Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Anhedonie
njuskalo, prekini da vredjas bisex populaciju tvrdnjom da je to sto ti radis odlika bisex ljudi - nije, to je odlika ljigavih kukavica.
Ok,ni vi niste ista bolji od njega,i vi imate svoj prljavi ves,nego ostavite coveka da zivi svoj zivot kako hoce a vi ako hocete nekome da sudite idite pa zavrsite pravo pa se lepo zaposlite kao sudija,cica mica i gotova prica msms pederke seruckaju o pravdi na forumu mos misliti...
Njuskalo nadam se da znas sta radis,i da si svestan posledica
Korisnikov avatar
By Anhedonie
stvarno nije tesko biti bolji od toga :lol: sta vise, decko i ja imamo punu dozvolu jedan od drugog da se jebavamo okolo a do sad nismo to iskoristili. al ako budem nekad iskoristio, on ce biti prvi koji ce znati.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2645840#p2645840]Zvonki napisao:[/url]Ok,ni vi niste ista bolji od njega,i vi imate svoj prljavi ves,nego ostavite coveka da zivi svoj zivot kako hoce a vi ako hocete nekome da sudite idite pa zavrsite pravo pa se lepo zaposlite kao sudija,cica mica i gotova prica msms pederke seruckaju o pravdi na forumu mos misliti...
Njuskalo nadam se da znas sta radis,i da si svestan posledica
A cuj ovog genija sada :lol:

E samo kad si nam rekao :lol:
Ma da vi ste bre cvecke...
Ako vam smeta sta covek prica na ovome forumu preskocite to,pazi interesantna je cinjenica da se vi par oseca prozvanim zbog njegovog nacina zivota,sa obizorm da to nema veze sa vasim zivotima onda je nesto drugo u pitanju,to vas je pogodilo u neku drugu slabu tacku...
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2645830#p2645830]Mage napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2645609#p2645609]Njuskalo napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2644052#p2644052]Mage napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2623030#p2623030]alexandermagic napisao:[/url]Imam problem sa tim nekim osjecajem istinske i potpune pripadnosti necem ili nekom.
Recimo ovako nekako. Ali vise zato sto me takva vrsta pripadnosti asocira na fundamentalizam i mob mentality. Ali mislim da autorka nije to imala na umu.

Ono sto sigurno osecam prema LGBT populaciji je izvesna doza odgovornosti. Naime, kao clan veoma diskriminisane grupe, osecam da je moja duznost (a i duznost svih ostalih), da promenim taj nas status makar mrvicu na bolje (ili makar ako nista drugo, da ne odmognem). Iz tog razloga smatram da je biti gay veliki i vazan deo mog zivota. Da ne postoji homofobija, verovatno ne bi ni obracao paznju na taj aspekt sebe.

Drugi oblik pripadnosti sam mozda i prizeljikivao tokom odrastanja i kao veoma mlad covek (iako nazalost nikada tako nesto nisam imao), medjutim kako idem stariji sve mi to manje znaci.
Izvini, ali kako ti demonstriraš tu odgovornost prema LGBT zajednici!?

Tako što me proganjaš po forumu i propisuješ mi kako i šta treba da radim u svom životu, odnosno da počnem da živim košer gej život?

Izvini, ali ti si rabijač LGBT zajednice na LGT vs. B.

Ti ne prihvataš raznolikost seksualnih praksi i propovedaš jednoumlje u sexu.

Ti namećeš svoje vrednosti kao jedino ispravne i dopuštene.

Bolje bi bilo da nemaš takav osećaj odgovornosti.
:lol:

Nemam ja problem sa tvojom biseksualnosti, vec sa cinjenicom da izigravas strejtera u javnosti dok se jebes sa momcima svojoj zeni iza ledja. Ne podnosim licemere i povraca mi se od njih :barf:

Da je tvoja zena svesna tvojih seksualnih praksa i da ste u nekoj otvorenoj semi, ne bi ti rekao ni a. Pitam se da li imas problem da kazes svojim jebacima da si ozenjen... nesto mi se javlja da bas i ne :smirk:
Za početak, otkud ti pravo da diskutuješ javno moj pretpostavljeni privatni život?

