Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Popeye
covjek na pocetku godine bio beznadezan slucaj a sad bari anhedoniju... jebote, sta sve covjek ne propusti u dva mjeseca bana!![]()
Originally posted by Popeye
covjek na pocetku godine bio beznadezan slucaj a sad bari anhedoniju... jebote, sta sve covjek ne propusti u dva mjeseca bana!![]()
Originally posted by Nullgovorih mu ja al avaj, previse je bio pijan da bi se setio
Originally posted by manjane
Postali ste mi mnogo gotivni.
Steta sto ovo nije neka normalna zemlja, pa da se svi nadjemo i idemo u zezanje))
![]()
pa ono. može apartman ako iscimaš neku dorbu dušu da te vodi i govori ''e ono tamo ti je taj forumaš..''
![]()
![]()
Originally posted by Anhedonieti mu nesto kazes?
Originally posted by Nullgovorih mu ja al avaj, previse je bio pijan da bi se setio
Postali ste mi mnogo gotivni.
Steta sto ovo nije neka normalna zemlja, pa da se svi nadjemo i idemo u zezanje))
![]()
pa ono. može apartman ako iscimaš neku dorbu dušu da te vodi i govori ''e ono tamo ti je taj forumaš..''
![]()
![]()
![]()
Originally posted by Anhedoniemhm...cak i toga kako sam dosao do TVOG kljuca iz TVOJE torbice..yeah right
![]()
ja sam se barem necega secao!
Message original : EnRagePrekasno.
Nadam se da se čovjeka neće dohvatiti neka (pre)iskusna evil teta vulgaris![]()
Originally posted by AnhedonieTebra, znam vrlo dobro kakav sam bio.
hahahaha nemate pojma koliko se on promenio od tada. a sto je najbolje i dalje se menja (u pozitivnom pravcu i smeru) i to tako brzo da me odusevljava. u isto vreme sam i zacudjen i srecan zbog njega, bas je divno gledati tako nesto.
Originally posted by Black LadyNe razumem pitanje.
Nego manjane sada si postao pravi peder, tako?![]()
Originally posted by Black LadyNe razumem pitanje.
Nego manjane sada si postao pravi peder, tako?![]()
![]()
Peder sam i to je dovoljno.![]()
Originally posted by ultraviolet
A ti SI d0bRo zDraw & ZhiW - NA3dR@WLjE !!!!!!!!!!!!!!!
Originally posted by Glasnik88shta znaci "shesha"
^
Zapravo, iznenadio bi se koliko tih ljudi s kojima si ''dobar ceo život'' i koji izgledaju i govore kao homofobi mogu da se promene kada im kažeš da si gej. Ja nisam mogao da verujem, ali je moja seša bila jedna od osoba koja je imala JAKO homofobne izjave i pljuvala po Prajdu, a nakon što sam joj rekao da sam ja gej, ona ne prestaje da se informiše o borbi za prava gej osoba.Oh God I love her...
Ima takvih ljudi i u tvojoj okolini, sigurno... Videćeš već vremenom...
![]()
Originally posted by luciferin91Shesha? Nem' pojma.
shta znaci "shesha"![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!