Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By 李香兰
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2756625#p2756625]ZX5 napisao:[/url]po stilu pisanja bih se zakleo da si fammy gay decko

...

Ja bih, prema tvom pisanju (a sve sam detaljno procitao), pre rekao da te je gledao sa iscudjavanjem, nego zbog toga sto mu se svidjas. Ili zato sto se mozda malo manje muzevno oblacis

...

STO JE APSOLUTNO APSURDNO pogotovo za mene jer, ne mogu reci da sam istripovan ili paranoican, ali skroz sam nefeminiziran i niko nikada nista ne bi posumnjao...

...

ali prekini da mu upucujes poglede jer pre svega NA JAVNOM STE MESTU, NEPRISTOJNO JE, pogotovo ako se na tebi vidi da si gay, NEMOJ I NEMOJ I NEMOJ TO DA RADIS!
faggots will be faggots, the self-hate is real. get cured. you're hurting yourself :shrug:
Korisnikov avatar
By Macan86
ZX5 kako se to vidi po nečijem izgledu da je neko gay?
I šta je tu neprijatno da se flertuje sa nekim na javnom mestu? I zašto neko nije obavestio one momke koji flertuju sa mnom ponekad da je to neprijatno?
Korisnikov avatar
By 李香兰
^ ne, lazo.. nepristojno je ako se vidi da si gay.

boze koji self hejt.. i kako je post samo elegantno kliznuo sa odgovora na OP do samoopravdanja lol
Korisnikov avatar
By Macan86
A da,ja idalje podsećam na žensko,to se ne računa xD
Al mi idalje nije jasno kako se to nekom vidi da je gay...Računam da postoje neke nalepnice o kojima nisam obaveštene koje se stave na rukav...ili možda čelo...nije mi jasno kako drugačije može da se to vidi.Ako neko deluje manje stereotipno muževno ne znači da je gay automacki,samo znači da nije mačo.
Korisnikov avatar
By 李香兰
uopste nije bitno to sto je on sam po sebi autohomofoban, vec cinjenica da propagira svoje iracionalne strahove i ideje na druge ljude (pedere). sasvim nepozvan.
Korisnikov avatar
By ZX5
:roflmao: :roflmao: :roflmao:
Bravo, aplauz!
Ne, nikakva homofobija ili autohomofobija nije u pitanju, neću u tu vrstu rasprave da ulazim, jer tetke su uvek jače na jeziku i pobedićete...
Ako vi mislite da na nekome NE MOŽE da se vidi da je gay, onda živite ili u nekom selu gde su svi neki šumari, majstori, ratari ili šta znam ili ste slepi. Jednostavno, bez daljeg objašnjavanja: MOŽE NA NEKOME DA SE VIDI DA JE GAY.
A postoje i oni momci koji nisu PONOSNI (ne da ih je sramota, samo imaju neke druge ciljeve u životu, od ponosa i propagiranja homoseksualnosti i pokazivanja sebe u svoom svom FABULOUS izdanju). Dakle, postoje momci koji ne žele da bilo ko zna za njih i to se mora poštovati, ali naravno da neće da ustanu i da biju nekoga ako im upućuje poglede ili flertuje. A mislim da to svako sa strane može da primeti i da mu bude čudno zašto ovaj za koga se ne zna ne reaguje, jer bi većina strejt momaka na tako nešto reagovala. Samo savetujem dečku da ne uvaljuje sebe u probleme jer koliko se god na prvi pogled činilo da se nešto promenilo jer nije situacija na toj paradi ponosa bila kao 2001. godine, verujte mi da se nije mnogo toga promenilo... I bolje da ne uvaljuje sebe u problem, jer mu se neko sviđa, dok ne dobije potvrdu ili neki ,,dokaz" da može da uradi šta namerava...
Korisnikov avatar
By Anhedonie
a sto ja moram da postujem sto je neko u ormanu? bas ne moram. dal cu ili necu je moja odluka, nema tu moranja.

