Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Madonna
iskoračio sam.
ne.

edit: ^hahahahhaha
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
pa ako vec toliko zelimo da budemo srbski,

"kada sam se autovao/la"
mada bih ja bez problema i stavila out-ovao/la

ili da ne bude da kopiramo ( :lol: ) moze da krece sa "Autovao/la sam se.."

ne znam.. danas sam looda, ne znam sta hocu :drama:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
prvobitno je i bilo iskorak. al nekako je... ne znam
Korisnikov avatar
By Madonna
iskorak je sranje
autovati.. nemam pojma, niđe veze. trljati se o auto?

cmon u smart ppl, think of something original!!
Korisnikov avatar
By bern
"moj izlazak iz ormara"?

što da ne, neka se popularizuje fraza.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2396604#p2396604]bas bleu napisao:[/url]sta fali: "kada sam se autovao/la"?
zato sto me je ne tako zanemarljiv broj pedera pitalo "sta je to autovanje?" na sta sam odgovorio :hypno: facom. u sustini moze i to.

ajde ljudi da se ovde sve izdogovaramo ovde sto se tice toga sta ce/gde/kako da pise, ocu da ga napravimo zajedno :grouphug: i ako neko ima neku sugestiju neka doda, al da se ne zaboravi da je sajt jako minimalne prirode, da je poenta u tim anonimnim pricicama i da ne treba puno stvari sa strane jer ce samo da odvlace paznju od poente.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2396581#p2396581]bern napisao:[/url]"moj izlazak iz ormara"?

što da ne, neka se popularizuje fraza.
:up:

Mada sam ja još uvek za iskoračiti, iskorak, moj prvi iskorak, kad sam iskoračio (iako ovde imam neodoljivu potrebu da kažem "se" :iskolacen: )...

Plus imam tu neku sliku ljudi u koloni, uniformisani, i isti, i neko ima hrabrost da izađe iz te kolone i kaže da je drugačiji, da iskorači jedan korak ispred i bude na taj trenutak u centru pažnje.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
iskorak je fuj. ko dodje na sajt nece shvatiti o cemu se radi
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Pa, već sam ti rekao da odmah ispod dugine trakice, možda desno od logoa, bude kao fora odsečka iz rečnika, nešto tipa:
iskoračiti, i. np. (ili kako već bi išlo)
1. Napraviti korak unapred.
2. izaći iz ormara, autovati se - Reći nekome da si bi, lez, gej, trans.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
A di je živi html? :awesome:

Pa, ono desno,
Želimo da čujemo i tvoju priču. Priča treba da ima najviše 5 rečenica, i da počinje sa "Kada sam priznao/la iz ormara..."

Neće svaka poslata priča biti objavljena. Sve poslate priče postaju vlasništvo kadasamizasaoiormara.com i mogu biti korigovane radi dužine ili gramatičkih grešaka.

Tvoja priča:
@Korvi
Slažem se za sv vetli momenat iskoraka, ali suštinski, iskorak nije isto što i izlazak. Kada iskoračiš - nekako si na pola. A kad izađeš iz reda, onda si izašao... ili si u neredu. :awesome:

Ne znam, sve mi rogobatno zvuči. Neke reči, sintagme ili fraze, jednostavno ne mogu da se prevedu u duhu jezika, pa šta sad da radimo...

A i "Kada sam se autovao" je isto idiotski... pffff. Kada sam priznao... je još idiotskije.

Možda treba ubaciti gif :D - "Kada sam :closet: "

edit: I ono sa +,-, tj. smajlić il' tužić :cita:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
zivi html je kod mene a da bi imalo ista na njemu ispisano mora da se konektuje na bazu odnosno mora bas da se okaci na webu al to cu tek kasnije kad sve sredimo i kad bude final verzija. do tad se dogovaramo. a mozda na primer "kada izadjoh iz ormana"? a u sustini i moze "autovah". neka se ljudi nauce.

i onako kad ukucas autovanje na google izadje sve vezano za gej tematiku
Korisnikov avatar
By Anhedonie
to ni u ludilu. pre cu da napisem "kad se kaming-autovah" nego ista sa iskorak!
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Oke :)

A aj bez onog autovAH...? Jasna mi je poenta - da se izbegne promena po rodu, ali je... čini mi se - too much. :sigh: dammit!

@Korvi - :lol: :lol: :lol: :klap:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ih da je samo 200 :lol:

al i dalje, ja pravim ja vazim za duplo od tebe :cool:

ok, ne mora aorist, moze i "kada sam se autovao/la"
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!