Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Synesthesia
Yep! Logično i... manje važno od onoga što stoji na samoj stranici, a i teh. razumljivo.
Ja ok.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
e odoh ja, imam sutra ispit u 9. pa prekosutra jos jedan. pa nakosutra jos jedan. pa dva dana posle nakosutra jos jedan. tako da gledajte da se izdogovarate sve. da bi u najkracem roku sve bilo gotovo i pokrenuto :D
Korisnikov avatar
By Madonna
nee.. tu stavi mojkamingaut... ne znam. ali nemoj to
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Paaa.... onda može da stavi i whenicameout.rs :alexis:

al mislim da s' ne bi svid'lo ostal'ma...
Korisnikov avatar
By Herald
Bolje iskorak nego autovao. Jebo vas auto.

Podigao sam roletne. Upalio sam svetlo. Probio zid. Tim redom :lol:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ko je/se nešto krio, taj se posle otkrio :D /ili nije/
Iskorak mi zvuči bezveze

Inače, sajt je kul :D
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Kada sam se otkrio? Zanimljivo... ali me asocira na to kako su ljudi dobili prehladu u toku hladnih noći... :lol: Razotkrio? :krezavi:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ako ne smislimo nista bice "Moj coming out"
Korisnikov avatar
By acid drop
kada sam se obnažio/la :D

šalim se, naravno.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Sta moj coming out? Valjda treba da počne sa "Kada sam se ...." a ne Moj coming out je bio tako, što sam... :nerd:

Meni to razotkrio zvuči kao da smo neka ilegala, secret society, pa se neki razotkrili... :lol:
Korisnikov avatar
By Waldorf
Volim aorist. :love: Što se mene tiče, dramatičnosti nikad dosta. :ozbiljnasam:
U to ime...

Onda kad se autovah..
Korisnikov avatar
By Anhedonie
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2398272#p2398272]Kiborg napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2398270#p2398270]Synesthesia napisao:[/url]Kada sam se otkrio? Zanimljivo... ali me asocira na to kako su ljudi dobili prehlade u toku hladnih noći... :lol: Razotkrio? :krezavi:
Razotkrio.
To zapravo i nije tako loše.
Samo nam zvuči čudno jer smo se navikli na anglicizam.
u sustini sta me briga ko ce kako razumeti, naucicemo ih da razumeju.

"Moj coming out" shall be. I ne mora da bude kopija onog sajta. Ne mora sve isto da pocne iako bi bilo lepo.

edit: Onda kad se autovah mi se svidja :D
Korisnikov avatar
By Kiborg
Onda bolje nek bude "Moje autovanje", što mešati dva različita jezika ako postoji alternativa?
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Hahahahaha... od toga ste i počeli... :lol: pa se ubacio neko sa trljanjem o auto.... :lol:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
dobro, i? Then, when I came out, I blablabla
Korisnikov avatar
By Kiborg
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2398299#p2398299]Anhedonie napisao:[/url]a "Onda kad se autovah"?
Ja ne volim aorist.
Lepše mi je: Kada sam se autovao, ako već hoćemo da prevodimo što vernije originalu, a ne da tražimo verziju malo više u duhu sa našim jezikom.

Mada, ima već nekoliko predloga, da se sačeka još koji dan, možda neko smisli nešto pametnije, pa može da se stavi tema za glasanje :)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Onda mora "Kada sam se autovao/la" sto je ruzno, a tek za domain.
Korisnikov avatar
By Madonna
pa što za domain ne bude kadsmoseautovali,com?
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Ovo 'Onda kad se autovah' može, ali da uslov za postavljanje priča bude da su "ne mlađe od 20 godina" :lol:

Domain moze da bude i whenicameout.rs - slobodan je... :)
Svakako će ljudima izlaziti opis na srpskom, kako god kucali pretragu... i u današnje linkovsko vreme, teško da će neko zapisivati/prepisivati url... mada, možda nas "pravi" WICO tuži :D

A možda da stavimo dva oblačića, jedan žuti, jedan zeleni, i da piše odvojeno, sa -o i sa -la... jer, ne mora sve da bude kopirano :awesome:
Kiborg napisao: jel može: http://www.kadasamseautovao.la" target="_blank :D
:krezavi:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
pa ono, valja imati isti domain kao i ono sto pise na stranici, zbunjujuce je onako i niko nece zapamtiti domain

@kobirg: .la :lol: p'ne znam. ae jos ljudi nek se oglasi.

@synesthesia: poslao sam ja mail WICO-u jos pre nekoliko dana al nema odgovora. rekao sam da cu da mu kopiram ideju I DA NE MOZE NISTA DA URADI POVODOM TOGA :evilgiggle: salim se, samo sam rekao da pravim to na srpskom. al kako nema odgovora, ni odobrenja, ne bih da koristim isti domain.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!