Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By moonadorn
Afraid, dobio si jako lepe savete od ljudi ovde. Nema sta puno da se doda, ali ja bih ipak voleo da ti kazem da svaku situaciju u zivotu mozes gledati iz barem dve perspektive. To sto na tim chat-ovim nisi nasao ljude koji ti odgovaraju zapravo treba da bude pozitivna stvar, jer si tom spoznajom u samom startu ustedeo sebi jako puno vremena i zivaca. A sto se tice tvoje potrage za dijamantom u moru cadji, znaj da to nije lako, ali je svakako vredno. Kada bi dijamanti bili cesci, ne bi bili toliko vredni, zar ne?
By Kragi
Ne zele oni (chat) samo sex, ali im je lifestyle i stav takav da nista sam njega ne mogu da dobiju, niti imaju.
Za jednu zdravu vezu potrebni su i 'zdravi' stavovi a ja ne znam ni jednu ormarusu koja je prebacila duze od 2 meseca sa nekim.
Bavi se sobom, vise nego drugima a vremenom ce sve doci na svoje :mazi:
U suprotnom ces ceo zivot visiti na romeu sa face blur slikom i kukati kako vecito princa na belom konju trazis na pogresnim mestima :roll:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Vezano za chat, romeo i slična mesta... Istina da su u pitanju mesare, ali ja sam najboljeg prijatelja upoznao upravo preko romea... Par takođe jako dobrih prijatelja sam upoznao preko chat-a, tako da ne bih bio isključiv poput nekih i nikako ne bih rekao da na ta mesta ne zalaziš. Što bi rekla teta Rijana, We found love in a hopeless place, samo je bitno da ne gubiš nadu. A koliko sam u stanju da procenim tip ličnosti (naravno možda grešim) gubićeš nadu na svaki doživljeni neuspeh. Deluje mi i da imaš popriličan strah od samoće. A i takođe mi se čini da je najveći problem koji imaš prihvatanje samog sebe.

Ne znam šta pametno da ti kažem, osim da ne žuriš jer je vreme trenutno tvoj najveći neprijatelj. Zapravo nedostatak strpljenja koji te može naterati da učiniš stvari zbog kojih ćeš se kasnije kajati ili bi voleo da ih nisi učinio. Ne žuri i ne brzaj, stvari kakve su danas kroz koju godinu mogu izgledati totalno drugačije. Nauči se strpljenju, postavi sebi ciljeve, i čekaj svoju priliku... Sigurno će se pojaviti kad tad.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2393779#p2393779]Kragi napisao:[/url]Ne zele oni (chat) samo sex, ali im je lifestyle i stav takav da nista sam njega ne mogu da dobiju, niti imaju.
Za jednu zdravu vezu potrebni su i 'zdravi' stavovi a ja ne znam ni jednu ormarusu koja je prebacila duze od 2 meseca sa nekim.
Bavi se sobom, vise nego drugima a vremenom ce sve doci na svoje :mazi:
U suprotnom ces ceo zivot visiti na romeu sa face blur slikom i kukati kako vecito princa na belom konju trazis na pogresnim mestima :roll:
Džizs...

- To što nešto ne znaš, ne znači da ne postoji. Verovao ili ne. Ne lupetaj.
- Čovek se i bavi sobom, zbog toga je i otvorio temu.
- Da, a svi oni autovani spavaju sa idealnim srodnim dušama na laticama neopisive ljubavi i sve ostalo im je savršeno. :lood:
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2393808#p2393808]Noctis Lucis Caelum napisao:[/url]Vezano za chat, romeo i slična mesta...
gayromeo.com nije isto što i čet. na prvom se mogu naći ok ljudi, na drugom teško.

u vezi sa ovim o čemu pričaju kragi i Synesthesia: istina je da mlađani afraid treba da uzme u obzir i "stepen" outovanosti osobe prema sebi i drugima. vezu između outovanja, samoprihvaćanja i ostalog... to nek sam otkrije (pošto zavisi od stepena njegovog samoprihvatanja, je l' te).
Korisnikov avatar
By antibiotic
^ :lol: i meni ova pesma pada na pamet uvek kada pogledam ovu temu.

