Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2597403#p2597403]Galadriel napisao:[/url]Mogu samo da ti se izvinim što nikad nisam pročitala nijedan tvoj post duži od rečenice. Pa kad vidim nešto što se dugo skroluje padneš mi na pamet. :)
e, to, i ono što si prosula pre toga, ti je već trolovsko flejmaški instinkt a kome se nadam da ćeš se uspešno odupreti da ti zavlada profilskim entitetom. :) da ti slučajno više ne padnem na pamet ni pred oči, još manje, prste. ok? :)
Korisnikov avatar
By Madonna
brani ti da mu se unosis u postove :radosnice:
Korisnikov avatar
By Galadriel
priceless

dižem temu: HELP! Trolovsko flejmaški instinkt mi zavlada profilskim entitetom!! Kako da si oduprem da ne čitam Vel Boya????
Korisnikov avatar
By Vel boy
samo još u vezi ovog dela
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2597367#p2597367]bas bleu napisao:[/url]
drugo, cela ta prica sa zlostavljanjem novajlija je isto sranje. postoji nesto sto se zove group dynamics i ovaj forum je textbook example toga.
ni na jednom iole reprezentativnom (a ovaj kanda bi da reprezentuje unikatno i monopolski gej zajednicu ni manje ni više nego cele Srbije) gej forumu na svetu interneta se ne čine stvari koje se čine tako često na ovom forumu.
u svim drugim iole po nečem navodno ozbiljno reprezentativnim gej forumima se tačno znaju potforumi i granice po kojima se možda može (i to dakle tek donekle i trolovati i flejmovati i stalkovati i proganjati kolege forumaše), ne po celom forumu ni svim njegovim potforumima kao na ovom nazovi Gay Serbia forumu.
Vel boy napisao: ju, bas bleu, koliko ti je tačno trebalo da iskonkoktiraš šta ćeš bljucnuti....
ni dva minuta.
Vel boy napisao: cmon, tvoj uber-cinizam i arogancija su mi poznati odavno, ne čudi me da si napisala takav post.

ovo cu da shvatim kao kompliment. hvala.
Vel boy napisao: evo samo nekih razloga zašto ne mislim da je tema kenjancija (bez obzira da li je istinita ili ne priča, ja lično verujem da jeste ili bar većinom jeste)
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2596802#p2596802]-vanja- napisao:[/url] slika i prilika odsustva empatije unutar LGBT zajednice. Nekako mi je prihvatljivije kada nema empatije medju heteroseksualcima, ali kada na takvo nesto naidjem medju manjinama, diskriminisanima i sl onda prosto ne znam sta da kazem i mislim. Elem, verujem da ce se mnogi ljutiti na mene, verujem i da ce ovaj nick biti banovan, verujem i da ce se vise pricati o ovom mom postu nego o temi koju sam izneo na vasem forumu, ali ono sto je meni najvaznije, verujem da sam sada jos vise gay friendly odnosno da bolje razumem moje gay prijatelje koji su me inspirisali da pisem na vasem forumu. Problem koji sam izneo u temi Agresivni homofobicni roditelji je potpuno stvaran kao i nick i preuzeti su sa drugog foruma na kojem su brojne teme sa gay tematikom obrisane, a medju njima i postovi koje sam objedinio u ovoj temi . Na to me je navela sama prica koja je vrlo slicna pricama mojih gay prijatelja iz RL, ali ne samo to nego i izbegavanje mojih prijatelja da mi odgovore zasto ne zele da traze pomoc unutar LBGT zajednice ili barem na vasem forumu. Nikada nisam dobio precizan odgovor, ali u tim nevestim izbegavanjima odgovora naisao sam na precutni odgovor da je bolje pisati o problemima homoseksualaca na heteroseksualnom forumu iako ce tema biti obrisana nego to uciniti na gay forumu jer je u pitanju eto empatija odnosno nedostatak iste. Da bi se svojim ocima uverio da su moje pretpostavke tacne, a prethodno citajuci vas forum tek toliko da shvatim jos neke stvari, konacno sam se odvazio da kopiram Vanjine postove. Zao mi je sto je rezultat takav kakav je, a sto se tice moje populacije i foruma na kojem se brisu sve gay teme iskreno me je sramota sto sam heteroseksualan . ........
:grouphug:

Pozdrav i svako vam dobro zelim.

