Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By mega therion
najgora kombinacija pitanja za mene je bila: mhm, pa jel imas devojku? Imas?! A jel mogu ja onako, nekad, da vas gledam dok se...
Najgore od svega je sto je lik bio krajnje ozbiljan. -.-
By Kragi
^ Savetovao bih samo malo manje iskljucivosti. Outovanje ume da bude ceo proces a ne samo 'ja sam gay, dovidjenja', sto valjda zavisi od toga i kome se outujemo.
Nije sad da ti po svaku cenu moras imati podrsku svih u okruzenju, a tu prvenstveno mislim na uzu porodicu i rodbinu, ali svakako je pozeljno da radis na tome da te prihvate.
Sve u vezi 'pripreme terena' stoji ali mi je malo naivno ne ocekivati pitanja koja pominjes. Skontao si valjda da su manje vise svi kroz to prosli?
Jeste, iziskuje to neko vreme, malo vise snage, strpljenja, volje ... ali se rezultat na kraju isplati.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2430110#p2430110]Kragi napisao:[/url]^ Savetovao bih samo malo manje iskljucivosti. Outovanje ume da bude ceo proces a ne samo 'ja sam gay, dovidjenja', sto valjda zavisi od toga i kome se outujemo.
Nije sad da ti po svaku cenu moras imati podrsku svih u okruzenju, a tu prvenstveno mislim na uzu porodicu i rodbinu, ali svakako je pozeljno da radis na tome da te prihvate.
Sve u vezi 'pripreme terena' stoji ali mi je malo naivno ne ocekivati pitanja koja pominjes. Skontao si valjda da su manje vise svi kroz to prosli?
Jeste, iziskuje to neko vreme, malo vise snage, strpljenja, volje ... ali se rezultat na kraju isplati.
Okej, ali ovo mi je prvo autovanje i zato što mi je sve to nepoznato, malo sam u frci. :D Nisam isključiv, samo ću pokušati da joj što sažetije objasnim sve, i strpljivo koliko je to moguće, da ne bi bilo da me do sudnjega dana istituje neke nebuloze. :)
A što se strpljenja tiče, nema tu šta da se brine, ja sam poznat po tvrdoglavosti, strpiću se kol'ko god treba. :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja tu ne bih priređivao nikakvo specijalno outovanje. Ni u ovom, niti u bilo kojem drugom slučaju kada su u pitanju odnosi sa prijateljima, drugaricama i drugovima.
Jednostavno, treba pustiti da im se zaključak sam nametne, a vi ih možete potaknuti da što pre dođu do tog logičnog zaključka, tako što ćete opušteno reći, recimo : '' Sviđa mi se jedan momak, ne znam koju taktiku da pripremim za njegovo osvajanje '', '' Ju, jesi li videla kako onaj macan ima dobru guzu ! '' i sl.
:)
Korisnikov avatar
By bern
šetamo drug i ja gradom.

- ja što bih kresnuo ove ribe, gle kako su dobre - on će.
- je ne bih.
- a?
- mislim, ne njih, ali one momke bih.
- :pokerface:
- ti jasno šta sam ti upravo rekao?
- :pokerface:
My first coming out

Pokušaću najvernije da vam dočaram šta je bilo, ne zamerite ako izostavim nešto. :D

Btw, nije bilo onako kako sam u potpunosti očekivao i zamišljao, ali dobro.

Skuvao kafu. Seli smo. Kažem joj da moram nešto da joj kažem i da će se možda dosta iznenaditi. Priznajem, malo mi je frka i napeto. Ali stisnem petlju i kažem: "Znaš šta, ja sam gej. Da. Mislim da je sad vreme da ti kažem. To znači da nemaš nikakve šanse kod mene…Ali zato tvoj brat… :D". (vadim se na šalu, da umanjim tenziju)

Prvo je bila šokirana, blenula je u mene 5 minuta. Mene u'vatila tenzija.

Onda je došla sebi.

Rez, AKCIJA!!!

Drugarica: ... Jesi li siguran?... Mislim... Kako odjednom?...

Ja: Pa, naravno da sam siguran, čoveče i nije odjednom, oduvek je tako.

Drugarica: ...Ijao... Stvarno?...Od kad to čoveče? (zabrinut pogled Jesenjinove keruše)

Ja: (okrećem na šalu) Od kad me je poštar preporučenom pošiljkom obavestio direktno iz Amsterdama... Vrbovali me :)... Od kad? Pa, od kad si ti strejt.

