Deni, super si ovo rekao.
Korisnikov avatar
By *deni*
Kako ovde, tako i svuda to govorim, Cicika...:blush:
Korisnikov avatar
By tramp
:up:

dakle savet je svi koji zele stan nek se outiraju roditeljima :opacupa:
By Bombina
Originally posted by tramp
da li postoji savetovaliste za gay muskarce u beogradu?
ja to znam ima vec
poslati cu ti na u2
Korisnikov avatar
By dimitriades
jedan savet:
- pazi kome ces se prvo autovati jer je prvo iskustvo jako bitno. izaberi osobe za koje znas da te sigurno nece odbaciti kada saznaju tvoju seksualnu orjentaciju.
Korisnikov avatar
By ^goxy^
pa to u svakom slucaju...

meni je mnogo znacila drugarica koja je bila prva koja je to saznala (naravno pored prvog decka koji me je i "preokrenuo")

ali...

Deni, sve je to super i strava ali...

dodji ti kod mog caleta i kazi mu tako nesto i veruj mi da bi leteo!!!

nemam zelju da se autujem ali, voleo bih da mogu! ne znam zasto... ne sumljaju oni u mene, ali gledam, kako je lako tipovima koji zive potpuno slobodno od kako njihovi matorci znaju... e sad, nikad mi niej bilo jasno samo zasto su ti lukovi u 80% slucajeva tetke....

mada... bombice! ajde posaljes i meni gde je to savetovaliste, voleo bih da znam!!!
Korisnikov avatar
By Skyen
ja se outovala bratu(koji je homofobican) jos dok nisam ni smuvala prvu cicu . a posle se outovala kevi (koja je manje homofobicna) a da sam ja jos bila u fazonu ma ni ne znam sta sam.

sad znam sta sam, ali cu morati da im se opet outujem, sjebala mi se koncepcija. sada je text - kevo, znas, ja sam asex, a ti gledaj sta ces. mislim da bi u tom slucaju molila da sam bi/les/str8 sta god, samo da ne budem to.

eeee, svetu nikako ugoditi

enjoy and have a nice day
By Bombina
meni ne pada na pamet,inace niko me ne zanima ko je out
amah necu niko da zna ko sam ja,,,u stvari neke devojke nisu jos malkcice navikle i trebale da se saradjuje..svega imam poteskoca
verovatno su bas nisam imale komentara
By жњ
Moj savet - ne autovati se roditeljima! Suvise su stari da menjaju svoje stavove i ubedjenja. Samo ih mozete povrediti. Kad dodje vreme - odselite se i gradite svoj zivot, a kad vas pitaju za lepsu polovinu - pravite se blesavi! Postedecete i sebe i njih!:smug:
Korisnikov avatar
By tramp
amnesia a kako ti to zamisljas? ajde razumem da krijem neke usputne vezice ali meni je nezamislivo da krijem zivotnu partnerku (kad je nadjem) - osoba sa kojom zivis, eventualno imas decu ili bar zlatne ribice, osoba koju vodis na proslave i tako ... meni taj deo kod neautiranosti nije jasan - jasno mi je kako se kriju vezice ali kako se krije ona jedna i prava to ne znam
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by dimitriades
jedan savet:
- pazi kome ces se prvo autovati jer je prvo iskustvo jako bitno. izaberi osobe za koje znas da te sigurno nece odbaciti kada saznaju tvoju seksualnu orjentaciju.
Slazem se.
Secam se koliko mi je bila bitna ta prva reakcija. Da covek nije OK reagovao (a najmanje OK je od svih narednih ljudi podneo/prihvatio) bio bih u bash velikom problemu. Sada mi je jedino bitno koliko tom nekom mogu da verujem da nece pricati dalje. Hoce li nestati iz zivota mog me ne dotice puno. Mada, nisam nikad imao negativnu reakciju, pa ni ne mogu da pretpostavim kako bih se tada osecao...
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by ^goxy^

...Deni, sve je to super i strava ali...

dodji ti kod mog caleta i kazi mu tako nesto i veruj mi da bi leteo!!!...
I moj otac je pokusavao sa tim fazonima, nemoj da mislis da nije.
No, ja sam u odbrani svojih interesa u odredjenom momentu pribegao radikalnim metodama i kada je moj otac shvatio na sta sam sve spreman, primetno se primirio...
Problem je u tome sto roditelji ponekad zaborave da im dete i nije vise dete, nego formiran covek, pa prema njemu koriste metode zastrasivanja koji se mogu primenjivati na detetu od 7, 8 ili 10 godina, ali ne i na odraslom coveku.
Ponekad se na silu mora odgovoriti takodje silom, naravno, iskljucivo u okvirima nuzne odbrane.
Korisnikov avatar
By Jumbo
Imam u planu da izadjem kad se iselim. Uopste nisma dobar sa recima kad su u pitanju takve emocije. Mozda bi bilo najlakse da me uhvate na delu.

Imam uzasan osecaj da ce moji da zive jedno 100 godina :( :trampolina:
By Bombina
ja cekam da nadjem da uselim ,ocekujme da neka poznanica da pomogne :(
Korisnikov avatar
By Sandra123
Svi poznajete svoje roditelje,znate kakvi su..ako su takvi da homosexualce stvarno ne podnose onda i ne treba reci.

Jednostavno odselite negdje skroz daleko,i ako vas pitaju za djevojke/momke kazete da ih imate :lol:

A sto se tice mene ja sam svojima nehoticno rekla da sam bi.Hvala Bogu pa su to primili veoma lako,samo mi govore "ne druzi se sa lezbejkama postat ces lezbejka".Da,kao da to moze :lol: ..onda bi me i str8 momci mogli "uvuci" u str8 svijet..ali to oni ne shvacaju
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!