Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By str00ja
Divno, samo napred. Sreca prati hrabre ;)
Korisnikov avatar
By lacky
super.... :)
ja bih sutra trebao da se outujem drugaricama pa sta bude...mada mislim da ce dobro da prihvate... :)
Korisnikov avatar
By ultraviolet
A ti SI d0bRo zDraw & ZhiW - NA3dR@WLjE !!!!!!!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
By Srklet
covjek na pocetku godine bio beznadezan slucaj a sad bari anhedoniju... jebote, sta sve covjek ne propusti u dva mjeseca bana! :lol:
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Originally posted by Popeye

covjek na pocetku godine bio beznadezan slucaj a sad bari anhedoniju... jebote, sta sve covjek ne propusti u dva mjeseca bana! :lol:
:lol:

znas kako se kaze, Per aspera ad astra...ili sto bi neko rekao: kroz cicke do picke
Korisnikov avatar
By blenta
aj ne kenjajte bestije
deca se vole
Korisnikov avatar
By Anhedonie
hahahaha nemate pojma koliko se on promenio od tada. a sto je najbolje i dalje se menja (u pozitivnom pravcu i smeru) i to tako brzo da me odusevljava. u isto vreme sam i zacudjen i srecan zbog njega, bas je divno gledati tako nesto.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by Null
Originally posted by manjane

Postali ste mi mnogo gotivni.
Steta sto ovo nije neka normalna zemlja, pa da se svi nadjemo i idemo u zezanje :) ))
:lol:
pa ono. može apartman ako iscimaš neku dorbu dušu da te vodi i govori ''e ono tamo ti je taj forumaš.. :trach: '' :drama:

:kafa:
govorih mu ja al avaj, previse je bio pijan da bi se setio :lol:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
pa dobro, od tog nekog trenutka pa sledecih 3 sata se ne secam... ali posle toga SVE! :wundy:
Korisnikov avatar
By Blady
Nego manjane sada si postao pravi peder, tako? :wundy:
Korisnikov avatar
By tebra
Originally posted by Anhedonie

hahahaha nemate pojma koliko se on promenio od tada. a sto je najbolje i dalje se menja (u pozitivnom pravcu i smeru) i to tako brzo da me odusevljava. u isto vreme sam i zacudjen i srecan zbog njega, bas je divno gledati tako nesto.
Tebra, znam vrlo dobro kakav sam bio.
Hvala ti sto me cinis boljom osobom. :gric:

Naravno, tu je i Glasnik88, kao i mnogi drugi likovi koji su mi jako pomogli. Pretvorili ste jedan "beznadezan slucaj" u osobu zadovoljnu svojim zivotom.
Korisnikov avatar
By Srklet
najvaznije je znati da trebas pay it forward. dakle, kad se za 5-10 godina pojavi neki klinac :D
Korisnikov avatar
By sort_of_me
bas mi drago za tebe manjane :) :klap: lepo je citati ovakve teme :)
Korisnikov avatar
By luciferin91
Originally posted by Glasnik88

^
Zapravo, iznenadio bi se koliko tih ljudi s kojima si ''dobar ceo život'' i koji izgledaju i govore kao homofobi mogu da se promene kada im kažeš da si gej. Ja nisam mogao da verujem, ali je moja seša bila jedna od osoba koja je imala JAKO homofobne izjave i pljuvala po Prajdu, a nakon što sam joj rekao da sam ja gej, ona ne prestaje da se informiše o borbi za prava gej osoba. ;) Oh God I love her... :dance: Ima takvih ljudi i u tvojoj okolini, sigurno... Videćeš već vremenom... :pivce:
shta znaci "shesha" :P
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!