Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Bole
Kada me danas nije strefila srcka nikada nece.....
Nisam mogao da poverujem da tako nesto moze da me pita moja keva.

Dolazi ona kod mene u sobu i pocinje da mi prica kako treba nesto ozbiljno da prica samnom da moram da joj obecam da necu da vicem i da necu da se nerviram. :misli:

Odma sam primetio da nesto nije kako treba i da je nesto ozbiljno u pitanju, ali pomislih da ce moza opet da me pita ko je ta cura sa kojim se ja stalno vidjam i sa kojom stalno pricam telefonom. Kada cu da je dovedem da je upoznaju i tako to.... Standarna prica. :zev2:

Ali posto ona pocinje da okolise i da prica tipa kako hoce da mi pomogne, da mi je ona majka i da ona treba da zna sta ja radim i sa kime se druzim, kako ona sve razume i da od nje nemam sta da krijem. Video sam koliko je sati. :zid:

Tu ja vec pocinjem da se nerviram i pocinjem da vrdam kako ne zelim da pricam sta ja radim i da nema ona prava da mi se mesa u to sa kime cu ja da idem u grad i da pricam, da nesme da prisluskuje moje razgovore telefonom......
Malo po malo i ona skupi hrabrosti da me pita da li se ja vidjam sa muskarcima? Na sta ja odgovaram da se vidjam sa drugovima i drugaricama sa faxa....ali ona kaze da nije na to mislila nego ......ne zna kako da kaze a da me ne uvredi.....i na kraju prelomi jezik i pita da li se vidjam sa gay muskarcima. :uplasen:

Ja cutim i pocinjem da vrdam kako sta joj to treba i zasto me to pita. Nisam hteo ni da joj potvrdim niti da joj negiram.
Prica se nastavlja tipa kako ona brine da ja nemam pribleme i da zeli da zna sta je u pitanju. I na svako njeno pitanje ja joj odgovaram da ona ne moze da mi pomogne i da ne zelim o tome da pricam sa njom, a ni sa bilo kime drugim.

Iz celog razgovora ona je mogla da zakljuci da je odovor u stvari bio da, ali da jednosavno nisam zeleo to da joj otvoreno kazem.

Sta vi mislite o celoj ovoj situaciji? Da li ste imali slicnih iskustava?
Da li sam trebao da joj priznam ili je mozda ovako bolje? :neznam:
By Бреее!!!
za pocetak mislim da je dobro ... ona je kako mi se cini pokazala sve da ti kaze da s njom mozes o svemu pricati...e, sad, sam treba da procenis da li bi ona drugacije reagovala da si otvoreno potvrdio da si gay ?!?

ako bi, igraj i dalje igru - niti priznajem, niti demantujem ... a, vreme cini svoje ... medjutim, ako osecas u daljem ponasanju da je ona shvatila o cemu se radi i da nema odbojan stav prema tebi, vec naklonjen kao sto bi trebalo da ima svaka majka i svaki roditelj, onda polako predji na taj teren ... onako kako mislis da ti je lakse, pricom o trecem licu, kao koliko ima poznatih gay, pa sta im fali ... itd itad ... :)

srecno !!! :)

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Breee!!!
igraj i dalje igru - niti priznajem, niti demantujem ... a, vreme cini svoje ...
Ja bih tako uradila.
Korisnikov avatar
By BlueUnion
WOW. Slušaj lepo je što tvoja mama brine, a eto kao što je i Breeee rekao tu ima naznaka da o svemu može da se pri?a. Ništa pusti sve vremenu, onako u stilu PANTA REI PANTA RE.

