Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

To sto te pusta da ides sam na zurke moze da znaci jednu od sledecih stvari:

a) da ti veruje (ako je ovo slucaj, gadno si se zajebao)
b) da ga boli uvo
c) da te testira (ovo mi ne deluje verovatno, ali mi zato deluje jako verovatno da ti to radis njemu)

Ne znam sta ti podrazumevas pod time da ti njega volis i da on tebe voli, ali ja se tako nikad ne bih ponasao prema nekom s kim tako definisem odnose. I slazem sa sva tri posta iznad.
Korisnikov avatar
By No_Stress
Ova tema je kraljevska. Zasto me nije cuvao? Slut.
By MarkoU
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2552148#p2552148]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]da mi je znati ko ti je decko i posaljem mu sta si ovde pisao, a smem da se kladim da je to bez njegovog znanja, pa ja bih te bre prebila, ako je njemu to mrsko.

alo bre kretenu?!
kazes da ti otac umire, da decka koga "volis" fizicki i psihicki maltretiraju, a tebi je najbitnije sto ne izlazis i ne blejis sa njim po jebenih 12 sati?!!!! ALOOOO?!

pa ovo je sve, ali ljubav nije, majmune majmunski! posto si se zajebo i pomenuo studenjak, znamo IZ odakle si, ja se zaista nadam da ce te makar forumasi zaobilaziti u sirokom luku.
Kakav si prema decku i porodici, necu ni da zamisljam kakav si prema drustvu.

Ovo je jedna od retkih tema gde su svi forumasi koji su odgovorili zaista pokusali da ti pomognu i daju konkretan savet, a ti iz posta u post pokazujes svoju nezrelost i donekle ljubomoru, sto smo (verovatno) svi mislili da zelis savet vezan za tvog decka, a ti vristis JADAN JA, JADAN JA!!!
Tvom decku je sada potrebna snaga, a ne jebivetar i mali drkos kao ti.

Prihvatam opomenu ili ban otvorenih ruku, samo cu moliti da mi se post ne obrise. Unapred zahvalna. Over and Out.

Jel si ti svesna šta si se iske*ala sad?
O čemu bre pričaš ti? Alo, nisam napomenuo da je on mene prevario za moj sopstveni rođendan sa mojim najboljim drugom? I šta, šta si se ti vezala za mog oca? De*ilu glupi, nije bitno da blejimo bitno je da bude uz mene dok mi je teško kao što sam ja tu bio za njega, to je bitno, nemaš poentu, ne kapiraš.. Banuj samu sebe jer mene razloga da banuje niko nema. A treća stvar, on DOBRO zna da sam otvorio ovaj topic i DOBRO zna o čemu se priča a ja DOBRO znam da ti nemaš pojma o čemu pričaš.
Rekao sam ''Makar 12 sati'' u prevodu najviše 12 sati, skontaj šta kucam alo.
O to što sam rekao za moje iskreno mišljenje, nije samo moje mišljenje, nego i mnogo drugih ljudi iz mog života. On je mene prevario manje nego ja njega, ali on je mene povredio mnogo više nego ja njega. A i sama si pročitala, šta je to ''neoprostivo'' što je on uradio, što boli više od prevare, a zbog njega sam bio u hitnoj. Neću sad da ti kucam ovde sigurno šta je sve radio on, ili šta sam radio ja, previše je blamirajuće, ali budi sigurna da sledeći put pročitaš bolje šta pišem, i razmisliš bolje, tj. protumačiš moj tekst, a do tad, ne moraš pisati ovde. Ćao zdravo.
By MarkoU
A to o prevarama... dovoljno je što mi je njegova drugarica rekla ''Ja mog dečka puštam da ide na more, i da se krlja sa drugima, eto, čisto da se ne bi smorio''.