a tvoja logika je, tvojim jezikom receno, biti najveca pickica na svetu, bravo muskarcino, totalno si pravo musko :ozbiljan: i bas cu tebi da verujem dal se nesto promenilo il ne, plasljivko koji ne sme ni da ispipa teren. naravno da se za tebe nista nije promenilo kad se ti nisi promenio, zivis u svom kavezu.

aj sad ne kaki vise O SEBI i svojim ideologijama, ovo nije tema o tebi, od svega sto si napisao jedino ovo poslednje ima veze sa temom. ne i sa mozgom.
Korisnikov avatar
By ZX5
[url=http://www.gay-/forum/viewtopic.php?p=2756667#p2756667]Anhedonie napisao:[/url]a sto ja moram da postujem sto je neko u ormanu? bas ne moram. dal cu ili necu je moja odluka, nema tu moranja.

a tvoja logika je, tvojim jezikom receno, biti najveca pickica na svetu, bravo muskarcino, totalno si pravo musko :ozbiljan: i bas cu tebi da verujem dal se nesto promenilo il ne, plasljivko koji ne sme ni da ispipa teren. naravno da se za tebe nista nije promenilo kad se ti nisi promenio, zivis u svom kavezu.

aj sad ne kaki vise O SEBI i svojim ideologijama, ovo nije tema o tebi, od svega sto si napisao jedino ovo poslednje ima veze sa temom. ne i sa mozgom.
:ubise:
da, moraš da poštuješ nečiju privatnost, jer je to osnov kulture i lepog ponašanja PRE SVEGA... ako neko želi svoju privatnost DA ZADRŽI PRIVATNO I SAMO ZA SEBE ILI U ODREDJENOM KRUGU LJUDI KOJE JE ON LICNO IZABRAO onda niko drugi NEMA PRAVO da mu to uskracuje... ti kao gej bi trebalo da vodis racuna o tudjim pravima, ako se navodno boris za svoja ili bi zeleo da su na visem polozaju, a da se neko drugi bori... ali izgleda da si obicna pederka sa parade koja nikoga ne postuje i tu je samo kada treba da zadovolji svoje potrebe (KLASICAN SRPSKI PEDER, DAKLE)... no, mene to ne dotice, tvoj izbor da budes pederka...
ja ne razumem zasto i STA KONKRETNO autovani gejevi imaju protiv onih koji to nisu ili nisu potpuno ?? svako zivi svoj stil zivota onako kako mu odgovara i kako ga to cini srecnim... i posle ja nekome namecem ideologiju? vidis... indirektno nametanje ideologije je recimo kada ti meni kazes kako ,,bas ces meni da verujes da li se nesto promenilo jer sam plasljivko koji ne sme da ispipa teren" sa vidnim tonom provokacije kako bih ja to pokusao ili eventualno uradio... (lol) kakav je teren ja odlicno znam, i jos bolje kakav je pojedinacno u razlicitim delovima grada (veruj mi ili nemoj)...ono sto sam ja rekao je, a kada napunis vise od 20 godina skapiraces i sam, to da mu je moj savet da ne radi nesto sto ga POTENCIJALNO, ne i ZASIGURNO moze dovesti u opasnu i/ili neprijatnu situaciju.. ne zbog toga sto smatrm da bi trebalo da bude pickica ili kukavica, vec zato sto takve situacije smatram zaista nepotrebnim u zivotu jer se zalazem za mir (sto vi jk pederke ne razumete i mislite da je ono o cemu pricam VORLD PIIS MISS JUNIVERZ FAZON ali je daleko od toga) -AKO VEC POSTOJE ALTERNATIVNI NACINI, a u ovom slucaju postoje.. nije srbija toliko mnogoljudna drzava, a beograd jos manje takav grad, tako da vrlo lako moze da se dodje do informacija o odredjenoj osobi, cak i kada je ne poznajes, a kamoli kada znas (ako sam dobro skapirao momka) u koju je skolu isao, kako se zove i vidja ga cesto na istom mestu .. moze preko interneta da vidi imaju li zajednickih dodirnih tacaka, priatelja i da istrazi pre nego sto postupi nepromisljeno... fejs, instagram, tviter i sta sve jos ima... to je malo cimanje u odnosu na sigurnost koju dobije... to nije uhodjenje (kako bi mozda neke usijane glave pomislile) vec koriscenje necega, odnosno uzimanje infomacija koje je on vec stavio svima koji zele da vide na izvolte... (ne sigurno, ali predpostavljam, jer je tako mnogim ljudima)... tako da, pre nego sto prokomentarises bilo ciju izjavu, malo razmisli o tome sta je neko rekao, jer ispadas glup... :) zaista nisam znao da postoje ovde toliko neinteligentni ljudi kojima sve moras da sazvaces i razlazes na slogove maltene...
Korisnikov avatar
By Anhedonie
aa, imas 22 godine i pricas kako se nista nije promenilo od 2001e rofl ja mislio matoriji si pa kao OSETIO si bilo sta od toga na sebi :lol: prdis u prazno, nista zanimljivo, tako stereotipicno autohomofobno kukavicki. nemoj da mislis da si poseban i drugaciji, zapravo si isti kao vecina, slusali smo iste te price ovde bezbroj puta. ako imas romeo mogu da se kladim da ako imas profil na romeu da ti je otfikarena glava na slici i da pise NEFEM STR8LOOKING STR8ACTING negde u profilu.

