Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By MaXayde!!
Primetio sam da vecina gejeva,ako zeli nekome da se outuje, uglavnom bira najbolju drugaricu za tu rabotu, dok izuzetno mali broj prvo kaze najboljem drugu (tj-oni koji smatraju da ga imaju). To dodje gotovo kao neki klise, pa chak i u pitanju kad je potencijalni drug za outovanje veoma gay friendly. Ja sam takodje rekao prvo drugarici (chisto da ne kvarim klishe..), ali takodje,relativno nedavno i jako dobrom drugu, i mogu reci da sam zaista bio pochastvovan njegovim primanjem svega toga. Po mom misljenju, outovanje muskim drugovima (pod uslovom da je sve u friendly atmosferi,naravno) je veoma obogacujuce iskustvo,sasvim razlicito od suprotne gorenavedene opcije, jer sa njma ipak imamo nekako drugachiji odnos.
Dakle,kome ste vi prvo rekli za sebe,drugu ili drugarici, i kakvo je vase misljenje po tom pitanju?
Korisnikov avatar
By Nestao
Ja nemam najbolju drugaricu!Imam samo jednog pravog prijatelja(druga) i
ako ikada budem nekom rekao to ce biti on!Mada mozda i zna...Razumemo se i bez reci.....
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Hefaistion
Ja nemam najbolju drugaricu!Imam samo jednog pravog prijatelja(druga) i
ako ikada budem nekom rekao to ce biti on!Mada mozda i zna...Razumemo se i bez reci.....
Razumem te u potpunosti ... ista situacija i kod mene ... samo što ja svom drugu verovatno ne?u re?i ... mislim da je homosekusalnost samo faza kod mene ... ako grešim, prvi ?e saznati
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Hm, kada sam ukapirala da sam zaljubljena u zenu, potrchala sam i rekla svim prijateljima. Mozda mi je bilo lako jer sam tada imala dechka, pa me nisu shvatili ozbiljno. Kasnije jesu :) kada sam ih upoznala sa devojkom :)
Nisam brinula kako ce reagovati, samo sam drugaricama saopshtila da ne brinu, da muvanja nece biti :andjelak: jer nijedna nije moj tip :right:
Korisnikov avatar
By Aksa
Inner kakav odgovor... Nemam reci. Dakle imala sam situaciju da kazem drugarici da sam lez i ona me je pitala, hocu li je sad muvati... Vise mi nije drugarica. Ja sa takvim ljudima nemam sta vise da pricam.
Korisnikov avatar
By mirth
Uh, slicna stvar. Bas mi je bilo neobicno.

Takodje sam se prvo outovala najblizim prijateljima. E, sad, to se negativno odrazilo jedino na odnos sa drugaricom koja je oduvek bila najvise gay friendly od svih ljudi u mom okruzenju. Nema ona nista protiv sto sam ja gay, ali zaista imam utisak da se tripuje da se ona meni svidja. Nema veze ni sa time sto sam ja gay, ni sa time da je ona mozda homofobicna, nego cisto neki njen ego-trip, cini mi se.... Ponasa se prema meni kao prema muskarcu.

Doduse, ima tu i moje krivice. To me jako nerviralo od samog starta, i onda sam je uvek sarkasticno peckala, nisam mogla da odolim. Kao: "Ma, ja sam gay, ne zaboravi, smuvacu ja tebe kad-tad..", onako s podsmehom, i slicno. Rezultat: zahladjenje odnosa.
Mislim, koji ce mi djavo pa takav odnos ako ce ona u svakom razgovoru da sedi kao na iglama i pazi da ne kaze nesto sto cu ja da dozivim kao "otvoren poziv" da stupim u akciju, posto je svaka misao da ona mene uopste ne interesuje kao zena u startu diskreditovana, jer je to prosto nemoguce kad je ona u pitanju.... A meni je bilo besmisleno da na to reagujem tako sto cu da se objasnjavam, pricam i slicno, jer mi je sve to bilo neopisivo smesno i apsurdno, a pritom mi je i smetalo. Jako.
Volela bih da nije tako ispalo, ali zaista nisam videla adekvatan nacin da joj to objasnim tako da to bude zaista rascisceno jednom i za svagda. Steta... :placko:

A oni nekad homofobicni mi ispadose jos bolji prijatelji nakon outovanja... eto...
Korisnikov avatar
By Aksa
Ma ja se vec jednom upljuvah na tu temu, pa rekoh da se ne ponavljam :)
Korisnikov avatar
By bigirl
Moji su svi znali i pre mene.
Korisnikov avatar
By Marvin
Ja prvo rekao drugu, pa još jednom, pa još jednom.
Drugarice u tom periodu nešto nisam imao (sad mi je to baš ?udno)
I imalo je par njih takve tripove "jesi se ložio na mene?" ali ne vidim šta je tu tako strašno. Kontaju ljudi da u tim klina?kim raznopolnim drugarstvima malo-malo pa ispadne veza.
Posle objašnjavanja i "ma da, svi ste vi bogom dani, prosto ?ovek mora na vas da odlepi" sve je OK.
Nisam ni jednom do sada pogrešio.
Jeste se kod par ljudi dešavalo da im treba dosta vremena i da neki još ni do sada nisu svarili (prosto, nikad nisu pitali ništa intimnije).