Drugarica: Ja brate ne mogu, ovo je (pa neki smeh na nervnoj bazi)... Sad sam se frapirala, mislim...

Ja: Učitaj se... Jeste, ja sam gej, to sam uvek i bio, samo ti nisam rekao, dok nisam osetio da sam spreman. Moji ne znaju... Šta da ti kažem...

Drugarica: ...Aha... Ma, ti mene zajeeebavaš, bre, iiiidi bre...(smeh, pa opet zblanut pogled Jesenjinove keruše) Zezaš jel da? (nada u očima)

Ja: (gubim strpljenje, ali pokušavam da budem smiren) Slušaj! Slušaj pažljivo! Ja sam homoseksualne opredeljenosti, rešio sam da ti kažem, jer neću da te lažem, znamo se već duže vreme. Ne zezam te, jesi li me ikad videla sa devojkom?... Ako imaš neki problem oko toga, ako ti smeta ili nešto, voleo bih da mi to sada kažeš.

Drugarica: Ja stvarno... Ne znam... Ma, videćemo bre. Nisam očekivala to brate, hihihi... Ništa, trebaće mi dan-dva da se skontam, pa ću...

Ja: Ja bih voleo da čujem tvoj stav odma'. (napetost u vazduhu)

Drugarica: Ne znam, nikad mi nisi delovao kao, mislim... Za dva dana ću se skontati, videćemo... Mama i tata, mislim... Oni ne znaju?

Ja: Ne, rekao sam ti već.

Drugarica: Sestra?

Ja: Ne, bogami.

Drugarica: Pa, niiiišta brate, pokušaću da shvatim šta si mi upravo rekao (neki izveštačeni smeh), samo treba samo malo da se skontam (pogled majke Jugovića na amfetaminu, uprt u daljinu)... Doćiću kasnije ili sutra, pa ćemo hladne glave razgovarati... Ne znam... Verovatno si i ti sad u kurcu... Najbolje da mi sutra porazgovaramo, a? (beznadežan pogled, pun razumevanja, jelte)

Ja: Ako ti tako hoćeš. Možemo sutra detaljnije o svemu, pa ćemo videti, šta i kako...

Drugarica: Šokirana sam, sad.

Ja: Dobro sutra ćemo pričati, onda.
Drugarica: (uzdah k'o iz filmova) Pa dooobro.

O'šla kući!!! E, sad šta će biti nije mi poznato. :cekam: :neznam: Valjda će prihvatiti.

Izvin’te ako sam nešto propustio, ne mož’ sve da se popamti, jelte… :D
I izvinjavam se na didaskalijama , nema tog smajlija koji bi opisao te facijalne ekspresije… :alexis:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Za sad i ne deluje toliko loše.... Daj joj vreme da se skonta, pa ćemo da vidimo. Nadam ose najboljem :)
Korisnikov avatar
By sing&dunum
hahahaaha... :smeh:

Dobro sto nisi! Ionako si ti popio i njenu, je l' tako? :lol:
Korisnikov avatar
By bern
da, da, čestitam i ja. zaboravio sam to napisati... prvo outovanje. :)
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2433144#p2433144]Dark Walker napisao:[/url]Učitaj se...
Dopada mi se fraza u tom kontekstu. :D

Inače, žao mi je što je prošlo tvoje prvo autovanje tako. :(
Ali, nemoj se obeshrabriti, kao što kažu englezi: It gets better.
A pogledaj sa pozitivne strane - u najgorem slučaju ćeš se otarasiti govana i nepotrebnih ljudi u tvom životu. Znam da zvuči grubo, ali ćeš se isto tako osećati ako bude nastavila da te ne prihvati zbog onoga što jesi.
Korisnikov avatar
By bern
mislim da je "preseravanje" prava riječ, ali eto, imajmo malo vjere u ljude i kažimo da je to iskrena zbunjenost i malo smotanosti.
Korisnikov avatar
By Madonna
jao koja drama. :roll: jedino objašnjenje je da je (bila) zaljubljena u tebe.
Korisnikov avatar
By *deni*
Možda se toliko šokirala više zbog sebe, jer je možda gradila neke planove sa njim , ko to zna...
Ljudi se generalno češće i lakše šokiraju zbog sebe, a ne zbog drugih.
:)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!