Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By DIONIS
secate li se da se par vas autovalo 24-og septembra,na dan jesenje ravnodnevice i da smo zakazali autovanje 2 puta godisnje(taj je to i astroloski najbolje),tj 24/9 i 23/3 a kako se 23 mart blizi ima li kandidata za outovanje(u obzir dolaze i oni koji su to vec uradili ali imaju zelju da jos nekome kazu)?

Evo,ja cu mozda da se outujem nekim srbima,bas me zanim anjihova reakcija,ocu malo da ih "rebnem",hehehe
Korisnikov avatar
By Savitar
astroloshki najbolje?
deder, pojasni to.:gatara:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Originally posted by DIONIS
secate li se da se par vas autovalo 24-og septembra,na dan jesenje ravnodnevice i da smo zakazali autovanje 2 puta godisnje(taj je to i astroloski najbolje),tj 24/9 i 23/3 a kako se 23 mart blizi ima li kandidata za outovanje(u obzir dolaze i oni koji su to vec uradili ali imaju zelju da jos nekome kazu)?

Evo,ja cu mozda da se outujem nekim srbima,bas me zanim anjihova reakcija,ocu malo da ih "rebnem",hehehe
Eto ja sam se outovao bas 24/9.. ?ista slu?ajnost :rool:
...a 25/03 (blizu tvoj 23/3) mi je roðendan... slucajnost?! :hmm:
Korisnikov avatar
By mirth
Ne Gorane, to je tako zato sto su se tajne kosmicke sile koje upravljaju tvojim zivotom (u slucaju da ne verujes u teorije zavere i control-freak vanzemaljce) odlucile da se poigraju i tvojim i Dionisovim zivotom upravo na taj nacin....
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Originally posted by mirth
Ne Gorane, to je tako zato sto su se tajne kosmicke sile koje upravljaju tvojim zivotom (u slucaju da ne verujes u teorije zavere i control-freak vanzemaljce) odlucile da se poigraju i tvojim i Dionisovim zivotom upravo na taj nacin....
:wow:

Istina je tamo negde ;)
Korisnikov avatar
By DIONIS
s obzirom da sam ja rodjen 24/9 mozda smo ja i goran stvoreni jedan za drugog:nazdravlje:
Korisnikov avatar
By mirth
Tinu-ninu-tinu-ninu.... :alien:
Korisnikov avatar
By Stripi
Hm, pošto je meni 23eg roðendan shvatit ?u vaše outanje kao svetkovinu u ?ast mog roðendana.
Iditie i outajte se djeco moja, mama vas voli!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!