Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Kragi
Da, da, da sad prica i tema odose u drugu krajnost :D
Dok god ne bude imao 'sredjen' zivot mislim da nece moci da bude u stabilnoj vezi a ti Markou bi, sto se mene tice, mogao da mislis malo i na sebe. :D
Zapravo, ako je ovo sto sam naveo blizu a ti vidis sebe zadovoljnim pored njega onda je ok i gutati, drugacije raskidaj. Sto se mene tice imas osnov za tako nesto.
I neka te ne grize savest.
Nisi tu da bi lecio bilo cije komplexe. :)

(Ukljucujuci i Karleusine te je izbrisi ako je pratis na fb i tw :smeh: )
By space_oddity
To njegovo emocionalno maltretiranje poprilično menja stvar.
Nadam se da ovo nećeš doživeti previše surovo. Ali nije vredan tog svog cimanja tvog ako se prema tebi odnosi na taj način. Em je on sam po sebi problem (ne svojom krivicom već svojih roditelja) em tebi pravi probleme (za šta jeste on kriv).
Verovatno je to neka pomerena agresija koju ti trpiš usled njegove frustriranosti roditeljima, ali ne moraš to da trpiš.

Šta ti imaš od tog odnosa?
Postoje drugi ljudi s kojima bi mogao da imaš odnos sa obostranim poštovanjem, ljubavlju i ostalim. Ovo meni zvuči kao da mu ti robuješ a tako ne bi trebalo da bude.
By MarkoU
Na žalost, raskinuo je sa mnom zbog sinoćne prevare, a ja stvarno nisam imao drugi izlaz više, sad ne znam šta da radim ne želi da me vidi više.
Korisnikov avatar
By Vespertine
Ne budi i ne izigravaj zrtvu. Pratio sam sve napisano, i do momenta dok nisi izbacio drugi post, stvarno mi je bilo zao i tebe i njega i mislio sam da nista ne moze da se uradi, ali kad si opisao njegovo ponasanje, jedini logican sled dogadjaja je da ti trebas da dignes ruke. Premlad si ti za to da bi nekom izigravao kamen temeljac za normalizaciju zivota.
Volis ga - ok, mozda voli i on tebe, ali bar podsvesno ako ne i svesno sabotira tu vasu vezu i kao da te gura od sebe. Niko od nas nije rodjen da drugome izigrava roba, koliko god ljubavi tu bilo umesano. Ako on sam ne moze da napravi neku promenu i stabilizuje situaciju, tesko da ce tvoje nerviranje i gutanje bromazepama pomoci bilo kome od vas dvojice.
Mozda deluje ko kritika, ali veruj mi, ovo je samo tough love :potapsava:
By MarkoU
Hvala vam puno, volim vas sve! :)
Mnogo ste mi pomogli, samo ne zaključavajte temu, pošto ću imati još toga da vam pišem, samo sad nema vremena.
Samo da vas pitam, jel treba da mi oprosti prevaru od sinoć?
By Kragi
Ne. Zato sto je i tvoja odgovornost to sto si sa njim u vezi. Sa njim takvim.
... ali je to mozda vise nego dobro za tebe.
Dobro de, jos si dete :maji:
/moje misljenje
Korisnikov avatar
By badu
mani se.
ne moraš i ti da trpiš njegovo iživljavanje jer on trpi nečije. i ti bi onda mogao da se izdrkavaš na nekoga jer se on izdrkava na tebe, i gde će to da vodi?
nije lako niti će biti ali je bolje in the long run.
on će se, nadam se, kad tad odvojiti od sise i pomoći sebi. a iskreno se nadam da će i njegovi skontati a thing or two.
sumnjam, ali se nadam.
Korisnikov avatar
By mOwbid
je zi vo. sve to u kesu pa u dunav.
Korisnikov avatar
By Vespertine
Cekaj bre, malo... Ja zbunjen... Mislio sam da je on prevario tebe, a ti ovde ko jadna nevina dusica gutas bromazepame, trule visnje, zuti pilici, suze u vis, raspad od ljubavi i sve te fore... Toliko ga volis i toliko ti znaci, padas u frasove zbog njegove situacije i sve to , da bi ga prevario kao dokaz ljubavi? Slazem se sa Blady. :drama:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
^ decko ima 16 godina.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2551054#p2551054]KorvinOdAmbera napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2551033#p2551033]Srklet napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2551007#p2551007]MarkoU napisao:[/url] Ja u hitnoj on : ''E, moram da spavam, idem ujutro u školu''.
neoprostivo.
Istina.
ja ovo ne bih oprostio. nek me prevari sa 100 momaka ali ovo da mi uradi automatski raskid i blokada iz zivota.
Korisnikov avatar
By Blady
^ To sto ima 16 godina ne znaci apsolutno nista...
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
u prvom postu sam se pronasla, prosla sam kroz istu / slicnu situaciju, ali vec sa drugim, trecim, sestim.. kako se prica razvija, vidi se da ni on ni ti niste zreli za ozbiljnu vezu i resavanje ozbiljnih problema u istoj.

