Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

NE MOGU VISE OVAKO DA ZIVIM!!!
ZIVOT MI JE POSTAO PAKAO OD KAKO SAM SAZNAO ZA SVOJU SEKSUALNOST! A STO JE NAJGORE - NIKO ZA TO NE ZNA!
IDE ONO - PAMETAN, GIMNAZIJA, SUPER PROSEK, DOBRO IZGLEDA, UVEK JE DUHOVIT I UVEK SE SMEJE - E TO JE MOJA "MASKA" KOJU STAVLJAM SVAKOG JUTRA CIM USTANEM IZ KREVETA. NEMAM NIJEDNOG TAKO DOBROG DRUGA NI DRUGARICU DA IM PRIZNAM, A VERUJTE MI - OTISAO BIH U NEW YORK I POPEO SE NA VRH KRAJZLER BILDINGA I VIKAO: JJJAAA SAAAAMM GGGGAAYYYYYY!
By Hugo
Mozes i u podrum i tiho reci na isto ti dodje.....daleko i jako bi se culo!!!!!
Ovde mislim i da nema saveta nekih znacajnih,svako od nas na ovaj ili onaj nacin prezivljava ovu "obelezenu" opredeljenost svoju,ali za pocetak prihvatanje sebe kao takvog mislim da daje puno toga za dalje......
NAUCE ljudi i KROZ PRSTE da GLEDAJU,samo nastavi sa onim kvalitetima koje oni cene, a svoja zadovoljstva ostavi sa druge strane sake....Zivi se i tako....

[Izmenjeno 12-1-2005 Hugo]
Korisnikov avatar
By Aksa
U Cara Trojana kozje usi a?

E pa znas kako. Ako hoces da kazes svima da si gay, duboko udahni i razmisli jos jednom. Ako to i nakon udisaja budes zeleo, pa kazi...
Jasno i glasno. Kako? Ma, lako.
Korisnikov avatar
By spark
u coming out prebacio spark, moderator golicljivih stvari
Korisnikov avatar
By Mars
A VERUJTE MI - OTISAO BIH U NEW YORK I POPEO SE NA VRH KRAJZLER BILDINGA I VIKAO: JJJAAA SAAAAMM GGGGAAYYYYYY! [/quote]

... Otisao bih u NYC i SVASTA radio, a ne samo na Crysller b.
Cak i da uradis to i scream from the top of your lungs da si gay (ma na kom jeziku one reci koje prethode ), svi bi rekli : "Ok. So what." Osim ako te u toj akciji ne snimi neki decko...

Elem. Pokusaj da nadjes prijatelje sa kojima mozes da pricas o tome. Ako si resio da kazes svima/nekom dobro razmisli, napravi strategiju i budi taktican. Poslusaj iskustva drugih i uzmi u obzir tvoju konkretnu situaciju (porodica, posao, skola, grad u kome zivis...)

To je odluka tipa - "nema nazad"

:kisa:
Korisnikov avatar
By 2kune
Pa evo, došo si i rekao; za po?etak je dovoljno. Samo mi je ?udno što bi svi odma priznavali i outovali veli?ajno otkri?e svoje seksualnosti prije nego isto iole ozbiljnije konzumiraju. Jebite se i množite, pa tek onda priznavajte. :pop:
Pravo outovanje vrši se sa tipom i izgleda ovako nekako: Da vas upoznam, ovo je moj dragi, a ovo je _________ (upisati ime i/ili titulu po volji). Onda se isti dovodi na porodi?ni nedjeljni ru?ak. :venchanje:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!