Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2813523#p2813523]Srklet napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2813441#p2813441]Dr_Shortbus napisao:[/url]Taj odgovor da li je bitno ili nije bitno svaki pojedinac treba da traži u sebi samom. Niko drugi mu ga ne može ponuditi. A da li je neko autovan ili ne je isključivo pitanje karaktera individue. Sve ostalo je potpuno irelevantno.
Wow, ovo je baš glup post.

Po ovoj "logici", u Njemačkoj je više pedera aut nego u Srbiji zbog nekog specifičnog karaktera njemačkih pedera u odnosu na srbijanske. :roll:

Naravno. Na razvoj karaktera ili osobnosti pored genetike utiče i vaspitanje i uticaj sredine. Kod nas, u šupku civilizacije se razvije mnogo više nezdravih i beskarakternih osoba nego u "normalnim" sredinama. U jednoj Njemačkoj će uvijek odrasti mnogo više karakterno zdravijih osoba(pedera) nego u jednoj Srbiji ili BiH.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2813525#p2813525]Srklet napisao:[/url] Neki ljudi slobodu i dostojanstvo pretpostavljaju sigurnosti.
Upravo je to stvar karaktera!
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Homoseksualci žele da budu priznati. Žele da ih društvo tretira kao ravnopravne članove.
Heteroseksualne svadbe su bučne, vrlo posećene i vrlo često bezukusno organizovane. Što je najgore, kad je reč o seoskim tj. šatorskim svadbama, čovek može da ih čuje (i samim tim primeti) čak iako je udaljen čitav jedan kilometar od njih.

Ako strejteri mogu da paradiraju na RTS-u (48 sati svadba), a ja plaćam pretplatu tom istom RTS-u, ako mogu da paradiraju na Pinku (Menjam ženu, Gledaj majku biraj ćerku), zašto mi ne bismo imali pravo da se autujemo bar nekim ljudima i zašto moramo da trpimo odbacivanje raznih poluinteligenata koji ne shvataju da homoseksualnost postoji od kad je sveta i veka, a da je brak društveni konstrukt?

E ako strejteri imaju pravo da organizuju one kičaste svadbe, ako od svojih brakova (a pravo na brak su dobili rođenjem) ponekad prave disfunkcionalne zajednice koje samo ugrožavaju porodične vrednosti, onda je logično da homoseksualce bar treba poštovati i prihvatiti!

Život je lepši ako se čovek ne skriva od hrabrosti dok razvija strah od straha.
By zphibrid
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2813525#p2813525]Srklet napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2813506#p2813506]zphibrid napisao:[/url]Zašto "peder" kada je to pogrdan naziv?

Uopšte se ne radi jel važno ili ne, bilo bi lepo da svako može, već da li neko sme ili ne sme radi sopstvene sigurnosti, o tome niko ne razmišlja, neću niko da se outuje ako će to da ga ugrožava, vi bi kao smeli i u tom slučaju, outuje se samo onima kojima se sme reći, ne svima redom.
Koristeći Google.com doista lako možeš saznati da se hrpa gej ljudi autala unatoč tome što im je to ugrozilo sigurnost. Neki ljudi slobodu i dostojanstvo pretpostavljaju sigurnosti.
Pa i ja sam i šta, ti što ne razumeju neće da razumeju i to je to, neću nikoga ni u šta ubeđivati niti ikome objašnjavati ako neće da čuju. Koliko shvatam poenta outovanja je da se probudi svest o homoseksualnosti, ja njihovu svest i ubeđenja ne mogu da menjam kada ih se drže čvrsto, treba da gledam šta ću ja i kako a ne da propovedam homoseksualnost ljudima koji to ne žele da čuju.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
^
Slažem se.
Imamo pravo da se ponašamo kao članovi ljudske zajednice koji čine 10% svetskog stanovništva.
Neka homofobi prostom matematikom utvrde koliko nas ima! :cela evropa:
Srbija je zbog ovdašnjih fašista bila izbačena iz UN, a pošto su neki fašisti tada stvorili destruktivan projekat koji izolaciju od sveta smatra nekom izvitoperenom verzijom “nezavisnosti”, pokušali su kasnije da LGBT populaciju proglase nepodobnom društvenom grupom.