ako zelis da napredujes, izvoli edukuj se https://en.wikipedia.org/wiki/Cass_Identity_Model" target="_blank
Korisnikov avatar
By ZX5
eto... opet moraš da pokazuješ svoj nivo ubacivanjem tako nebitnih informacija... kao što je to da imam 22 godine.. :) 2001. sam imao 7 i VRLO DOBRO SE SEĆAM CELE SITUACIJE, kao što se sećam i mnogih pre 2001. recimo bombardovanja 99... i ne iz priče nego iz iskustva, a svestan sam toga da mnogi tvoje godište pojma nemaju (a vidim da si jedan od njih) šta se u Srbiji dešavalo pre 2010. :) bez uvrede
Nemam profil na romeu, ali kada sam imao, DA BILA MI JE ODFIKARENA GLAVA NARAVNO i opet to je bio moj izbor a ne nametnuto mišljenje da to tako mora biti... Jednostavno ne vidim potrebu da se upravljam prema toj manjini NEAUTOHOMOFOBNIH pedera koji nas AUTOHOMOFOBNE mrze i za to* nas smatraju samo zato što NE DOZVOLJAVAMO da nam neko treći sudi prema seksualnoj orjentisanosti, ili jednostavno nemamo potrebu da se ističemo garderobom, ponašanjem koje naše zatucano društvo ne rihvata već vidi kao vid provokacije itd. Ti misliš možda ili neko drugi da je to STR8 ACTING, ali za mene nije, verujem i za mnoge... Nama je to prirodno, a ormar nam nije to što vi vidite tako, nego naš izbor i želja da zadržimo svoju privatnost i kontrolišemo je shodno svojim potrebama. Za mene znaju ,,mnogi" ljudi koji treba da znaju, majka, sestra, dobri drugari, drugarica... koji nemaju nikakve veze sa ovim svetom u i o kome pričamo... Ali to su bile samo moje odluke. I ne vidim zašto je neko kukavica ako ne želi da ceo svet zna? Zašto bi ceo svet znao moju privatnost? Ne vidim jedan jedini racionalni razlog tome... JESI MNOGO PONOSAN NA TO ŠTO SI PEDER? Pa ne sećam se da sam te video ovih dana kako to promovišeš (znam kako izgledaš, video sam sliku), jer da si to radio, bio bi u svim vestima kao mrtav ili teško povređen.... Ili si od onih koji smeju samo u gužvu da se ubace zaštićen policijom ko beli medvedi? Tako da, pogledaj realnu sliku onoga o čemu pričaš... Šta si ti tačno uradio korisno za tu gayzajednicu koju cini mi se toliko štitiš i dvolično joj želiš neke promene na bolje? Onda imaš obraza da dođeš i sereš kako nemaš obavezu da poštuješ nečiju privatnost (u ovakvom društvu i ovakvom stanju od države). A kako si sada i ti otišao, pa opet mene povukao van teme, da se nadovežem na temu... Isto tako možda taj dečko koga je ugledao postavljač teme nije ,,klozetarka" nego želi sam svojim životom da upravlja a ne neki tamo lik kome se on sviđa ili neka pederka koja ne može da sakrije svoje sklonosti, pa je ljuta na one koji NIŠTA NE KRIJU, samo su uslovno rečeno normalni, odnosno, pripadaju toj heteroseksualnoj populaciji *po izgledu i ponašanju* ili najtačnije rečeno, usvojenom normativu ponašanja i izgleda muškarca u državi sa heteroseksualnnim muškarcem kao glavnom karikom u ,,lancu ishrane"...
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
smejala se kuka krivom drvetu