Ali super je kad kažeš drugarici pa se ona još više opusti pred tobom. Onda možeš i da je masiraš, i da spavate zajedno a i da ?uješ svašta nešto što do ušiju nekog sirotog str8era nikad ne bi stiglo...
By fazza
Rekao sam najboljem drugu pre par godina. On je bash bash prvi
koji je saznao za mene. Tachno sam znao kako ce da odreaguje i
bash tako je i bilo. Istina, bili smo u nekakvoj svadji godinu dana
ali ne zbog toga nego zbog nekih drugih stvari...
Korisnikov avatar
By Gothic Faery
Imam dve drugarice kojima sam rekla.... Super su prihvatile....Posle toga sam se osetila kao da sam zbacila ogroman kamen sa vrata...Vise nemam onakvo opterecenje kao ranije.....
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
nisam pravio razliku. u suštini, izravno sam rekao samo jednom, to je bio moj prvi coming out. onda sam skontao da je mnogo bolji pristup dozvoliti ljudima da sami skontaju, jer je to najbolji pokazatelj toga koliko oni uopšte razumeju celu pri?u. i u vezi sa tim imam samo najlepša iskustva.
Korisnikov avatar
By nsredphoenix
Prvo sam se outovao najboljem drugu, a uopse nije bio gay friendly. Naravno ja sam to promenio. :bundeva:
Sada vec ostavljam na drugima da sami skontaju, ponasam se prirodno i ne krijem vise svoje stavove i razmisljanja... :cvece:

:zastava:
Korisnikov avatar
By Aksa
Super je kad imas l/g/b drugove i drugarice.

Nezgodno je kad u vase drustvo dodje neko str8. (Again tema)
Korisnikov avatar
By nsredphoenix
Originally posted by Aksa
Super je kad imas l/g/b drugove i drugarice.

Nezgodno je kad u vase drustvo dodje neko str8. (Again tema)
Pa sad ne vidim razlog zasto se l/g/b ljudi ne bi druzili sa str8 ljudima. Mislim da sexualna orjentacija za druzenje ne igra nikakvu ulogu ili mozda gresim? :protest:
Heteroseksualnost nije bolest, to je sasvim normalna i prirodna pojava isto kao i homoseksualnost i biseksualnost! :bouncy:
( A i to je jedan vid diskriminacije prema str8 ljudima - verovatno ona teorija oni nas diskriminisu pa cemo i mi njih :kletva: )