:zastava:
zatim,
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2596802#p2596802]-vanja- napisao:[/url] Voleo bih kao neko gay friendly da je vise solidarnosti, sloge i empatije unutar LGBT zajednice jer verujem da bi se tako mnogo efikasnije borili protiv homofobicnih bolesnika. Voleo bih i da sam mogao dovesti Vanju i pokazati joj kako eto hvala Bogu nema takvog primera u praksi ali da su brojni homoseksualci uz nju. Voleo bih i da su aktiviste koji obitavaju na vasem forumu izneli primere iz svoje prakse kao i teoriju tj zakone i mogucnosti kojima oni raspolazu, a ne da im se dodje iako sam napisao da je Vanja imala ruzno iskustvo. Verujem da ima ljudi sa slicnim problemima i verujem da ce pre doci na ovaj sajt nego u kancelariju GSA ili Labrisa.
boldovao sam delove koji su mi upečatljivi, delove koje ne mislim da bi jedan bullshitter uopšte ni hteo ni mogao da napiše.
korisnik -Vanja- poziva na empatiju i solidarnost unutar gej ljudi. ne znam za vas neke, ali ja to nikako ne bih mogao ni povezati ni nazvati bullshitom.
korisnik -Vanja- je jasno i glasno, slovom i rečju rekao da a sto se tice moje populacije i foruma na kojem se brisu sve gay teme iskreno me je sramota sto sam heteroseksualan .
ja ovo još ni od "najvećih gej-saveznika" heterosa nisam ovako jasno i decidirano čuo ni video da je rečeno. pa čak i u nekom ludom slučaju da korisnik -Vanja- ovo laže i govori koješta eto samo tako, imamo slovom i rečju jasno napisano nešto što je i pošteno rečeno i samo može da pomogne gej argumentima u bilo kojem sučeljavanju s antigejnim od heteroseksualaca.
ok, ne slazemo se.
Vel boy napisao: dalje, tvoj bas bleu odabrani animozitet i podzemni cinizam prema meni je odavno poznata stvar meni a i forumu.
nista ja nisam cinicnija prema tebi nego bilo kome drugom ovde. plus moj cinizam je izuzetno lofty.
sto se tice animoziteta, onako najiskrenije nisi mi ni u top 20.
Vel boy napisao: to što ti iz zlobe meni pripisuješ svoje osobine da ja kao ovo "dozivlja(va)m kao priliku da vindicate myself i" ni manje ni više nego "sve zivo smotam u jedno i a veze nema jedno sa drugim.
mislim da je ovo toliki stepen delusion da ja nemam vestine da se sa time nosim. onako najiskrenije, uopste nije bio zlonameran komentar o tebi. i cinjenica je da koristis svaku priliku da lamentiras nad sobom i jasno je da je to tvoj party trick.
Vel boy napisao: ali ok, to je moj party trick, dok se ja toga igram...." ..... ti ćeš da radiš nešto fabulously ... typical... je tako tipična i ofucana tvoja bas bleu shema i pattern. mislim, ko još pada na to....
brate slatki, to je bila metafora - i potpuno si je pogresno shvatio. forum je zurka i svako radi sta ume i hoce. ti lamentiraj a ja idem da pisem o tome da li ili ne volim obrijanu picku - ne misim da je to nesto spec faboulous. a pre toga sam imala potrebu da ti kazem da ovaj put nisi u pravu oko poistovecivanja sopstvene situacije i reakcije ljudi na ovu temu (i onda si tu jos uvukao gomilu stvari koje nisu povezane/relevantne/sta god) kao sto sam i na onoj temi rekla da je odgovor (fake) nikole neduhovit i ponizavajuci. ja bih na tvom mestu probala malo da smanjim maniju gonjenja.
Vel boy napisao: bas bleu nisi ti patološki uporan troll ni flejmer kao neki, ali da si vrlo patološki troll i flejmer kad odabereš da budeš i kada misliš da ćeš poklopiti falsifikacijama, poznato je.
:mete:
Korisnikov avatar
By bas bleu
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2597415#p2597415]Vel boy napisao:[/url]samo još u vezi ovog dela
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2597367#p2597367]bas bleu napisao:[/url]
drugo, cela ta prica sa zlostavljanjem novajlija je isto sranje. postoji nesto sto se zove group dynamics i ovaj forum je textbook example toga.
ni na jednom iole reprezentativnom (a ovaj kanda bi da reprezentuje unikatno i monopolski gej zajednicu ni manje ni više nego cele Srbije) gej forumu na svetu interneta se ne čine stvari koje se čine tako često na ovom forumu.
u svim drugim iole po nečem navodno ozbiljno reprezentativnim gej forumima se tačno znaju potforumi i granice po kojima se možda može (i to dakle tek donekle i trolovati i flejmovati i stalkovati i proganjati kolege forumaše), ne po celom forumu ni svim njegovim potforumima kao na ovom nazovi Gay Serbia forumu.
ja sam pricala o novajlijama i group dynamics theory.
ti pricas o necemu drugom. i za razliku od tebe ja nisam na svim gej forumima na svetu tako da ne mogu da se raspravljam sa tobom na ovu temu.
okej, bas bleu bi da kopira fencysmurf štosove

