Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Dina
Ja sam za mog partnera znala od pocetka posto sam ga upoznala u "Smajliju".Svejedno, nekad je bilo tesko naci frekvenciju koja nam oboma odgovara, ali mislim da smo je vremenom pronasli. U svakom slucaju, odnos nam je atipican, nekad vristimo od smeha kako bi izgledalo da neka osoba sa strane cuje nase razgovore.
Sto se bivse devojke tice nisam sigurna da to treba da uradis... ustvari sve zavisi da li ste i koliko sada bliski. U mojoj bivsoj vezi ja sam zbog mnogo razloga sumnjala da je taj moj bivsi biseksualan, cak mozda i gay. Ali sva moja nastojanja da o tome razgovaram nisu urodila plodom, sem nesto indirektno. To je jedan od razloga sto sam otisla, ne muskarci, oni mi ne bi smetali tada kao sto mi ne smetaju ni sada, nego laz. Ja ne mogu da zivim u lazi. I uopste ne bih volela da dodje sada da mi otvara dusu. To zbog toga jer je on bio moja velika ljubav i trebalo mi je mnogo snage da odem i da prezivim. Kada nije mogao da bude iskren tada, sada vise nema svrhe...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!