Korisnikov avatar
By HARP
Prvo rekao najboljem drugu,prihvatio je bolje nego što sam ja o?ekivao!
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
vishe se i nesecam kome sam rekao, ali prvi je saznao drug, a kada je saznao smuvali smo se...
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Kwww
Ali super je kad kažeš drugarici pa se ona još više opusti pred tobom. Onda možeš i da je masiraš, i da spavate zajedno a i da ?uješ svašta nešto što do ušiju nekog sirotog str8era nikad ne bi stiglo...
Šmrc... ho?u gay druga... :placko:
By Bombina
ja sam nekad davno i rekla sam najboljoj drugaricu i rekla sam ja da volim devojke i jer sam ja lez a ,moja drugarica nije bila u soku,mene rece ja poznanjem jednu dobru lezbejku,sve razumem
:kiss:
ja i najbolja drugarica nismo se skoro videle
Ja sam vala rekao svim drugarima i drugaricama za koje sam smatrao da su dovoljno bitni da to znaju i koje zelim u svom zivotu. Prvo sam rekao jednom drugu koji mi se svidjao, i to je jedini slucaj da sam pogresno procenio osobu. Nije mi pravio nikakve probleme ili nesto, jednostavno nije osoba kojoj bih, da mogu sve to da ponovim opet ukazao toliko poverenje. Nikada vise nisam pogresio u proceni ljudi, samo taj put.
Zatim je usledio moj brat. On je u pocetku iskreno rekao da mu nije bas drago zbog mene, ali napredovao je od tog vremena i sada mi je najveca podrska. Potom su usledili razni drugari i drugarice, oni iz najuzeg kruga. Moram da priznam da mi je u glavi bila frka oko out-ovanju str8 drugarima, ali i to je proslo u najboljem redu, prijatno sam se iznenadio. Imam npr. jednog str8 druga koji toliko nema problema sa sobom, da se konstantno zezamo na tu temu, mogu da mu sednem u krilo, da ga pomazim po kosi, ma skoro sve :) . Par puta smo spavali u istom krevetu, pa to je sou od zezanja... Toliko se zezamo na gay teme u tim trenucima da skoro i ne spavamo uopste :) . Normalan je covek i zna da ako je neko gay ne znaci da ce automatski spopadati sve muskarce. Obozavam ga :love: .
Rekao sam i majci. Ona nije odusevljena time, ali bar mi ne pravi probleme i ne stoji mi na putu. Ocu mi je jos frka da kazem :( , ali i to cu jednom. Jedina greska koju sam tu napravio i savet vama ostalima: ako vec govorite roditeljima, govorite im to oboma ZAJEDNO!!! Ja sam kevu doveo u nimalo prijatnu situaciju da prvi put u zivotu krije nesto od caleta. Nisam razmisljao o tome kad sam joj rekao.
Sve u svemu (zacin C), ja sam generalno srecan kako je sve proslo, mislim da ima divne ljude oko sebe i da mi je zivot mnogo laksi sad.
SUO
Korisnikov avatar
By Marble
Originally posted by Sjaj u oku
Ja sam vala rekao svim drugarima i drugaricama za koje sam smatrao da su dovoljno bitni da to znaju i koje zelim u svom zivotu. Prvo sam rekao jednom drugu koji mi se svidjao, i to je jedini slucaj da sam pogresno procenio osobu. Nije mi pravio nikakve probleme ili nesto, jednostavno nije osoba kojoj bih, da mogu sve to da ponovim opet ukazao toliko poverenje. Nikada vise nisam pogresio u proceni ljudi, samo taj put.
Zatim je usledio moj brat. On je u pocetku iskreno rekao da mu nije bas drago zbog mene, ali napredovao je od tog vremena i sada mi je najveca podrska. Potom su usledili razni drugari i drugarice, oni iz najuzeg kruga. Moram da priznam da mi je u glavi bila frka oko out-ovanju str8 drugarima, ali i to je proslo u najboljem redu, prijatno sam se iznenadio. Imam npr. jednog str8 druga koji toliko nema problema sa sobom, da se konstantno zezamo na tu temu, mogu da mu sednem u krilo, da ga pomazim po kosi, ma skoro sve :) . Par puta smo spavali u istom krevetu, pa to je sou od zezanja... Toliko se zezamo na gay teme u tim trenucima da skoro i ne spavamo uopste :) . Normalan je covek i zna da ako je neko gay ne znaci da ce automatski spopadati sve muskarce. Obozavam ga :love: .
Rekao sam i majci. Ona nije odusevljena time, ali bar mi ne pravi probleme i ne stoji mi na putu. Ocu mi je jos frka da kazem :( , ali i to cu jednom. Jedina greska koju sam tu napravio i savet vama ostalima: ako vec govorite roditeljima, govorite im to oboma ZAJEDNO!!! Ja sam kevu doveo u nimalo prijatnu situaciju da prvi put u zivotu krije nesto od caleta. Nisam razmisljao o tome kad sam joj rekao.
Sve u svemu (zacin C), ja sam generalno srecan kako je sve proslo, mislim da ima divne ljude oko sebe i da mi je zivot mnogo laksi sad.
SUO

Ponekad osecam da mrzim.... mrzim jako.... mrzim iz dna duse..... MRZIIIIIIIIIIM !!!!!!! mrzim one ljude kojima je sve ovako tiny-teeny-miny-mo !

Kad bih rekao najblizim drugaricama, jednostavno bi se udaljile kako ne bi dobile pogubavile, a najblize ortake nemam. Suvise su zli i opaki. Na srecu, moju najblizu prijateljicu sam ja uvukao u lezbejarnik, tako da sad sedim u istoj klupi sa mojom lezom. A sto se tice roditelja: cale bi doziveo infarkt miokarda, kevu bi zadesio shlog sa facijalnim grchem, a seka ljubljena bi me zalila dok ne crknem i prekinem sebi muke.....

mrzim. :alexis:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Nemam te pobleme... prvo sam prisla tadasnjam najoljem drugu i rekla mu.
Bilo je neocekivano dobro...
Sa drugaricama, bar onim pravim, proslo je jednako normalno, s tim sto su "one druge" pocele da se sklanjaju sa hodnika.
A to mi je,upravo, i trebalo.
Naravno,osecam da imam srece- a i pre svakog pomna o nasoj sexualnosti, pazljivo sam birala ljude sa kojima se zblizavam...

