Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By haemoglobin
Originally posted by Dante

Moj predlog je da tako nešto krupno ne treba kriti od siblinga.
Reci joj. Ako može da te prihvati - super.
Ako ne - daj joj vremena.
Ako te nikada ne prihvati, nije ti ni potrebna.
:fancyklap:
By alexandermagic
Originally posted by spliff
Originally posted by alexandermagic

Besmisleno je kriti vlastitu seksualnu orijentaciju pred bratom/sestrom.
besmisleno je kriti svoju sexualnu oriojentaciju uopshte :snob:
Slažem se s Vama, no držimo se konkretnog pitanja koje se razmatra u ovom topic-u. Et toq! Slika
Originally posted by Myself

Sestre su mahom divna stvorenja. :)
Jesu.
Moja je moja najveca podrska i najveci prijatelj.
To je divno. :)
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Nemam nikoga :sigh: U nekim situacijama vidis koliko si uskracen kad nemas brata ili sestru, ne mislim konkretno na ovu, ali moze i ona da se racuna.
Korisnikov avatar
By Torry
Originally posted by Blond Brat

Nemam nikoga :sigh: U nekim situacijama vidis koliko si uskracen kad nemas brata ili sestru, ne mislim konkretno na ovu, ali moze i ona da se racuna.

me neither

al ko zna zasto je to dobro

:svejedno:
Korisnikov avatar
By Stripi
Meni je brat na neki uvrnuti način pomogao oko majke, koja se ni dan danas sa time nikako ne nosi. Ali je barem pomogao da se malo skulirai ostavi me na miru.
Elem, tokom zasjedanja obiteljskog vijeća nakon mog outa dobrovoljno-prisilnog outa (duga priča, neda mi se sad), brat me je priupitao šta će on, danas-sutra, reći svojoj djeci. Ja sam samo rekao da ne mora ništa reći, ali djeca neće imati strica. Meni njihova krštenja, rođendani, prve pričesti, krizme, pičke materine, neće faliti ali ja njima hoću. I dao mu izbor, ili će djeca imati strica pedera ili neće imati strica uopće. Vrlo demokratski, zar ne? :D
Nakon toga se on samo posramio i rekao "ma nee..." . Sljedeće jutro je razgovarao sa majkom i rekao joj da sam ja ipak njezino dijete, i da to mora uvijek imati na umu.
eto, nije bilo tako ni loše.
Moram priznati da sam to od njega najmanje očekivao, obzirom da je on tipični uštogljeni pravnik, za kojeg ne postoje oscilacije i skretanja u životu.
Nikad mu to nisam rekao ali zahvalan sam mu na tome :D
Korisnikov avatar
By spliff
obichno tako biva
da najtolerantniji ispadnu oni od kojih se to namanje ochekivalo...
Korisnikov avatar
By haemoglobin
ja imam mladjeg brata koji ima tek 15 godina...njega ne zanima tako sta u vezi mene, no neretko mi kaze: 'pederu' :maji:
Korisnikov avatar
By Ash Crimson
Evo, ja sam mojima rekao pre dva sata i mnogo su bolje to prihvatili nego sto sam ocekivao. :awesome: :comingout: :grouphug:
Korisnikov avatar
By mikeli
ja mislim da moja sestra zna, al se pravi luda,
zamalo me je hvatala u nezgodnim pozama sa boy frendom .....
nisam joj reko a ni nemam potrebu, jer zivi 500km od mene i vidjamo se do 2 put u godini ....
braci, ne i netreba, pogotovo starijem, jer je alergican i svasta se cuje iz njegovih usta, kad se spomene derpe i sl.
drugom starijem mozda i kazem, ako bude prilika, tolerantniji je, mada ipak ne .....

tebi druze, drzim(o) fige, i kako su svi rekli, ispitaj teren, mislim da ces uspeti, ili ce ona misliti da je zekish ,,,,,,,,,,,
Korisnikov avatar
By harlequin
Ja sam sestri imala najjacu potrebu da kazem. Vec je Popeye rekao, kao da krijes veliki deo sebe. Ja sam bliska sa sestrom i bilo je neprijatno i tesko precutkivati toliko ideja i detalja svaki dan.

Rekla sam joj, ali dugo nije mogla da prihvati. Prvo je mislila da je zezam, tacnije pobegla je u tu ideju. Dala sam joj vremena, par meseci, upoznala je sa nekim gay ljudima, priblizila joj malo svet koji joj je bio potpuno stran i dalek, posle opet pricala sa njom. Bilo je bolje. Bilo joj je tesko da shvati, plasila se, nije verovala, ma razne faze, ali u svakom trenutku je imala zelju da cuje sta pricam, da shvati i pomogne mi. Na meni je bilo da njoj pomognem u tome. Dobro nam ide. Divna je, obozavam je.