je'n?, ... dva?, .... tri? ...
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2597418#p2597418]bas bleu napisao: ni dva minuta.
ah, dakle, dva....
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2597418#p2597418]bas bleu napisao:
ovo cu da shvatim kao kompliment. hvala.
a, znam. i on je. kako ono ide... fatal iliti lethal kao afterdinner mint ili nešto tako....
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2597418#p2597418]bas bleu napisao:
ok, ne slazemo se.

keep it at that.
nista ja nisam cinicnija prema tebi nego bilo kome drugom ovde. plus moj cinizam je izuzetno lofty.
sto se tice animoziteta, onako najiskrenije nisi mi ni u top 20.
ma sva si ti lofty, kako da ne.... i on je bio....

do tell about that time u absented from this forum.....

mislim da je ovo toliki stepen delusion da ja nemam vestine da se sa time nosim. onako najiskrenije, uopste nije bio zlonameran komentar o tebi. i cinjenica je da koristis svaku priliku da lamentiras nad sobom i jasno je da je to tvoj party trick.
sve i da jeste tako, a nije, jer iznosim samo činjenice (kakvo lamentiranje...) kada sam povučen za jezik, kako tebe tačno tangira ovaj deo, citiram te "koristis svaku priliku da lamentiras nad sobom i jasno je da je to tvoj party trick." (zatvoren citat) ? do tell kako!
brate slatki, to je bila metafora - i potpuno si je pogresno shvatio. forum je zurka i svako radi sta ume i hoce. ti lamentiraj a ja idem da pisem o tome da li ili ne volim obrijanu picku - ne misim da je to nesto spec faboulous. a pre toga sam imala potrebu da ti kazem da ovaj put nisi u pravu oko poistovecivanja sopstvene situacije i reakcije ljudi na ovu temu (i onda si tu jos uvukao gomilu stvari koje nisu povezane/relevantne/sta god) kao sto sam i na onoj temi rekla da je odgovor (fake) nikole neduhovit i ponizavajuci. ja bih na tvom mestu probala malo da smanjim maniju gonjenja.
sestro mila, ja i jesam to shvatio baš kao metaforu. ne laskaj si sebi da sam mislio da si zaista neki fabulous štih s fabulous radnjama....
ako je forum žurka i svako radi šta hoće i ume, onda, tim više, šta ti imaš meni da sugerišeš i savetuješ sve sa nekim wannabe i kvazi definicijama ("lamentiraš, smanji maniju gonjenja, potreba da mi kažeš, ja uvukao gomilu stvari koje nisu......" wtf is that?, ko će ti to uvažiti i složiti se....?) o pojmovima .... mislim, gde je verovatnoća da će ti išta biti uvaženo s moje strane....