ni vas nije niko pitao nista od ovoga pa ste se raspisali like you own the place
Korisnikov avatar
By ZX5
On je uredno odgovorio meni, ja sam uredno odgovorio njemu, nadovezujuci se na temu gde smo i on i ja odgovorili nekome ko je SVE NAS pitao, i tu smo dosli do sukoba misljenja... A ti, kao sto rekoh NISI PITAN ovde, tako da,,, :zen: cvetaj
Korisnikov avatar
By ZX5
Moram opet esej jer nisi razumeo... Nisam rekao nigde OVO JE FORUM, a potomak majmuna jesam jer još niko nije izašao sa nekom meni prihvatljivijom teorijom našeg nastanka, a arheolozi su našli dovoljno dokaza da verujem kako je Darvin uradio dobar posao. To gde i na šta si ti odgovorio, nema nikakve veze, jer ON JE UREDNO ODGOVORIO MENI, JA NJEMU u sukobu misljenja izmedju MENE I NJEGA, gde si se ti pojavio, ne: suprostavljjuci se meni (figurativno receno) ili njemu, nego mesajuci se apsolutno neprimernim i nepotrebnim komentarom koji ide van teme komentara koji su otisli van teme onoga sto je ONAJ PRVI (nisam zapamtio nick) pitao... Tako da si duplo van teme otisao. :)
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
kao sto rekoh ovo je forum

moze da se ukljuci ko zeli i kad zeli
cak i sa off topic postom
Korisnikov avatar
By ZX5
Naravno da moze... Poenta, ako moram da objasnim, nije bila u tome da li si ,,off topic" nego u tome da si nekulturan i nevaspitan. Nisam ni ja najkulturnija osoba na svetu, ali nekome koga ne poznajes je zapravo mnogo grozno reci bilo sta nepristojno, jer je to svakako los pocetak za komunikaciju. Stvara tenziju, a pored toga, nemas nikakvu informaciju o toj osobi i zakljucujes bez skoro ikakvih informacija neke stvari, samo na osnovu toga sto se mozda oko jedne teme ne slazete.
Korisnikov avatar
By ZX5
Mislim da si promašio termin... Baš si lepo vaspitn za nekoga ko nije tetka si verovatno hteo da kažeš, ali eto, još jedna stvar gde se ne slažemo. Mislim da vaspitanje i kultura ne idu u paketu sa muževnošću ili feminizmom, ali... Otkud znam, ako ti je ,,slika muškarca" debeli badonja sa pivom u ruci, bradetinom koji na svakih 3 minuta prdne, a 4 podrigne bez obzira na vreme i mesto, a ostalo je ,,too fammy" onda, okej, ženturača sam. Neću da kažem da ne prdim i ne podrigujem, ili da ne pijem pivo, samo da pomenuto ponašanje smatram za seljobersko.
Korisnikov avatar
By ZX5
A umem i da psujem i znam nekoliko sinonima i za kurac i za pičku i za pedera i lezbejku i za razne radnje koje se kurčevima i pičkama i ustima mogu raditi, kao i metafore koje bih upotrebio ako nekoga želim da nazovem glupim ili bilo kako drugačije, ali za sada nema razloga za tako nešto. :)
Korisnikov avatar
By ZX5
Jako loša navika. ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!