mislim, alo, koji ti je to argument za prevaru?
"tata te zakljucao, nismo otisli na zurku, ja sam morao da se snadjem?!"

za prevaru izgovora nema, desilo se i ne moze da se izbrise.
+ sta vam se ustvari desava u vezi to znate samo on i ti. ti si sad u poziciji da iznosis cinjenice koje "olaksavaju" tvoje postupke, a tvoj (ex) decko ima pak verujem sasvim drugaciji pogled na celu situaciju.

moja prica sa istim pocetkom ima (zasad) happy end, ali vi ga ne mozete imati s' obirom na vase godine.

ako sa njim budes komunicirao, volela bih da mu preneses da je kljucno da se on zaista skloni iz te kuce. procvetace i postace zrela osoba za samo par meseci ako se ozbiljno pozabavi sobom i uzme zivot u svoje ruke.
eto upisuje fax. nek se iscima da upise na budzet u drugom gradu, preda za dom, preda za studentski kredit i vec ce, ako nista drugo, mirno spavati.

moja devojka je njegovih godina i zaista mogu reci HVALA na ovom topicu, zato sto sam citajuci ga i razmisljajuci o svemu shvatila koliko je ona sad zrelija, opustenija, srecnija i zadovoljnija sobom od kad je otisla iz kuce svojih roditelja.
Korisnikov avatar
By Vespertine
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2551795#p2551795]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]u prvom postu sam se pronasla, prosla sam kroz istu / slicnu situaciju, ali vec sa drugim, trecim, sestim.. kako se prica razvija, vidi se da ni on ni ti niste zreli za ozbiljnu vezu i resavanje ozbiljnih problema u istoj.

mislim, alo, koji ti je to argument za prevaru?
"tata te zakljucao, nismo otisli na zurku, ja sam morao da se snadjem?!"

za prevaru izgovora nema, desilo se i ne moze da se izbrise.
+ sta vam se ustvari desava u vezi to znate samo on i ti. ti si sad u poziciji da iznosis cinjenice koje "olaksavaju" tvoje postupke, a tvoj (ex) decko ima pak verujem sasvim drugaciji pogled na celu situaciju.

moja prica sa istim pocetkom ima (zasad) happy end, ali vi ga ne mozete imati s' obirom na vase godine.

ako sa njim budes komunicirao, volela bih da mu preneses da je kljucno da se on zaista skloni iz te kuce. procvetace i postace zrela osoba za samo par meseci ako se ozbiljno pozabavi sobom i uzme zivot u svoje ruke.
eto upisuje fax. nek se iscima da upise na budzet u drugom gradu, preda za dom, preda za studentski kredit i vec ce, ako nista drugo, mirno spavati.

moja devojka je njegovih godina i zaista mogu reci HVALA na ovom topicu, zato sto sam citajuci ga i razmisljajuci o svemu shvatila koliko je ona sad zrelija, opustenija, srecnija i zadovoljnija sobom od kad je otisla iz kuce svojih roditelja.
:sweet:
Korisnikov avatar
By Lux_bl
Njegov problem sa roditeljima nije samo problem vas, vec njegov (potencijalno) dugotrajni żivotni problem. Stvar tvojih osjecanja je da li ces ga ostaviti, mada bi mu raskid to sve jos vise otezao.

