Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Ja inace nemam srece u ljubavi pa tako nikada nemam decka...a i kad sam ga davno imala, moje nisam obavestavala o tome. I sad pola familije, nema preca posla, pa sumnja oko moje orijentacije...i tako malo, malo baba pita: "jel ima neki decko?pa kako nema?" :sekirica:
I dojadi meni jednom, pa kazem babi: "ma kakav decko, mene samo devojke interesuju." :kuca: I baba samo sto se nije slognula, onda je panicila i rekla mojoj majci: "Jel sam t rekla da sa njom nije sve u redu." Eto, sada svi misle da sam lezbejka...a strejt sam. :srba:
Ovaj post od Markize sam totalno ja. Obožavam svoje necake, to su kao moja vlastita djeca i neka ih bude sto vise :D to je prava sreća . Hvala Bogu i oni vole svoju tetu, :) i uvijek ću biti tu za njih da im pomognem, ipak u njima vidim sebe takodjer te ljude iz obitelji koje volim...
... Mislim da me roditelji nece gnjavit sa pitanjima o zenidbi, tu i tamo zna majka Al vec se pomirila da ćemo nas dvije skupa ostariti kako se volimo salit.. a sto se tice okoline,ne mislim se outat susjedima ili takve pizdarije , ono, koga uostalom briga... Zapravo sve je poprilično jasno ko dan kod mene za one kojima pogled mrvu dalje seze... Vjerovatno Ce me u cetrdesetoj stare babe moje zaliti kako sam ostala stara cura :D slatkooo mi je to u jednu ruku.
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2803753#p2803753]heksagon123 napisao:[/url]Ovaj post od Markize sam totalno ja. Obožavam svoje necake, to su kao moja vlastita djeca i neka ih bude sto vise :D to je prava sreća . Hvala Bogu i oni vole svoju tetu, :) i uvijek ću biti tu za njih da im pomognem, ipak u njima vidim sebe takodjer te ljude iz obitelji koje volim...
... Mislim da me roditelji nece gnjavit sa pitanjima o zenidbi, tu i tamo zna majka Al vec se pomirila da ćemo nas dvije skupa ostariti kako se volimo salit.. a sto se tice okoline,ne mislim se outat susjedima ili takve pizdarije , ono, koga uostalom briga... Zapravo sve je poprilično jasno ko dan kod mene za one kojima pogled mrvu dalje seze... Vjerovatno Ce me u cetrdesetoj stare babe moje zaliti kako sam ostala stara cura :D slatkooo mi je to u jednu ruku.
Ne znam koliko godina imaš, ja 36, i već me žale stare babe :D U mojim krajevima to ide sa onim cccc, pa sa odričnim klimanjem glave, pa sa uzdisajima, sažaljivim komentarima...
Korisnikov avatar
By gossip
Moji su me prvo smarali zasto nemam devojku...pa sam im rekao (misleci da ce prestati) sad me smaraju zasto nemam decka... :lol:

a to me sada takoooo ne zanima
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!