Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By constantine
hahahah sigurno nije popajevo dupe :bljak:

posle grada ostali smo sami. i ja skupio snage i rekao mu. Ko hoce nek veruje ko nece njegova stvar :kiss:
By Glasnik
bas bleu napisao:ili sam se probudila skepticnija nego inace pa mi ovo malo hard to believe ili je popeyevo debelo dupe worked its guru magic once more :zeva:
:smeh:

Popeye did it once again! :zastava:

Edit: Zaboravih da prokomentarišem apdejt. :lol: Dakle, super! :giggle: A sad si u obavezi da na ovoj temi pišeš sve moguće apdejte o tome kako se vaše prijateljstvo razvija. :D
Korisnikov avatar
By Belanos
Imao sam slican problem. Kad god mi je drug pricao o devojkama ja sam se pravio lud i kao kod mene se nista ne desava. Osecao sam se idiotski u tim situacijama. Kad je to postalo prevelik pritisak odveo sam ga na pivo, e tad je sve bilo lakse :D i rekao sam mu :D Prvo je bio zbunjen, posle ga je svasta interesovalo, sada on meni prica o devojkama, ja njemu o deckima :D ali postujem njegovu zelju da ne komentarisemo muskarce na ulici :D
Korisnikov avatar
By constantine
ovaj moj mi je rekao da bi jedino bio porblem da se lozim na njega a ostalo je sve ok
Korisnikov avatar
By acid drop
^ ja bih mu rekla da ne laska sebi... :nokti: [ :lol: ]

OT: :klap:
Korisnikov avatar
By bothways
E bas mi je drago, Cole. Vidis, nije bilo strasno i prihvatio je to OK. :)
Korisnikov avatar
By Misfit
constantine napisao:ovaj moj mi je rekao da bi jedino bio porblem da se lozim na njega a ostalo je sve ok
zvuči creepy van kontexta. :D
Korisnikov avatar
By constantine
nismo se videli par dana jer je on spremao ispit... malopre me je pozvao i reko da stavljam dzezvu sad ce da dodje na kafu :D
Korisnikov avatar
By now_pictured
super da se to lepo zavrsilo :D
moj najbolji drug je bio prvi kom sam se autovao i on je super prihvatio haha
mislim prvo je bio u soku i to, ali posle odma super sve

a kad sam se autovao najboljoj drugarici sam joj rekao kao: "e, ja moram nesto da ti kazem... pitala si sta ima novo pa ono..." a ona kao "jaaao sta je to?! sacekaj da sednem na klupu u parku". inace nas dvoje nismo bili u parku, pa smo morali malo da se prosetamo haha i sednemo napokon i ja joj kao kazem da sam gej. a ona nesto u fazonu "aaa haha, pa da znala sam odprilike to vec. sto si me bre tako prepao sa tim da imas nesto da mi kazes ja sam mislila da si ubica ili da jebes leseve." haha a ja ono :shocked: :D
Korisnikov avatar
By constantine
^ :lol:

ont update i dalje smo super... podjebava me za sve ali i ja njega
pre neki dan smo u drugaricinim kolima dok je ona sipala gorivo nas dvojca otvorili sva cetri prozora i drali se UBI UBI PEDERA :D
nisam se pokajao cak sad mi je mnogo lakse jer me pokriva kad treba za neke stvari :D
A ja sam rekla frendica da treba da joj kazem nesta za moje simpatije. I isli so u njen stan i je pitala: I sad ko frajera iz moj klas hoces? A ja sam samo rekla: ali ja se ne lozim na frajere, vec na devojke. Ona se nasmejala i rekla pa 21vi vek smo takvi stvari mene nisu nenormalni ja te i dalje volim kao frendica. I sad ko ti je simpatija? I rekla sam joj ko mi je simpatija i smejali smo se na to i tako :)
Korisnikov avatar
By sapa09
Da se ubacim malo ovde, da ne otvaram novu temu.. :)

Planiram da se autujem najboljem drugu..I trebali bi da se vidimo sutra..Najjverovatnije..I zna da trebamo da pricamo nesto.. :)
I sad..Da li je bolje praviti neki uvod ili bukvalno da bude - "Zdravo.Ja sam bi" ili tako nesto? :)
Mene sada ubija nervoza sto se toga tice, a decko ima stav - gej je ok.. :)
Na koji nacin je najbolje reci? :)
Korisnikov avatar
By sapa09
^
Lepo mislis.. :lol:
Popeye napisao:tako svi krenu. :D
Zato se ponekad i pitam, kad vec moram da se etiketiram, sta moram da nalepim... :smilegrin:

U svakom slucaju, hvala! :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!