Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By boo_radley
Ne kažem ja da ne volim sestru, volim je, sestra je sestra :lol:, al je i fašista, i to ne bilo kakav nego najveći...voli ona tako da bude prva i ''najbolja'' u svemu, pa i u tome. :lol:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Jaoooj, ja moram da se pohvalim sestrama, koje su moj najveci ponos. :love:
Obema sam se autovala skoro, mesec dana ima. Naravno, znale su, cekale su samo ja da im potvrdim. Podrzavajuce su, ne osudjuju, otvorene su, pitaju, uce.
Najmladja sestra je uzela Pride Normalno bedz i nosi ga zakacenog po gradu i zeza me za butchice. :love:
Moje sestre su predivne ! :love:
Korisnikov avatar
By Blady
sour_cherry napisao:Ne kažem ja da ne volim sestru, volim je, sestra je sestra :lol:, al je i fašista, i to ne bilo kakav nego najveći...voli ona tako da bude prva i ''najbolja'' u svemu, pa i u tome. :lol:
Sestra :love:
Korisnikov avatar
By boo_radley
Pitala me sestra danas da li sam 'gosn dama' i da li sam ja 'LGBT populacija'( :lol: jbt, koliko je nenormalna). I, šta ću, rekoh joj da jesam, ali džaba, nije me ozbiljno shvatila. Nada se Hitler da se zajebavam. :sigh:
By macedonianlesbian
Ja sam se autovala moja bratucedica (jer nemam brata/sestru) i ispalo je super. Poddrzala me i rekla mi je da nije bitno sto sam lezbejka i da me voli. Pitala me kako sam to skontala pa sam joj sve rekla sta mi se desilo od 8 godina pa do sad i tako. Sada mi drzi srecu da si nadjem devojku i lez drugarice.
Korisnikov avatar
By now_pictured
ja sam se bratu autovao pre oko dva meseca
i reagovao je onako kako sam i mislio da ce
"pa znao sam ja vec, a znam i sa kim si zajedno. samo sam cekao da mi ti sam kazes"
hahah :D
Korisnikov avatar
By now_pictured
znam bas divno, ali nekako sam ocekivao da zna
ipak obozavam britni i pratim gossip girl i americas next top model haha
Korisnikov avatar
By mOwbid
veceras sam se autovala bratu. smarala se oko toga bar godinu dana i eto konacno se desilo.

on je divan. cklAdabogda cega sam se plasila :mazi:
ah...ne znam, i dalje ne verujem.

zeli da prica s roditeljima da ne drame oko toga jer ce ih roknuti... :sweet:
Korisnikov avatar
By 李香兰
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2411177#p2411177]mOwbid napisao:[/url]veceras sam se autovala bratu. smarala se oko toga bar godinu dana i eto konacno se desilo.

on je divan. cklAdabogda cega sam se plasila :mazi:
ah...ne znam, i dalje ne verujem.

zeli da prica s roditeljima da ne drame oko toga jer ce ih roknuti... :sweet:

Super! I ja se outovah sestri pre 2-3 dana. Kako sam odugovlacio a njoj se zurilo da ide negde reakcija je bila tipa "Dobro, dobro. Ti znas da ja nemam nista protiv toga bla bla bla ne smaraj me glupostima koje sam vec znala aj' sad cao ceka me drugarica vec! Imas supe da podgrejes u frizideru, caooo!". :lol:
Korisnikov avatar
By sylar.croatia
znaju oba brata. imali su priliku vidjeti moj romeo profil i sl. stranice.
i to me od onda uopce ne zamara.
u biti...bio je decko kod mene 20 dana na godisnjem i svi su sve znali.
bratu je cak bilo zao sto mi dragi odlazi... (molim vas bez nastranih primisli na bracu ;) )
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Danas sestra došla kod mene. Pita mene ona da li sme na trenutak da proveri sajt fakulteta na netu. Reko - Može. I tako proveri ona to, vrati se u dnevnu i mi tu krenemo neobavezno da ćaskamo. Posle nekog vremena, ode ona kući, a ja sednem za komp. I vidim! History tab otvoren, i tu stoji kompletan uvid u to koje sajtove posećujem između ostalog i ovaj forum. Ladno mi čeprkala po history-u, to sam ponavljam video tek kad je otišla. :lol: Pošto živim sam i pošto mi dolaze uglavnom ljudi koji znaju da sam gej, nisam imao praksu da brišem history i eto. Mada, nisam primetio nikakvo čudno ponašanje sa njene strane. E, sad mislim da je ovo najbolje vreme da joj se autujem i optimističan sam po pitanju njene reakcije. Ona je skroz dobra osoba, razumeće sigurno. Mada, mislim da sigurno već zna ili bar naslućuje. Nisam joj se ranije autovao, jer je poslednjih godina imala neke teže zdravstvene probleme, pa nisam hteo još ovim da je opterećujem. Rešio sam da joj se autujem ovih dana, tj. kad se budemo sledeći put videli, i UVEREN sam u pozitivan ishod.
Korisnikov avatar
By ilija f
Pa ovde je samo moj brat homofob?!
Korisnikov avatar
By ilija f
Ma nema njemu spasa.. Mislio sam da će posle nekog vremena to normalno prihvatiti, ali jok, uopšte se stanje ne popravlja.

p.s. posećuje ovaj forum redovno xD i kaže nam da smo sekta xD
By Kragi
^ Bar vam braca nisu nastrana! :D
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2415426#p2415426]sylar.croatia napisao:[/url]znaju oba brata. imali su priliku vidjeti moj romeo profil i sl. stranice.
i to me od onda uopce ne zamara.
u biti...bio je decko kod mene 20 dana na godisnjem i svi su sve znali.
bratu je cak bilo zao sto mi dragi odlazi... (molim vas bez nastranih primisli na bracu ;) )
Ma koju crnu bracu, nek si nam ti zajedno sa nama nastran. :doh:
Jbt, kako glupa formulacija. -.-
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
kada sam poslednji put bila kuci moja sestra je u fonu videla sliku moje devojke i prokomentarisala uz osmeh da imam dobar ukus.. ali rekla je odmah posle toga da jos uvek nije spremna da bas pricamo pricamo o tom delu mog zivota i da joj treba malo vremena.. imale smo pauzu, skoro pola godine nismo pricale i obratila mi se u julu sa "ich hab dich lieb" .. skoro da sam sigurna da kad sledeci put odem kuci, da ce pokrenuti pricu, ako ne celom mom lezbejstvu, bar o sadasnjoj vezi :)
By alexandermagic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2449979#p2449979]ilija f napisao:[/url]Ma nema njemu spasa.. Mislio sam da će posle nekog vremena to normalno prihvatiti, ali jok, uopšte se stanje ne popravlja.

p.s. posećuje ovaj forum redovno xD i kaže nam da smo sekta xD
Umjesto što ostavljaš te idiotske xD, zapitaj se da li se on ipak na svoj način trudi da te prihvati, a kroz tebe i da prihvati i razumE ostatak populacije, barem koliko mu to mentalno ustrojstvo dopušta.

Adio.
Korisnikov avatar
By АlexxэlA
Od pre, otprilike, mesec dana znaju i moje sestre. Tj. znaju i duže (pročitale mi poruke na fejsu :vatrica: ), ali nisu htele da me smaraju. Sve je OK, povremeno pričamo o ljubavi i vezama (tj. o njihovim, mada me to nikad nije preterano zanimalo). Ne slažu se baš sa mojom idejom da se "otkrijem" i majci (ocu ni ne planiram (priznajem da sam pizda najveća na svetu, ali taj čovek je lud)). Sve u svemu - začin C.
I dalje me zovu :pilence: <3 :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!