Ne mogu vise reci, prakticne stvari kao: pravo, iskustvo, sigurne kuce i ostalo u Srbiji drugi sigurno vise poznaju. A ovaj, tvoj, problem sa situacijom ces morati sam instinktom da rijesis.
By MarkoU
Slažem se sa većinom. A to za prevaru, znaš šta iskreno, kajem se, JAKO, ali moje iskreno razmišljanje je ''Propustio si 1,2,3,4,5,6,7,8,9........ žurki? Ko ti je kriv što nisi bio tu da me čuvaš''.
A druga stvar je što on ima jako bezobrazno, nezahvalno i bahato ponašanje. Jako je sebičan i samoživ i samo misli kako je njemu u životu, a to što meni otac koga 13 godina nisam video zato što je bio u zatvoru i izlazi iz istog za 15-tak dana, pritom mu je životni rok još 2 meseca zbog raka, nikom ništa. NI JEDNOM SE NIJE SETIO DA ME PITA KAKO SE OSEĆAM OKO TOGA. Samo o sebi misli. Misli da on ima najveće probleme a zapravo ne ume da sabere koliko su moji veći od njegovih. Mislite da bi strejt lik pustio svoju devojku da izađe sama na mesto gde zna da će svi da je muvaju? NE! Ja moje bivše devojke nikada puštao nisam same da idu. A nisam ih čak ni voleo. Al' ajde, kažem ja na to okej, razumem da ima problema i ne očekujem da izlazi sa mnom svaku žurku, ali brate, kad ga pretera, preterao ga je majku mu. I još ja k'o debil, čekam 9 je*enih meseci da bi mu se završila škola i da bi smo mogli normalno da se viđamo, makar to bilo po 12 sati dnevno, pa šta? Zajedno smo, volimo se, i treba da budemo jedan pored drugog, i sad kao čekam prijemni za faks da mu prođe i od tad će ''sve biti u redu'', i još ja mu kažem ''Brate, sredi se, sredi sa svojima, pričaj, hoću kada ti prođe prijemni da budeš kod mene 5 dana (pošto je on u Obrenovcu, pa znate, sat vamo, sat tamo) kao što dečko ide kod devojke ili devojka kod dečka'' on meni na to, znaš da ne mogu znaš da ću imati problema..
Alo pa reši ih, ja mu još tu pomažem iako nisam dužan. Je*ote ljubomoran sam na druge parove brate, svi me pitaju ''Gde ti je Mihailo?'' I ''Jeste vi ostali samo na kres kombinaciji??'' to boli brate, hoću i ja kao i moje društvo, da izađem sa njim celu noć, nabijemo se u studenjak, pijemo pivo, pjugamo, pričamo, al' neee.. on ako izađe u subotu, verovatnoća je 10% da će sledeću subotu moći da ostane, 40% za onu tamo, i 70% za onu onu tamo subotu.. Tako naša veza funkcioniše.
Strašno, počeo sam da imam strah da ga pitam da ostane, ili da prespava, ili da idemo u klub, starh od toga da me ne odbije, strah od reakcije, MA FOBIJU BRE.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2552132#p2552132]MarkoU napisao:[/url]ali moje iskreno razmišljanje je ''Propustio si 1,2,3,4,5,6,7,8,9........ žurki? Ko ti je kriv što nisi bio tu da me čuvaš''
:hypno:

takvo razmisljanje je... ne znam. idiotsko u najmanju ruku. to sto si ti nesiguran u sebe pa si jurio tvoje bivse devojke po klubovima je samo tvoja nesigurnost. ako mislis da ce ijedna monogamna veza da funkcionise na taj nacin "sto nisi pored mene da me cuvas" jako se varas. ja to ne bih trpeo, svaka mu cast na tome.

za ostatak posta ne znam sta da mislim. moras apsolutno jasno da odlucis sta zelis. mozes da mu pomognes ili da ga ostavis i nastavis sa zivotom (i puno srece sa nalazenjem nekog ko ce da te "cuva" :barf:). na osnovu svega sto si pisao mi se cini da on sam sebi nece da pomogne, da ima preveliko strahopostovanje prema roditeljima za sta ne treba kriviti njega, roditelji umeju tako da zatruju decu, tako da ukoliko se odlucis da mu pomognes moras prvo naterati njega da zeli da sam sebi pomogne, bez toga nista.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
da mi je znati ko ti je decko i posaljem mu sta si ovde pisao, a smem da se kladim da je to bez njegovog znanja, pa ja bih te bre prebila, ako je njemu to mrsko.

alo bre kretenu?!
kazes da ti otac umire, da decka koga "volis" fizicki i psihicki maltretiraju, a tebi je najbitnije sto ne izlazis i ne blejis sa njim po jebenih 12 sati?!!!! ALOOOO?!

pa ovo je sve, ali ljubav nije, majmune majmunski! posto si se zajebo i pomenuo studenjak, znamo IZ odakle si, ja se zaista nadam da ce te makar forumasi zaobilaziti u sirokom luku.
Kakav si prema decku i porodici, necu ni da zamisljam kakav si prema drustvu.

Ovo je jedna od retkih tema gde su svi forumasi koji su odgovorili zaista pokusali da ti pomognu i daju konkretan savet, a ti iz posta u post pokazujes svoju nezrelost i donekle ljubomoru, sto smo (verovatno) svi mislili da zelis savet vezan za tvog decka, a ti vristis JADAN JA, JADAN JA!!!
Tvom decku je sada potrebna snaga, a ne jebivetar i mali drkos kao ti.

Prihvatam opomenu ili ban otvorenih ruku, samo cu moliti da mi se post ne obrise. Unapred zahvalna. Over and Out.
Korisnikov avatar
By Vespertine
^ ^
:hail2:

Ja ne znam, ali obicno ako moj decko nece ili ne moze ne zurku, ne ide se ni meni, a i ako odem, ne idem da bih muvao nekog. :colorado:
Korisnikov avatar
By Srklet
pa otvarac topica ima 16 godina, sta drugo moze biti nego nezreo i sebican. ^^

bolje bi mu bilo da se malo produbi kao osoba nego ove gluposti koje sad smatra najvaznijim na svijetu. dakle, odjebat toksicnog decka i odjebat samog sebe kakav jest, pa se uputiti u potragu za boljim sobom.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!