zakljucak: dobro je biti drugaciji od drugih. :up:
By Kragi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2393955#p2393955]bern napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2393808#p2393808]Noctis Lucis Caelum napisao:[/url]Vezano za chat, romeo i slična mesta...
gayromeo.com nije isto što i čet. na prvom se mogu naći ok ljudi, na drugom teško.

u vezi sa ovim o čemu pričaju kragi i Synesthesia: istina je da mlađani afraid treba da uzme u obzir i "stepen" outovanosti osobe prema sebi i drugima. vezu između outovanja, samoprihvaćanja i ostalog... to nek sam otkrije (pošto zavisi od stepena njegovog samoprihvatanja, je l' te).
E, ne mogu onoj glupaci da objasnjavam neke stvari pa cu tebe citirati.
Inace, ovde se generalizacija podrazumeva posto kontam da decko ima problem sa 'identitetom' jer ga trazi na pogresnom mestu.
Naravno da svuda ima ljudi koji su po necijoj meri.
bla, bla, bla.
Korisnikov avatar
By Mage
To sto se osecas drugiciji je dobro, i treba da se osecas drugaciji. Svi smo mi drugaciji i jedinstveni, ali je nekad to tesko videti kada gledas iz daleka :)

Ovo sto si napisao me podseca jako na sebe kada sam poceo da zalazim u "gay vode" da tako kazem. Proces prihvatanja sebe je dugotrajan i mucan, pogotovo kada shvatis koliko te je drustvo oblikovalo u nakazu i koliko moras da radis na sebi da bi ispravio sve te predrasude/stereotipove/generalizacije itd itd. Vazno je da se bavis sobom, kao sto su ti vec neki napomenuli.

A sto se tice chata i romea, to uopste nisu reprezentativni uzorci gay populacije, pa cak ni ovaj forum to nije. A cak i da jesu, ne bi smeo da dazvolis da te to poljulja u svojoj viziji sebe. Iako ti se mozda trenutno ne cini tako, svi mi biramo ono sto zelimo biti i kuda zelimo otici. Vazno je da znas sta TI zelis i ko si TI, drugi su manje relevantni.

I sasvim je normalno nekad biti uplasen, i ja sam bio uplasen, i dalje sam nekad uplasen. A zivot je veoma veoma cudan i nepredvidiv, ali me je moje ograniceno iskustvo navelo da mislim da stvari ipak nekako uvek dodju na svoje mesto vremenom. Ja i moj decko smo se npr prosle godine vencali i sada zajedno zivimo i radimo u Svedkoj :) Da mi je neko pre 7-8 godina (kada sam bio tvojih godina) rekao da ce se stvari odviti ovim putem... heh.
Korisnikov avatar
By afraid
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2396845#p2396845]Mage napisao:[/url]To sto se osecas drugiciji je dobro, i treba da se osecas drugaciji. Svi smo mi drugaciji i jedinstveni, ali je nekad to tesko videti kada gledas iz daleka :)

Ovo sto si napisao me podseca jako na sebe kada sam poceo da zalazim u "gay vode" da tako kazem. Proces prihvatanja sebe je dugotrajan i mucan, pogotovo kada shvatis koliko te je drustvo oblikovalo u nakazu i koliko moras da radis na sebi da bi ispravio sve te predrasude/stereotipove/generalizacije itd itd. Vazno je da se bavis sobom, kao sto su ti vec neki napomenuli.

A sto se tice chata i romea, to uopste nisu reprezentativni uzorci gay populacije, pa cak ni ovaj forum to nije. A cak i da jesu, ne bi smeo da dazvolis da te to poljulja u svojoj viziji sebe. Iako ti se mozda trenutno ne cini tako, svi mi biramo ono sto zelimo biti i kuda zelimo otici. Vazno je da znas sta TI zelis i ko si TI, drugi su manje relevantni.