Voleo bih kada bi i moja brižna mama imala takav rezon i na?in pristupa.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
iz li?nog iskustva mislim da je bolje re?i odmah. majke takve stvari osete. ?injenica da ti je dosta pažljivo pristupila (moram da joj obecam da necu da vicem i da necu da se nerviram) govori o tome da ima razumevanja. mislim da treba najpre da utvrdiš sa njom zbog ?ega te to pita. je li zabrinuta da si u nekom lošem društvu, je li nešto na?ula ili prosto je sama primetila i ne želi da od toga pravi taboo. probaj da razgovaraš s njom...
Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by 2Q2Bstr8
iz li?nog iskustva mislim da je bolje re?i odmah. majke takve stvari osete. ?injenica da ti je dosta pažljivo pristupila (moram da joj obecam da necu da vicem i da necu da se nerviram) govori o tome da ima razumevanja. mislim da treba najpre da utvrdiš sa njom zbog ?ega te to pita. je li zabrinuta da si u nekom lošem društvu, je li nešto na?ula ili prosto je sama primetila i ne želi da od toga pravi taboo. probaj da razgovaraš s njom...
Slazem se.

Mada kontam da ti nece praviti probleme cim se ona toliko brine da te ne uvredi.
Korisnikov avatar
By kal zakath
Iz ovoga sto si napisao, vidi se da ti majka u stvari vec zna. Time sto joj nisi direktno odgovorio samo si joj potrdio sumnje, pa mislim da je bez veze da i dalje krijes, no to je na tebi da procenis.
Korisnikov avatar
By Savitar
Originally posted by kal zakath
Iz ovoga sto si napisao, vidi se da ti majka u stvari vec zna. Time sto joj nisi direktno odgovorio samo si joj potrdio sumnje, pa mislim da je bez veze da i dalje krijes, no to je na tebi da procenis.
Upravo sam ovo hteo da napishem!
njen pristup pokazuje koliko je to brizna i otvorena osoba, da joj je stalo do toga kako se ti osecash... Medjutim, rekao bih da je tvoj odgovor ujedno bio odbojan i razotkrivajuci. Iako joj nishta nisi objashnjavao, mislim da su joj tek sad neke stvari jasne. Ako ti je za utehu, mislim da si je svojim stavom obeshrabrio da se o tome ponovo govori... Ali ako se cuti, ko zna shta moze u medjuvremenu da joj se uvrti u glavu...
Sve u svemu, josh jedan primer u prilog teoriji da majke ZNAJU.
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Originally posted by Bole
Sta vi mislite o celoj ovoj situaciji? Da li ste imali slicnih iskustava?
Da li sam trebao da joj priznam ili je mozda ovako bolje? :neznam:
Ja sam manje-više imao sli?nu situaciju ... ali ja sam rekao :zvezda:

Da li da joj kažeš, pa ve? sumlja da se družiš sa gay muškarcima ...
Moja je mama 2 dana, pre nego što sam joj rekao ukapirala, i tih dana je bila pred nervnim slomom, jer nije nista znala sta je gay, da li sam gay ... i u glavi joj su se vrtile one strašne price i stereotipi o gay populaciji, a mislim da je bolje joj re?i, da se žena ne mu?i sa mislima, jer ona sa nikome ne može pricati o tome, sem sa tobom... .bolje joj reci, i odma kreni da je upu?uješ i obrazuješ... sta je gay i sl.

Da žena ne misli da ?eš postati femkasta tetka, koju ?e samo da jebu matori tipovi, koji ocevi mogu da ti budu, bla bla bla ...
Korisnikov avatar
By mali_plavi
Ne znam ko mi bese rece da svaka majka u sustini ZNA...Sto je,u neku ruku,i logicno...Cestitam ti na tome sto si bio tako hladan,jer bih se ja spleo 100%...Mislim da si napravio super potez,jer,sve u svemu,nista ti drugo nije ostalo,sem da tako reagujes!Glavu gore,ne sekiraj se,i i dalje se`pravi lud`...Eh,hrabri mali Boki...:potapsava:
Korisnikov avatar
By Bole
Hvala vam momci mnogo mi je znacilo da cujem vase misljenje o celoj situaciji :kiss:
Ja tada nisam imao hrabrosti da uopste pricam o tome jer je to za mene bilo jako veliko iznenadjenje. Ali dogovorili smo se da za sada ne pricamo o tome. Dok ja malo ne skupim hrabrosti i ne :misici: pa cemo popricati.
Mozda i gresim sto tu stvar odlazem ali ipak mislim da ni ona nije bas zdravstveno najbolje da bi joj ja to rekao.
Korisnikov avatar
By Nestao
znas kako,bojane?
meni zvuci kao da tvoja majka zna o cemu se radi...i da sasvim svesno ulazi u tu diskusiju,spremna da bude uz tebe!Iskoristi to...