Imam utisak da se Srbija oporavlja. Ljudi polako uče kako treba tretirati ranjive društvene skupine.
Država koja ima jednu Biljanu Srbljanović, jednog Srđu Popovića, jednog Marčela, jednu Dubravku Stojanović ipak poseduje demokratski potencijal.
By zphibrid
Grozno je što takvih ima i među biseksualcima a i gejevima, samo kurci i dupeta se šalju kada ništa više od kurca i dupeta ni nemaju.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Osetljive pojedinosti koje ometaju čoveka dobijaju sasvim drugačije oblike nakon autovanja.
Homoseksualci pre autovanja zamišljaju idealnu društvenu klimu koju povezuju sa apsolutnim unutrašnjim mirom dok se u njima gomilaju neobrađeni sadržaji koji mogu da se pretvore u snažne emocionalne erupcije jer nataložene i snažne emocije traže pukotine kroz koje će doći na dnevni red.
Mir koji sam pomenuo ne postoji čak iako se osoba ne izlaže “opasnostima”.
Nakon autovanja homoseksualci shvataju da su precenili neprijateljske poruke drugih ljudi samo zato što se nisu branili.
Nakon autovanja ljudi ne moraju nikom ništa da objašnjavaju jer su sebi objasnili da hrabrost donosi beneficije.
By zphibrid
Mslim da je ipak do sudbine i položaja zvezda, jer koje je drugo objašnjeje za to da će nekome ići dobro kao gej osobi a nekome ne i posle outovanja, tako da to da će svima biti bolje nije objektivno, zavisi možda hoće a možda i neće, nije sve do čoveka.
Korisnikov avatar
By sallys
Bitno je, suštinsko je.
Slažem se da nije lako usuditi se, ali je zdravije po tebe lično kad se autuješ. Nema više pretvaranja, unutrašnje borbe, ćutanja na homofobiju "bliskih ljudi" jer kad si u ormaru, ti možeš da se usprotiviš homofobičnim izjavama ali samo do trenutka kad ti kažu: "a šta se ti toliko primaš na to?" i onda te strah od otkrivanja pojede...
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Seksualnost mora da se uskladi sa nagonskim potrebama koje su povezane sa klasičnim i svakodnevnim prohtevima koji se javljaju naglo i dolaze "nepozvani".

Čovek mora da jede i glad se javlja automatski, mora da se odazove kada ga zovu, mora da se prilagodi zvaničnim pravilima (ako su ta pravila usklađena sa univerzalnim i priznatim vrednostima koja su gradili ljudi koji su se trudili da usklade najosnovnije ljudske potrebe sa dostojanstvenim načinom života).

Kad čovek “baci pogled” na stvari koje se golim okom ne mogu videti (seksualni nagon koji resetuje organizam), pronikne u slojeve seksualnosti, a seksualni nagon se obavija oko čoveka i cirkuliše.

Kad se seksualna orijentacija uskladi sa procesima koji se u ljudskom organizmu podsvesno odvijaju, čovek lakše obavlja društvene zadatke, a dolazi i u poziciju da nameće pravila koja će poštovati ljudi koji neguju dobru organizaciju u glavama i u stanju je da poveže fiziološke procese sa kognitivnim sposobnostima drugih ljudi.
By zphibrid
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2814013#p2814013]bern napisao:[/url]
[url=https://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2814007#p2814007]zphibrid napisao:[/url]Mslim da je ipak do sudbine i položaja zvezda, jer koje je drugo objašnjeje za to da će nekome ići dobro kao gej osobi a nekome ne i posle outovanja, tako da to da će svima biti bolje nije objektivno, zavisi možda hoće a možda i neće, nije sve do čoveka.
A je li biti gej do sudbine i zvijezda?
Jeste.
Korisnikov avatar
By tajfun983
Povlacim svaku rijec recenu na ovu temu.

Bitno je jer.........tad ne bih morao od decka "praviti" prijatelja, a od prijatelja majmune.
By Kragi
Ali znao sam da je sustina u tome da samo neko treba dobroo, bas dobro, da ga izjebe. :lizalica:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ko je MD if ju dont majnd mi esking?

Bitno je brate.

Zbog 101 razloga i ne mogu vise na tu temu imam 38 godina autovana /stala da izracuna/ sam 24 godine.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Autovanje nekad pokaže da su ljudi ravnodušni prema LGBT+ populaciji.
U svakom slučaju, donosi suočavanje sa pitanjem da li najjači o(p)staju.
Kad se neko izlaže nečemu neprijatnom, može sebe da pita da li će sve to biti aktuelno i za dvadeset godina.
Nikad niko neće promeniti seksualnu orijentaciju, tako da je prihvatanje prolaznih faza zbog oslobođenja poželjno.
Tuđa reakcija na autovanje je faza u reflektovanju odnosa prema sebi, tako da je podrška ipak dobrodošla.
Mada nije smak sveta ni ako reakcija bude negativna. Osoba može sebi da ponavlja da se ne zaborvlja samo ono što se tiče pravih vrednosti!
Hrabrost pripada pravim vrednostima i ojačava izdržljivost i istrajnost.
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!