Drugo, pojavio sam se na forumu posle 4 godine, a ti si od prvog dana počeo da me proganjaš i sabotiraš u pokušaju da ponovo uspostavim kontakt sa nekim pravim forumašima.

Treće nije ti se ni u jednoj nervnoj ćeliji pomolila misao da sam ja nekad nešto možda uradio ili mogu da uradim za nekoga iz lgbt zajednice. Boli te dupe da li nekom može da se pomogne. Ti si razjapio svoje velike moralne principe i udri na sve strane.

Četvrto, da li si ti svestan koliko biseks ljudi je u brakovima? Koliko gay ljudi nije outovano i ne sme da se outuje? I koje rešenje nudiš - dodatnu izolaciju, dodatnu mržnju i dodatno proganjanje.

Peto, da li si svestan koliko hetero partnera vara svoje bračne drugare. Da li povraćaš i na njih?

Ne znam kako drugačije da ti kažem, ali tvoje reči su isuviše često uvreda inteligencije.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Aha, dakle, ako ima puno govana bicu i ja govno i onda je to sasvim opravdano. Ljigavi ljudi :bljak:
Ima pravom da iznosi tudj zivot jer nema svoj zato sto je ovo internet i ovo je forum,i da ja vodim takav zivot ne bih nikome pricao o svom zivotu,i shvati da je forum mesto gde jedni ljudi lece svoje frustracije na drugima e sada pitanje je iz kog ugla to posmatras
Ja bar ne bih spavao sa nekim "bipsicem" koji ima devojku,ja barem imam moral,i ja barem ne gledam ljude tako povrsno
ovaj topic je baš a teachable moment.^^

ukratko, imamo sukob predstonvolškog i poststonvolškog razmišljanja.
njuškalo nastupa s pozicije koja podrazumijeva nemogućnost emancipacije i imperativ heterokamuflaže kako bi se (pre)živjelo.

za sve one koji su vlastitim životom dokazali i svakodnevno dokazuju suprotno, to je naravno jako jako iritantno. ^^
Njuskalo napisao:Za početak, otkud ti pravo da diskutuješ javno moj pretpostavljeni privatni život?
:radosnice:

Na forumu si došao i javno predstavio svoju situaciju. Onog trenutka kada si tako nešto privatno iznio od tog trenutka to više nije toliko privatno, sada je to javno. Forum inače služi za diskutiranje svega svačega. To mu je svrha. Od tuda mu dolazi pravo.
Korisnikov avatar
By Madonna
obratio bih se njuškalu, gospodinu kojega se proganja (velbojevski da se izrazim, jer se i njega proganja), look man: mene kad zabole dupe za nešto, ja to potpuno izignorišem. osim ako mi je brutalno dosadno pa dodam malo ulja na vatru da se ne ugasi tako brzo. dakle tebi je ili baš dosadno ili ti je krivo što se neka lica na forumu, za koja ne znaš jesu li uopšte pravi ljudi ili nečiji dupli nalozi, bave problematikom koju si podelio sa javnošču (jerbo je ovo javan website, svako može da uđe i pročita ako poželi)
ako ne želiš da čitaš šta drugi misle o tvom čiru na bulji, nemoj spominjati da imaš čir na bulji. ako bi samo da dobijaš hvalospeve za svoj čir na bulji, onda nisi baš najčistiji, jer da kontrolišeš šta će drugi da misle o tvom čiru nije moguće, ne znam dal kapiraš to.
JA recimo ne želim da neko diskutuje o mom čiru na bulji, pa stoga niko ovde i ne zna za moj čir na bulji.

i poslednje, kažeš vređanje inteligencije pa hjahahahaJAJHAHAHAHAHAHA

LJOOOOOOODI NE ZNAM ZA ŠTA PRE DA SE UHVATIM, MOZAK MI SE GRČI, TI PIŠEŠ NEBULOZE MAAAN, SVAKA TVOJA REČENICA JE CRINGE MA ŠTA CRINGE SUICIDE WORTHY HALO POŽEGA DAL SI ZDRAV PA OVO JE GORE NEGO STATUS MEETS ZVONKI MEETS BARNI JER TI EKŠLI GOVORIŠ DRUGIMA DA SU GLUPI HEEEEEEJ PA HAHAHAHAHAHAHHA :krezavi:

ont: ne razumišljam više o tome, ali evo sad kad razmislim i probam da osetim, ne osetim ništa
pregenijalno, umirem od smijeha :lol:

EDIT: seriously now ^^

s njuškalom je problem što bi onda se ovdje (kao nekad) legitimira njegov stil života (što bi rekao bern ^^). da se tu slatko nasmijemo na izigravanje gospođe njuškalo, na polet tog tinejdžera koji ga je podmladio pa ide spavat u 5-6 ujutro, da proćaskamo o tarifama koje mi imamo sa svojim kupljenim ljudskim bićima i plaćenim odnosima itd. možda bi došli u veselome ćakulanju i do kakvog sindikata šugerdedija, kojima se osiguravaju prava svim oženjenim biseksualcima na 70 kila djetetine tjedno i sl.

E PA NEĆEŠ RAZBOJNIČE!

tj. neću da to legitimiram, odobravam i podržavam. jadno mi je sve zajedno.

naravno, vrhunac bezobrazluka je što je njuškalo kao iznenađen i uvređen negativnim reakcijama.
Korisnikov avatar
By Madonna
a više prethodni srkletov
misim to je to al mi se onaj više đa
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2645872#p2645872]Srklet napisao:[/url]pregenijalno, umirem od smijeha :lol:

EDIT: seriously now ^^

s njuškalom je problem što bi onda se ovdje (kao nekad) legitimira njegov stil života (što bi rekao bern ^^). da se tu slatko nasmijemo na izigravanje gospođe njuškalo, na polet tog tinejdžera koji ga je podmladio pa ide spavat u 5-6 ujutro, da proćaskamo o tarifama koje mi imamo sa svojim kupljenim ljudskim bićima i plaćenim odnosima itd. možda bi došli u veselome ćakulanju i do kakvog sindikata šugerdedija, kojima se osiguravaju prava svim oženjenim biseksualcima na 70 kila djetetine tjedno i sl.

E PA NEĆEŠ RAZBOJNIČE!

tj. neću da to legitimiram, odobravam i podržavam. jadno mi je sve zajedno.

naravno, vrhunac bezobrazluka je što je njuškalo kao iznenađen i uvređen negativnim reakcijama.
Pazi ovo,Skrlet izigrava forumskog paladina i sada ce on da deli po forumu pravdu,ajdeodrasti majke ti,prvo Njuskalo nije prvi ni poslednju sto se tice takvoga zivota,drugo taj njegov ljubavnik isto nije ni prvi ni poslednji,problem je sto je tebi povredjen ego.
Ja isto ne podrzavam takav nacin zivota,ali svako bira svoj nacin zivota tako da ja mogu da se jebem sa time sto aj ne podrzavam njegov nacin zivota,mislim iskuliraj i uzivaj u zivotu
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2645850#p2645850]Njuskalo napisao:[/url]
Za početak, otkud ti pravo da diskutuješ javno moj pretpostavljeni privatni život?

Drugo, pojavio sam se na forumu posle 4 godine, a ti si od prvog dana počeo da me proganjaš i sabotiraš u pokušaju da ponovo uspostavim kontakt sa nekim pravim forumašima.

Treće nije ti se ni u jednoj nervnoj ćeliji pomolila misao da sam ja nekad nešto možda uradio ili mogu da uradim za nekoga iz lgbt zajednice. Boli te dupe da li nekom može da se pomogne. Ti si razjapio svoje velike moralne principe i udri na sve strane.

Četvrto, da li si ti svestan koliko biseks ljudi je u brakovima? Koliko gay ljudi nije outovano i ne sme da se outuje? I koje rešenje nudiš - dodatnu izolaciju, dodatnu mržnju i dodatno proganjanje.

Peto, da li si svestan koliko hetero partnera vara svoje bračne drugare. Da li povraćaš i na njih?

Ne znam kako drugačije da ti kažem, ali tvoje reči su isuviše često uvreda inteligencije.
Joooj :smeh:

Pa ti si covece hit! Da, svestan sam svega. Svestan sam da je svet pun govana kao sto si ti, sto ne znaci da cu da vas opravdavam. Svestan sam i da gomila bracnih partnera vara, sto ne menja cinjenicu da su mi svi oni bljak, samo sto u slucaju lgbt populacije takvo ponasanje ima dodatnu problematiku da nas gura nazad u mracni vek, ali tvoj zakrzljali mozak to verovatno ne moze da pojmi.

