Danas sestra došla kod mene. Pita mene ona da li sme na trenutak da proveri sajt fakulteta na netu. Reko - Može. I tako proveri ona to, vrati se u dnevnu i mi tu krenemo neobavezno da ćaskamo. Posle nekog vremena, ode ona kući, a ja sednem za komp. I vidim! History tab otvoren, i tu stoji kompletan uvid u to koje sajtove posećujem između ostalog i ovaj forum. Ladno mi čeprkala po history-u, to sam ponavljam video tek kad je otišla.

Pošto živim sam i pošto mi dolaze uglavnom ljudi koji znaju da sam gej, nisam imao praksu da brišem history i eto. Mada, nisam primetio nikakvo čudno ponašanje sa njene strane. E, sad mislim da je ovo najbolje vreme da joj se autujem i optimističan sam po pitanju njene reakcije. Ona je skroz dobra osoba, razumeće sigurno. Mada, mislim da sigurno već zna ili bar naslućuje. Nisam joj se ranije autovao, jer je poslednjih godina imala neke teže zdravstvene probleme, pa nisam hteo još ovim da je opterećujem. Rešio sam da joj se autujem ovih dana, tj. kad se budemo sledeći put videli, i UVEREN sam u pozitivan ishod.