Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2421414#p2421414]overload napisao:[/url]Baba mi rekla da se k'o mala "'vatala sa djevojcicama po onijem mijestima i da sve to valja, samo umjereno". Sta god to znacilo.

:lol:
Pa to je stvarno lepo od nje. I u pravu je. Recept za skladan i dug život stvarno jeste u umerenosti. Biti umeren u jelu, piću, pičkama, šupcima, kurčevima... :yes:
Sve što je preterano - ne valja. :nono:
Korisnikov avatar
By 李香兰
A sto je najgore, ona nekad i ne slusa sta joj se prica pa je ova mala unucad zajebavaju tipa - "A baba baba, valja li se drogirat'?"
"Ma, sve mere. Samo umjereno". Baba je kralj. :lol:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Sumnjam na njih nekoliko, al' neće da priznaju, pa to ti je! :drama:
Inače, jedan brat od ujaka sa kojim nisam toliko blizak (živi u Švedskoj), mi je oduvek delovao kao peder. Ko zna.
Korisnikov avatar
By Srklet
navodno ih u široj familiji ima, reče mi mama, ali ja sam davno odjebao smorovsku rodbinu i nemam namjeru da ih uopće viđam.
Korisnikov avatar
By Ash Crimson
Za majku ne znam sta je, ali strejt nije sigurno.
Sto se ostale rodbine tice, nema ih, koliko ja znam. Jedan brat od tetke ima 40 godina, a nije ozenjen, niti je ikad imao neku devojku za koju je ostatak familije znao, ali ne mora da znaci... :shrug:
Korisnikov avatar
By ilija f
Za jednog rođaka mi je mama pričala kako je "fin dečko, ali peder". Međutim, posle mog nesretnog outovanja ga više ne pominje XD
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Koliko sam mogao da vidim na današnjoj svadbi, postoji šansa da nisam jedini. Jbg, ne znam jesu li mi rod ili nisu, a ako jesu, onda sam imao incestoidne misli. Odoh da se samobithcujem. I klečim na kukuruzu. I čitam Očenaš i Ave Marija.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
sumnjam za polu-bratanicu (od mog polubrata cerku) da je, ako ne lez, onda bi
Korisnikov avatar
By Taki
Nemam.
Kod mene su svi u familiji strejt, ali volela bih da imam. A ionako imam samo 2 druga i 2 drugarice koje su bi, ovo sve ostalo strejt. :cekam:
Korisnikov avatar
By Madonna
koliko ja znam IM THE ONLY ONE... ovo je neka pesma sto posto
Korisnikov avatar
By gossip
sestra mi je imala avanturice sa devojkama...ali za sebe tvrdi da je str8....tako da sam ja jos uvek jedini :)
Korisnikov avatar
By Trilian
za jednog daljeg rodjaka sumnjam, cela familija sumnja... i od tetke sam cula da je neki nas rodjak bio... sto se zena u familiji tice, niti sam cula, niti sumnjam, niti me bas zanima... eto
By space_oddity
Slabo poznajem svoju rodbinu, a i nema ih mnogo, ali mi se čini da nema nikog sem mene.
A ni ja ne spadam u gayeve (u familiyi), ako ćemo striktno gledati.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ja vama ne mogu da opišem KOLIKA bi bila fora da je još jedna moja rodica lezbejka.

Nije da bismo se nešto zbližili jer bi bila takva neopisiva ormaruša, ali bi mi bilo baš super zbog njenog ćaleta i njegovih komentara. :evilgiggle:
Korisnikov avatar
By Blady
Pa da.
Pricalo se za nekog deda ujaka da je bio peder.
Inace jedna sestra mi je lezbejka, druga valjda bi.. itd.
Korisnikov avatar
By FlameOn!
Niko, apsolutno niko. Moguce je da sam prvi gej generacijama unazad.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!