I iskreno, necu da ignorisem gluposti koje pises. Ovo je javni forum, so deal with it.

And finally, nemoj mi molim te pricati o inteligenciji. Nisam po prirodi vain, ali mi ti ni svecu ne mozes drzati :smug:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2645855#p2645855]Srklet napisao:[/url]ovaj topic je baš a teachable moment.^^

ukratko, imamo sukob predstonvolškog i poststonvolškog razmišljanja.
njuškalo nastupa s pozicije koja podrazumijeva nemogućnost emancipacije i imperativ heterokamuflaže kako bi se (pre)živjelo.

za sve one koji su vlastitim životom dokazali i svakodnevno dokazuju suprotno, to je naravno jako jako iritantno. ^^
Ne mislim da je emancipacija nemoguća, jedino ne želim da protraćim svoj život pola na Miloševića, a još pola na gej emancipaciju. Budi realan, do emancipacije treba živeti i preživeti.

Imam važnijih stvari da postignem od dokazivanja.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2645895#p2645895]Mage napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2645850#p2645850]Njuskalo napisao:[/url]

Joooj :smeh:

Pa ti si covece hit! Da, svestan sam svega. Svestan sam da je svet pun govana kao sto si ti, sto ne znaci da cu da vas opravdavam. Svestan sam i da gomila bracnih partnera vara, sto ne menja cinjenicu da su mi svi oni bljak, samo sto u slucaju lgbt populacije takvo ponasanje ima dodatnu problematiku da nas gura nazad u mracni vek, ali tvoj zakrzljali mozak to verovatno ne moze da pojmi.

I iskreno, necu da ignorisem gluposti koje pises. Ovo je javni forum, so deal with it.

And finally, nemoj mi molim te pricati o inteligenciji. Nisam po prirodi vain, ali mi ti ni svecu ne mozes drzati :smug:
Uopšte ne želim da ignorišeš. Želim da se raspiseš. Želim da misliš da si nešto postigao. I da ostaneš ovda da još malo pišeš.

Veoma je veliki užitak posmatrati produkte jednog infantilca koji misli da zna sve o međuljudskim odnosima i isteruje neku svoju pravdu na ovom forumu.

Iskoristi tu svoju inteligenciju da shvatiš o čemu pričam. Ako možeš. Ako ne, reci da pričam u kraćim rečenicama.
Korisnikov avatar
By Njuskalo
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2645871#p2645871]MDNA napisao:[/url]obratio bih se njuškalu, gospodinu kojega se proganja (velbojevski da se izrazim, jer se i njega proganja), look man: mene kad zabole dupe za nešto, ja to potpuno izignorišem. osim ako mi je brutalno dosadno pa dodam malo ulja na vatru da se ne ugasi tako brzo. dakle tebi je ili baš dosadno ili ti je krivo što se neka lica na forumu, za koja ne znaš jesu li uopšte pravi ljudi ili nečiji dupli nalozi, bave problematikom koju si podelio sa javnošču (jerbo je ovo javan website, svako može da uđe i pročita ako poželi)
ako ne želiš da čitaš šta drugi misle o tvom čiru na bulji, nemoj spominjati da imaš čir na bulji. ako bi samo da dobijaš hvalospeve za svoj čir na bulji, onda nisi baš najčistiji, jer da kontrolišeš šta će drugi da misle o tvom čiru nije moguće, ne znam dal kapiraš to.
JA recimo ne želim da neko diskutuje o mom čiru na bulji, pa stoga niko ovde i ne zna za moj čir na bulji.

i poslednje, kažeš vređanje inteligencije pa hjahahahaJAJHAHAHAHAHAHA

LJOOOOOOODI NE ZNAM ZA ŠTA PRE DA SE UHVATIM, MOZAK MI SE GRČI, TI PIŠEŠ NEBULOZE MAAAN, SVAKA TVOJA REČENICA JE CRINGE MA ŠTA CRINGE SUICIDE WORTHY HALO POŽEGA DAL SI ZDRAV PA OVO JE GORE NEGO STATUS MEETS ZVONKI MEETS BARNI JER TI EKŠLI GOVORIŠ DRUGIMA DA SU GLUPI HEEEEEEJ PA HAHAHAHAHAHAHHA :krezavi:

ont: ne razumišljam više o tome, ali evo sad kad razmislim i probam da osetim, ne osetim ništa

