Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By bas bleu
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2378211#p2378211]Popeye napisao:[/url]
ali izabrati dugorocni ili cak cjelozivotni ormar stvara jednu groznu patologiju koja ce te izjesti iznutra i pretvoriti u neku vrstu ludjaka, htio to ili ne.
pre neki dan sam sedela sa jednim pedesetogodisnjakom koji je toliko sjeban da ne da ne moze da prizna ni sebi a ni grupi autovanih kvirova da je gej nego ni da je bi - sve sto je bio u stanju da kaze je "i am ambidexterous". kakav porazavajuc eufemizam.
Korisnikov avatar
By Zibro
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2378072#p2378072]Kupidon napisao:[/url]Da ne bih odgovarao svakom posebno hvala svima na komentarima.... Gay je decko, prihvatio je svoju seksualnoast ali se jako boji reagovanja okoline i u fazonu je " da nikada niko ne sazna da je gay" ... Vidjamo se svaki dan, stvari se razvijaju u dobrom pravcu a pao je i dogovor o zajednickom letovanju :)
Znam da moja tema nije u skladu sa mojim godinama ali i sami ste svesni homofobije okoline pocev od ukucana pa sire.... samim tim pa i mojim izbegavanjem prihvatanja sopstvene seksualnosti zbog straha da mogu biti otkriven nisam mogao steci iskustvo sa momcima ... Tu je jos niz faktora od kojih je jedan i moja karijera koja bih krenula u suprotnom smeru kada bih javno bio obelezen kao gay....

Yahooooo ;) congrats !!!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!