Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Khons
svaka cast, svaka cast...
moji prijatelji su prvo bili u soku, nisu par dana znali sta da kazu...a onda se sve nastavilo normalno. sad mogu fino da im kazem da imam devojku, ali ne zele da znaju...khm...detalje.
Korisnikov avatar
By Tweety
prva osoba kojoj sam se outovao bio je moj deckic:love: mislio sam da nema potrebe nikome da govorim(posebno zbog strejt proslosti) dok se ne zaljubim i ne zavolim nekoga! video sam da mu se svidjam,kao i da sumnja, bez obzira sto je znao za moju strejt proslost i kada sam shvatio da mi je mljac, srk, greb, rekao sam mu sam gay.......i posle toga:obraz: :fist: :fuck: :zen:
By Swanheart
Moj prvi coming out:
Cas srpskog...pricam sa najboljom drugaricom kako je lepo vreme napolju i ja joj kazem ``e ja sam bi``,a ona ce na to``ako si ti srecna i ja sam``.U nasem odnosu se nista nije promenilo,jos uvek smo kao sestre,sedimo zajedno u skoli na svim casovima i zajedno nerviramo sve profesore.Kada bi takvih prijatelja bilo vise bilo bi odlicno.:)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Swanheart
Moj prvi coming out:
Cas srpskog...pricam sa najboljom drugaricom kako je lepo vreme napolju i ja joj kazem ``e ja sam bi``,a ona ce na to``ako si ti srecna i ja sam``.U nasem odnosu se nista nije promenilo,jos uvek smo kao sestre,sedimo zajedno u skoli na svim casovima i zajedno nerviramo sve profesore.Kada bi takvih prijatelja bilo vise bilo bi odlicno. :)
Ja sam i dalje za to da i ...zajednickom drrrrruga posvetis u to :roflmao:
Hocu da vidim tu facu!!!
Kada sam njemu rekla, bilo je u fazonu "sve je ok, sve je ok" mada blago popreko gleda svaki put kada sam...isuvise glasna.
Ovaj rad: :shok2: :shok2: :shok2: :rida: :blush:
Korisnikov avatar
By Gothic Faery
Outovala sam se svojim najboljim drugaricama....Na moju izjavu samo su me pogledale i rekle "znale smo to i ranije samo smo cekale da ti prva nesto kazes"....
Korisnikov avatar
By reveal
pa, moja mam je u fazonu da nece da mi dodje na svadbu ako je budem pravila sa devojkom. caleta briga, samo da zavrsim fax...
sestra je odusevljena... a drugarice.... jooj... nadaju se tipovima.

:pop:
Korisnikov avatar
By Ombeliko Brunner
Kod mene je bilo prvo pa zhensko. Kad sam reshio nekom da se outujem prvo sam odabrao jednu drugaricu s faksa. A nju sam odabrao jer sam znao da se druzhi s jednim pederom s mog fakulteta, pa reko ako joj vec ne smeta njegovo opredeljenje shto bi joj smetalo moje. I tako shetamo se mi Kalishom i poche ona da me smara sa prichom koja mi se devojka sa faksa svidja. A joj odbrusih da mi se ne svidja nijedna jer sam ja gay. I kad sam to rekao ona je pochela da skakuce oko mene i viche JUPI...
:shocked:
Korisnikov avatar
By black_wings
Posto sam u fazonu tek nekoliko meseci za mene znaju samo ljudi koji su bili samnom a takodje su u fazonu!
Ne volim da lazem, jos manje da ziim dvostruki zivot, ali kao sto mi j neko rekao, ponekad moras zrtvovati nesto da bi dobio drugo...Sto ja i radim!
Samo, jednom ce mi popiz***** pa ce svi saznati.A mozda treba prvo ja da prihvatim tu promenu i sve sto se izdesavalo...
Korisnikov avatar
By bigirl
Meni uvek kažu prvo "zezaš?!?!" onako totalno iznenaðeni, pa onda kao "pa dobro... ok je to...".
Korisnikov avatar
By mary
U srednjoj skoli je bas dosta ljudi znalo. Svi su ok prihvatili. Cak i najbolji drug sa kojim sam sedela sve 4 god. a koji je u fazonu - srednji vek, crkva... je super prihvatio cinjenicu da sam lez.
Na faxu sam samo jednom decku rekla, i na kraju se ispostavilo da doooobro poznajem njegovu bivsu devojku. :D : On je bio u fazonu :drama: (zbog njegove bivse, ne zbog cinjenice da sam lez)
Nikada do sad nisam imala neprijatnosti kada bi se nekome out-ovala.
:zongler:
Korisnikov avatar
By nsredphoenix
Prvi comming out? Pre oko godinu dana - najboljem drugu. S' tim da smo pricu zapoceli oko ponoci a do 4 sam ga delimicno ubedio da sam gay. :kokice: Jednostavno nije mogao da poveruje. :zvezda: :grebanje:
A sledece jutro me pitao da li smo mi pricali o necemu ili je sanjao!!! :roll:
Sad je vec prihvatio tu cinjenicu, mada i dalje pokusava naci devojku. :roll:

:zastava:
Korisnikov avatar
By Zibro
ja jedno vece rekao mojao drugarici iz detinjstva a ona reagovala :

" jao stvarno , mislim jel stvarno ili samo zbog mode ? stvarno ? jaooooo !!!!

i nista se nije promenilo , mislim da je u toj fazi tripovala da je muvam pa joj je cisto laknulo kad je saznala
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!