Neko je pomenuo nešto pod A, B, C...
Da, bolelo ga je evo, eto, da! To je poenta. Nije ni prvi ni poslednji put. A prevariti ga više u životu neću. A sledeće je: da, nemaran je, boli ga ku*ac za sve, nije mu stalo do mene (nekad) to boli.. MNOGO...
Mogao je da ide sa mnom na žurku par puta, ali nije hteo, eto, nešto drugo mu je uvek bilo preče, i u tom trenutku mog razmišljanja dok sam bio u klubu bilo mi je na pameti ''njemu je bio preči neku drugi, e pa sad je i meni''. Pre neki dan se video sa bivšim, ko zna šta je radio (nadam se ništa) dok sam ja sedeo kući i grickao nokte, a ja kad pomenem moju bivšu: ''Ti nju i dalje voliš, kako onda možeš mene da voliš lalalala!'' e, u tome je fazon. On sve sme, a ja ne smem ništa, e znaš šta, to veče u klubu mi je puko' ku*ac, nisam razmišljao racionalno (kao ni on, za razliku nikad) kajem se, jebiga desilo se, desilo se i njemu sto puta, i mene je bolelo, to više raditi neću, i to je kraj.
A ta tema oko mene ''Marko i Marko ponašanje'' ili štagod/kako god već, to je mogao da otvori jedan Nolife-er.
By MarkoU
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2552148#p2552148]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]
Tvom decku je sada potrebna snaga, a ne jebivetar i mali drkos kao ti.
Slušaj snagu moju, energiju i dobro volju, trpenje i ćutanje, dobija već 9 meseci, dok ja.. ja.. znaš šta sam ja dobio od njega? KU*AC U DUPE. Od prvog dana, pa do danas. Da napomenem da nikad nije bio u vezi, i da ne napominjem kako se ponašao prvih mesec i po dana, gde sam mu svake subote iznova i iznova pričao da nije za vezu i da želim da raskinem s njim, a on me iznovao bukvalno molio da ostanemo zajedno. To je sve što imam da kažem.

S obzirom da smo rođeni istog datuma, da su nam keve i braća rođeni istog datuma, da imaju ista imena i tako dalje o sličnostima... vrlo smo slični. Tako da ono što bih uradio ja, to bi uradio i on, i obratno..
Mada većina društva koji znaju i mene i njega, kažu da je on ne zreo, i da nismo za vezu zbog njega.
I nebitno, bitno je da smo mi opet zajedno, a sada kada mu prođe prijemni (daj bože da ga položi i da upadne na budžet (stvarno voli svoj smer)) i kada završi to, videćemo hoćemo li živeti zajedno ili će živeti kod mene, ili ne znam ni ja šta već, dogovorićemo se i rasčistićemo.
Uf, zabole me glava. Ne razumem samo kako je istovremeno moguce da nikad ranije nije bio u vezi i da ima bivseg s kim se vidja. Does not fempute.
Tebi je potrebno drasticno korigovanje nekih osnovnih koncepata. Odi lepo do biblioteke, uzmi Fromm-ovo Umece ljubavi (nije tesko za citanje i razumevanje), procitaj, malo porazmisli, pa se onda javi opet. Do tad bih ti preporucio da se odmaknes od tastature, jer ovu bitku na forumu neces moci da dobijes. :deda:
By MarkoU
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2552532#p2552532]Katengl napisao:[/url]Uf, zabole me glava. Ne razumem samo kako je istovremeno moguce da nikad ranije nije bio u vezi i da ima bivseg s kim se vidja. Does not fempute.
Tebi je potrebno drasticno korigovanje nekih osnovnih koncepata. Odi lepo do biblioteke, uzmi Fromm-ovo Umece ljubavi (nije tesko za citanje i razumevanje), procitaj, malo porazmisli, pa se onda javi opet. Do tad bih ti preporucio da se odmaknes od tastature, jer ovu bitku na forumu neces moci da dobijes. :deda:
Lol, bivši s kojim je bio nedelju dana da, samo kres i to je to. Ma izvini Harry Potter-u, ee, nemoj molim te. Čitanje, knjige, kakva sra*a bre ti meni pričaš tebra? Samo iskustvo mi govori nešto. :trustme:
By MarkoU
Jeste, tražio sam pomoć, i dobio sam je, ja ne znam kakav se forumski rat sad desio, to mi nije jasno. U ostalom tražio sam savet šta da uradim povodom toga, a dobio sam gomilu praznoglavaca i beživotnih ljudi da mi ke*aju ovde ovo ono, daj zajebi odjebi šta god, mislim da niko ne može bolje da zna našu vezu od nas dvojice, a što se nekih stvari tiče, sami znamo gde smo pogrešili, i verovatno imamo razloge zbog čega smo jedno drugom neke stvari oprostili, tako da ono, 'oladite.
A i u analiziranju ovih svih postova skapirao sam neke stvari, a i on je, to je bilo dovoljno.. A sada voleo bih da tema postane istorija i da je administratori zaključaju, sem ako ne žele i oni sami da me napadnu iz nekog štagod razloga.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
kakav rodjendan sad sam ja pomenula? :lol:
sta sam se vezala za tvog oca?! :krezavi:

jao jao jao.. pa na ovo ni je vredi odgovarati kolko si jadan iz recenice u recenicu, ali ovo je zaista tema godine :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Vespertine
jedno-dva pet-sest duzine Tolstoja a sadrzine Marine Tucakovic
Korisnikov avatar
By Katengl
Jao, ne mogu da disem. Harry Potter!!! :roflmao: Pa ovo je odlicno. Jos! Jos!
Izvini, tebra, zaboravio sam da knjige sluze samo da se ne citaju za lektiru, mis'im ono, nisu rezultat necijeg iskustva, brateeeee.

A posto sam kazes da su ti ovi postovi pomogli, mislim da bi bio red da se zahvalis finim ljudima. Srecno sa deckom i pazi da ti ne iskoci neka knjiga iz mraka, opasno je to, tebra.
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
od početnog oduševljenja do potpunog hejta..
kad neka priča smrducka, treba se uzdržati od komentiranja dok se neke stvari ne razjasne. ovako imamo jako smešnu situaciju.
što se teme tiče, žao mi tog momka koji trpi teror od roditelja i još je preživeo prevaru od dečka. takav dečko i treba da ga ostavi jer mu nikakvu pomoć i neće predstavljati u životu.
By MarkoU
Izgleda da su pojedini je*eno slepi preko očiju i ne čitaju kad pišem šta je on uradio meni, pa ispadoh ja kriv za sve, sad od jednom sam ja ovakav i onakav, ma daj bre zajebi, nisam u opšte ni trebao postavljati ovakvu temu, zato što ljudi koji imaju intelgenciju na nivou kamena, koji stoji, komentarišu lalala ''Još on trpi prevaru'' pa znaš šta? PUŠI MI KU*AC, i ja sam trpeo prevaru.. i nisam se nešto specijalno bunio..
Jedno vreme sam mislio da su gej ljudi pametniji od ovih koji su strejt, da više vremena provode razmišljajući.. Zapravo NE! Glupi su kao ku*ac! Zato su tako i jadni da ne mogu da nađu sebi partnera, već samo kres kombinaciju, svi to žele zato što jebeno kod vas ljubav ne postoji... e zato ne možete da razumete ovu situacijju. Bye-bye.
Korisnikov avatar
By Vespertine
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2552832#p2552832]MarkoU napisao:[/url]ma daj bre zajebi, nisam u opšte ni trebao postavljati ovakvu temu, zato što ljudi koji imaju intelgenciju na nivou kamena, koji stoji, komentarišu lalala ''Još on trpi prevaru'' pa znaš šta? PUŠI MI KU*AC, i ja sam trpeo prevaru.. i nisam se nešto specijalno bunio..
Da,da... UPRAVU si da U OPSTE nisi trebao da postavljas temu. Mi kameni se slazemo s tebe :)
Vidi se da ono sto si napisao za knjige ima prakticnu primenu u tvom slucaju.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!