...kasnije se ispostavilo da je jedan bi...
pa jos jedan...
pa jos jedan...
Korisnikov avatar
By * NajS *
Prvo pa mushko....

Mom ex cimeru i najboljem drugu!

Njemu sam rekao, on to prihvatio, i dan danas ga smaram sa mojim ljubavnim problemima!

Kad sam se svadjao sa mojim ex dechkom....a on mene teshi ''Pa hajde nacicesh drugog, boljeg...nemoj da si tuzan''

jadan on shta je morao da slusha ....
Korisnikov avatar
By Nocturnal
marble
Ponekad osecam da mrzim.... mrzim jako.... mrzim iz dna duse..... MRZIIIIIIIIIIM !!!!!!! mrzim one ljude kojima je sve ovako tiny-teeny-miny-mo !
Uopste nije bilo tiny-teeny-miny-mo, i meni je u pocetku bilo frka da se otvaram, pogotovo str8 drugarima. Sto je ispalo tako kako je ispalo vise govori o tim ljudima i meni kao osobi. Sta da ti kazem, znam da biram drugare :P .
:bye:
SUO
Korisnikov avatar
By .: Deep Dark Sin :.
Evo i moje prve poruke na ovom forumu...

Moj prvi i jedini coming out je bio najboljoj drugarici... Do poslednjeg trenutka nisam znao da li cu joj reci ili ne...I na kraju je sama skontala a ja sam joj potvrdio, i skroz je ok povodom toga....
A sto se tice najboljeg druga nisam siguran da li da mu kazem.... Malo se plasim njegove reakcije...
Korisnikov avatar
By nsredphoenix
Originally posted by .: Deep Dark Sin :.
A sto se tice najboljeg druga nisam siguran da li da mu kazem.... Malo se plasim njegove reakcije...
Ako ti je stvarno dobar drug i ima malo mozga u glavi reci mu... Ako te prihvati znaces da imas pravog druga :tenis: , a ako ne nista nisi ni izgubio jer ti i nije bio pravi drug. :prst:

U svakom slucaju razmisli da li mu mozes verovati jer ipak posle outovanja moze i da te ugrozi pricajuci drugima o tome.

Ja sam rekao pre godinu dana najboljem drugu. Veruj mi nikada nista ok nije rekao o gey ljudima. Pricali smo 3-4 sata i na kraju sam mu rekao, tj on je skontao, jeste bilo mu je cudno i nije mogao da poveruje ali je prihvatio to kao deo mene i sa tim se njegovo misljenje o meni nije promenilo. :friends:

Korisnikov avatar
By Oziris
Ja sam krenula tezim putem, pa prvo rekla najhomofobicnijoj drugarici. :cool: Interesantno je da je bila sokirana samo prva 2 minuta i da je bolje prihvatila nego sve ove "open minded" kokoske... I tako smo ona i ja na kraju shvatile 2 velike istine: Ja nisam str8, a ona nije homofobicna.:smilegrin:
Korisnikov avatar
By .: Deep Dark Sin :.
Originally posted by nsredphoenix
Originally posted by .: Deep Dark Sin :.
Ako ti je stvarno dobar drug i ima malo mozga u glavi reci mu... Ako te prihvati znaces da imas pravog druga :tenis: , a ako ne nista nisi ni izgubio jer ti i nije bio pravi drug. :prst:

U svakom slucaju razmisli da li mu mozes verovati jer ipak posle outovanja moze i da te ugrozi pricajuci drugima o tome.

Ja sam rekao pre godinu dana najboljem drugu. Veruj mi nikada nista ok nije rekao o gey ljudima. Pricali smo 3-4 sata i na kraju sam mu rekao, tj on je skontao, jeste bilo mu je cudno i nije mogao da poveruje ali je prihvatio to kao deo mene i sa tim se njegovo misljenje o meni nije promenilo. :friends:

Posle puno razmisljanja odlucio sam, i nasao pogodan trenutak, i napokon mu rekao! I kao sto sam ocekivao skroz je ok odreagovao...
Hvala na podrsci :D
Korisnikov avatar
By DIONIS
Originally posted by _Osiris_
Ja sam krenula tezim putem, pa prvo rekla najhomofobicnijoj drugarici. :cool: Interesantno je da je bila sokirana samo prva 2 minuta i da je bolje prihvatila nego sve ove "open minded" kokoske... I tako smo ona i ja na kraju shvatile 2 velike istine: Ja nisam str8, a ona nije homofobicna. :smilegrin:
super!!!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!