Lek za čir na bulji koji te muči je sapun.A za onaj na mozgu ne znam,
Korisnikov avatar
By bern
ah... jeste vi uživo imali prilike da vam "uglavnom gej, ponekad biseks" poznanik zabije nož u leđa? ja jesam. it ain't pretty. tako da, jeste, imam osjećaj da se oko mene nalaze osobe koje su, nominalno, dio zajednice, i koje:

- se seksaju bez kondoma (i ne testiraju se, jer to rade pederi)
- emocionalno su nezreli i na nivou heroine iz neke bajke
- okovani patrijahalnim razmišljanjem
- nesposobni da rade na konfliktima u sebi
- "kopiraju" neki west holywood life u npr. buđavoj podgorici
- glume cece (pasivni) i lukase (aktivni) po kafićima
- nesposobni da proznaju šta vole u seksu, a ne šta drugo
- nesposobni da se odlijepe od vjere
- nezreli, nautentični i zarazni za sve oko sebe
- motre kao sumanuti psi da li će neko u toku razgovora reći "gej", a tetkina komšinica baš tad biti u blizini (dok je kroz stan istoga prošla armija muškaraca)
- nesposobni da razmišljaju u pravu emacipacije, jer im je jedina politika zatrpavanje u homofobno smeće (kuća, posa, kum, kuma, đeca, slave, krštenja, jao težak život)
- generalno, zbunjene kukavice

sad, zašto ja nisam nabrojao neke pozitivne osobine? pa zato što sam u ovom trenutku (nominalno) okružen ovakvima gore, a oni, eto, drže konce. da li su out, emancipovana i odvažne osobe one na koje danas možete ugledati i reći da se osjećate kao dio dobre zajednice? kome se od ljudi "u zajednici" možete obratiti? da, osjećam se kao dio zajednice iz koje jedva čekam da odem.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2645899#p2645899]Njuskalo napisao:[/url]

Ne mislim da je emancipacija nemoguća, jedino ne želim da protraćim svoj život pola na Miloševića, a još pola na gej emancipaciju. Budi realan, do emancipacije treba živeti i preživeti.

Imam važnijih stvari da postignem od dokazivanja.
thank you for proving my point. ^^

a sad opet još jedan aksiom LGBT egzistencije: ljudi koji su emancipirani i aut znaju kako je to biti autohomofobna ormaruša, jer svatko od nas je to nekoć bio, dok autohomofobne ormaruše ne znaju kako je to biti aut i emancipiran.

dakle, moć znanja i životnog iskustva je neopisivo veća kod aut i emancipiranih. a čega je savršen primjer stav 'neću da protraćim život na emancipaciju', što može reći samo neki autohomofob, jer svaki oslobođeni peder zna da bez emancipacije nema pravog života, nego baš traćenja istog. na kamuflažne brakove i kupljene odnose, recimo.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2645892#p2645892]Zvonki napisao:[/url]
Pazi ovo,Skrlet izigrava forumskog paladina i sada ce on da deli po forumu pravdu,ajdeodrasti majke ti,prvo Njuskalo nije prvi ni poslednju sto se tice takvoga zivota,drugo taj njegov ljubavnik isto nije ni prvi ni poslednji,problem je sto je tebi povredjen ego.
Ja isto ne podrzavam takav nacin zivota,ali svako bira svoj nacin zivota tako da ja mogu da se jebem sa time sto aj ne podrzavam njegov nacin zivota,mislim iskuliraj i uzivaj u zivotu
moje ego je koliko osjetljiva maćuhica toliko i stamena sekvoja. ^^
nikako mi ne uspijeva dokučiti što ti to misliš čime je meni u njuškalovoj priči povrijeđen ego. samo nemoj reći zato jer nemam kamuflažnu suprugu. :lol:

a što se mojeg moraliziranja tiče, pa to mi je best feature. ako išta u životu znam, to je razlikovati right from wrong. :sudija:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!