I sasvim je normalno nekad biti uplasen, i ja sam bio uplasen, i dalje sam nekad uplasen. A zivot je veoma veoma cudan i nepredvidiv, ali me je moje ograniceno iskustvo navelo da mislim da stvari ipak nekako uvek dodju na svoje mesto vremenom. Ja i moj decko smo se npr prosle godine vencali i sada zajedno zivimo i radimo u Svedkoj :) Da mi je neko pre 7-8 godina (kada sam bio tvojih godina) rekao da ce se stvari odviti ovim putem... heh.

hvala ti na odgovoru ,tako se bas i osjecam i nemogu vjerovati da imas partnera(muza) :DD to je tako sweet :P drago mi je da se to desava i da ima jos ljudi koji vjeruju u romansu a ne samo sex.I cestitam ti na tome uspjehu ;)

I sad opet ja pisem post ,mozda smaram neke ljude ali imam problem,gore sam naveo da sam gay ali neku vece sam prvi put u zivotu sanjao da imam odnos sa curom o.O(mozda je ovo neprijatno ali bilo mi je ljepo u tom snu) tako da sam sad svarno zbunjen :S ,znam se ja i ovako nekad zagledati u curu i da mi se svidja i mogao bih biti sa njom ali sexualno me ne privlaci bas,ali mozda kad bih probao(sry na izrazu), nzm mozda sam Bi ...sad stvarno neznam sta sam o.O zbunjuje me sve ...
savjet neko?
Korisnikov avatar
By Madonna
romasna :radosnice:

ont: pa dobro, probaj sve što ti život pruža, ne plaši se boona
videces, ljubav ce te strefiti neocekivano! mene jeste haha
i devojka i momak su me nasli!
posle krace veze sa njom shvatio sam da to nije to i da ne zelim i ne mogu da budem sa devojkama, jer je na kraju postalo mucenje... (a primetio btw da mi se drugar budio ponekad dok sam se ljubio s njom hahaha tako da to sto zamiljas da si sa devojkom nije nikakvo cudo). na kraju krajeva, prihvati sebe i ako si bi i uzivaj, sto je najbitnije. srecno!!! :)
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Izvini, a zašto te je strah od str8 osoba u kontekstu seksa? Kažeš da se plašiš njih i zbog toga si nevin. Ne shvatam, pojasni, ako nije problem.
"imam 17 god i jos sam nevin jer me strah od gay osoba..."
Korisnikov avatar
By Partybreaker
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2399951#p2399951]Dr_Shortbus napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2399944#p2399944]Partybreaker napisao:[/url]Izvini, a zašto te je strah od str8 osoba u kontekstu seksa? Kažeš da se plašiš njih i zbog toga si nevin. Ne shvatam, pojasni, ako nije problem.
:rotflmao:
Taman odlučih da se aktiviram na forumu. Odoh u :closet:
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2399953#p2399953]Partybreaker napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2399951#p2399951]Dr_Shortbus napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2399944#p2399944]Partybreaker napisao:[/url]Izvini, a zašto te je strah od str8 osoba u kontekstu seksa? Kažeš da se plašiš njih i zbog toga si nevin. Ne shvatam, pojasni, ako nije problem.
:rotflmao:
Taman odlučih da se aktiviram na forumu. Odoh u :closet:

Vrati seeeee breee! Sve ti je oprošteno! Skuvala sam ti paštašutu! :molise:
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2398200#p2398200]afraid napisao:
I sad opet ja pisem post ,mozda smaram neke ljude ali imam problem,gore sam naveo da sam gay ali neku vece sam prvi put u zivotu sanjao da imam odnos sa curom o.O(mozda je ovo neprijatno ali bilo mi je ljepo u tom snu) tako da sam sad svarno zbunjen :S
san je ipak samo san i ne znači mnogo. možda se opireš priznanju da si gay, možda stvarno nisi gay. samo jedna osoba zna. ti. ali, ne srljaj.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Ja sam to sanjao nebrojeno puta... A sa druge strane, sanjao sam i zmajeve, vampire, vukodlake :D

I dalje sam gay :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!