- 19 Jun 2013, 08:34
Slažem se sa većinom. A to za prevaru, znaš šta iskreno, kajem se, JAKO, ali moje iskreno razmišljanje je ''Propustio si 1,2,3,4,5,6,7,8,9........ žurki? Ko ti je kriv što nisi bio tu da me čuvaš''.
A druga stvar je što on ima jako bezobrazno, nezahvalno i bahato ponašanje. Jako je sebičan i samoživ i samo misli kako je njemu u životu, a to što meni otac koga 13 godina nisam video zato što je bio u zatvoru i izlazi iz istog za 15-tak dana, pritom mu je životni rok još 2 meseca zbog raka, nikom ništa. NI JEDNOM SE NIJE SETIO DA ME PITA KAKO SE OSEĆAM OKO TOGA. Samo o sebi misli. Misli da on ima najveće probleme a zapravo ne ume da sabere koliko su moji veći od njegovih. Mislite da bi strejt lik pustio svoju devojku da izađe sama na mesto gde zna da će svi da je muvaju? NE! Ja moje bivše devojke nikada puštao nisam same da idu. A nisam ih čak ni voleo. Al' ajde, kažem ja na to okej, razumem da ima problema i ne očekujem da izlazi sa mnom svaku žurku, ali brate, kad ga pretera, preterao ga je majku mu. I još ja k'o debil, čekam 9 je*enih meseci da bi mu se završila škola i da bi smo mogli normalno da se viđamo, makar to bilo po 12 sati dnevno, pa šta? Zajedno smo, volimo se, i treba da budemo jedan pored drugog, i sad kao čekam prijemni za faks da mu prođe i od tad će ''sve biti u redu'', i još ja mu kažem ''Brate, sredi se, sredi sa svojima, pričaj, hoću kada ti prođe prijemni da budeš kod mene 5 dana (pošto je on u Obrenovcu, pa znate, sat vamo, sat tamo) kao što dečko ide kod devojke ili devojka kod dečka'' on meni na to, znaš da ne mogu znaš da ću imati problema..
Alo pa reši ih, ja mu još tu pomažem iako nisam dužan. Je*ote ljubomoran sam na druge parove brate, svi me pitaju ''Gde ti je Mihailo?'' I ''Jeste vi ostali samo na kres kombinaciji??'' to boli brate, hoću i ja kao i moje društvo, da izađem sa njim celu noć, nabijemo se u studenjak, pijemo pivo, pjugamo, pričamo, al' neee.. on ako izađe u subotu, verovatnoća je 10% da će sledeću subotu moći da ostane, 40% za onu tamo, i 70% za onu onu tamo subotu.. Tako naša veza funkcioniše.
Strašno, počeo sam da imam strah da ga pitam da ostane, ili da prespava, ili da idemo u klub, starh od toga da me ne odbije, strah od reakcije, MA FOBIJU BRE.