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2597418#p2597418]bas bleu napisao: :mete:
at home, read it, your head, a little more often :)
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2597426#p2597426]bas bleu napisao:[/url]
ja sam pricala o novajlijama i group dynamics theory.
ti pricas o necemu drugom. i za razliku od tebe ja nisam na svim gej forumima na svetu tako da ne mogu da se raspravljam sa tobom na ovu temu.
o novajlijama te na group dynamics "theory" (sic!) sam se referirao i ja. ni to ne verujem da nalikuje niti je isto ovom što se dešava na ovom forumu.
ooooh, u vezi svih foruma na svetu, ja nigde ni nisam tvrdio da jesam na njima. ja jesam na kojim jesam i kad hoću da jesam. to sigurno da nisu svi forumi sveta, ali moja empirija onih kojih jesam ne podržava ovo što je problem na ovom forumu. a i izneo sam samo an educated guess o drugim iole u nečemu reprezentativnim, pride.

ali je bitno da si nasmejala dr.shortija, jedan klap za tu žrtvu, bas bleu....
Korisnikov avatar
By bas bleu
ne kopiram fancysmurf fore nego sam pulled a vel boy on vel boy.
:lol:

:hvata vel boya za ruke i govori polako vrlo smirenim i razloznim glasom: "vel boy ovo nije bio napad na tebe. opet gresis. ljudi ce ti se nekada obratiti da ti kazu da nisi u pravu a da ti pri tom ti ne zele nista lose niti te napadaju. da li mozes, molim te, da to prihvatis kao realnu zivotnu situaciju?"
:lol: ako vel boy treba terapiju takvog tipa, on će valjda platiti psihoterapeuta da dobije istu u gradu i državi u kom živi, neće trebati neku bas bleu iz irskog dungeona a koja se javi na forum Gay Serbia kad joj životna depresija i mizerija na momente splasnu da ikako može i piskarati, da mu ju da... to ti nije palo na pamet. zašto? :)

oh, btw., fencysmurf se samospelovao baš ovako, ne fancysmurf. go figure why....
Korisnikov avatar
By bas bleu
prvo, moja zivotna depresija i mizerija ne splasnjavaju ni na momente.

drugo, na pamet mi nije palo da ja izigravam tvog psihoterapeuta. samo pokusavam da ti objasnim/dokazem/stagod da te nisam napala. i sada zavrsavam. you win.
hon, ne možeš pokušavati da mi objasnis/dokazes/stagod.... ako polaziš s false premisa.
ako je tvoj doživljaj što ti rekoh kao iz mog doživljaja da si me napala, to su sve tvoje svojevoljne i pretty false projekcije u tvojoj glavi. tim više ako je forum, kao što tvrdiš, žurka na kojoj svako radi šta hoće i ume. shodno tome, ako ja hoću da odbijem tvoja objašnjavanja/dokazivanja/štagod čegaveć jer su ti što se tiče mene false, kako onda ti možeš kao da me lišiš tog mog hoćeNJA i umeNJA?

ma ne moram ja to win....

edit: p.s. a jeste simptomatično da nisi htela da pobiješ Vanjinu temu i postove kao bullshit znatno ranije već tek onda kada si odlučila da meni kažeš kako eto nisam u pravu i kako se vindikujem...moj trik... whatever.... jer vidi molim te nije ti se svidelo šta sam rekao na temu (needless to say, u kojoj te ni pomenuo nisam prvi) i što je neki čovek o vel boyu rekao nešto lepo i pristojno i činjenično na ovom našem forumu, qq gde to ima da može, petne žile na vratu imaju odmah da pucaju......
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2597232#p2597232]-vanja- napisao:[/url]Nisam kompetentan da komentarisem odnose na forumu gay serbia, ali cu opet napomenuti da je Vel boy jedini shvatio i izneo sustinu problema koji ugrozava LGBT zajednicu iznutra, sto je po meni skoro pa jednako lose kao postojanje homofobije.

@Barni tebe nije bilo tesko primetiti na forumu posto si u svakoj temi mirodjija i glavni u nerviranju ljudi svojim "hriscanskim" vrlinama i padanjem u nesvest na samu pomisao na popa. Takvih ima na svim forumima na nasu veliku zalost. Kada vidim da je neko blagonaklon prema popovima i crkvi muka me pripadne i nema to Barni veze sa seksualnoscu.
ali kako si to primetio(la) kad ja nisam napisao reci CRKVA i POP bar pola godine a ti imas ovde desetak postova?
Ja sam uveren da si ti neki dupli nalog, mislim da znam i ko si ali ne mogu tvrditi jer nemam dokaza, ostavljam da to forumasi sami zakljuce.

Nastavi samo pisati da bi dosli do istine
.
Korisnikov avatar
By Madonna
tačka u novom redu, ovo je novo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
By Madonna
1. decembra je bilo tačno 5 godina.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!