Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Jeste divan, danas mi je dao divne savete oko jedne devojke :)
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Moram da ozivim temu jer mi se svasta desilo od tada i potreban mi je savet. Elem, sa drugom je se super, on je genijalac :) rekla sam jos i jednoj drugarici, i ona je genijalac, stvarno velika podrska :)
Ali, rekla sam pre 2 dana najboljoj drugarici. To je devojka pred kojom ja nemam tajni (osim ove) i koja mi bezgranicno znaci. Nije mi se javljala 2 dana i jutros mi posalje poruku da ne moze da me razume i da ne shvata ZASTO sam tako odlucila, i da joj je muka kad se seti sta sam joj rekla. .. U prevelikom sam soku jer sam mislila da ce uspeti da me shvati jer me zna bolje od mene same. Ne znam sta da radim jer ne mogu da podnesem pomisao da je izgubim... :(
Korisnikov avatar
By emo_haos_
nece ni da prica više o tome sa tobom? ja bih pokušala da saznam zašto se tako oseća
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Ne prica, samo mi je to rekla, i to porukom, ali ona radi i ja radim i ne mozemo ni da se vidimo i kad bi htela... U utorak ide na more, mozda tamo razmisli o svemu, ali ko zna...
Ne pritiskam je rekla sam joj da se javi kad bude imala sta da kaze...
Mnogo je volim i mnogo mi je tesko sto ovako reaguje....
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2648949#p2648949]AndrieExilia napisao:[/url]Moram da ozivim temu jer mi se svasta desilo od tada i potreban mi je savet. Elem, sa drugom je se super, on je genijalac :) rekla sam jos i jednoj drugarici, i ona je genijalac, stvarno velika podrska :)
Ali, rekla sam pre 2 dana najboljoj drugarici. To je devojka pred kojom ja nemam tajni (osim ove) i koja mi bezgranicno znaci. Nije mi se javljala 2 dana i jutros mi posalje poruku da ne moze da me razume i da ne shvata ZASTO sam tako odlucila, i da joj je muka kad se seti sta sam joj rekla. .. U prevelikom sam soku jer sam mislila da ce uspeti da me shvati jer me zna bolje od mene same. Ne znam sta da radim jer ne mogu da podnesem pomisao da je izgubim... :(
Mozda si imala neke sumnje da ce tako reagovati, posto si se prvo autovala drugu i drugarici pa tek onda kako kazes najboljoj drugarici?

Zao mi je sto je tako reagovala, ocigledno je jako needukovana, kad misli da si tako odlucila. Mozda ne bi bilo lose da joj napises imejl gde joj objasnis da to nije bolest, odluka, itd...sa sve adekvatnim linkovima. Ako joj je stalo, potrudice se, valjda :-/
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Nisam prvo njoj rekla jer sam imala najvise straha za nju da je ne izgubim. Izgleda da sam bila u pravu.

Inace je veoma inteligentna osoba, ne shatam zasto je ovo toliko pogodilo...
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
daj joj vremena, ali ne forsiraj sebe na održavanje odnosa po svaku cenu. neki ne shvate ni za ceo život jer ne dozvole sebi da shvate, koliko god inteligentni bili.
meni je zbog toga delom puklo najbolje prijateljstvo, cimala sam se godinu dana da ipak uspe nekako držnedaj, pa na kraju sam pustila. jeste da je teško, ali kad ne postoji trud sa obe strane tokom takvih situacija, odnos će kad tad pući, bitno je da ne gaziš po sebi zbog druge osobe.

onaj ko te ne prihvata onakvu kakva jesi ne može ti biti prijatelj.
svakako joj daj vremena, još je pod utiskom, verovatno ne može ni razmisliti o tome kako treba ako se ranije nije susretala sa tom temom. nadam se da će ispasti okej :)
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Trazila mi je vremena, i to sam joj i dala, ne vidjam je, ne zovem, ne saljem poruke. Valjda ce ispasti dobro... hvala ti En :) hvala svima na podrsci :)
Korisnikov avatar
By Horcrux
U martu 2012. godine (sa 16 godina). Autovao sam se drugarici preko telefona i bilo je fazon 3-4 am. Dugo sam pokusavao da joj kazem, medjutim sam se svaki put uspanicio. Onda sam napokon skupio hrabrosti da joj kazem i mislio sam da ce srce da mi eksplodira.

Ona je sjajno reagovala i rekla "Uff, dobro je, mislila sam da ces da mi kazes da se drogiras ili nesto." Oslobodio sam se nevidjenog tereta i odmah sledeceg dana sam rekao ostalim prijateljima i svi su bili puni razumevanja. Sad su vec fazon fag hags :zastava:
Korisnikov avatar
By bothways
Šta već? Znaš ti kad je bio mart 2012?!
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Lepa i pozitivna prica u prvom postu, zao mi je zbog reakcije drugarice u update-u situacije. Da ne ponavljam sto ti i drugi rekose, vreme, vreme, vreme :wink:.
Tako ti je to kod out-ovanja, neko razume, neko nema taj kapacitet. U svakom slucaju, out-ovanje je savrsen filter za odvajanje zita od kukolja.
Kako god da ispadne, sve najbolje :).
:sesir:
NOX
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!