Originally posted by Herald

Sestri sam rekao umesto laku noc "ja sam peder". Ona je trazila da joj objasnjavam, ali nisam mogao spavalo mi se :giggle: Njoj sam se prvoj autovao racunajuci na podrsku za tatu i mamu ( za koje ne znam da li su peder ili lezba :blink,blink: ) ali se ispostavilo da je ona bila uplasenija od mene i panikovala je, pa sam je otudjio od informacija za buduca izvrsenja camingautova.

Veoma surovo. Ne bih sebi nikada dozvolila da tako zveknem izjavom dragu osobu i ostavim je da se sama bori sa konfuzijom, jer oprostite meni se spava.

Racunas na njenu podrsku, potrebna ti je, zasluzila je da joj pomognes da te prihvati. Ne verujem da ce ti to istresanje istine na sto bez truda da se objasnis upaliti kod matorih, kod bilo koga...

Originally posted by emo_haos_
Originally posted by Myself

Sestre su mahom divna stvorenja. :)
Jesu.
Moja je moja najveca podrska i najveci prijatelj.
forumskim jezikom - trebalo bi im posvetiti temu :sweet:

:yay:
Korisnikov avatar
By elektron84
Mislim da moj brat ne zna nista, a posto ne pricamo ne mora ni da zna.
A cak i da zna, mislim da bi ga bas bolelo uvo.
Korisnikov avatar
By Belanos
Ja sam bio i slicnoj situaciji kao ti i rekao svojoj sestri , samo je ona starija od mene pa je bilo i teze. Prvo se soknula :shok: ono pascu u nevest bas potresna scena i tako to, onda nije mogla da veruje(kao ja ne izgledam ko gay :D ), posle se brinula za roditelje i to kako ce puci bruka itd. Zna za mog deckla, ali vise ne pricamo o tome, kao da se to nikada nije ni dogodilo.

E sad mislim da kada su u pitanju rodjena braca i sestre da oni tu nemaju izbora, moraju da se pomire i prihvate to, ne moraju da razumeju ali nece te se odreci preko novina ;) moguce je da ce negirati ili mozda pokusati da te promene i to je to u najgorem slucaju, a moze da ispadne i super :)
By filipkum
Autovao sam se pre neki dan bratu i proslo je sjajno. Toliko sam se plasio reakcije a sada shvatam da sam potcenio svog brata. Rekao mi je da to nije bitno, da me i dalje voli, da to nista ne menja i da je jednostavno zivot takav i da ne treba da brinem da je sve u redu. Malo me je i nasmejao svojim prvim pitanjem (A jel se tebi gade zenske?) i sve u svemu bilo je super. Moj brat je car!
Korisnikov avatar
By Markiza
Par puta samo sto ne izustih bratu ...i odustanem...a obožavamo se...
Nije me konkretno nikada zatekao u situaciji koja bi me i autovala ali je na svasta nailazio u mom kompu tako da mislim da konta...ali se pravi lud...ne menja odnos prema meni.Otkud znam...Toliko ga volim da mi sve strasno tesko pada...
By filipkum
Originally posted by Ognjenka

Nije me konkretno nikada zatekao u situaciji koja bi me i autovala ali je na svasta nailazio u mom kompu tako da mislim da konta...ali se pravi lud...ne menja odnos prema meni.Otkud znam...Toliko ga volim da mi sve strasno tesko pada...
Probaj jednom ces morati da mu kazes ja sam se mnogo kolebao i na kraju kad sam mu priznao sve je ispalo super, sad smo u jos boljim odnosima nego ranije, i vidim da se mnogo vise brine za mene..
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by Ognjenka

za sada se on ispostavlja kao mnogi bolji brat tebi nego sto si ti njemu sestra. pa ti vidi :)
Korisnikov avatar
By Markiza
Znam kakvo misljenje ima o LBGT ali ga nisam bas nikada cula da se vulgarno izrazava ako se recimo konkretno pomene neka situacija ili osoba kao sto to ljudi imaju obicaj ..i drvlje i kamenje.. :Ja bih njega/nju tako ili onako....nikad, ama bas nikad nije ista slicno izjavio...
Jedina osoba kojoj zelim da se out-ujem...pa i hocu...
Procitah ovde negde,cini mi se,post koji kaze:"Mozda mrzi pedere ali ne mrzi TEBE...",svaka mu se pozlatila ko god napisao.
By WakY
Out-ovala sam se mami i totalno me je podrzala. Ali me najvise brine kako sestri da se out-ujem, sta ako ne prihvati.. ne znam ni kako da pocnem sa razgovorom :( :D
Korisnikov avatar
By Blady
Blady napisao:Zasto da ne.. i ja sam se autovala svojoj sestri, s obzirom da je i ona lezba :sise:
:lol: :up:

Obozavam sestru :love:
Korisnikov avatar
By boo_radley
Blady napisao:Zasto da ne.. i ja sam se autovala svojoj sestri, s obzirom da je i ona lezba :sise:
:wow:

Moja sestra je najveći fašista na svetu, Hitlerova jebena reinkarnacija. Ali reći ću joj uskoro...
Korisnikov avatar
By Blady
^Ali to je sestra, one su naj na svetu :love:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!