a uostalom ko zna sta si ti radio pa je pomislila tako nesto.... :gatara: :rool:
Korisnikov avatar
By Bole
Originally posted by Hefaistion

a uostalom ko zna sta si ti radio pa je pomislila tako nesto.... :gatara: :rool:
Na neki nacin ti si kriv sto me je to pitala :kiss:
Korisnikov avatar
By Ra
Jaoooooo i ja sam letos imao taj bliski susret sa kevom a i u blizini je bio i cale.....medjutim moja keva je govorila da joj kazem i da ce prihvatiti i ako jesam jeste da ce joj biti tesko ali ce me voleti i prihvatiti ...medjutim ja nisam mogao da to gay prebacim preko jezika pa sam joj samo rekao da nisam(sto je u tom momentu bilo i lakse buduci da je to bio dan pre nego sto sam otisao u Egipat na odmor,pa sam smatrao da mi to sad pred odmor ne treba).... sad mislim da sam tad trebao da prekinem i kazem joj ...

Jer iskreno pocinje da me smara.....ja znam da oni znaju .....a ja nikako da im kaze....sve odlazem iz ne znam ni ja kojih razloga...mozda tu ima i neka doza straha da ce me manje voleti .....mada je to malo verovatno...
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Sto mene moja nikad tako nesto nije pitala?! I jos je kao neki neuropsihijatar po profesiji?! Da proverim ja da nije to zavrsila u Pristini.... :smeh:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Zajebavam se naravno.....
Bole ne bio ti u kozi.....
Korisnikov avatar
By Tot
Ta pri?a je iza mene, pamtim da mi je majka kada je to saznala besno uletela u sobu i bila vrlo mra?na i o?ajna posle toga duže vreme. Jos sad se stresem kad neko naglo otvori vrata i sli?no. Ja sam pak odbijao dugo da dam jasan odgovor jer sam smatrao da je to grubo narušavanje moje privatnosti. Medjutim to je njoj sve vreme bilo jasno. Sto rece neko majke znaju. Ali mislim da je od onda kada je otkrila trebalo ranije da se izjasnim, jer postadoh paranoidan od nadgledanja gde idem i ko me zove.

Na kraju je prihvatila; mislim da je tako ukoliko vas voli roditelj(posebno majka ce to prihvatiti). Osim toga to je nesto za sta je saznala samo majka, ostatka porodicnog personala se to stvarno ne tice.
By Thomas
Nisam jos outovan kod roditelja, ali to da te roditelji (pogotovo keva) otvoreno pitaju dali si gay, cini mi se najbolji moguci nacin za coming out. Jebi ga, nije lepo lagati, pogotovo ne majki. A vec to da te pita i da udje u tu temu veliki je znak, da te voli i da te prihvata takvog kakav si. Nekazem, da joj je lepo i lako, ali boze moj...
Ja bi voleo, da se outujem na takav nacin, ali mene niko nepita.... (nemam te srece). Zato uzmi to kao retku sansu, koju nema svako i iskoristi je maksimalno...
...ako vec nije kasno... ...naravno.

Kako si prosao?
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by 2Q2Bstr8
iz li?nog iskustva mislim da je bolje re?i odmah. majke takve stvari osete.
A iz mog li?nog i nije tako bilo.
Dva puta smo razgovarali o tome i drugi put se ja otvorio iskreno...i onda smo se svaðali mjesec dana dok napokon nije došlo na moje. :D
No, nakon evo ve? 5 godine mog auta mogu re? da su se kockice malo složile.
Ne možeš i ne smiješ nekome na razini osobnog iskustva dijeliti na ovako osjetljivom pitanju :no:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!